Találatok a következő kifejezésre: Ha október -én volt az (6 db)

Ez az első terhességem. 11 hetes kismama vagyok, mikor fogant meg a baba, ha október 22-én volt az utolsó menszeszem?

Legjobb válasz: Szia ha okt 22-én volt az utolsó menses elsõ napja és 28 naponta volt mensesed akkor a baba nov 5-én fogant gratula vigyázz magadra és jó baba várást

Szia ha okt 22-én volt az utolsó menses elsõ napja és 28 naponta volt mensesed akkor a baba nov 5-én fogant gratula vigyázz magadra és jó baba várást
Én nem értek egyet az elõttem válaszolóval. Nagy valószínûséggel akkor volt peteérésed, de spontán peteérést kiválthat az orgazmus is.Én is így jártam, és a csiklusom 3.hetében fogant meg a kicsi a második helyett.Errõl közelebbit majd a genetikai UH alapján lehet kiszámolni.(Ott megadják, h a mér értékek alapján hány hetes a babád, és azt kell viszonyítani a naptári hetekhez.)De az esetek nagy részében tényleg félidõben van peteérés.De az érett pete ott van még a méhben.
Ha 11 hetes a terhesség, a magzat 9 hetes, tehát október 22-bõl számolj vissza 9 hetet és kb. akkor! Ez tuti, dokid is ezt fogja mondani.

Ha október 21. -én volt az utolsó mensi akkor hány hetes terhességről beszélünk?

Legjobb válasz: nov 11en volt 3 hetes,ma 3 hetes+1 napos,ami kb egy hete foganhatott meg es ha tuneteid vannak te is azon kevesek koze tartozol akik koze en nem.a teszt negativ lesz meg legalabb 2 hetig.kb 26-a utan mutathat pozitivat.a heteket az utolso mensi 1.napjatol szamoljak,a fogantatas kb 2 hettel azutan volt.

nov 11en volt 3 hetes, ma 3 hetes+1 napos, ami kb egy hete foganhatott meg es ha tuneteid vannak te is azon kevesek koze tartozol akik koze en nem.a teszt negativ lesz meg legalabb 2 hetig.kb 26-a utan mutathat pozitivat.a heteket az utolso mensi 1.napjatol szamoljak, a fogantatas kb 2 hettel azutan volt.
Kéthetes. Harmadik hét kezdõdik, ami azt jelenti (általánosságban) hogy pár napja fogant.
Én voltam az elsõ válaszadó. Elnézést elszámoltam magam:) Az elõttem szólónak van igaza.
Szerintem igen. Veszítenivalód nincs vele. Drukkolok! :)
Egy tesztet szerintem még csinálj, ha negatív, akkor irány a doki! -vagy keress másikat.

Azt akarom megtudni hogy szerintetek, terhes vagyok ha november 22-én az orvos érezte a babát, de viszont az ultrahang semmit nem lát! Októberbe volt meg utoljára rendesen, a mellembõl fehér tej folyik, a hasam kerekedik? .

Együtt voltam múlt héten a párommal, és olyan érzésem volt mintha valamit nyomott volna fura érzés volt! Szerintetek terhes vagyok?

Legjobb válasz: Valami itt nem kerek, ha már november 22-én érezte a doki a terhességet, akkor már fényévekkel túl vagy a 12. héten mostanra. Azóta nem ultrahangozott meg? Nem küldött laborba, védõnõhöz?

