Találatok a következő kifejezésre: Ha olyan dolgozom (72 db)

Titeket zavarna, ha olyan külföldiek települnének magyarországra, akik dolgoznak és adót fizetnek?

Legjobb válasz: Ha dolgoznak és adót fizetnek, akkor akár jöhetnek tömegesével is.

ha cserébe elvinnének ugyanannyi naplopó, ingyenélõ, adót nem fizetõ, nyakunkon élõsködõ "magyart", akkor akárhányan jöhetnek
Ha dolgoznak és adót fizetnek, akkor akár jöhetnek tömegesével is.
Nem fogok valakit elítélni, attól, hogy valaki külföldi. Ha idejön és dolgozik (nem feketén), akkor még örülnék is neki!
Van munka, csak nem mindig olyan, amit el is vállalnál. Hiszen lehetne itt utcaseprõnek meg egyszerû takarítónak menni, csak azt ugye a diplomás nem tartja "méltó" munkának.
"akkor akár jöhetnek tömegesével is" Köszi a lepontozást, nem adom vissza. A tömeges jövetellel az a baj, hogy ha sokan vannak itt, akkor rögtön mindenféle jogot követelnek maguknak, mint Németországban a törökök. Ezért nem tartom jó ötletnek.
Miután a magyaroknak sincs itt munkahely, igen zavarna. Nem munkaerõ kell, hanem munkahely és rendes fizetések.
"a diplomás nem tartja "méltó" munkának" Tudnád, hány diplomás kukás van! Egyébként megfizetik ezeket egyáltalán? Nem biztos, hogy itt a méltóságról van szó.
Ha nem tömegesen jönnek, akkor természetesen nem.
"Ember, ember. Nem mindegy, ha dolgozik?!" Nem. Már mitõl lenne mindegy?
ma 20:19 Már ez van!
Jahogy van itthon munka :DD Ezt hol álmodtad? Mert te láttál 2 álláshírdetést, az azt jelenti, hogy van itthon munka, csak lusta az ember dolgozni?? Beteg vagy te?
Akit zavar, hogy azt írtam, hogy elveszik a munkát a magyaroktól, az eltartaná azt a magyar, akinek azért nem jut meló, egy külföldi dolgozik ott?
A kérdező hozzászólása: miért vennék el a munkát? Tegyük fel, hogy betelepül ide egy arab vízvezetékszerelõ, aki saját céget alapít, és õ maga alkalmaz másokat.
Nem az a kérdés, hogy miért venné el a munkát, hanem hogy milyen munkát :) Viccet félretéve sok magyar dolgozik külföldön...
Csak külföldön kapnak pénzt is érte. :D
A magyar mindig is befogadó nemzet volt, most is az, ha jobban válogattunk volna, akkor elõrébb tartanánk persze :) . Külföldön lenéznek, semmibe se vesznek egy "melóst" jó ideig, ahol nagy a nemzeti öntudat. Spanyolország, Németország egyes részei, lehet sorolni. Magyarországon egyre több a szinte lakatlan vagy hátrányos helyzetû település, kis falu, ha ilyenekbe költöznének és nem a zsúfolt városokba, az nagyon jó lenne. Ez kit zavarna? Németország és Ausztria évtizedekkel elõttünk van, pedig ott nagy a külföldi munkaerõ. Mi képtelenek vagyunk havi 2000-4000 eurós fizetéseket kitermelni jelenleg jelentõs mennyiségben. Jobb, konkrétabb kérdéseket ide is! :)
Nem. Édesapám is így került ide németként.
Ha magasan kvalifikált személyekrõl van szó, jöhetnek minden mennyiségben. Az átlagos képzettségû valamint a képesítetlen munkaerõ piacán sajnos túlkínálat van.
Tök egyszerû a képlet: lehetetlenítsük el a gyerekvállalást a magyar lakosság számára, és importáljuk a munkaerõt külföldrõl. És örüljünk együtt!
Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy mi lesz ha egyszer külföldre megyek, és ott engem is így fogadnak:)
Nem feltétlenül! Én pl. ha kimennék külföldre, biztosan asszimilálódnék. Eszembe se lenne különcködni, és ha okosan a bevándorlók, õk se fognak! Minek?! nem éri meg.
Ember, tudod hány diplomás jelentkezik akár önkéntesnek is? Mellékesen nem azért tanultak X évet(és van aki fizette is), hogy takarítsanak. Amúgy a többségét még kukásnak sem veszik fel, mert túlképzett és mert ku.nagy a túljelentkezés.
Ha be tudnak illeszkedni a magyar hétköznapokba akkor nem.
Most is sok ilyen van, ahogy sok külföldre ment magyar is van. Ez nem egy olyan dolog, amitõl félni kell.
Munka van sok (azt nem mondom, hogy mindenkinek), de megfelelõ képességû jelentkezõ nincsen rá. Egy 4 általánossal rendelkezõ emberrel milyen munkát tudsz elvégeztetni?
Annak jobban örülnék, ha magyar gyerekek születnének és dolgoznának.
Nem jó, hogy a mindenkori állam erõltetni próbálja a gyerekszülést, ezzel ugyanis általában olyanok vállalnak több gyereket, akik tudatlanságban, nyomorban nevelik fel õket. Ezek után örülnék, ha olyanok települnének az országba, akik dolgoznak és adót fizetnek. :)
Így van, miért is ne cserélnénk le a magyar lakosságot bevándorlókra.
Ember, ember. Nem mindegy, ha dolgozik?! jaj, ez a drága jó magyar mentalitás XD
Bocsánat, csak most vettem észre a kérdezõ újabb hozzáfûzését. Ha tõkét hoz és értéket teremt, vagy munkát ad honfitársainknak, szeretettel várjuk.

