Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs petezsakban baba (2 db)

Ha nincs a petezsakban baba akkor is olyan tuneteim vannak mint aki babas?

gyakori vizeles,erzekeny mellek,kemeny szeklet?

Legjobb válasz: Igen. Sajnos volt egy terhességem, meg voltak a tüneteim, csak éppen a petezsákban nem láttak a dokik semmit. A 8. hétig vártak, vizsgálgattak, és aztán be kellett fejezni a terhességet.

Igen. Sajnos volt egy terhességem, meg voltak a tüneteim, csak éppen a petezsákban nem láttak a dokik semmit. A 8. hétig vártak, vizsgálgattak, és aztán be kellett fejezni a terhességet.
De azért kell kivárni amit mond idõt az orvos, mert utána még lehet baba belõle, persze van olyan is hogy sajnos nincs, de ki kell várni az idõt.
Szia!Sajna lehet, bár van olyan barátnõm, akinek 8 hétig nem láttak a petezsákben semmit, csináltak a kérésére egy új UH-t, és ott volt a baby, ma már 5 hónapos kislány.De ez ritka, az inkább a gyakoribb sajnos, hogy elmegy a baba, csak a zsákocska nem ürül.Szorítok.Sok sikert.Egy öreg róka
Nekem is csak petezsákom volt, baba nem lett benne, én vérezni kezdtem, majd mûtéttel kellett befejezni. A mellem a vérzés elõtt már nem feszült annyira. A dokim még réggebben azt mondta, hogy addig jó, amíg feszül a cici...
Ez micsoda, hogy nincs a petezsákban baba? Hogy van ez? Nagyon sajnálom, hogy ilyenek történnek veletek. De tényleg, hogy lehet ez?

Üres petezsákom van, viszont hányingerem is van és szédülök. Lehetséges ez? Miért vannak tüneteim, ha az orvos szerint nincs baba?

A vérzés kimaradásától számítva 8 hetes vagyok, a terhességem a doki szerint 5-6 hetes 15mm petezsákom van, de nincs benne semmi. Tüneteim viszont er?södnek. Van még remény? Ekkora petezsákban már kéne lenni valaminek, nem?

Legjobb válasz: Igen, kellene valakinek lennie benne, én 8+3 hetesen voltam ultrahangon és szívhang is volt. Szerintem keress fel egy másik doki. Négy szem többet lát.

Igen, kellene valakinek lennie benne, én 8+3 hetesen voltam ultrahangon és szívhang is volt. Szerintem keress fel egy másik doki. Négy szem többet lát.
Lehet hogy késõbb volt peteérésed. Akkor simán lehetsz 5-6 hetes. Én is ebben a cipõben járok, csak nekem 6 hetesen mondta ezt. Engem visszarendelt péntekre. Ha akkor semmi, mûtét... :( Téged nem hívott vissza?
Egyik ismerõsöm is így járt. Sajnos a 9.héten megszakították a terhességet, mert továbbra is csak petezsák volt látható. Szorítok, hogy Nálad minden jól alakuljon!
A kérdező hozzászólása: Hétfõn megyek UH-ra, majd megírom, hogy mi volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!