Találatok a következő kifejezésre: Ha nyaralni mire kell vigyaznom (1 db)

Ha nyaralni megyunk mire kell vigyaznom?

21 hetes terhes vagyok,ha a hegyekbe megyunk tudom h nem szabad turazni,de mennyire nem...1 kis kirandulas,seta csak nem art meg...es ha sos vizben furdok?azt szabad?marmint sos toban vagy a tengerben...?

Legjobb válasz: H-h nem szabad? Én is 21 hetes voltam,amikor a "nászutunkra" mentünk január elején a férjemmel a Pilisbe,fel Dóbogókõre.Le volt fagyva az egész hegyoldal,és simán lemásztam vele a forráshoz(nagyjából 3 órás hegymenet)meg vissza.Gyakrabban áltunk meg pihenni.Annyit csinálj,ami jól esik.Hegyetmászni (sziklás cucc)nem szabad.

H-h nem szabad? Én is 21 hetes voltam, amikor a "nászutunkra" mentünk január elején a férjemmel a Pilisbe, fel Dóbogókõre.Le volt fagyva az egész hegyoldal, és simán lemásztam vele a forráshoz(nagyjából 3 órás hegymenet)meg vissza.Gyakrabban áltunk meg pihenni.Annyit csinálj, ami jól esik.Hegyetmászni (sziklás cucc)nem szabad.
Szia! Mielõtt elmennél, menj el orvoshoz, hogy nézzen meg. Ha nincs semmi gond, nem vagy veszélyeztetett, nincs nyitva a méhszájad, akkor lehet fürödni. A tavakat az én orvosom sokkal inkább javasolta, mint a fürdõket. Arra kell ügyelni, hogy ne fázz fel. Ne legyél órákat a vízben, és mindig cseréld szárazra a fürdõruhád. Sétálni annyit sétálj, amennyi jól esik. Érzed hogy mi az amit bírsz, ha elfáradsz, fontos, hogy ülj le, pihenj egy fél órát és utána folytassátok az utat. Vigyél magaddal tisztasági törlõkendõt, azt használd WC-knél, és mini szappant. Amúgy meg érezd jól magad! 23 hetes kismama.
menj nyugodtan turázni ugyis érzed hogy mit birsz én 4honapos multam mikor a rám szakadékot megmásztam, és nem lett baj

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

6+6 hetes terhes vagyok, négy elhalt terhességgel és egy spontán vetéléssel a hátam mögött.6 hetesen elkezdtem vérezni, kaptam rutascorbint, de tegnap piros vér jött. Megmaradhat a baba?

Kaptam 4 hetesen utrogestant,medrolt,clexanet,aspirin protectet.Félek,hogy a vérzés megint a terhességelhalás jele.Annyi bíztat,hogy a testhőm nem esett le, most is 37.3.Ez adhat reményt?Járt valaki így?

15

Akinek császára volt, mennyire fájt utána, milyen volt a felépülés?

20

Mikor és hogyan kérjek időpontot a dokihoz? 11 hetes vagyok

Privát orvoshoz szeretnék járni, de még nem voltam nála. Kedden és csütörtökön rendel, akkor lehet időpontot is kérni. Jövő pénteken leszek 12 hetes. Mikor hívjam fel és mit mondjak neki? Az oké, hogy időpontot szeretnék kérni xy vagyok. De azt is mondjam, hogy 12 hetes leszek pénteken? Mikor kell a genetikaira menni?

4

Volt köztetek olyan akinek kevesebb volt a magzatvíze? Hamarabb szült? Császármetszés eseten hamarabb inditották?

32 hetes vagyok

3

4-én reggel halvány pozit teszteltem, folyamatosan erősödik a csík, de még nem annyira erős, mint a kontroll csík. Meddig kell tesztelni minden nap? Vagy már feleslegesen tesztelgetek? Elhihetem, hogy kisbabát várok? Már 1 éve vártunk Rá!

11

Mire való ez a viselkedés?

Párommal nem terveztük a babát, de mégis úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. Összeköltüztünk, jól elvagyunk.

14

Mitől lehet ez?

Este felé szokott elő jönni egy ilyen nyílaló fájó érzés de csak a jobb lábamban. A farcsontomból indul - vagyis úgy érzem - és egész a lábamig végig nyílal, azért kellemetlen mert nem bírom el a súlyom, olyankor kicsit megbicsaklik a lábam. Volt már olyan akinek ilyen gondja volt?

1

Elegendő ha az AFP csak ng/ml-ben van megadva?

2

Eddigmeg tudtam voona enni egy két lovat is egy nap ma meg alig tudtam magam hohy valamit egyek. Más is v8lt így? (14 hetes)

4

29 hetes terhes vagyok. Ma voltam orvosnál azzal a problémával, hogy duzzanat van a hüvelybemenetnél. Õ azt mondta valószínű, hogy Bartholin ciszta. Másnak is volt ilyen terhesség alatt? Műtötték vagy antibiotikumot adtak? (többi lent)

Antibiotikumot kaptam rá, hogy hátha visszahúzódik és azt mondta, hogy ha már egyáltalán nem tudok ülni akkor menjek vissza, mert akkor megműtenek. Viszont rákerestem interneten, jó pár oldalt elolvastam és szinte mindenhol azt olvastam, hogy jobb minél hamarabb megműteni, hogy ne tályogosodjon be. Így hogy terhes vagyok aggódok nehogy valami baj legyen. Nem tudom, elmenjek e másik orvoshoz, vagy hallgassak erre és várjak hátha visszahúzódik. Várom a tapasztalatokat.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!