Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs munkahelyem (128 db)

Azt szeretném meg tudni, hogy a feleségemnek lejárt a gyes és a gyed is és azután hová fordulhat támogatásér ha nincs munkahelye?

Legjobb válasz: Ha kapott GYED-et akkor volt munkahelye, azzal mi van? Ha most rúgták ki akkor munkanélküli segély jár neki max 3 hónapig. Meg évente kétszer kérhet egyszeri szociális segélyt, ami max 10ezer ft. Más nagyon nincs. Keressen munkát.

Ha kapott GYED-et akkor volt munkahelye, azzal mi van? Ha most rúgták ki akkor munkanélküli segély jár neki max 3 hónapig. Meg évente kétszer kérhet egyszeri szociális segélyt, ami max 10ezer ft. Más nagyon nincs. Keressen munkát.
Új állás keresése?
De viccesek vagyok válaszolók. Azt hiszitek mindenki jókedvébõl ücsörög otthon akinek nincs munkája. Mert minden bokorban osztogatják az állásokat mi? Hát nagyon nem :(( Ha tud valahol 2 hónapot dolgozni, akár közmunkásként, vagy háztartási alkalmazottként, akkor jár neki az FHT. Ez nem sok, 22 ezervalamennyi, de jár hozzá nyugdíjasbérlet és a semminél ez is több.
3-as te is vicces vagy. De, ha gyeden volt az anyuka, akkor nyilván volt munkahelye, azzal mi lett? Ha kirúgták akkor már nem is opció, hogy munkát keressen? Azért mert valakinek gyereke van, de nem dolgozik, miért is kapna támogatást?
3! Az FHT alapfeltétele az egy ev regisztrált munkanélküliség. Emellett ha a családban az egy fõre jutó jovedelem meghalad egy bizonyos határt, mar nem is jogosult. Ha apuka a minimálbért keresi, meg ott a. Csaladi, mar nem is jogosult ra. Emellett valoban kerdes, hogy ha GYED járt neki, mi lett a munkahelye el.....
4-es: passzív gyed-rõl még nem hallottál?

Ha nincs munkahelyem akkor mennit kell fizetnem a fehér fogtömésért a körzeti SZTKba (3kerület)? Ha igen mennyit?

Februártól munka nélküli lettem, és azt tapasztalom, hogy id?nként fáj a jobb alsó fogam és mikor dolgoztam, ingyenes volt, de most nem tudom, hogy kell-e érte fizetni vagy nem

Legjobb válasz: Nem az a fontos, hogy munkahelyed van-e, hanem az, hogy TB-d. Ha nincs TB-d. A tömés ára gyakran eltérõ, menj be az SZTK-ba és kérdezd meg.

Nem az a fontos, hogy munkahelyed van-e, hanem az, hogy TB-d. Ha nincs TB-d. A tömés ára gyakran eltérõ, menj be az SZTK-ba és kérdezd meg.
március óta fizetned kell magad után a TB-t. Akkor ingyenes.

Ha nincs munkahelyem, (20éves vagyok) vehetek fel valahogyan hitelt?

Mivel máshogy nem tudom előteremteni a szükséges pénzt ahhoz, hogy egy boltot nyissak, így a hitelfelvételen gondolkozom. Van rá lehetőség, hogy hitelt vegyek fel jövedelemigazolás nélkül?

Legjobb válasz: Munkahely nélkül még vehetnél - ha lenne rendszeres, igazolható jövedelmed valamilyen forrásból. Így, hogy nincs, esélytelen.

Munkahely nélkül még vehetnél - ha lenne rendszeres, igazolható jövedelmed valamilyen forrásból. Így, hogy nincs, esélytelen.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm a választ.
Viszont fiatal vállalkozók számára rengeteg pályázat van.


Terhesség alatt igénybe tudok venni valamilyen támogatást ha nincs munkahelyem?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem sajnos nincs támogatás.Esetleg ha volt munkahelyed elmeetsz munkanélkülire.

Szia! Szerintem sajnos nincs támogatás.Esetleg ha volt munkahelyed elmeetsz munkanélkülire.
A helyi önkormányzatnál a szociális osztályon érdeklõdj. Ha egyedülálló vagy vagy a párod munkakeresõ, akkor van esélyed némi támogatásra, de a legfontosabb, hogy a TB-d rendezik.
Szia!Menj be a helyi TB-hez ott tudsz igényelni "egyszeri méltányossági segély "-t, igaz ez csak egyszeri támogatás de én igy kaptam 15.000 ft-ot.A helyi önkormányzat v. polgármesteri hivatal terhesség alatt, csak a TB fizetésénél segit de csak akkor ha... (gondolom van párod)... a kettötök havi jövedelme nem haladja meg a 68.000-ot.Ha meg lessz a baba akkor tudsz náluk igényelni "szülési segélyt" ahhoz csak a pici születési anyakönyvi kivanata kell.