Valami itt nem kerek, ha már november 22-én érezte a doki a terhességet, akkor már fényévekkel túl vagy a 12. héten mostanra. Azóta nem ultrahangozott meg? Nem küldött laborba, védõnõhöz?
azt hiszem ennyi keresztkérdés kifogott rajta....
kamuuuuu
bocs de ha ennyire hülye dokid van miért nem mész másikhoz? meg szerintem ha terhes is vagy az a baba még olyan pici hogy észre sem veszed! mit éreztél????
A kérdező hozzászólása: De szerintem nem kéne bunkózni!!!Amugy az orvos amikor megvizsgált akkor mondta hogy érzi hogy ott a baba!!!! és MAJD mennyek vissza vissza is mentem!!!! és nem küldött sehová!!!!!
Azt írtad a kérdésedben, hogy november 22-én mondta azt a doki, hogy "érzi, hogy ott van a baba". Utána mikor mentél vissza hozzá? Mert a kérdésedbõl úgy tûnt, hogy akkor voltál utoljára. Mióta itt a kérdést feltetted azóta voltál már orvosnál?
Amikor visszamentél mit csinált? Ultrahangot? Mit látott és te mit láttál? Kaptál róla papírt? Miért ülsz még mindig otthon és miért nem kerestél fel egy másik orvost, ha szerinted ez a doki nem százas?
Kiváncsi lennék egy pár hetes terhességnél hogy érzi a doki a babát....szerint
...szerintem se ment vissza a dokihoz...legalábbis nem ahhoz aki "érezte"
A kérdésben azt Írod, az uh-n semmit sem lát!!!!! Aztán, hogy minden a helyén...6mm mnyálkahártya.... Jó vicc!!!!
Te sem vagy 100-as.Október óta már jó eséllyel 16 hetes terhes lehetsz, lemaradtál az elsõ genetikai ultrahangról, nincs kiskönyved, még egy ultrahangod sincs, hogy élõ a terhességed.Mégis mire vársz??? Lassan a következõ genetikai ultrahangra kellene menned és mostanában kellene elmenned vérvételre is az afp miatt.Az látszik, hogy nulla a biológiai tudásod és semminek nem olvastál utána a témában, de ha valaki azt mondja terhes vagyok és tüneteim vannak, akkor addig megyek az orvosok nyakára, amíg nem kapok róla papírt, nem látom uh-n a saját szememmel.Ha ez az orvos egy balfék, akkor váltani kell.De könyörgöm, anya leszel, ennél több felelõsségérzettel kellene hozzáállnod a dologhoz!
10-es vagyok. Még egy. Te azt mondod, két hete voltál ultrahangon. Ott mit mondtak...? Mi az, hogy minden a helyén van...?
Azóta nem voltál orvosnál?Uh- n mikor voltál utoljára? Ha már 4 hónapja nem jött meg, mindegy h azért, mert terhes vagy, vagy más miatt, orvosnál a helyed!!!
teszteltél? Szerintem mindenféleképpen menj vissza a dokihoz vagy másikhoz aki tapasztaltabb. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Novemberbe érezte azóta az a orvos meg se vizsgált! kb 2 hete voltam ultrahangon annyit mondott hogy minden a helyén van! de viszont a hasam kemény és alurol kerekedik!!! a papirra utoljára azt írták hogy az uterus 58-38-53mm-es. az endometrium 6 mm-es.
ha valoban terhes lennél, elküldött volna védönöhöz, és mondta volna mikor menj vissza hozzá.....meg a papirodon is szerepelne, az is h hány hetesnek látta, volt-e szivhang, stb....
A kérdező hozzászólása: November elején voltam akkor nem érezte! mondta mennyek vissza 2 hét múlva vissza is mentem november-22-én.és pont a párom volt velem behivott megvizsgált azt mondta hogy érzi a babát , kérdezte hogy õ az apuka mondtam hogy igen azt mondta majd jöhet szívhangra.sehova nem küldött el!!! meg azóta meg se vizsgált!!! de viszont együt voltam a párommal mult héten.. és olyasmit éreztem mmintha nyomott volna valamit... lehetséges hogy a babát?
Hát ha akkora a szerszáma a párodnak....na szoval akkor se...tudod azért van a méhszáj, ami zárt...amugy ilyen doki nincs....mindig megmondják mikor kell menni legközelebb, 12 hétig a védõnõhöz!!!!ki kellett volna számolnia mikorra várható a szülés, stb....kiskönyvet is adott volna a védõnõ...szoval itt vmi nem stimmel....és hogy állapitott meg h baba van?akkor nem is nézett szivhangot???uh vagy valami???
A kérdező hozzászólása: de olyan érzés volt mintha nyomott volna valamit akkor lehetséges h a baba?Nagyon kellemetlen volt!!!! Megvizsgált azt mondta h érzi h ott a baba!!! nem küldött sehova se!!!!! Amugy nem 100-as...
Na egy ennyi idõs terhességet nem érez ugy hogy ott a baba, max a méhszáj állapota más....párod meg akkor se nyomhatja a babát....olvass utána kicsit
Ne haragudj, de te sem vagy százas. Azt írod, hogy az orvosod mondta, hogy menjetek vissza szívhangot nézni. Meg akartad várni, amíg bekopog hozzád, és kézenfogva elvisz a kontroll uh-ra? Magadtól is visszamehetsz... Tapintással egyébként babát nem érez, csak megnagyobbodott méhet. Ha van elõtejed, és a pocakod is nõ, volt egy pozitív teszted, ami után orvoshoz mentél, aki azt mondta, hogy a méhed tapintással nagyobbnak érzõdik, menj vissza késõbb, hogy lesz-e szívhang, akkor mit vársz itt a neten...? Menj már el egy ultrahangra, édes Istenem... A terhességnek nem az a legkézenfekvõbb tünete, hogy a párod szex közben nyom valamit. Hány éves vagy?!?!
Mi van veled? Terhes vagy?

