Találatok a következő kifejezésre: Ha nyalogatja ujjamat a (3 db)

Ha nyalogatja az ujjamat a nyul az jo vagy rossz?

Legjobb válasz: Lehet hogy ragaszkodik hozzád vagy ismerkedik veled vagy csak finom kaja íze van az ujjadnak. Nekem is volt egy nyulam de õ nem nyalogatta z ujjamat csak jött utánam.Olyan volt mint egy kiskutya mindig ott volt ahol én és szerette ha foglalkozok vele.Csak egy rossz szokása volt hogy mindig lepisilte a lábamat :) Szegény már nem él tavaj nyáron egy betegségben elpusztult :'( Pedig nagyon szerettem

Lehet hogy ragaszkodik hozzád vagy ismerkedik veled vagy csak finom kaja íze van az ujjadnak. Nekem is volt egy nyulam de õ nem nyalogatta z ujjamat csak jött utánam.Olyan volt mint egy kiskutya mindig ott volt ahol én és szerette ha foglalkozok vele.Csak egy rossz szokása volt hogy mindig lepisilte a lábamat :) Szegény már nem él tavaj nyáron egy betegségben elpusztult :'( Pedig nagyon szerettem
Amíg nem harap meg és nem beteg a nyúl, addig jó (jobban mondva biztos nem rossz). Ha valami fertõzése van, az már nem kóser, de ez is harapás esetén lehet igazán gond. Ha mérged a seb, doki. Addig meg szórakozz a nyúllal nyugodtan! UI: De tényleg, ha megharap, az iszonyat. Éles fogai vannak. Nem akarlak stresszelni, de gyerekkoromban megharapott egy és azóta közelébe se megyek a szõrös dögöknek...
Az én nyulam is szopogatta az ujjamat, amíg kicsi volt. Ez valószínûleg azért van, mert még túl eleven benne a szopási reflex, persze ha még kicsi. De egyszer meg is harapott, az tényleg kurvaszar.
A nyuszid valószínûleg az ujjadról az izzadtság által kicsapódott ásványi sókat nyalogatja le. Ez alapvetõen nem rossz, viszont érdemes odafigyelni, mert vitaminhiányt is jelenthet. Ha bent tartod ketrecben, akkor vehetsz neki az állatkereskedésben kapható rágókövet, amiben vannak ásványi anyagok, sók.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat^^ Van amikior megharapja az ujjamat de nem úgy hogy fáj.
vegyél neki sótömböt az állatkereskedésben mert sóhiánya van és a kezedne lévõ izzadtságot nyalogatja, de amúgy lehet h ragaszkodó is , de azért vegyél neki sótömböt, az a tuti

Ha szex közben nyalogatom a barátom ujját az jól esik Neki vagy inkább nyűgnek tartja?

Leginkább tapasztalatokra lennék kíváncsi, és azt is nyugodtan megírhatjátok, mit szerettek ( tudom, ez személy szerint változó ), hogy mit csinál a barátn?tök szex közben? :)

Legjobb válasz: Miért lenne gusztustalan? Sztem nem az. Izgató is lehet neki, de a legegyszerûbb, ha megkérdezed tõle, hogy nem zavarja-e. Bár szerintem mondaná vagy valahogy utalna rá, ha zavarná.

Miért lenne gusztustalan? Sztem nem az. Izgató is lehet neki, de a legegyszerûbb, ha megkérdezed tõle, hogy nem zavarja-e. Bár szerintem mondaná vagy valahogy utalna rá, ha zavarná.
ezt csak õ tudhatja, mi nem.
Én kérni szoktam egy kis gyengéd ujjharapdálást... Nagyon fokozza az izgalmakat, de vigyázzat! Fájdalmat ne okozz!
Ha nem szeretné, csak simán kivenné a kezét a szádból. Persze az én ujjamat még nem nyalogatta senki, de mindenkinek más jön be, ez meg nem annyira extrém, hogy erkölcsi aggályaid legyenek miatta.
Ha úgy csinálod az ujjával mintha a pénisze lenne, úgy nyalogatod, az sztem izgató, mondjuk ez felhívás lehet egy keringõre:P
inkább szívd, a nyalogatás gusztustalan :D
Nekem nem tetszik. Azt meg, hogy neki tetszik-e - õ tudja.
Szerintem ne szexközbe és ne az újját nyalogasd

Mit jelent ha a törpenyuszi nyalogatja az ujjam?

6 hónapja van nálam, de ilyet még soha nem csinált..

Legjobb válasz: Kimutathatja a szeretetét, vagy csak szomjas!

Kimutathatja a szeretetét, vagy csak szomjas!
Valószínûleg a szeretetét mutatja ki, de én olyat is hallottam, hogy a sós kezet nyalogatja. Remélem az elõbbi. Jó nyuszizást!
Szereti a sót.
szerintem szereteteét mutatatja de lehet hogy szomjas:)
Ha nem hagyja abba, egy idõ után sem, akkor vegyél neki nyalósót, hátha sóhiánya van, ha nem kell neki, akkor csak szeret!
Jaj az én nyuszim is ilyen nyalogatós és én is a sóhiányra gyanakodtam. Vettem neki nyalósót amit használ szépen de engem is ugyanolyan lelkesedéssel nyalogat tovább, szóval én úgy veszem hogy ez a szeretet kifejezése nála.:)
LLehet, hogy csak kedveskedik, de amikor nekem volt ilyen megkérdeztem az állatorvostól, hogy mit adjak neki. És azt javasolta, hogy vegyek az állatkereskedésben kifejezetten nyulaknak való sót. Aztán amiko megkapta sokat nyalogatta és azóta nem is nyalogatja a kezem. Nem is annyira drága, csak 300-400 Ft.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!