Ha nincs munkahelyem (bejelentett már jóideje nincs), egyedülálló vagyok, akkor van bármi segély amit ideiglenesen kaphatok?

Soha életemben nem vettem fel segélyt semmijet. Amikor elvesztettem a munkám akkor sem. túl későn jutott eszembe, hogy esetleg munkanélkülit felvehetnék, így azt sem. Viszont azt látom, hogy valahogy megélnek a nyomrotelepeken, gondoltam ideiglenesen csak van valami amit esetleg valamilyen jogcímen felvehetnék. Vagy ehhez mindenképpen gyerek kell?

Legjobb válasz: 23:32, én csak azt látom, hogy szociális alapon remekül lehúzzák az államot (segílyke + tankönyvtámogatás + étkeztetési + családi pótlék + joker-támogatás), és többet visznek haza mint a napi 25 órát gürizõ kétkezi munkás. Ha pedig, teszem azt, én mennék be a munkaügyi hivatalba, hogy ez meg ez van, és jogosult vagyok-e valamiféle segélyre, már a portán körberöhögnek. De azért naccizzál csak bátran, ez mindenkinek nagyon megy. Költözz hozzájuk!

23:32, én csak azt látom, hogy szociális alapon remekül lehúzzák az államot (segílyke + tankönyvtámogatás + étkeztetési + családi pótlék + joker-támogatás), és többet visznek haza mint a napi 25 órát gürizõ kétkezi munkás. Ha pedig, teszem azt, én mennék be a munkaügyi hivatalba, hogy ez meg ez van, és jogosult vagyok-e valamiféle segélyre, már a portán körberöhögnek. De azért naccizzál csak bátran, ez mindenkinek nagyon megy. Költözz hozzájuk!
Regisztrálj a munkanélküli központba. Ha egy évig nem kapsz munkát, akkor kapsz tõlük (kapaszkodjmeg) 28.500 forintot aktív korúak ellátása címen. És nálunk (Pécs) jogosult vagy egy év után nyugdíjas bérlet használatára is. Egy évig halj éhen nyugodtan, mert lesz*rnak. Bocs, még azt se. Én fél éve keresek munkát, ha anyum nem lenne, szerintem híd alatt lennék.
Errõl beszélek. És rengeteg barátom/ismerõsöm van, akinek hasonlóak a tapasztalatai (legalábbis itt Miskolcon). Nem ötszázezer nettós állást akarnak magántitkárnõvel, hivatali autóval, csak szeretnének élni még egy kicsikét. Kenyeret, tejet szeretnének venni, a rezsit szeretnék kifizetni, nem az X-fucktorba küldik az emeltdíjas SMSeket. És nemhogy erre képtelen a munkaügyi központ, hanem segíteni se hajlandó rajtuk. Azokon, akik szeretnének is dolgozni, és alkalmasak is rá. Persze mindegyikük RÁSZISTÁ meg náci meg fasiszta meg masiniszta, meg hejhitler. Az élet meg, ugyebár, szép.
a HATOS nem magával ért egyet hanem az ÖTÖSSEL, ugyanis, a válasz alatt vannak a sorszámok. -am lókukit sem kapsz-
Én is egyetértek Mesterséges Zolival, ez így van.Én kb ugyanabban a szituban vagyok mint te kérdezõ, kaptam 1*-i 5000 ft-ot!Úgy hogy kitöltettek velem egy halom irományt, alá kellett íratni 2 idegen személlyel is(:D), és ennyi.Még a tb-t se fizetik, a munkaügyibe meg egy bunkó pa.raszt okoskodó pö.csfej ült osztotta az észt, az elõttem lévõ manus is a.ny.á.z.v.a jött ki.Egyszerûen ez undorító!A kínaiakra meg b.sz.n.a.k akiknél bejelentés nélkül dolgoztam.
Ha rézbõrû vagy, akkor bármennyit kaphatsz, ha rendes becsületes magyar ember, akkor egy vasat se. Abszurdisztán ez, én mondom nektek.
5- ös el teljesen egyet értek. Hiába próbáltam mindet, semmi anyagi segítség, se munkát nem tudnak ajánlani, de azt elvárja a kibacott munkanélküli , hogy járjak be pecsételgetni...átiskolázni se iskoláznak mert csak azokkal teszik meg akinek 8 ált-a van! Én meg nem tudok a szakmámmal elhelyezkedni mert nem vesznek fel sehova se! Én is észrevettem, hogy az etnikum kap miden honnan támogatást de a magyar ember ott dögölhet meg ahol van!
Zolikám, ezt honnan veszed? Mutasd már meg nekem azt a rendeletet, ami alapján te azt gondolod, hogy a cigányok másként jogosultak segélyre! Nem szivesen ábrándítalak ki, mert biztosan jó rasszistának lenni, de pont ugyanannyit és pont ugyanolyan jogcímen kapják, mint bárki más.
Mindegy milyen a bõröd õk se kapnak többet. A gyerek után kapnak pár fillért a többit lopásból pótolják ha kifutsz a lehetõségekbõl te is ezt teszed nem halsz éhen feltett kézzel.
5- ös el teljesen egyet értek. 5-ösd aki magával ért egyet már bocs ha nem tudsz elhelyezkedni azt jelenti valami kényelmes hasznavehetetlen szar szakmát tanultál a te bajod mond hova helyezik a nálad képzetlen embereket dolgozni 1 példát mondj.
#6: El lehet költözni az országnak arra a részére, ahol van munka. Vagy külföldre. A cigányok pedig nem részesülnek semmilyen célzott támogatásban. Az már más kérdés, hogy a nagy részük jóval a létminimum alatt él, és nagycsaládos.
Én pályakezdõként, fél évi keresgélés után regisztráltam a munkaügyibe. Azon kivül, hogy velem is kitöltettek mindenféle papirt, lókukit sem segitettek semmiben. Az önkormányzatnál a TB-met egy évre el tudtam intézni 1 évre, de mivel most is bejelentés nélkül dolgozom, lassan azt sem fogom kapni. Ja, de kaptam egyszeri "támogatást" ami, kapaszkodjatok meg, 2000 Ft. volt. Kösz szépen. Magyarország, én igy szeretlek...
6- os vagyok. Nem nem hasznavehetetlen szar semmirekellõ szakmám van csak p*na van a lábam között és a kutyának nem kellek így!Nem egyszer azért utasítottak el mert szerintük nõként hülye vagyok a saját szakmámhoz!Konkrétan közölték, hogy nekik márpedig csak ffi kell!Csak tudnám akkor nõk miért lehetnek parképítõk...(és még ehez hozzá tartozik 2-3 szakma...)
11-es nek még annyit, hogy ahoz , hogy el tudjak költözni nem ártana munka!De 1 nem szándékozok külföldre menni, 2 az ország túlvégébe se költözni, mert ide köt minden.Itt a ház akkor még költsek albérletre is? Ez aztán jó megoldás , vádorolja a munka után mint a putrisok...nekik lehet mindegy de nekem nem, hogy hol élek! És igen is kibacot nagy kivételezés van az etnikummal.Mert azért nagycsaládosok, meg nyomorítják meg magzat korban a gyereket hogy aztán jöjjön a pénz dögivel....és nekem ne mondja senki , hogy ebben nincs igazság mert minden héten sorba ölik egymást az önkormányzat elött a pénzért!

