Találatok a következő kifejezésre: Ha oldalt nagyon fáj a jobb (21 db)

25 hetes vagyok. Ha sokáig ülök, összegörnyedek vagy szeretkezés közben is nagyon fáj a jobb oldalam. Ez mitől lehet?

kicsit olyasmi érzés mint amikor beszorul a leveg? csak sokkal rosszabb.elég kicsi a hasam és lehet hogy ezért nyomja belülr?l valami szervemet?

Legjobb válasz: Szia!Én ugyanígy jártam,mint te.Mikor mentem dokihoz megemlítettem neki,azt mondta,hogy lehet,hogy vesepangásom van.Meg is nézte uh-val,és igaz,hogy egy minimálisan pang a jobb vesém(ami állítólag terhesség alatt normális),de azt mondta emiatt nem fájhat ennyire az oldalam.És láss csodát,drága kisfiam lábacskáját pillantottuk meg,ami valószínûleg valami ideget nyomott.Kb.másfél hétig tartott,de aztán elmúlt.Úgyhogy ne aggódj,szerintem nálad is hasonló lehet a helyzet!További boldog babavárást,szia!

Szia!Én ugyanígy jártam, mint te.Mikor mentem dokihoz megemlítettem neki, azt mondta, hogy lehet, hogy vesepangásom van.Meg is nézte uh-val, és igaz, hogy egy minimálisan pang a jobb vesém(ami állítólag terhesség alatt normális), de azt mondta emiatt nem fájhat ennyire az oldalam.És láss csodát, drága kisfiam lábacskáját pillantottuk meg, ami valószínûleg valami ideget nyomott.Kb.másfél hétig tartott, de aztán elmúlt.Úgyhogy ne aggódj, szerintem nálad is hasonló lehet a helyzet!További boldog babavárást, szia!
Nyúlnak a méhszalagok. De nem görcsöl?
A kérdező hozzászólása: Nem görcsöl, "csak" fáj. :( Gondolod, a méhszalagok? Lányomnál nem volt ilyen :(
Ha tartós a fájdalom, mindenképp mondd el az orvosodnak.Nekem csak a terhesség utolsó 5-6 hetében fájt picit a hasam, jobb oldalt alul.Szúrós érzés volt, de csak ha sétáltam...19 kilót híztam összesen, a nagy része a 3.trimeszterben szaladt fel, úgyhogy nagy volt a terhelés...de nálad ez még nem áll fenn, szerintem ha nem múlik, beszélj az orvosoddal, de ha az megnyugtat, akár a védõnõnek most is elmondhatod, hátha tud tanácsot adni, vagy megmondja, mitõl lehet.
Igen, nekem is ilyen volt a terhességem elején, szerintem csak a szalagok húzódását érzed. Ilyenkor pihenj le egy kicsit. Nem kell mindentõl megijedni!:) )
A kérdező hozzászólása: Pihenek, meg vettem be Magnéziumot, talán jó lesz. Kedden megyek dokihoz, ha nem múlik, mindenképpen megkérdezem. Köszi a válaszokat!!!
Szia, pont ugyanezt éreztem 17 hetesen, jobbra. Nyúltak a szalagok, egy nap nagyon fájt, aztán enyhült fokozatosan. Jobbulást, boldog babavárást!
Nekem is ez volt pont 17 hetesen. Fájt jobb oldalt lent és a derekamnál is jobb oldalt. Mondtam a dokimnak, elõször a vesémre gondolt, megnézte ultrahanggal, hogy milyen rendben van-e vele. Rendben volt, így valószínûleg a méhszalagok voltak.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm csajok! Ma szinte egész nap feküdtem + magnézium és most már jobb, mint napközben!

28 hetes vagyok és már most, főleg ha fekszem nagyon fáj a derekam, jobb oldalon a forgóm környékén! Tapasztaltok hasonlót?

Legjobb válasz: Szia! Igen, én is itten körül kezdtem el vele szenvedni, de mostanra elmúlt.Most a bordám fáj, ha nekitámasztja magát. Szóval valószínû tágul és azért, de majd jön más helyette.:) 31 hetes km

Szia! Igen, én is itten körül kezdtem el vele szenvedni, de mostanra elmúlt.Most a bordám fáj, ha nekitámasztja magát. Szóval valószínû tágul és azért, de majd jön más helyette.:) 31 hetes km
Igen, de én gerincsérült vagyok, és már a terhesség elõtt is voltak panaszaim.
28 hetes létedre elég jó a helyesírásod.Egyáltalán az meglep hogy írni tudsz.


Ha oldalt fekszem, nagyon fáj a jobb mellem alatt. Ez mi?

Mert ha még a szivem fájna attól, hogy nyomom, megérteném,de mi van a jobb mellem alatt? EGy tenyérnyi helyen érzem, nagyon kellemetlen, nem tudok oldald feküdni. Ha hanyatt vagy hason vagyok, illetve ülve, elmúlik...

Legjobb válasz: A jobb mell alatt a májad van leht hogy nyomja a baba,de ezt beszéld meg az orvosoddal õ biztosan jobban tudja.Bár szerintem ez a baba nyomása miatt van de én nem vagyok szakértõ.