Ha olyan helyen dolgozom ahol éjszaka és hidegben is dolgozom, már most kiírattathatom magam? A doki milyen indokot írjon, hogy a háziorvos kiírjon?

Aug. 8-án volt meg az utolsó mestruációm

Legjobb válasz: Biztos,hogy már állapotos vagy??? ha igen éppen elég indok az,hogy éjjel,e´s hidegben is dolgozol!!!Mert terhesség alatt,ez a két ok pont felmentö a munka alól.

Biztos, hogy már állapotos vagy??? ha igen éppen elég indok az, hogy éjjel, e´s hidegben is dolgozol!!!Mert terhesség alatt, ez a két ok pont felmentö a munka alól.
Szia! Ha terhes vagy nem dolgozhatsz éjszaka ezért mindenképp kiírhat a doki vagy kérhetsz más munkát addig ha van rá lehetõség.
Egészen biztos, hogy kiírhat a doki, tulajdonképpen bármikor megteszi, ha valamilyen fizikai munkát végzel (akár könnyû, akár nehéz), elég arra hivatkoznod, hogy sokkal fáradékonyabb vagy, nem tudsz annyit állni, stb. Ezen kívül terhes nõk nem dolgozhatnak éjszaka, ha akarsz még dolgozni, akkor a munkaadódnak kötelessége könnyebb mûszakba helyezni. Az indokláson meg ne törd a fejed, ha a nõgyógyász javasolja a táppénzre vételedet, az bõven elég a háziorvosnak, különösebb indokot nem is fog írni.

Mit tegyek ha olyan egyedül érzem magam? Megszületett a babám 4 honapos azota a barátaim is elmaradoztak, a férjem egész nap dolgozik a szüleim nem élnek.

Jo lenne ismerkedni Pécsi anyukákkal és esetleg együtt sétálni a babákkal,persze ha jobb idö lessz.Ha valakinek van kedve beszélgetni nagyon örülnék ha irna!

Legjobb válasz: Nekünk bevált a baba-mama klub, nálunk olyan jól összejött a csapat, hogy az ottani gyerköcök + 1-2 hozott ismerõs (összesen 8 gyerek) együtt jár oviba, azóta középsõsök. Igaz Pécstõl kb. 180 km-re lakunk, de ez akár nálatok is bejöhet.

