Találatok a következő kifejezésre: Ha nyugtalan feszült (4 db)

Ha nyugtalan és feszült vagyok, pont úgy, mint menstruáció előtt, akkor már biztos, hogy nem vagyok terhes?

Vagy azért még van esély?Lehetek akkor is feszült és nyugtalan,ha teherbe estem?

Legjobb válasz: Szerintem várj még vele,Ha nem jön meg a menstruációd akkor biztos terhes vagy.

Szerintem várj még vele, Ha nem jön meg a menstruációd akkor biztos terhes vagy.
Én a mai napig ideges és feszült vagyok, de fõleg a 12. hétig voltam az. Nem ez dönti el, hanem a teszt és/vagy az orvosi vizsgálat. Ebbõl az egy tünetbõl még nem lehet következtetni. 18 hetes kismama
nekem egy hete nem jön meg és már volt egy negatív tesztem pont egy héttel ezelõtt. tehát ha nem jön meg még sajna az sem garancia a babára nézve(
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdezem, mert én mindig olyan ideges és nyugtalan vagyok menstruáció elõtt és félek, hogy most sem sikerült, ezért jelentkeznek ilyen tünetek!
Nem lehet, hogy azért vagy ideges, mert nagyon (nem)várod?
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, ez olyan hormonális belsõ feszültség.Ti nem szoktatok ilyet érezni?(Egyébként nagyon szertnék babát, de nem görcsösen, hogy emiatt legyek ideges!)
hát ha már azt írod, hogy félsz, hogy megint nem sikerült, akkor igenis görcsösen szeretnéd. Nem szabad. Ha nem jön meg tesztelj és ne találgass, mert az vezet a legnagyobb csalódáshoz. inkább, ha negatí, vagy mégis megjönne, jobban készülj a peteérésre és akkor figyelj oda nagyon, aztán megint vagy vagy . elõbb utóbb sikerül, de ha nem akkor is van megoldás az orvosnál.

Miért leszek nyugtalan/feszült, ha meghallom a szirénákat? Rossz gondolatok törnek fel belőlem és már kezd idegesíteni.

Legjobb válasz: Sztem ez egy természetes reakció. Velem is így van. Azon imádkoztam, hogy forgalmi vizsgán ne menjen megkülönböztetõ jelzést használó autó, mert azon tuti megbuktam vna.

Sztem ez egy természetes reakció. Velem is így van. Azon imádkoztam, hogy forgalmi vizsgán ne menjen megkülönböztetõ jelzést használó autó, mert azon tuti megbuktam vna.
Legtöbb embernél ez van, végülis arra találták fel a szirénáz, hogy felhívja a figyelmet.
nem
Nekem az egesz terhessegem stresszes volt. Nem tudom ennek tudhato e be de a lanyom nagyon nyugtalan, siros baba.
Én tiszta dilis voltam, sokat veszekedtünk, a baba a világ legnyugodtabb babája volt. Néhány évesen azonban izgága lett, de szerintem csak kiütközött a vér...:)
Végig aggodtam , sírtam aterhesseget . Nagyon nyugtalan , síros a babám. Semmi sem jó neki. Alig lehet lefoglalni . Egész nap csak kint lenne es nezelodne , pedig 3hónapos csak. :-)
Én a várandósságom alatt sokat stresszeltem, a párommal is sok volt a nézeteltérés, a fiam nyugtalan természetû.
Nagyon nehèz volt a terhessègem ami miatt vègig paráztam, stresszeltwm ès èn is extra kibírhatatlan voltam. Sírás, semmi sem jó, van rajtad sapka az a ban ha nincs az a baj típus voltam. A babánk lassan 6 hónapos ès olyan vilàgbèke nyugalom ès annyi vidámság van a kisfiúnkban hogy az hihetetlen. A vègèn már azon stresszeltem hogy tuti kihatással lesz rá az a feszültsèg ami bennem volt de nem. Èn azt mondanàm jobban kihat rájuk hogy milyen környezetbe èrkezik ès mennyi szeretetet figyelmet kap.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Ha feszült, nyugtalan leszek a lábaim remegni kezdenek. Ez miért van? (Egy 33 éves férfi)

Legjobb válasz: Valószínûleg pániktünet. Enyhe természetes feszültségoldó nyugtató segíthet: orbáncfûcsepp, vagy valeriana drazsé (DM, Rossmann)

Valószínûleg pániktünet. Enyhe természetes feszültségoldó nyugtató segíthet: orbáncfûcsepp, vagy valeriana drazsé (DM, Rossmann)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!