Tisztelt Doktor Úr! Én 47 éves 4 gyermekes nő vagyok. Tavaly októberben levettettem a spirált, mert gyermeket szeretnénk. Voltam többször orvosnál, hogy nem késő-e, de azt mondták várjunk egy évet, ha nem jön össze akkor kivizsgálás. Tavasszal volt hormon

Tisztelt Doktor Úr! Én 47 éves 4 gyermekes nő vagyok. Tavaly októberben levettettem a spirált, mert gyermeket szeretnénk. Voltam többször orvosnál, hogy nem késő-e, de azt mondták várjunk egy évet, ha nem jön össze akkor kivizsgálás. Tavasszal volt hormonvizsgálatom, ott minden rendben volt, most sajnos október 4-én meg kellett volna jönnie, de 3-án együtt voltam a párommal és véreztem, viszont ezután semmi vérzés nem jelentkezett. A melleim feszülnek, csináltam tesztet is, de negatív volt. Ön szerint a változókor jelentkezik, vagy nagyon rá vagyunk görcsölve a babára és ez okozhat ilyet. Nagyon kétségbe vagyunk esve, hogy nem sikerülhet már baba. Jelenlegi párommal ez lenne az első.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Feltétlenül indokoltnak tartanék egy részletesebb, mindenre kiterjedő kivizsgálást, egészen biztosan megoldást lehet találni a problémákra. A lelet ismerete nélkül azonban magam sem szeretnék találgatni. Készséggel konzultálok Önnel, kérem, hogy minden eddigi leletét hozza majd magával! Tel. 20 662 88 11. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Feltétlenül indokoltnak tartanék egy részletesebb, mindenre kiterjedő kivizsgálást, egészen biztosan megoldást lehet találni a problémákra. A lelet ismerete nélkül azonban magam sem szeretnék találgatni. Készséggel konzultálok Önnel, kérem, hogy minden eddigi leletét hozza majd magával! Tel. 20 662 88 11. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Én 47 éves 4 gyermekes nő vagyok. Tavaly októberben levettettem a spirált, mert gyermeket szeretnénk. Voltam többször orvosnál, hogy nem késő-e, de azt mondták várjunk egy évet, ha nem jön össze akkor kivizsgálás. Tavasszal volt hormon

Tisztelt Doktor Úr! Én 47 éves 4 gyermekes nő vagyok. Tavaly októberben levettettem a spirált, mert gyermeket szeretnénk. Voltam többször orvosnál, hogy nem késő-e, de azt mondták várjunk egy évet, ha nem jön össze akkor kivizsgálás. Tavasszal volt hormonvizsgálatom, ott minden rendben volt, most sajnos október 4-én meg kellett volna jönnie, de 3-án együtt voltam a párommal és véreztem, viszont ezután semmi vérzés nem jelentkezett. A melleim feszülnek, csináltam tesztet is, de negatív volt. Ön szerint a változókor jelentkezik, vagy nagyon rá vagyunk görcsölve a babára és ez okozhat ilyet. Nagyon kétségbe vagyunk esve, hogy nem sikerülhet már baba. Jelenlegi párommal ez lenne az első.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Feltétlenül indokoltnak tartanék egy részletesebb, mindenre kiterjedő kivizsgálást, egészen biztosan megoldást lehet találni a problémákra. A lelet ismerete nélkül azonban magam sem szeretnék találgatni. Készséggel konzultálok Önnel, kérem, hogy minden eddigi leletét hozza majd magával! Tel. 20 662 88 11. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Feltétlenül indokoltnak tartanék egy részletesebb, mindenre kiterjedő kivizsgálást, egészen biztosan megoldást lehet találni a problémákra. A lelet ismerete nélkül azonban magam sem szeretnék találgatni. Készséggel konzultálok Önnel, kérem, hogy minden eddigi leletét hozza majd magával! Tel. 20 662 88 11. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!