A jobb mell alatt a májad van leht hogy nyomja a baba, de ezt beszéld meg az orvosoddal õ biztosan jobban tudja.Bár szerintem ez a baba nyomása miatt van de én nem vagyok szakértõ.
Nekem is ugyanott fáj, ha jobb oldalt fekszem. Biztos a babuci a bibi. Nyomja a májat. Úgy tudom megoldani az alvást, ha kipárnázom magam oldalt. Bal oldalt se tudok aludni, mert akkor szúr a hasam. Marad a párnás megoldás. 28 hetes kismama

Mitől van az hogy 32 hetesen nagyon fáj a jobb csipőcsontoom, a fenekem, de csak ezen az oldalon, meg a szeméremcsontom főleg éjjel, vagy ha nagyon elfáradok annyira h alig tudok menni?

Legjobb válasz: Szia. Én még nem szültem, de nõvéreim akkor panaszkodtak eféle tünetekre amikor már közelgett a szülés.Tágulnak a csontok és ez kisebb nagyobb fájdalommal jár.

Szia. Én még nem szültem, de nõvéreim akkor panaszkodtak eféle tünetekre amikor már közelgett a szülés.Tágulnak a csontok és ez kisebb nagyobb fájdalommal jár.
Szia! Nyugi, nem fogsz még szülni. Valószínûleg a babód inkább erre az oldalra van berendezkedve, és ott nyom. Ha még nagyobb lesz, akkor valószínûleg mindkét oldalon nyomni fog. Nekem hetek óta fáj a szeméremcsontom, fekvés után bizony kifejezetten kellemetlen elindulni. Sajnos valószínû, hogy késõbb még nehezebb lesz, de ez szinte természetes velejárója a terhességnek, csak van akinél kellemetlenebb, van akinél kevésbé kellemetlen. 38 hetes pocakos
Szia! Én a 28. hétben járok. 1 hete nekem minden éjjel fáj azon az oldalamon a csípõcsontom, amelyiken éppen fekszem, kb. 1/2 óra elteltével. A fenekemben is fáj éjjel a csont, és a derekam is leszakad. Szerintem is távolodnak a csontok, azért van ez, készül a szervezet a szülésre. Próbáld ki azt éjjel, hogy párnát vagy szivacsot teszel a csípõd és a feneked alá. Nekem úgy kényelmesebb az éjjeli pihenés, hogy puha szivacsos ágyra költözök át, mikor már nem bírom a kiképzést, és nem a régi kemény, rekamén próbálok aludni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.

Ha a 14. napomon volt ovum, mert uh-n látták hogy van pém 18 mm-es tüsző és még aznap este minimálisan véreztem meg nagyon fájt a jobb oldalt, ha a 13. napon voltunk együtt és a 15. napon az baj? így is sikerülhet a baba?

Legjobb válasz: Tökéletes volt az idõzítés. A petesejt még utánna 24 óráig megtermékenyíthetõ, a hímivarsejtek viszont 2-3 napig is életben maradnak.

Tökéletes volt az idõzítés. A petesejt még utánna 24 óráig megtermékenyíthetõ, a hímivarsejtek viszont 2-3 napig is életben maradnak.
A kérdező hozzászólása: remélem, mert ovukor annyira fájt hogy nem bírtam volna együtt lenni a párommal, pedig nagyon élvezem mikor együtt vagyunk.
A petesejt a kiszabadulását követõen, csak 12 óráig él!!! Olvassátok el Dr. Czeizel Endre genetikus könyvét! Tehát csak 12 órán belül megtermékenyíthetõ, õ már csak tudja ezzel foglalkozik évtizedek óta! Egyébként sikerülhet, mert a spermiumok akár 72 órán át is életképesek ha a megfelelõ helyen várják a petesejtet! Sok sikert neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ utolsó válaszoló:-)

Nagyon fáj a derekam a jobb oldalon, főleg ha előre hajolok vagy ha felemelem a jobb lábam. Ez mitől lehet?

Szóval f?leg mozgásra fáj, akkor szinte elviselhetetlen kicsit nyugalomban is érzem, de sokkal kevésbé. A tünetek ma reggelre alakultak ki. Volt már valakinek hasonló? Mi okozhatja?

Legjobb válasz: Helló! KÉpzeld nekem ma reggelre alakultak ki pont ezek a tünetek. Most ülök a gép elõtt mint a faszent, mint aki karót nyelt. Nekem is jobb oldalon fáj, én csak ülni tudok, meg elõre hajolni. Feküdni, meg egyik oldalra sem bírok hajolni. Én tegnap nagytakarítottam, lehet rosszul mozdultam vagy valami, bár azt nem vettem észre, meg nem is emeltem nehezet. Egy sima rossz mozdulat elég ám hozzá, úgy hogy te azt akkor észre sem veszed. Még azt el tudom képzelni, hogy becsípõdtél, bár akkor megmozdulni sem nagyon bírnál. Próbáld ki a Fastum gélt, vagy a Voltarent, krémet és a bogyót is , ha már nagyon fáj. Ha sima húzódás vagy becsípõdés az oka, vagy izomgyulladás, annak pár nap alatt szûnni kell, viszont ha nem ,akkor mindenképp doki. Nekem egyszer fájt már annyira a derekam, hogy injekció kellett rá, de azt inkább kerüld amíg lehet.

