Találatok a következő kifejezésre: Ha odafigyelek étkezésre, akkor nem (3 db)

Ha odafigyelek az étkezésre, akkor nem hízok a fogamzásgátlótól, ugye?

Arra gondolok, hogy tulajdonképpen nem a fogamzásgátló hízlal, hanem esetleg nagyobb étvágyat csinál, és attól lehet hízni. Ráadásul most kezdtem a fogyókúrát, és félek a hízástól.

Legjobb válasz: A fogamzásgátló tabletta magában nem hízlal. Viszont rengeteg mellékhatása lehet: például nagyon ritkán a hízás, de ez is sok mindentõl függ, hízékony vagy e stb. De ilyen alapon ne menjünk ki az utcára, mert mi van, ha elüt az autó.Ha elmész feliratni, ugyis megvizsgálnak és a neked legmegfelelõbbet fogja a doki írni, a mai tablettákban minimális a hormonadag, nagyon kevesen híznak.

A fogamzásgátló tabletta magában nem hízlal. Viszont rengeteg mellékhatása lehet: például nagyon ritkán a hízás, de ez is sok mindentõl függ, hízékony vagy e stb. De ilyen alapon ne menjünk ki az utcára, mert mi van, ha elüt az autó.Ha elmész feliratni, ugyis megvizsgálnak és a neked legmegfelelõbbet fogja a doki írni, a mai tablettákban minimális a hormonadag, nagyon kevesen híznak.
Maximum az új tabik étvágyat növelnek! Onnantol kezdve meg rajtad áll! :)

Ha Bruce Lee, ha annyit edzett, és az étkezésre is odafigyelt, akkor miért nem nőtt? Miért csak 60Kg körül mozgott?

Legjobb válasz: 171 centihez 65 kiló 4%os testzsírral teljesen megfelelt neki. nem tudok arról,hogy nagyobb tömegû akart volna lenni ennél.

171 centihez 65 kiló 4%os testzsírral teljesen megfelelt neki. nem tudok arról, hogy nagyobb tömegû akart volna lenni ennél.
Fent van a neten az edzésterve? Linkelje már be valaki! Egyébként szerintem nem volt ideje regenerálódnia..
elárulom a titkot: kínai volt, és azok ilyen kicsi emberkék...
talán mert nem testépítõ volt, hanem harcmûvész, és nem is volt célja a nagyobb tömeg?
Az a legideálisabb. Az egyáltalán nem jobb ha ennél több izomzatod van, nem tudja elég oxigénnel ellátni a szervezet. Egyébként nem értelek. A futók is sokat edzenek mégis vannak 55 kilósok ott is. Akkor miért csodálkozol? Nem testépítõ volt. Az étrendtõl meg nem fog hízni.
64 Kg volt! De isszonyat erõs 35 Kg-val edzett Bicepszre amivel a kondi teremben 50Cm-es karu emberek tólják! Sõt még lehet azokse!

Ha 2 hónapja odafigyelek az étkezésre, mindennap mozgok és nem ment le semmit akkor mit csinálok rosszul? Lehet a fog. Gátló miatt? Amikor a tabi elõtt csináltam ue-t, azért volt látszatja 2 hónap után.

Legjobb válasz: Bármi lehet kóros hatással a hormonrendszeredre, így gátolhatja a fogyást. A tabi, az étrended csak két nagyon nyilvánvaló lehetõség.

Bármi lehet kóros hatással a hormonrendszeredre, így gátolhatja a fogyást. A tabi, az étrended csak két nagyon nyilvánvaló lehetõség.
Én most kerültem ugyanebbe a slamasztikába. Neked lett megoldásod?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!