Találatok a következő kifejezésre: Ha nyaralni mire kell vigyaznom (1 db)

Ha nyaralni megyunk mire kell vigyaznom?

21 hetes terhes vagyok,ha a hegyekbe megyunk tudom h nem szabad turazni,de mennyire nem...1 kis kirandulas,seta csak nem art meg...es ha sos vizben furdok?azt szabad?marmint sos toban vagy a tengerben...?

Legjobb válasz: H-h nem szabad? Én is 21 hetes voltam,amikor a "nászutunkra" mentünk január elején a férjemmel a Pilisbe,fel Dóbogókõre.Le volt fagyva az egész hegyoldal,és simán lemásztam vele a forráshoz(nagyjából 3 órás hegymenet)meg vissza.Gyakrabban áltunk meg pihenni.Annyit csinálj,ami jól esik.Hegyetmászni (sziklás cucc)nem szabad.

H-h nem szabad? Én is 21 hetes voltam, amikor a "nászutunkra" mentünk január elején a férjemmel a Pilisbe, fel Dóbogókõre.Le volt fagyva az egész hegyoldal, és simán lemásztam vele a forráshoz(nagyjából 3 órás hegymenet)meg vissza.Gyakrabban áltunk meg pihenni.Annyit csinálj, ami jól esik.Hegyetmászni (sziklás cucc)nem szabad.
Szia! Mielõtt elmennél, menj el orvoshoz, hogy nézzen meg. Ha nincs semmi gond, nem vagy veszélyeztetett, nincs nyitva a méhszájad, akkor lehet fürödni. A tavakat az én orvosom sokkal inkább javasolta, mint a fürdõket. Arra kell ügyelni, hogy ne fázz fel. Ne legyél órákat a vízben, és mindig cseréld szárazra a fürdõruhád. Sétálni annyit sétálj, amennyi jól esik. Érzed hogy mi az amit bírsz, ha elfáradsz, fontos, hogy ülj le, pihenj egy fél órát és utána folytassátok az utat. Vigyél magaddal tisztasági törlõkendõt, azt használd WC-knél, és mini szappant. Amúgy meg érezd jól magad! 23 hetes kismama.
menj nyugodtan turázni ugyis érzed hogy mit birsz én 4honapos multam mikor a rám szakadékot megmásztam, és nem lett baj


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Aki 32-34. héten volt 4D-n mesélne?

Mennyit sikerült látni a babából?Nem bántátok meg,hogy később mentetek és nem mondjuk 20-25.hét környékén?Minden tapasztalat érdekelne:)
Köszönöm:)

4

Mi van azzal a kismamával, akinek tnap szivárgott a vize?

Nem találom azt a kérdést :( Irta, h volt dokinál is, és azt mondta, h még az éjjel vagy a mai nap folyamàn találkoznak a szülőszobán.

1

Ilyenkor a baba sem kap levegőt?

Felfújtam egy matracot és utána gondolkoztam hogy lehet ez most nem volt jó ötlet. Ugye ilyentől nem lehet oxigénhiányos a babám?
27hkm

10

Gyereket szeretnénk a Párommal de kicsit be vagyok parázva. Olyanok járnak a fejembe, hogy jó anya lennék-e, egészséges lesz-e, megtudunk e birkózni a feladattal? Normális hogy ilyenek járnak a fejembe?

3

Méhen kívüli terhes vagyok?

Tegnap voltam uh-n és ez van a papíromra írva:
j.o.ov.-ban 30x29mm egyrekeszű, echoszegény bennékű cystikus rezistencia, kóros áramlás nem detectlátható.

dg:
korai grav?
grav.extraut?

18

Miért van az, hogy egyik nap szinte megállás nélkül mozog a baba, másnap meg talán 1-2szer érzem egész nap?

6

Túl sok magzatmozgás 34 hetesen létezik?

Néha attól félek, hogy túl sokat mozog a babám. Ma délután pl. kb. 16.00-tól folyamatosan mozog, talán egy órára ha megállt. Épp voltunk dokinál is, mindent rendben talált, de nekem akkor is olyan fura, hogy mindenhol azt olvasom, hogy az idő 90-95%-ban alszik, ehhez képest nekem folyamatosan péppé rugdossa a gyomromat. Örülök persze, hogy érzem, de nem jelent rosszat, ha túl sok a mocorgás? Az OK, hogy kajálás után fél-egy órával beindul, de hogy még 2 óra múlva sem hagyja abba? Más is volt így?

6

Ez jel? Természetes ez vagy tudat alatt így készül a szervezetem? Ha megszülök nem fognak fájni?

Holnap programozott császárom lesz,ma reggelre bedurrantak a melleim..Előtejem régebb óta volt.Egyéb más jelem a szülés megindulásra nincsen.Nagyon fájnak,égnek.Ez lehet jel vagy terhesség vége felé előfordulhat,ha elkezd szopizni a kisfiam,akkor már nem fog fájni?

5

Teljesen problémamentes terhességnél miért állhat le a baba szíve 3. trimeszterben? Nem volt a köldökzsinór sem a nyakán.

16

A beékelődés ennyire fájna?

38+5 kismama vagyok. A babám sokat forgolodott. Épp a kiirt császár előtt megfordult. Így nem lesz császár szerencsére. 2napja mióta vissza jött a jó irányba nagyon erős éles nyilalo fájdalom hullámokat érzek. Ez lenne az hogy próbálja beékelni a fejét ?????? Több a magzatviz az átlagnál így biztos nincs egyszerű dolga. De ez tényleg piszkosul fáj !!!!! Nem méh összehúzódás hanem éles beszúrö fájdalom. De olyan erős, hogy fel is ordítok! !!

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!