Nekünk bevált a baba-mama klub, nálunk olyan jól összejött a csapat, hogy az ottani gyerköcök + 1-2 hozott ismerõs (összesen 8 gyerek) együtt jár oviba, azóta középsõsök. Igaz Pécstõl kb. 180 km-re lakunk, de ez akár nálatok is bejöhet.
Hát ezzel én is így vagyok, erre a ke´rde´semet kitörölték...Igaz, én csak hasonlóan írtam ki.. Remélem szerencse´vel ársz.. nekem a la´nyom 1 éves.A szüleim 1000km re laknak, a fe´rjem egésznap dolgozik, barátnöm messze, mert elköltöztünk. Nekem sincsen senkim...Ege´sznap egyedül a la´nyommal. menjeek nagyokat se´tálni.Mi van, hogy 2 órát kinnt vagyunk.Jót tesz neked is és a babádnak is.. ha jó idö lesz, menjetek a játszótérre ott mindíg lehet ismerkedni.CSak ritka, hogy olyan gondolkoda´sú anyukval találkozol mint saját magad :( Èn külföldön élek..
szia én heves megyében lakom, elég messze pécstöl:) de irj nyugodtan privát e-mailt, 30 hetes vagyok és a terhesség eleje ota itthon vagyok, én is unatkozom néha, elsö babám lesz.szivesen beszélgetek ha van kedved irj. mostanában ugysem vagyok tul fitt, gyorsan elfáradok. üdv.laila7
A kérdező hozzászólása: Az elsönek:Irtam privit!
elsõ vagyok. ha minden igaz, most már tudsz emailt írni. várom!
Miert irtok olyan szomoruan.ott a pici veletek.en is kulfoldon elek.ferjem egesz nap dolgozik.en egesznap a picivel.csaladommal csak interneten beszelek.vannak baratok, de amiota megszuletett a baba(4hos)azota meg nem talalkoztunk.mert egyszeruen nincs rajuk idom.meg nem is tudok nyugottan leulni es beszelgetni.nem mondom neha ram is jon a vagy, de a pici ha rammosolyog, nem kell senki mas.a baratok majd jonnek maguktol.es ne legyetek szomorujak.sok szep napot...
szia. én már kértelek nemrég, hogy írj privát üzenetet. a válaszom mellett/alatt találsz egy olyat, hoyg "privát üzenet a válaszolónak". arra kattints rá, és írj! pécsi vagyok.
Szia! Nem pécsi vagyok, Pécs környéki. Nincs túl sok idõm, sétálni sem tudunk együtt mert nem egy városban lakunk. Azért jó leszek?:)
Szia! Hol laksz Pécsen?
Bocs, h a te kérdésed alatt keresek gyõri anyukákat! Van itt valaki Gyõrbõl? Írjon! Köszi
A kérdező hozzászólása: Az elsö válaszolonak irtam!
A kérdező hozzászólása: Hidd el irnék szivessen de nincs engedéjezve az privát email küldése a válaszolonak, legalábbis nem irta ki hogy privát email küldése, ezért nem irtam akkor sem és igy most sem tudok de te tudsz irni nekem ha gondolod, vagy engedéjezd az email küldést!
A kérdező hozzászólása: Az utolsonak:kertvárosban és te??


Ha olyan munkahelyen dolgozom, ahol nehéz fizikai munkát kell végezni és km-ereket gyaloglok egy nap, akkor tudok fogyni? Olyan kajákat eszem, amiket kell, zöldség, gyümölcs, liszt, cukor, só, zsír kizárva?

A tornát kényszernek érzem! 10-12 kilót kellene fogynom.

Legjobb válasz: Itthon van a szobámban szobabicikli, meg sígép, meg taposogép is, de egyszerûen nincs kedvem ráülni, ráadásul azt hallottam, hogy legalább 1 órát kellene....szóval így végleg elment tõle a kedvem... Arra is gondoltam, hogy sétálok esténként, de az nem tudom mennyire lenne jó...

