Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs oktatás, (5 db)

Ha nincs oktatási azonosító kártyám akkor mit tudok csinálni?

most megyek középiskolába és a beiratkozásra vinni kell de nekem nincsen .az a diákra van ráírva? tehát ha beviszem a diákomat akkor azt elfogadják? nem lesz belöle probléma?

Legjobb válasz: régen 5 éve még egy külön kártyát adtak és azon volt rajta akkor még om azonosító volt. De manapság már a diákokon is 2 szám van és asszem az amelyik a vonalkód alá van írva. ( 11 számjegyû) De ha nincs rajta visszamész az elõzõ sulidba és ott meg tudják neked mondani. Baj nem hiszem hogy lenne belõle, max ha hülye a tanár akkor hisztizik emiatt Én úgy jártam ki a középsulit, hogy egy cetlin volt meg a száma, jah és fél évvel késõbb vittem be.

régen 5 éve még egy külön kártyát adtak és azon volt rajta akkor még om azonosító volt. De manapság már a diákokon is 2 szám van és asszem az amelyik a vonalkód alá van írva. ( 11 számjegyû) De ha nincs rajta visszamész az elõzõ sulidba és ott meg tudják neked mondani. Baj nem hiszem hogy lenne belõle, max ha hülye a tanár akkor hisztizik emiatt Én úgy jártam ki a középsulit, hogy egy cetlin volt meg a száma, jah és fél évvel késõbb vittem be.

Ha nincs babaúszás oktatás, akkor felnőttként bemehetek a babámmal a gyerekmedencébe?

Legjobb válasz: Úszodától függ. Egy pár hónapos baba ritkán úszik egyedül... Gondolom, bemehetsz vele. De mondom, rá kell kérdezni, minden úszoda más.

Úszodától függ. Egy pár hónapos baba ritkán úszik egyedül... Gondolom, bemehetsz vele. De mondom, rá kell kérdezni, minden úszoda más.
Szia! Mi ahova járunk, - bár lányom 17 hónapos - ott az a szabály, hogy az anyuka/apuka feneke nem érhet vízbe. Bemehetsz vele, csak hajolgatni kell hozzá, de ez érthetõ. Ki tudja milyen betegségei vannak másoknak. Nagy vízben viszont szintén volt sok baba úszópelusban, ott mi is nyakig benne voltunk.


Ha egy autósiskola nem ír ki jelentkezési határidőt a tanfolyamra, akkor nincs is, tehát elég bemenni az 1. oktatásra?

Legjobb válasz: az úgy szokott lenni h kiteszik h tanfolyam indul pl 2012. 05.07én.bemész ahol tarják az órákat az oktató meg elmondja a többit h hogyan tovább.lehet h neki fizeted ki a KRESZ tanfolyam díját vagy az autósiskolába kell bemenned.

az úgy szokott lenni h kiteszik h tanfolyam indul pl 2012. 05.07én.bemész ahol tarják az órákat az oktató meg elmondja a többit h hogyan tovább.lehet h neki fizeted ki a KRESZ tanfolyam díját vagy az autósiskolába kell bemenned.
A kérdező hozzászólása: Voltam bent, elmondta, hogy mi hogy lesz, csak ezt az egyet nem, én hülye meg elfelejtettem megkérdezni. Holnap nem tudok bemenni, viszont hétfõn lesz az 1. óra. Kedden voltam bent, csak mondta volna, hogyha van határidõ, nem?
nem fogják azt mondani h húzz innen mert kell nekik a tanuló. :) 7fõn bemész, beszélsz az oktatóval, kitöltöd a jelentkezési lapot és fizetsz.ennyi az egész. :D
Mert aki elvált szülõ gyermeke az kap pluszpontot?
nem adnak, miért adnának? az se kap aki árva
Egy csomószor válaszoltunk már a kérdésedre: nem kapsz. Pont. Attól, hogy minden neked nem tetszõ kommenthez odaírod, hogy a kérdésre válaszolj, a helyzet nem fog változni. Én sem kaptam anno, pedig én félárva vagyok. Más kérdés, hogy én nem is akartam volna ilyesmi miatt pluszpontot...
A kérdező hozzászólása: Neked meg nem tökmindegy? Kérdésre válaszolj! Amúgy meg nem akarok mindenért, mert már van nyelvvizsgám, csak hallottam valamit és érdekelt.
Nincsenek elválva....Tejóég...Inkább tanulj meg magyarul. És ne akarj már mindenért pluszpontot. Csak azért, mert egyedül nevel, nem fogsz pluszpontot kapni. Sajna ez van. Annyira idegesítenek az ilyen emberek.
A kérdező hozzászólása: De ez akkor is jár ha minden igazolva van, ha a szüleim nincsenek elválva?
Ha a szülõ egyedülálló, és az egy fõre jutó jövedelem alacsony, akkor kapsz plusz pontot. Csak igazolni kell a különélést és a jövedelmet is.
A kérdező hozzászólása: Végre egy értelmes válasz! Köszi.
Sokakat nevelnek egyedül, õk sem kapnak + pontot.
A kérdező hozzászólása: Am már nem azért, de olvassátok már végig a kérdést. Egy szó sem esett a válásról.... -_-
Elég fura lett volna, hogy válásért kapjon valaki + pontokat.
A kérdező hozzászólása: Van nyelvvizsgám.
Dehogy kap. Akkor minden második tanulónak szinte járna pluszpont könyörgöm... Neked meg el sem váltak a szüleid. Akkor kapsz pluszpontot, ha pl. a jegyzõ védelmébe vesz a körülményeid miatt, vagy állami gondozásba kerülsz, stb... Ha plusz pontot akarsz, inkább tanulj és csinálj egy nyelvvizsgát!
A kérdező hozzászólása: Sztem kap, de a kérdésre légyszi!
Beképzelt, arrogáns hülyegyerek. A kérdésre válaszoltam, az, hogy neked nem tetszik más dolog. Így jártál. Én sem kapok, pedig az én szüleim el is váltak, nem csak külön élnek. Úgyhogy szépen fogtam magam, letettem egy nyelvvizsgát és emelt szinten érettségiztem töribõl. És túléltam. Szerintem te is túlélnéd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!