Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs meg a szüzhártyám (7 db)

Baj ha nincs meg a szűzhártyám?

A nőgyógyász szóvàteszi ha már nincs meg a szűzhártyàm?

Legjobb válasz: Mond azt, hogy otthon hagytad.

Mond azt, hogy otthon hagytad.
igen, de csak két esetben ha még nem vagy 14 és nincs meg valamint ha elmúltál 70 és még megvan
Ez de hülye kérdés :DD Minden lánynak van szûzhártyája amíg el nem veszi neki valaki.Biztos valami 12-13 éves szõke lehetsz. :D
Kölcsönadom az enyémet a vizsgálat idejére :)
Nem baj, mert nem feltétlenül szexuális tevékenység során szakadhat el. Lehet az gimnasztika, lovaglás, önkielégítés... Hogy szóvá teszi-e az az õ dolga, egyénfüggõ :D (jó sok troll kommentet kaptál. Azt akarnám ez esetben mondani, hogyha fiú vagy akkor nem baj ha nincs. Ha lány. Az se feltétlen (hahahaha, röhög a vakbelem))
hogy szóvá teszi-e az az õ dolga..de nem kizárólag szexuális tevékenység során veszithetted el, hanem sport, gyakori tampon használat esetleg önkielégités

Ha nincs meg a szűzhártyám akkor ha fiúval leszek fog fájni?

nem voltam még fiúval és a sz?zhártyám már nincs meg ezt tudom.úgyhogy lécci ne kérdezzétek,h. honnand tudom,h. már incs meg.Köszi

Legjobb válasz: fog..nem az átszakadás,hanem a kitágulás fáj.

fog..nem az átszakadás, hanem a kitágulás fáj.
Nekem sem volt már meg és fájt, de csak azért, mert nem voltam még kész rá teljesen, nem nedvesedtem, ezért dörzsölt. Ha készen állsz rá, szereted a fiút és óvatosan csináljátok, akkor nem hiszem, hogy fájni fog!
a fájdalom nem csak a szûzhártya átszakadásától van, de ha szeretitek egymást és a fiú odafigyel rád, akkor a minimálisra csökkenthetõ a fájdalom. csak ügyesen! :-)
hát mondjuk mint amikor masztizol 3-4ujjal.. depersze azért nem olyan, csak kb..mert ezt így nem lehet sztem elmondani.. de ne olyat képzelj el mint a """"pornóba, ahol a csaj elveszti a szüzességét""""""és üvölt....-.-"
A kérdező hozzászólása: :P neem, nem olyant képzelek el :) köszi
nekem csak akkor fáj amikor beteszi meg még utánna egy kicsit de aztán elég nedvesek vagyunk és nem fáj :) amikor fáj, összeszorított foggal tûrök, mert tudom, hogy úgyse tart sokáig, mert átadom magam neki, nem pedig a fájdalomra koncentrálok, ezt eldöntöm magamban és már el is múlik
hosszu, ugyes es forro elojatek a titok nyitja... en is paraztam tole hogy belem sem fog ferni, olyan szuk vagyok, de nem lett semmi gond.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) mihez hasonlitható a fájdalom?

Gáz, ha még nem voltam fiúval, de már nincs meg a szűzhártyám?

azt hallottam tánc közben kiszakadhat, és szerintem nekem kiszakadt! :S 20/L

Legjobb válasz: Lényegtelen, ettõl még szûz vagy.

Lényegtelen, ettõl még szûz vagy.
Nem gáz! Nem élünk a középkorban, szerintem ennek nincs nagy jelentõsége. De attól még szûz vagy, mert nem járt benned egy pasi farka.
Na ilyet egyre ritkábban hallok/látok, hogy 20 évesen még szûz valaki.:/ De valójában tiszteletre méltó!:) Fiú létemre sajnálattal látom/hallom, hogy a 13-14 éves kislányok olyanok mint az alma..:/(még meg sem értek, de már a kukac járkál bennük..)
gáz
Nyugi! Semmi gáz! F.
Andii1 Te magad vagy gáz!!!:) 18F

Ha 3 ujjam is tövig bemegy, akkor már nincs meg a szűzhártyám?

sz?z vagyok,de szerintem már nincs meg a hártyám mert táncolok. hamégis megvan ujjal kilehet szakitani?

Legjobb válasz: szerintem nem lehet meg lehet probálni de jobb természetes uton elvesziteni hidd el nagyon jó lesz a elsõ(attól füg hány éves vagy)

szerintem nem lehet meg lehet probálni de jobb természetes uton elvesziteni hidd el nagyon jó lesz a elsõ(attól füg hány éves vagy)
Igen átt lehet szakítani.Ha 3 ujjad felmegy akkor sanszos hogy nincs meg.Vagy olyan rugalmas hogy soha sem fog áttszakadni.Vagy olyan nagy rajta a lyuk hogy megintcsak nem fog áttszakadni.Ez elõ szokott fordulni.Nem sûrû de van ilyen.
A kérdező hozzászólása: és örökre meg marad a szûzhártyám?
Ha nem szakadt már átt.Van olyan nõ akinek örökre megmarad mert annyira rugalmas vagy annyira tág raljta a nyílás hogy nem szakad átt.Ez nem jelenti azt hogy szûz maradsz.
minek akarnád átszakitani? nem oszt nem szoros sztem ha ott van. az elsö szex ugyse attol fog függni, nem attol lesz jó v rosz h megvan e még a szüzhártyád. igyis ugyis az lesz az elsö, mert szerintem "magadnak elvenni" hülyeség. ez csak a fizikai rész. sztem itt sz elmélet számit.(azzal akit szeretsz, akkor mikor felkészült vagy... na meg én már nem vok szüz, de 3 ujjat feltuszkolni jó dolog? én nem probálnám...
törekedj 4ujjra vagy az öklödre aztán majd meglátod...
megkérdeztem a varázsgömböm, azt mondta igaz
Varázsgömb :D... Amúgy igen, nagyon könnyen meglehet, hogy már nincs.
A kérdező hozzászólása: és azt véletlen nem tudja ez a varázsgömb, hogy ha már nincs, akkor is fáj-e az elsö együttlét?
Akkor talán nem annyira
Akkor sem kellemes az tény, de mivel nincs ami konkrétan átszakadjon, nem lessz annyira fájdalmas.
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm! :)

