Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs meg a (1950 db)

Mi van akkor, ha nincs meg a napi fél liter tej/tápszer bevitel?

7hónapos a fiam,és reggel és este szopizik már csak,meg éjjel 1-2x,de akkor inkább csak azon alszik el,nem nagyon eszik.És mérem,mert kiváncsi voltam pont emiatt hogy megvan e,de nem mindig van meg a fél liter,nagy baj ez?Mi lehet emiatt ha nincs meg?Tejtermékeket ugye még nem eszik,néha rizspépet szoktam neki adni,de nemtudom az pórolja e egyáltalán,meg nagyritkán szokott csak azt is enni.

Legjobb válasz: szerintem semmi nincs ha nincs mega fél l

szerintem semmi nincs ha nincs mega fél l
Ez nem gond már ilyen "nagy " babánál. Ha napközben eszik szépen, gyarapszik, hízik, akkor nem gond. Inni is adjál neki sokat, a folyadékbevitelnél az is számit. nyugodtan adj neki uzsonnára, 10 óraira tejpépet, rizspépet gyümivel keverve! Szeretik nagyon és egészséges is!
A tejital még nagyobb babánál is fontos. Az én fiam 10 hónaposan csinálta ezt, mint a te babód, azonnal becseréltem az esti szopit Ha-s tápszerre. Aztán egy hónap múlva a reggelit is és mivel este jól lakott, éjjel nem is ébred azóta. De tejpépet is adhatsz neki, ugyanaz. Az is tápszerből van. Az én fiam nem fogadta el a pépet. Csőrősből issza a tápi-tejcit. Most 14 hónapos.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.Szereti a tejpépet/rizspépet, de ritkán eszik.Amúgy naponta még fél liter folyadékot megiszik.

Valaki, Skype-ra hogy kéne regisztrálnom ha nincs meg a program hozzá?

Legjobb válasz: ha nincs skypod, nem tudsz regisztrálni. És amúgy minek a regisztrálás, ha nincs programod hozzá?

ha nincs skypod, nem tudsz regisztrálni. És amúgy minek a regisztrálás, ha nincs programod hozzá?
a skype.com oldalon. de program nélkül nem sok értelme van...

Ha nincs meg a vonzalom férfi és nő között akkor már nem is működik egy kapcsolat?

Legjobb válasz: De mûködhet: testvéri- vagy baráti- vagy érdekkapcsolat. De lehet szexmentes kapcsolat is, ha mindkét félnek megfelel. Nincs elõírva sehova, hogy két félt mi köthet össze...ha mindkét félnek tökéletes!

De mûködhet: testvéri- vagy baráti- vagy érdekkapcsolat. De lehet szexmentes kapcsolat is, ha mindkét félnek megfelel. Nincs elõírva sehova, hogy két félt mi köthet össze...ha mindkét félnek tökéletes!
Na mert a kefélésnek aztán [email protected] értelme van...
Hát nem nagyon. Valami csak kell, hogy vonzza õket, hacsak nem akarnak testvéri viszonyban élni, de ki bírja azt hosszútávon?
Mi értelme egy kapcsolatnak, ha még vonzalom sincs?
mármint a kapcsolaton szerelmi kapcsolatot értünk? mert ha nincs köztünk vonzalom, akkor minek a kapcsolat? üzlettársi, baráti, haveri, ilyesmi kapcsolat mûködhet...együttjáráshoz azért nem árt, ha van vonzalom...
Kezdem érteni, miért mondják, hogy férfi és nõ között nincs barátság. Dehogy nincs, csak párkapcsolatnak hívják...


Csak ez a szemét SZTE nem ad semmi papírt, ha nincs meg a nyelvvizsgám?

Mindenhol, még némely OKJ-s képzésen is van záróünnepély, ahol elbúcsúztatják a sikeresen vizsgázókat, mindenki részt vehet rajta. A SZTE-n nem áll módjukban papírkákat nyomtatni, ha nincs meg az előírt nyelvvizsga, és részt sem lehet venni a diplomaosztón.

