Találatok a következő kifejezésre: Ha nyerek tárgynyereményt, annak (1 db)

Ha nyerek egy tárgynyereményt, annak a szállítási költségét is ki kell fizetnem?

Ki fizeti a szállítási díjat: a nyereményjáték kiírója, a nyereménytárgyat felajánlott cég vagy én? Bútorról van szó.

Legjobb válasz: Ennek benne kell lenni a játékszabájban ha neten játszottál akkor be kellet x-ni hogy elfogadoda játék szabályt.

Ennek benne kell lenni a játékszabájban ha neten játszottál akkor be kellet x-ni hogy elfogadoda játék szabályt.
Ennek az információnak szerepelnie kell a nyereményjáték-szabályzatban. Olvasd át, és ha nem szerepel benne, vagy nem egyértelmû, vedd fel a kapcsolatot e-mail-ben, telefonon a kiíró céggel, õk pontos információkkal tudnak szolgálni. Ez fontos neked, hiszen egy bútort az országon keresztülutaztatni nem pár forintba kerül...
A kérdező hozzászólása: Nem volt nyereményjáték szabályzat, csak be kellett lépni a jelszavammal, válaszolni egy kérdésre és elküldeni.
Ha már egyszer regisztráltál, hisz volt jelszavad, biztos hogy volt valami általános feltétel, vagy hasonló, ezt soha senki nem olvassa el, de mivel regisztrációd el lett fogadva tuti hogy beikszelted. Amúgy szerintem is akkor jársz a legjobban ha felhívod õket!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudnátok mondani fantasy animéket?

A válaszíróknak előre is köszönöm.

3

Ha néha szűrős vizipipával dohányt szívok lehet bajom?

nem naponta gondoltam, hane csak néha

4

Ha átjön a barátnőd milyen programot ajánlotok?

2

Angol/amerikai kereszt és vezetéknév?

Egy történethez keresek vezeték és férfi/női keresztneveket. Van már néhány ötletem, de érdekelne a ti véleményetek, ötletetek.
Köszi a válaszokat előre is! : )

5

Legjobb budapesti gokartpálya? Saját tapasztalatok alapján.

Eddig G1-be jártam, nem volt rossz, viszonylag olcsó, és nincs messze, de egyre zavaróbb, hogy a gokartok között akár 1 mp különbség is van (ami azért 35-36mp-s köridőknél eléggé drasztikus), és sokszor variálnak a gumikkal (2 hónapja még a legjobbak 33 körül mentek, most meg 35 alá senki nem megy be, ismerősöm is konstans 1 mp-vel lassult a 2 hónappal ezelőtti önmagához). S hát pénzemért nem orosz-rulett jellegűen akarok szórakozni, hogy vagy jót kapok, vagy nem.

Tehát, bárki bármi gokart pályát Bp-n, amivel elégedett, és csak ajánlani tudja?

Köszönöm

0

Hogyan tudom kitörölni a blogomat blogspot.com-on?

Csináltam egy blogot, de nem jövök rá, hogy kell használni... Több oldalasat szeretnék, mint pl.: zenék, filmek, képek... De nem jövök rá... Ha valakinek van ötlete, lécci írjátok. És hogy lehet kitörölni??

1

Melyiket vegyem meg?

igen tudom hogy nem egy kategória


0

Hangosbemondót hol lehet vásárolni?

Adnátok egy lineket, v Pécsett hol lehet vásárolni?

0

Miért van ez a bulikban?

Egy idő után annyira elálmosodok akár mi van a buliban hogy egy fotelben eltudnék aludni.Persze hozzáteszem hogy annyira nem szoktak jók lenni a bulik szóval ha éppen 3 jó csaj mászna rám biztos nem lennék álmos de általában mindenki csajozik én meg csak iszok iszok aztán ilyen éjfél után1-2 körül már állva eltudnék aludni.18/f

1

Szerintetek a Play halloween partija hány éves kortól lesz? Esetleg hogy 16os e?

Nem találom sehol hogy hány éves kortól lehet bemenni. Valaki esetleg informált a kérdésben?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!