Ha nincs munkahely, de a 180 nap biztosításom megvan, mit igényelhetek?

Iskolába járok, most fejezem be, és kiderült, hogy ott a pici a hasamban. Elvetetni nem fogom, ha már így sikerült, megküzdök érte! :)

Legjobb válasz: GYESt és családi pótlékot fogsz kapni.Sok esélyed nincs,hogy várandóssan felvegyenek bhova is,de próbálkozni lehet. fõiskolás kismama

GYESt és családi pótlékot fogsz kapni.Sok esélyed nincs, hogy várandóssan felvegyenek bhova is, de próbálkozni lehet. fõiskolás kismama
Szia, egy cipõben járunk, 11 hetes kismama vagyok és most végzek nappalin, szóval öt év tanulás után egybõl babázok majd. munkám nekem sincs, pedig mikor kiderült azonnal el kezdtem keresni. szinte reménytelen, még baba nélkül is. Húgom diplomával kb 2 évig keresett állást, nekünk meg szorít az idõ és egy idõ után már nem lehet a növekvõ pocakot letagadni. Nézd meg a http://www.oep.hu oldalt, szerintem korrekt tájékoztatást ad. Elmélelileg gyed-re is lehetünk jogosultak, mert volt egy olyan alfejezet, ami azt fogalmazza meg, hogy amennyiben nincs meg a 2 éven belül a 180 nap jövedelem, akkor hogyan kell azt kiszámolni mennyi jár. Konkrétan nincs meghatározva van e minimum munkanap, vagy vmi fizetés. Ezért gondolom, lehetséges. Ha még van kérdésed menj el a területileg illetékes TB irodába, vagy kérdezd meg a védõnõdet, tud e segíteni kihez fordulj. ha megadod az e-mail címed, amint megtudok valamit küldhetek információt. az én címem [email protected]

Lehet találni barátnőt, ha nincs munkahelyem?

Sajnos úgy hozta a sors, hogy már huzamosabb ideig nincs munkahelyem, pedig van 2 diplomám. Pedig legutoljára is elvállaltam szakmunkás szint? munkakört is, csakhogy legyen valami.