Legjobb válasz: Lehet én gondolom rosszul, de: - ha kapsz igazolást, de nincs nyelvvizsgád, azzal ugyanúgy kitörölheted, nem dolgozhatsz ebben a munkakörben, akkor miért akkora probléma, ha nem adnak? - nincs nyelvvizsgád, így nem kapsz diplomát, akkor miért vagy felháborodva, ha nem mehetsz el a DIPLOMAOSZTÓra? Majd elmész, ha megcsináltad a nyelvvizsgád.

Lehet én gondolom rosszul, de: - ha kapsz igazolást, de nincs nyelvvizsgád, azzal ugyanúgy kitörölheted, nem dolgozhatsz ebben a munkakörben, akkor miért akkora probléma, ha nem adnak? - nincs nyelvvizsgád, így nem kapsz diplomát, akkor miért vagy felháborodva, ha nem mehetsz el a DIPLOMAOSZTÓra? Majd elmész, ha megcsináltad a nyelvvizsgád.
szerintem teljesen jogos.
Nos arról hogy sikeres államvizsgát tett valaki, jogszabályilag kötelezõ kiadni az igazolást, nem opcionális az egyetemeknek. Tehát az igazolás jár. Ami nem biztos hogy papírka csak..van akinek már ez is elég egy ideig, hogy tovább tudjon lépni az életben, pl. benne van a tan szerzõdésében hogy ezt ekkorra, a nyelvvizsgát és azzal a diplomát meg amakkorra kell..sok helyzet lehet amikor hasznos az igazolás is.. Az már más kérdés hogy az egyetem diploma osztót tart és igazolás osztót nem..ehhez joguk van, ez tényleg intézményenként más és más.
úristen, milyen szemétség! nem teljesíted az elõírásokat és a feltételeket, és még neked sír a szád... mégis mire fel vagy elégedetlen?
Valahogy nem tudom elhinni, hogy valaki 15 év alatt nem tud letenni egy nyelvvizsgát. Egyetemen is vannak nyelvi órák, persze tudom, olyan is van, amiért fizetni kell, de kötelezõ olyat is biztosítani, ami ingyenes. A vizsgadíjra pedig 5 év alatt meg lehet spórolni a pénzt. Barátnõmnek 7 testvére van, kutya körülmények között éltek, 2 felsõfokúja van, soha nem járt fizetõs tanfolyamra, nem zseni, kapott ugyan szociális ösztöndíjat és Bursát is, de azt hazaadta egy az egyben, egyetem alatt koliban lakott, diákmunkázott, ebbõl fizette az összes költségét, jogon summa cum laudéval diplomázott. Szóval szerintem az emberek 95%-a, aki emiatt nem kap diplomát csak magának köszönheti, vannak kivételek, de az ritka.
Errõl már hallottam én is. Bár a többi egyetemnek is így kéne tenni, ha ez az elõírás.
Erre sokan nem gondolnak! Mármint hogy kéne a kf. ny.vizsga is a diplomához. Aztán meg "beragad" a diplomájuk.
A kérdező hozzászólása: Nem tehettem meg hogy nyelvvizsgázzam. Ennyi. Nem az hiányzik, hogy egy valag képet tölthessek fel, és oszthassak meg a diplomaosztómról, vagy hogy legyezhessem magam a munkáltató elõtt a diplomának még nem minõsülõ oklevéllel, csak a gesztus hiányzik. A karunknak megvoltak a maga szeszélyei, amihez ha nem tartottuk magunkat pórul jártunk. Fõleg anyagilag. Szóval ha valamit például a határidõ után nyújtottunk be, vagy elcsúsztunk, vagy etr hiba stb. azok után szépen nyitogathattuk a pénztárcát, mert meg kell fizetni a To-s plusz egér kattintásait. Mint mindenhol máshol tehát itt is mindenki igyekezett tartani magát az intézmény elõírásaihoz, szeszélyeihez, tanultunk is mint a güzü, és sikerült, és igen.. jól esett volna legalább egy pecsét a wc papíron ami azt mutatja hogy végeztem.
mit végeztél el SZTE-n?
Kedves elõttem szóló..miért pont 15 év alatt ?? Amit leírtál a jogász nagycsaládban felnövõ barátnõdrõl nehezen hihetõ, ha igaz akkor õ az nagyon ritka kivétel..inkább csoda számba megy..ez a csoda képesség az emberek közül millióból egynek adatik meg.... Egyetemen nem csak közvetlenül középiskolából mennek az emberek hahó..sok korosztály tanul felsõoktatásban még. Attól hogy neked van nyelvvizsgád és nem tartottad nehéznek és természetes volt számodra hogy ez is csak egy tantárgy amit tanulsz haladsz vele..és egyszer csak levizsgázol.. De egy picit olvass már utána a pszicholingvisztikának ezt és megérted miért olyan nehéz rengeteg embernek..mert egy képesség, nem születünk egyformának..egyik oldalról, mások oldalról meg neuron kapcsolatok amik 14 éves korig alakulnak ki..tehát aki eddig nem tanult normális szinten az anyanyelvén kívül más idegen nyelvet az utána már csak mechanikusan fog..és vért izzad vele 99, ö%-ban..na tudod ezért kínlódik a nyelvvizsgával annyi ember..
Nézd, a diploma feltétele egy nyelvvizsga. Ha ez nincsen meg, nincsen diploma. Egyéni szociális probléma, hogy miért nincsen. Nem szemét az SZTE, mivel nem teljesítetted a feltételeket, emiatt semmi keresni valód sincs a diplomaosztón. Majd, ha bemutatsz egy sikeres nyelvvizsgát, akkor majd örülhetsz. Különben nem világos, hogy miért diplomázáskor jössz rá, hogy nyelvvizsga kéne, nem hiszem el, hogy eddig nem volt rá lehetõséged. Mikor befejeztem a gimit, akkor már 2 középfokúm volt, mindkettõt emelt érettségivel szedtem össze, így ingyen le tudtam tenni, németes tagozatra jártam, az könnyen ment, angolul relatíve itthon tanultam meg. A lehetõségek adottak, csak úgy tûnik egyszerûbb sírni, meg panaszkodni.
Majd leteszi a kérdezõ a ny.vizsgát. Fél év v. eg yé vmúlva. Valamilyen nyelvet csak tanult még anno a középsuliban, amibõl össze tud szedni egy középfokút.-
Sõt, ny.vizsgát még úgy is le lehet tenni, hogy két "részlet"-ben. Vagyis nem kell letenni egyszerre a szóbelit meg az írásbelit. Mert régen még olyan sem volt.
Nekem most a gimi elvégzése után van már két nyelvvizsgám, az egyik emelt miatt, de van. Ha nem akarsz fizetni így is megcsinálhattad volna. Elõbb kellett volna gondolkodj...
A kérdező hozzászólása: Van már egy középfokú komplexem korábbról, de nem elég, még egy másik nyelvbõl is kérnek hozzá. (ma) Sajnos nem voltak a karon ingyenes nyelvkurzusok, így ez nem ment. Most viszont találtam néhány eu ált. támogatott nyelvkurzust. Csak azért írom le, hátha mást is érint a nyelvvizsga probléma. http://olasznyelviskola.studioitalia.hu/90_oras_nyelvtanfoly..