A kérdező hozzászólása: Itthon van a szobámban szobabicikli, meg sígép, meg taposogép is, de egyszerûen nincs kedvem ráülni, ráadásul azt hallottam, hogy legalább 1 órát kellene....szóval így végleg elment tõle a kedvem... Arra is gondoltam, hogy sétálok esténként, de az nem tudom mennyire lenne jó...
Ki kéne számolnod, hogy mennyi az alapanyagcseréd, mennyi kalóriát égetsz el a munkával, és ezek alapján meghatározni azt a kalóriamennyiséget, amit egy nap bevihetsz az egészséges fogyás érdekében. A trükkösebb rész persze aztán ehhez tartani magad. Az alapanyagcseréd itt tudod pl. kiszámolni, innen elérhetõ kalória leadási kalkulátor és kalória táblázat is, de a neten sok más helyen vannak még ilyenek: http://www.hazipatika.com/tools/rmr
A kérdező hozzászólása: Hát az elsõ válaszolónak köszönöm a hasznos tanácsot, megnéztem az oldalt! A második válaszoló története érdekes, de én is ugyanígy vagyok vele, hogy fáradtan hazaérek és ha egyszer leülök, annyira fáj a derekam meg a lábaim, hogy fel se állok inkább. Baromi nehéz fogyni és úgy látszik, hogy nagyon akaratgyenge vagyok, és ez nagyon rossz érzés. Azért köszönöm a válaszokat!

Ha olyan szülész-nőgyógyászhoz járok, aki a helyi kórházban már nem dolgozik, attól még szülhetek nála? Ha szülésre kerül a sor, akkor behívják hozzám? Hogy működik ez, mi az általános gyakorlat?

Legjobb válasz: Van ahol lehet,van ahol nem.A dokidtól kérdezd meg,h abban a khzban mi a gyakorlat.Ha lehet,természetesen be fogják hívni,amikor bemész.De érdemes szülésznõt is fogadni,az szinte fontosabb,mint a doki.Én fogadtam,és amikor bementem õ hívta a dokimat,amikor már elérkezett volt az idõ.2 gyerekes anyuka

Van ahol lehet, van ahol nem.A dokidtól kérdezd meg, h abban a khzban mi a gyakorlat.Ha lehet, természetesen be fogják hívni, amikor bemész.De érdemes szülésznõt is fogadni, az szinte fontosabb, mint a doki.Én fogadtam, és amikor bementem õ hívta a dokimat, amikor már elérkezett volt az idõ.2 gyerekes anyuka
Kérdezd meg tõle, vagy hívd föl a kórház szülészetét és ott megmondják! Nekem sem dolgozott (már) ott az orvosom, de hívták. De a lényeg a "már"-on van, mert korábban ott dolgozott, tehát bejár még a kórházba, csak már nem az a munkahelye.
A kérdező hozzászólása: Az enyém nyugdíjba ment a kórházból, és már csak magánrendelést tart.

Egy mentõtisztnek mennyi a fizetése pótlékokkal, és hogy ezek pótlékok/kiegészítõk / pontosan mik? Erre sehol sem kapok konkrét választ nem tudom hogy miért? Jó lenne ha olyan írna aki a szakmában dolgozik

Legjobb válasz: Most akkor utálni fogsz. Mivel nem vagyok szakmabéli. De mivel van sok ismerõsöm ezért bátran leírom,hogy kb 210.000-270.000 között keresnek túlórával együtt. Talán azért nem kapsz konkért választ mert annyit keres mint egy diplomás ápoló+minimálbér bruttója azt nettóba. De mint mindenki én is tévedhetek szóval ha nem így van ne bánts....

Most akkor utálni fogsz. Mivel nem vagyok szakmabéli. De mivel van sok ismerõsöm ezért bátran leírom, hogy kb 210.000-270.000 között keresnek túlórával együtt. Talán azért nem kapsz konkért választ mert annyit keres mint egy diplomás ápoló+minimálbér bruttója azt nettóba. De mint mindenki én is tévedhetek szóval ha nem így van ne bánts....
A kérdező hozzászólása: Hát ennek nagyon örülnék ha így lenne , de én nem ezt hallottam ! Megtudná ezt vki erõsíteni ?

Mikortól lehetek veszélyeztetett terhes, ha olyan munkahelyen dolgozom, ahol hajolni és emelni kell?

