Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs lehe attól még peteérésem (8 db)

Ha nincs folyásom, lehe attól még peteérésem?

Legjobb válasz: Elvileg peteérésnél tojásfehérje szerû váladéknak kell távozni,mert ez jelzi a peteérést.Nem tudom,hogy lehet-e attól,hogy nincs,talán!

Elvileg peteérésnél tojásfehérje szerû váladéknak kell távozni, mert ez jelzi a peteérést.Nem tudom, hogy lehet-e attól, hogy nincs, talán!
Üdvözlöm! Szerintem, elsõ lépésként érdemes lenne gyógyszertárban megvásárolható ovulációs tesztet vásárolnia, és azzal tesztelni minden nap, egy ciklus folyamán(a menstruáció utolsó napjától). Véleményem szerint a folyás hiánya nem feletétlenül jeleti a petérés hiányát. Ha azonban az lh teszt nem lessz "kétcsíkos" érdemes lenne egy szakorvost felkeresnie. Üdvözlettel Dr.

Az egészséges peteérés, feltétlenül barnázással jár? Vagy ha nincs barnázás attól még lehet h rendben zajlik a peteérés?

Legjobb válasz: Nekem is mindíg volt pé.mégsem volt barna´zás.Ez egyáltalán feltétele.Peteére´sor állt a fplyás szokott sürübbé va´lni.

Nekem is mindíg volt pé.mégsem volt barna´zás.Ez egyáltalán feltétele.Peteére´sor állt a fplyás szokott sürübbé va´lni.
nekem is mindíg van pé-em mégsem barnázom:) )) nekem inkább szurkál, onnan tudom, hogy volt pé
Szia! Nekem sohasem volt közti vérzésem /igy hivják ha valakinek peteéréskor vérzése van/ sem barnázásom. Figyeld a hõmérsékletedet vagy vegyél ovu tesztet.
Nekem se volt soha eletemben barnazasom, sem folyasom.22 hetes kismama

Ha a hőmérőzés azt mutatja nincs peteérés akkor tényleg nincs vagy attól még lehet?

egy hónapig h?mér?ztem és az alapján mondta adoki hogy valószín? nincs peteérésem, de még 2hónapot meg szeretne nézni.ez biztos eredményt mutat majd???

Legjobb válasz: köszönöm a válaszokat!

A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Szia! Nem, egyáltalán nem biztos. Nézd, a hõmérõzés a leginstabilabb módszer, mivel minden éjjel másként alszol, másként ébredsz, stb. Ez egyáltalán nem zárja ki a peteérést. Biztosan nézni fogja majd ultrahangon is az orvosod, hogy van-e. Nem kell megijedned, semmi baj :)
Vegyél ovulációs tesztet az kimutatja hogy van e peteérésed.

Fél éve próbálkozunk, hogy teherbeessek:idáig még nem sikerült. Az orvos azt mondta, hogy van peteérésem. Viszont még hormonvizsgálatom nem volt. Ha valakinek nincs rendben a hormonszintje, attól még lehet peteérése vagy ez a kettő kizárja egymást?

Legjobb válasz: Szia! Nagyjából ugyanilyen gondjaim vannak, a hõgörbém simán mutatott peteérést, ennek ellenére a prolaktinszintem majdnem kétszerese a normálisnak, és ez nem a prolaktin maximum-napján. Az orvosnõ szerint gyakorlatilag lehetetlen ezzel a prolaktin-szinttel terhes maradni! Mindenképp, jó, hogy tudjuk, mit kell kezelni nálam. Lehet, nálad is ugyanilyen egyszerû (az orvos mondta) a dolog, és pár hónap múlva mindketten kismamák leszünk!

Szia! Nagyjából ugyanilyen gondjaim vannak, a hõgörbém simán mutatott peteérést, ennek ellenére a prolaktinszintem majdnem kétszerese a normálisnak, és ez nem a prolaktin maximum-napján. Az orvosnõ szerint gyakorlatilag lehetetlen ezzel a prolaktin-szinttel terhes maradni! Mindenképp, jó, hogy tudjuk, mit kell kezelni nálam. Lehet, nálad is ugyanilyen egyszerû (az orvos mondta) a dolog, és pár hónap múlva mindketten kismamák leszünk!

Mi okozhatja, ha nincs peteérésem? Múlt hónapban nem volt, attól még ebben a hónapban lehet. Nem?

Legjobb válasz: Orvos mondta, hogy nincs? Egyébként elképzelhetõ, hogy egyik petefészekben van peteérés a másikban meg nincs. Mindenképpen meddõségi központban (PL: BP., XIII. ker. Szabolcs u.) vizsgáltasd ki magad és a párodat is. A teszt nem mindíg ad hihetõ eredményt. Szorítok, hogy minden oké legyen. :)

Orvos mondta, hogy nincs? Egyébként elképzelhetõ, hogy egyik petefészekben van peteérés a másikban meg nincs. Mindenképpen meddõségi központban (PL: BP., XIII. ker. Szabolcs u.) vizsgáltasd ki magad és a párodat is. A teszt nem mindíg ad hihetõ eredményt. Szorítok, hogy minden oké legyen. :)
Honnan tudod hogy nem volt peteérésed? Egyébként én úgy maradtam terhes a múlt hónapban , hogy nekem sem volt.....a ciklus.hu szerint. Holnap leszek 6 hetes terhes! A peteérést nagyon sok minden befolyásolhatja. Lehet hogy nem akkor volt amikor vártad!!!

Tojásfehérje szerű folyás mit jelent pontosan? Peteérést vagy ha nincs peteérés, ovuláció attól még lehet ez a folyás? !

Az ovulációs teszt negatív volt tegnap. El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Lehet PCO syndroma, barátnõmnek is hasonló volt. Fordulj nõgyógyászhoz!

Lehet PCO syndroma, barátnõmnek is hasonló volt. Fordulj nõgyógyászhoz!

Attól még lehet peteérésem ha egyáltalán nem érzem? Nincs folyás se szurka? Valaki már volt így és lett baba?

Legjobb válasz: Szia! Én sosem érzem a pé-t. Van már egy fiam, és ma reggel pozit teszteltem. A fiamnál hõmérõztem, így tudtam, hogy esélyes, mert jókor voltunk együtt, de most még szoptatok, nem is állt be a ciklusom rendesre, mégis jött, nem tudom, mikor... Ilyen szerencsét kívánok Neked is!!!! c

Szia! Én sosem érzem a pé-t. Van már egy fiam, és ma reggel pozit teszteltem. A fiamnál hõmérõztem, így tudtam, hogy esélyes, mert jókor voltunk együtt, de most még szoptatok, nem is állt be a ciklusom rendesre, mégis jött, nem tudom, mikor... Ilyen szerencsét kívánok Neked is!!!! c
Nekem minden hónapban pém, de sosincs hasszurkám. Már húsz éve van menstruációm, szóval észrevettem volna, ha szurkált volna. :-)

Ha nincs tojásfehérjés nyák, csak testápoló szerű váladék, attól még lehet peteérés?

A ciklus közepét?l derékfájás,érzékeny cicik,és mindjárt megjön érzés,de nincs tojásfehérjés nyák.

Legjobb válasz: igen, nekem is ilyen volt és terhes lettem :-)

igen, nekem is ilyen volt és terhes lettem :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!