Ha nincs meg a garancia papír semmit sem lehet tenni?

A media markt-ban lett véve egy hajvasaló, ami meghibásodott. Sajnos nincs meg a gari papírja, így már sehogy sem cserélik ki igaz? Vagy, valaki tud Budapesten valami elektronikai boltot ahol meg tudják csinálni, nem túl vészes áron? Előre is köszi a választ!:)

Legjobb válasz: Tudom, hogy nem érdemes, de az a gond, hogy nem az enyém. Pont nálam sikerült tönkremennie, pedig vigyáztam rá. A lány akitõl kölcsönkértem azt mondta nincs meg még a doboza sem, se a nyugta, se semmi. Javíttatni talán még mindig sikerül olcsóbban, mint újat venni, felesleges is volt a kérdés, de gondoltam hátha van valami kiskapu. Azért nagyon köszönöm a válaszodat! :)

A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem érdemes, de az a gond, hogy nem az enyém. Pont nálam sikerült tönkremennie, pedig vigyáztam rá. A lány akitõl kölcsönkértem azt mondta nincs meg még a doboza sem, se a nyugta, se semmi. Javíttatni talán még mindig sikerül olcsóbban, mint újat venni, felesleges is volt a kérdés, de gondoltam hátha van valami kiskapu. Azért nagyon köszönöm a válaszodat! :)

Mit tegyek, ha nincs meg a telefonom és le van merülve?