Valahogy kilehet mutatni azt, hogyha valaki még szűz abban az esetben, ha már nincs meg a szűzhártya?

Legjobb válasz: ha a szûzhártya akármitõl megsérült, pl sportolás, akármi, akkor már csak az illetõ hölgy tudja a saját emlékezete szerint megmondani, hogy szûz-e vagy nem. szüzességet nem tudnak megállapítani, csak a szûzhártya meglétét/egybenlétét.

szûz=nem járt benne még férfi nemi szerv. Attól, hogy vkinek nincs szûzhártyája, még lehet szûz. Sõt, mondok érdekesebbet is: Úgy is lehet vkinek szûzhártyája, hogy már nem szûz. Gondolom kb 14-15 éves vagy, már nem szûz és dokihoz kellene menned anyucival, és félsz, hogy megtudja. Eltaláltam?
ha a szûzhártya akármitõl megsérült, pl sportolás, akármi, akkor már csak az illetõ hölgy tudja a saját emlékezete szerint megmondani, hogy szûz-e vagy nem. szüzességet nem tudnak megállapítani, csak a szûzhártya meglétét/egybenlétét.
Ha piros a tenyere, akkor már nem szûz...:D
az elsõ pasi ki fogja mutatni hogy szûz vagy amint lefekszel vele!!! mert attól még szûk maradtál hogy nincs szûzhártyád.
beszélj meg tanulni
"ott a lapul a félsz" xD Te is beszélni jól Magyar nyelv
Eree szolgál az atomrakéta
A kérdező hozzászólása: 21:56 nem ez volt a kérdés kedves! amiket leírtál szerintem nyilvánvaló dolgok már nem vagyok kicsi (14-15)! nem kell a kérdéstõl elvonatkoztatni semmi nincs mögötte csak arra vagyok kiváncsi:) mellesleg 18 éves vagyok.
honnan tudod, hogy nincs szûzhártyád? egyébként meg, az elsõnél sztem mindenkiben ott a lapul a félsz..észrevehetõ tehát..
A kérdező hozzászólása: értem és köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: áhá...szóval ti se tudjátok! xD:P
elsõ vagyok és úgy látom túl sok szabadidõd van..:S
A kérdező hozzászólása: tudtam h egybõl lesz egy ien válasz h "honnan tudom"! most nem arról van szó h tudom hanem arról ha nincs akkor kilehet-e mutatni! most jönnek majd az olyan válaszok h olyan nincs hogy valakinek ne legyen meg ilyenek! ezt is tudom! különben nem vagyok érintett az ügyben csak érdekelne:)
A kérdező hozzászólása: nah 20:58 én is valami ilyesmi választ vártam volna

Ha nincs már meg a szüzhártyám ugyis észreveszi a barátom hogy még szüz vok? és ugyan ugy fáj az első vagy nem?

Legjobb válasz: Ha már átszakadt, akkor talán nem fog annyira fájni. De ez attól is függ, hogy mennyire leszel felizgulva. Szerintem ugyanúgy stresszelhetsz az elsõ alkalom miatt, ezért nem leszek elég tág és nedves. És lehet, hogy nem fogja észrevenni, hogy szûz vagy, de akkor meg azt fogja gondolni, hogy béna vagy... már bocsi, hogy ezt írom. De felmerül bennem a kérdés, hogy milyen az a kapcsolat, ahol titkolni valamelyik félnek a szüzességét?

Ha már átszakadt, akkor talán nem fog annyira fájni. De ez attól is függ, hogy mennyire leszel felizgulva. Szerintem ugyanúgy stresszelhetsz az elsõ alkalom miatt, ezért nem leszek elég tág és nedves. És lehet, hogy nem fogja észrevenni, hogy szûz vagy, de akkor meg azt fogja gondolni, hogy béna vagy... már bocsi, hogy ezt írom. De felmerül bennem a kérdés, hogy milyen az a kapcsolat, ahol titkolni valamelyik félnek a szüzességét?
Nem a szûzhártyádat fogaja keresni, hanem észreveszi, h a hüvelyed még nem tág... A fájdalom pedig sokmindentõl függ... Pl hogy mennyire szûk...h menniyre tudod magad elengedni...
Hogy észreveszi-e az a pasitól függ és tõled, de attól még fájhat az elsõ ha nincs meg a szûzhártyád. Ha nem vagy eléggé felizgulva, nem tágulsz úgy ahogy kellene, és nem leszel elég nedves, ilyenkor fájhat a behatolás meg az egész dolgo, mert feszít a pénisz, ezért jó ha tudja a fiú ha szûz valaki, mert akkor óvatosan kezd a dolgokhoz és igazán hosszú elõjáték szükséges, valamint a síkosító használata megkönnyíti a behatolst. Óvszerhez csak vizes bázisú síkosító használható, mert az nem roncsolja.
A kérdező hozzászólása: hm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!