Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs orvosom, az sztk-ban (2 db)

Ha nincs fogadott orvosom, az sztk-ban lévő bármelyik nődoki köldhet táppénzre?

Persze ha indokoltnak tartja

Legjobb válasz: Szia! Persze, adhat javaslatot a háziorvosodnak, aki táppénzre vesz. Tõlem azonnal megkérdezte, h szeretném-e. Nem kellett indokolnom, bár mivel épp elmúltam 30, veszélyeztetettnek vett fel. Most pedig a meleg miatt a háziorvosom vett táppénzre, kérés nélkül. Persze, nem tiltakoztam :D

Szia! Persze, adhat javaslatot a háziorvosodnak, aki táppénzre vesz. Tõlem azonnal megkérdezte, h szeretném-e. Nem kellett indokolnom, bár mivel épp elmúltam 30, veszélyeztetettnek vett fel. Most pedig a meleg miatt a háziorvosom vett táppénzre, kérés nélkül. Persze, nem tiltakoztam :D
Igen a nõgyógyásznak kell ajánlani a háziorvos felé, õ tud táppénzre venni.Üdv 38.hetes kismama
Szia! Engem az sztk-s nõgyógyász vett táppénzre, mikor 6. hetes terhes voltam (azóta is õ tart betegállományban), mert veszélyes anyagokkal dolgozunk, és éjszakai munkát sem végezhetek várandósan. 15. hetes kismama.

Ha valaki nincs bejelentve a munkahelyén saját maga után hol fizessen az sztk-ban, vagy az apeh-nál, hogy jogosult legyen az orvosi ellátásra? Havonta kell befizetni x összeget? Mi XVIII. ker-i lakosok vagyunk, hová forduljunk ezügyben?

Legjobb válasz: Ha egyéb jogon sem vagytok jogosultak az egészségügyi ellátásra, akkor az APEHhoz kell bejelentkezni a 10T1011es nyomtatványon. A honlapjukról letölthetõ. 2 példányban beküldöd az állandó lakcímed szerint illetékes APEHhoz (ezt is a honlapjukon tudod megnézni, hogy melyik az és mi a címe). Az egyik példányt visszaküldik, majd küldik a fizetési határozatot és a csekkeket. Havi 4950 forintot kell fizetni. Ha szociális és vagyoni helyzetetek alapján rászorultak vagytok, akkor kérelemre a helyi önkorányzat fizeti ezt az összeget utánnatok.

Ha egyéb jogon sem vagytok jogosultak az egészségügyi ellátásra, akkor az APEHhoz kell bejelentkezni a 10T1011es nyomtatványon. A honlapjukról letölthetõ. 2 példányban beküldöd az állandó lakcímed szerint illetékes APEHhoz (ezt is a honlapjukon tudod megnézni, hogy melyik az és mi a címe). Az egyik példányt visszaküldik, majd küldik a fizetési határozatot és a csekkeket. Havi 4950 forintot kell fizetni. Ha szociális és vagyoni helyzetetek alapján rászorultak vagytok, akkor kérelemre a helyi önkorányzat fizeti ezt az összeget utánnatok.
kb 5000 ft-ot kell fizetni havonta és az apehnál kell intézni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!