Sziasztok. Már majdnem 1 hónapja keresem a telefonomat, de sehol sem találom. Az a baj, hogy le van merülve, így fel sem tudom hívni magamat. Kifogytam az ötletekből. Segítség!

Legjobb válasz: A lemerült/lekapcsolt "normál" mobiltelefont "távból" nem lehet újra beindítani, nincs trükk, csak keresni lehet.

A lemerült/lekapcsolt "normál" mobiltelefont "távból" nem lehet újra beindítani, nincs trükk, csak keresni lehet.
Nem tudsz mit csinálni. Valaki már biztosan megtalálta. Az egyetlen dolog, hogy letiltathatod a készüléket IMEI száma szerint, így itthon nem fogják tudni használni. A SIM letiltása pénzbe kerül.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy otthon van, de már minden zegzugot felkutattam.

Mit tudok csinálni ha nincs meg a laptopom garancia papírja?

1 éve vettem egy laptopot, a számla, a blokk, a hitelpapírok, minden megvan, csak maga a garancialevél nincs.

Legjobb válasz: Pontosabban a jótállási jegy nincs meg, azthiszem ez a pontos neve.

A kérdező hozzászólása: Pontosabban a jótállási jegy nincs meg, azthiszem ez a pontos neve.

Helyszíni birság : ha nincs meg a helyszínen kapott csekk, akkor 2. felszólításnál már emelkedik az összeg? Esetleg lehet kérni, hogy küldjék ki? Felhívtam őket, de össze-vissza kapcsoltak és nem voltak a helyzet magaslatán.

Legjobb válasz: Helyszínen mindig adnak csekket. Akkor ez nem helyszíni volt, hanem szabálysértés és feljelentés. Mennyit kaptál amúgy? A helyszíniek nem növekednek, sõt, behajtani sem tudják õket, leközmunkázni, leülni nem lehet, ezt tudom, mert mostanában is kaptam, küldtek egy felszólítást és föladták a harcot. Persze amikor az elsõket kaptam, akkor kicsit megilyedtem, ezért bementem a rendõrségre, de ott mondták, hogy nem tud kamatozni, leközmunkázást fölajánlottam, de hát azt sem lehet, behajtani meg nem tudják mert nincs jövedelmem, úgyhogy lesz*phatnak minek fizessem?:D Ha te is ilyen pár 1000 ftot kaptál akkor te se fizesd be, had fõjjenek ezek a b*zi rendõrök:)

Helyszínen mindig adnak csekket. Akkor ez nem helyszíni volt, hanem szabálysértés és feljelentés. Mennyit kaptál amúgy? A helyszíniek nem növekednek, sõt, behajtani sem tudják õket, leközmunkázni, leülni nem lehet, ezt tudom, mert mostanában is kaptam, küldtek egy felszólítást és föladták a harcot. Persze amikor az elsõket kaptam, akkor kicsit megilyedtem, ezért bementem a rendõrségre, de ott mondták, hogy nem tud kamatozni, leközmunkázást fölajánlottam, de hát azt sem lehet, behajtani meg nem tudják mert nincs jövedelmem, úgyhogy lesz*phatnak minek fizessem?:D Ha te is ilyen pár 1000 ftot kaptál akkor te se fizesd be, had fõjjenek ezek a b*zi rendõrök:)

Mennyi idő után évül el a diploma, ha nincs meg a nyelvvizsgája valakinek?

Legjobb válasz: Újabban nincs már idõhöz kötve.

Újabban nincs már idõhöz kötve.

Mennyi ideig tartják érvényesnek a diplomát, ha nincsenek meg a nyelvvizsgáim?

nekem kett?t kell csinálnom, de már leállamvizsgáztam, viszont még nem érzem mindig elég jónak magam a nyelvvizsgához, ami nem olcsó dolog ugye. vajon mennyi ideig húzhatom el?:)

Legjobb válasz: nincs határidõ régen volt,de megszüntették

nincs határidõ régen volt, de megszüntették
elõzõnek igaza van, már/jelenleg nincs határidõhöz kötve


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!