Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs miért szurkál a (3 db)

Ha nincs baba, miért szurkál a jobb petefészkem?

Kedd délután megjött (norcolutot szedtem), de ma már szinte elmúlt. Szerdai tesztem negatív. De akkor miért van a szurkálás?

Legjobb válasz: peteéréskor szokott szurkálni.ált. de amúgy nemtom.

peteéréskor szokott szurkálni.ált. de amúgy nemtom.
Petefészek a peteéréskor szokott szurkalni. Szerintem baba esetnén a méh szurkalhat.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom pontosam, hogy mi szurkál.
Szia lehet hogy cisztád van!Nekem is igy kezdõdött!Menj el dokihoz és majd õ megmondja!

Ha nincs peteérésem miért érzek furcsa, "szúrkáló fájdalmat" a petefészkemnél?

Legjobb válasz: honnan tudod hogy nincs? Én Pcos vagyok és volt többbször olyan hónap hogy voltak tüneteim pl nyák pedig nem is volt peteérsem. A etefészek fájdalom egyébként lehet cisztától is, ha nem mulik nem ártana egy uh.

honnan tudod hogy nincs? Én Pcos vagyok és volt többbször olyan hónap hogy voltak tüneteim pl nyák pedig nem is volt peteérsem. A etefészek fájdalom egyébként lehet cisztától is, ha nem mulik nem ártana egy uh.
A kérdező hozzászólása: Most voltam uh-n 3 napja, ott mondták hogy nincs peteérésem
nekem akkor fájogatott a petefészkem, mikor kandidás voltam. érdekes, folyásom nem volt, de azért az emésztésemen, hangulatomon és erõnlétemen éreztem a candidát... (olvass utána a candidának a neten, hátha az a baj) ha sok édességet ettél mostanság, netán antibiotikumoztak, akkor bizony lehet, h candida...
Ugyan ez van velem, minden hónapban szurkál a petefészkem, meg voltam gyõzõdve róla, hogy ez az ovu, még tojásfehérjés nyákom is van, sokáig vezettem hõgörbét is, azon is volt kiugrás és az elõzõ ciklusban hideg zuhanyként ért mikor azt mondta a doki, hogy nincs peteérésem. Azt viszont nem tudom, hogy mit érezhettem akkor.
A kérdező hozzászólása: Rózsaszínes folyásom van, ez mitõl lehet??
semmi baj, nekem is ilyen volt aztán elmúlik...tágul a méhed...
Szia!Feleslegesen ne stresszeld magad!Biztos minden rendben van.Pihenj és igyál sokat. A tüneteid normálisak! Boldog babavárást!!
Ezek az érzések a terhesség kezdetének velejárói. Még néhány hétig érezhetsz majd ilyet, ne ijedj meg tõle. A méh növekedése okozza. És nyugi, késõbb sem lesz feltétlenül tünetmentes a terhességed, lehetnek kellemetlen érzéseid. Amire figyelni kell, hogy vérzés ne legyen egy csepp se, illetve ha nagyon erõsen görcsölsz, akkor mindkét esetben azonnal doki. Ha nagyon szorongsz a baba hogyléte miatt, az is természetes velejárója lehet a terhességnek, esetleg menj el egy UH-ra, ha már nem bírod tovább, és ott a képernyõn látva a picit és hallva a szívhangját, meg fogsz nyugodni! :)
Szia! Elõször is gratulálok a kisbabátokhoz! Én 6h3nos vagyok, nekem is folyton van ez az érzésem. Nekünk is elsõ baba. Sokat aggódtam, de ma voltunk orvosnál, megnéztük, láttuk a kis szivecskéje milyen szaporán verdes. Ez tényleg megnyugtatott! Javaslom neked is január elején az uh-t. Boldog Új Évet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!