Helló! KÉpzeld nekem ma reggelre alakultak ki pont ezek a tünetek. Most ülök a gép elõtt mint a faszent, mint aki karót nyelt. Nekem is jobb oldalon fáj, én csak ülni tudok, meg elõre hajolni. Feküdni, meg egyik oldalra sem bírok hajolni. Én tegnap nagytakarítottam, lehet rosszul mozdultam vagy valami, bár azt nem vettem észre, meg nem is emeltem nehezet. Egy sima rossz mozdulat elég ám hozzá, úgy hogy te azt akkor észre sem veszed. Még azt el tudom képzelni, hogy becsípõdtél, bár akkor megmozdulni sem nagyon bírnál. Próbáld ki a Fastum gélt, vagy a Voltarent, krémet és a bogyót is , ha már nagyon fáj. Ha sima húzódás vagy becsípõdés az oka, vagy izomgyulladás, annak pár nap alatt szûnni kell, viszont ha nem , akkor mindenképp doki. Nekem egyszer fájt már annyira a derekam, hogy injekció kellett rá, de azt inkább kerüld amíg lehet.
Én pont táppénzen vagyok hasonló tünetekkel. Szombat este, amikor leraktam a koszorút a sírra rosszul hajoltam. Azonnal éreztem a fájdalmat, alig tudtam kiegyenesedni. Ülni, állni, menni, feküdni nagyon nehézkesen tudok. Belenyilal, fáj. Irodai munkát végzek, de tegnap délután már nem bírtam tovább és elmentem az orvoshoz. Õ azt mondta lumbágó és kétféle gyógyszert is felírt a Mydetont és a MeloxEP és ágynyugalomat javasolt. Szerintem keresd fel a házi orvosodat. Mielõbbi jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszi, nektek is gyors gyógyulást kívánok! Én is valami idegekkel kapcsolatos fájdalomra gondoltam, csak az a fura, hogy este mikor lefeküdtem, semmi nem volt, reggel meg alig bírtam felkelni.. Ma elmegyek dokihoz.

Nagyon fáj a hasam jobb oldalt ha nevetek mi lehet ez? Többi lent

Bevallom egyik nap kicsit sokat ittam es ket napig hanytam most nincs hanyingerem csak faj a hasam jobb oldalt mi lehet a baj?

Legjobb válasz: elmész az ügyeletre és megmondja az orvos ;)

elmész az ügyeletre és megmondja az orvos ;)

Nagyon fáj a hasam alatt jobb oldalt tompa erős fájdalom tegnap óta késő ha holnap megyek orvoshoz vele?

voltam vele másfél hete kórházba, vakbél gyanú volt, de nem találtak semmit vérvétel, ultrahang, és lázmérés volt. SEMMIT nem találtak.. most megint előjött a fájdalom.. késő lenne ha holnap mennék el vele orvoshoz? 15/F

Legjobb válasz: Azt nem mondhatom meg, hogy mikor menj orvoshoz. Ha tényleg nagyon fájna, akkor már az ügyeleten lennél és nem ide írnál. Vakbél gyulladás gyanúján kívül vegyétek számításba a bél egyéb típusú gyulladását is. Ez fájhat annyira, hogy fel sem tudsz egyenesedni, egyelõre azt hiszem nem ez a helyzet. Ezt belgyógyászati vizsgálaton tudják megállapítani. A vizsgálati eredményektõl függetlenül figyelj arra, hogy fogyassz megfelelõ mennyiségû folyadékot, zöldséget, gyümölcsöt (rost tartalmú élelmiszereket), és napi egy élõflórás joghurtot. Jobbulást!

Azt nem mondhatom meg, hogy mikor menj orvoshoz. Ha tényleg nagyon fájna, akkor már az ügyeleten lennél és nem ide írnál. Vakbél gyulladás gyanúján kívül vegyétek számításba a bél egyéb típusú gyulladását is. Ez fájhat annyira, hogy fel sem tudsz egyenesedni, egyelõre azt hiszem nem ez a helyzet. Ezt belgyógyászati vizsgálaton tudják megállapítani. A vizsgálati eredményektõl függetlenül figyelj arra, hogy fogyassz megfelelõ mennyiségû folyadékot, zöldséget, gyümölcsöt (rost tartalmú élelmiszereket), és napi egy élõflórás joghurtot. Jobbulást!
Tesztelj egyet, rögtön kiderül. Elvileg bármi lehetséges!
Nálam ez volt az a jel amibõl sejtetem, hogy terhes vagyok. Orgazmusnál nagyon görcsöltem, a hirtelen felállásnál szintén. A barnás-véres váladék is megvolt. Mindenképpen tesztelj és majd írj, hogy mi volt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Csináltam tesztet de negatív lett!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!