5 hetes kismami

Legjobb válasz: Amint a nõdokiddal megbeszélted!Õ bármikor ki tud írni ha szeretnéd! 28 hetes kismama

Amint a nõdokiddal megbeszélted!Õ bármikor ki tud írni ha szeretnéd! 28 hetes kismama
Szia! En a kereskedelemben dolgoztam mikor terhes voltam a lanyommal, ugyhogy tudom mirol beszelsz. En csak a 20. heten mentem tapenzre, de akkor is csak azert mert magzatvizvetelen voltam, es onnantol nem elmelhettem.
elvileg az elejétõl, de azt a doki és te tudod mérlegelni, de nem szabad kezenként 5 kilónál többet emelni, ha ezmellett még probléma is van akkor azonnal táppénz, vagy a fõnök ha megengedi könnyebb munkát is adhat, de ne kockáztass, mert most a napi 8 óra is 10 inkább és a 10 kiló is 15 mert úgyis elbírod..szóval itt mérlegelni kell, de utólag nagyon rossz lenne ha ez okozna bajt..mielõbb menj dokihozés mondd el mi a munkád, aztán õ eldöntheti, de kérheted a táppénzt te is.
A terhes nõket a tehesség alatt olyan munkakörbe kell helyezni-illetve olyan munkát végeztethet veled a fõnököd- mely nem veszélyes a terhességedre. Ha úgy érzed, kérj könnyitett munkát. Köteles neked azt biztosítani...
Igen ez így van ahopgy elõttem mondták, de addig nem érdemes szólni amíg nincs meg a kiskönyved mert kirughat!Addig nem véd semmi, hiába vagy terhes-sajnos ilyen a jogszabály, tehát próbáld kibírni és óvatosan csinálni a dolgokat amíg nincs kiskönyved-csak azért mert nem biztos, hogy ennyi idõsen már megvan.Amúgy 12hetes korodig vagy köteles szólni a fõnöködnek.Ha megvan a kiskönyv, a dokid bármikor kiírhat, sõt sztem ki is fog ha elmondod mivel foglalkozol.36hetes kismama
Szia! A kiskönyvnek semmi köze a dologhoz. Azt amúgy sem vagy köteles mutogatni a munkáltatódnak, semmi köze hozzá.Ha dokihoz mész, kapsz egy leletet a terhességrõl, azzal tudod bizonyítani.Nem függvénye hogy legyen könyved.Az meg, hogy kirúghat-e a szerzõdésedtõl függ. Ha határozott idejû, nem köteles hosszabbítani akár terhes vagy akár nem.Sajna ezt tudom, mert így jártam. Menj táppénzre akár holnaptól, ha úgy érzed.Ne kockáztasd az egészségeteket, mert ennyit semmilyen munka nem ér. Jó egészséget, üdv

Ha a telapo egy evben csak egyszer "dolgozik", akkor mennyit keres, es ha olyan "lusta", hogy egy evben a gyerekek csak egyszer latjak akkor miert szeretik megis annyira es varjak?

Egyatalan a telapo letezik meg????

Legjobb válasz: Mivel az alatt az 1 munkanap alatt az egész világot körbejárja, nagyon sokat keres. A gyerekek azért várják, mert ajándékot hoz, és ez ritka mivel csak 1 évben egyszer. Amúgy nem létezik:D

Mivel az alatt az 1 munkanap alatt az egész világot körbejárja, nagyon sokat keres. A gyerekek azért várják, mert ajándékot hoz, és ez ritka mivel csak 1 évben egyszer. Amúgy nem létezik:D
Megkapod a kérdéseidre a választ, ha megnézed a Télapu címû filmet. Sõt, már van 2. és 3. része is! Egyébként létezik, egyszerûen hinni kell benne (még akkor is, ha saját magad rakod a gyermeked cipõjébe a mikuláscsomagot).
Azt nem tudom, mennyit keres, de teljesen igaza van, hogy egy évben csak egyszer megy emberek közé. Egyszer beállok Télanyónak...
tévedés, egy évben kétszer dolgozik. 6. >Magyarországon kiosztja a gyerekek ajándékát 24.>Amerikában kiosztja a karácsonyi ajándékokat
Sokat keres.
fraps, bandicam
torrent a barátod
Camtasia studio, Action, Bandicam, Camstudio, Hypercam, Snagit, STB:


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!