Legjobb válasz: Ha egy lany szeret, nem a penztarcad fogja erdekelni. Mi masfel eve vagyunk egyutt, nekem ebbol lassan fel eve munkakeresesi gondjaim vannak, egy honapja vagyok munkanelkuli, szinten ket diplomaval:S Amivel kitorolhetem a seggem, ne felj, ha valaki emiatt elutasit, az csak a penzre hajt, jobb is ha megy!

Ha egy lany szeret, nem a penztarcad fogja erdekelni. Mi masfel eve vagyunk egyutt, nekem ebbol lassan fel eve munkakeresesi gondjaim vannak, egy honapja vagyok munkanelkuli, szinten ket diplomaval:S Amivel kitorolhetem a seggem, ne felj, ha valaki emiatt elutasit, az csak a penzre hajt, jobb is ha megy!
Egyetértek az elõzõvel, ha eljön az igazi akkor õ elfogad úgy ahogy vagy! És ha elég értelmes akkor felfogja majd a helyzetet, és nem fog emiatt [email protected]! Ne félj, egy érett normális csaj nem fog ilyenen parázni!

Ha nincs munkahelyem és segélyem sem, de albérletbe adtuk a lakást, akkor hogyan kell majd bevallani?

Az érdekelne, hogy az albérleti bevételem miatt kell-e egészségügyi hozzájárulást, nyugdíjjárulékot fizetni? Elég-e a 16 százalékos adó? Vagy ezen felül van-e még valami?

Legjobb válasz: Az évi adóbevalláskor kell bevallani a többi jövedelemmel együtt. Mivel többen kérdezték már az adót, kitettem a linkjét a honlapom nyitó oldalára. "Albérletek adózása" címen". https://www.google.hu/search?q=alb%C3%A9rlet&ie=utf-8&oe=utf.. Az itteni nevemre kattints!

Az évi adóbevalláskor kell bevallani a többi jövedelemmel együtt. Mivel többen kérdezték már az adót, kitettem a linkjét a honlapom nyitó oldalára. "Albérletek adózása" címen". https://www.google.hu/search?q=alb%C3%A9rlet&ie=utf-8&oe=utf.. Az itteni nevemre kattints!

Hogyan adjam majd bölcsibe, ha nincs munkahelyem?

Még terhesen kirúgtak, szerencsére kapok gyedet, de a gyes semmire nem lesz elég. Úgy tudom a bölcsiben kérnek munkáltatóit, de nincs munkahelyem. Ha állásinterjúra mennék addig hova tegyem a kisfiamat? Ördögi kör? Ha kapnék is munkát, rögtön kérek munkáltatóit a bölcsihez... el is zavarnak. Valaki ebben a cip?ben? Hogy oldotta meg?

Legjobb válasz: Nagypapa, nagymama, apa , barátnõ, rokon nem tud rá vigyázni , míg állásinterjúra mész? Illetve ha munkát adnak, tudni fogják azt is hogy pici gyerekkel vagy otthon. (valószínû szoba kerül, illetve ott lesz az önéletrajzodban is) Gondolom akkor nekik is logikus, hogy pl. bölcsibe kell adnod ahhoz, hogy dolgozni tudj és kiállítják neked azigazolást.

Nagypapa, nagymama, apa , barátnõ, rokon nem tud rá vigyázni , míg állásinterjúra mész? Illetve ha munkát adnak, tudni fogják azt is hogy pici gyerekkel vagy otthon. (valószínû szoba kerül, illetve ott lesz az önéletrajzodban is) Gondolom akkor nekik is logikus, hogy pl. bölcsibe kell adnod ahhoz, hogy dolgozni tudj és kiállítják neked azigazolást.
Sajnos az sem mindegy, hogy mikor kapsz munkát, NÁLUNK pl csak májusban van jelentkezés, tehát, ha addig nincs igazolás, akkor a kicsi nem megy bölcsibe. Na ilyenkor jön a gond:( Nálam az lesz baromi nagy kérdés, hogy azt az igazolást, amit a fõiskola ad, elfogadják e. Ugyanis most passzív féléven vagyok, az szerepel majd rajta, hogy passzív félév, nem pedíg aktív:(. Ha elfogadják nincs gond, ha nem... Akkor szeptemberben nem tudok beiratkozni, mert amíg suliba megyek nemtudom lepaszolni a kicsit:( egy egész napos fõsulit nem bírna ki sem õ, és vele én sem(egy óra 90perc, 30-300fõ egy egy órán) viszont ha szeptemberben nem tudok beíratkozni, akkor törlik a jogviszonyomat, ugyanis max 2félévet lehet egymás után passzívon tölteni, a kicsi tavaly jún születet, szept esélyem sem volt menni, ki kellett vennem az elõzõt, és a mostanit is, így elbukok két évet:( És magán bölcsire nincs pénz, hiába folyamatos a jelentkezés oda.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!