Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs lehe attól még (39 db)

Ha nincs folyásom, attól még lehet pé-em?

Legjobb válasz: A pé-t elvileg színtelen, bõ folyás jelzi. Ha nálad ilyesmi nincs, akkor használj ovu tesztet, ezzel kiderítheted, hogy tényleg van-e, vagy menj el dokihoz (õ jobban tud segíteni, mint mi)! Sok sikert!

A pé-t elvileg színtelen, bõ folyás jelzi. Ha nálad ilyesmi nincs, akkor használj ovu tesztet, ezzel kiderítheted, hogy tényleg van-e, vagy menj el dokihoz (õ jobban tud segíteni, mint mi)! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
A kérdező hozzászólása: de azt mondták hogy az is jó! kérlek írjatok még!! :)
A kérdező hozzászólása: Hát az az igazság, hogy mivel elég erõs sárgás folyásom volt(ráadásul erõs szagú) elmentem nõgyógyászatra. De még csak 14 leszek szóval tiniambulaciára. Kenetet vett és azt mondta nincs baj, minden negatív..de nemtom h hogy higgyek-e neki, mert a tünetek hüvelygombára utalnak.ezért gondoltam hogy kipróbálok vmi ilyesmi gyógymódot. És másik nõgyógyászhoz meg nem akarok elmenni.:( Am. köszi a kommenteket!
A hüvelygombára a nõgyógyász által felírt gomba elleni szereket kell használni, nem bizonytalan forrásból beszerzett, ismeretlen összetételû löttyöket.
Én a helyedben inkább elmennék egy orvoshoz és az õ tanácsára hallgatnék, nem valami helyi boszorkányra.
A grapefruit mag kivonat, jó megelõzésre, de ha meg van a baj, akkor már csak az orvos segíthet. Menj dokihoz, mert csak rosszabb lesz, és ha nem kezeled ki visszatér. Amúgy a grapefruit sok mindenre jó, és nem lesz tõle semmi bajod. A Google a barátod :P http://egeszsegesen.freeweb.hu/grape.html
hüvelygombára szedj fokhagymakapszulát!!! nekem bevált, szedheted mindennap, ahogy rá vagyon írva. érrendszer tisztítóhatása is van, semmi bajod nem lesz tõle, ez is étrendkiegészítõ , dm-ben vagy rossmannban megtalálod, olyan 1200 ft körül van de tényleg nagyon hatásos
Szerintem inkább menj el nõgyógyászhoz, majd õ megmondja, hogy mi a baj, és ad gyógyszert. Van valami ok, amiért nem szeretnél menni orvoshoz?
hello ha azt mondja h nincs gombát akkor tuti nincs, ne aggódj, viszont a fokhagymakapszula tényleg jó rá, én is azt szedem és sosincs ilyen gondom
Sajnos ebben az esetben el kellene menni egy másik orvoshoz. Ugyanis ma Magyarországon több mikrobiológiai labor létezik, amelyek gyakorlatilag minden ellenõrzés nélkül mûködnek, így attól, hogy egy tenyésztés tök negatív, még akármilyen bajod is lehet. Az orvos mit mondott a tüneteidre? Az ilyen grapefruit-mag kivonatokkal és egyéb szerekkel sajnos az a baj, hogy elég bizonytalan a minõségük. A grapefruit-mag kivonat például olyan vegyületeket tartalmaz, amelyek csak alkoholban oldódnak, vízben nem, így amikor belecseppented vízbe, azonnal megzavarosodik. Elméletileg. A menyasszonyom vett már olyat is, ami ugyanolyan víztiszta maradt vízbe cseppentve is, ott azért elgondolkodtam rajta, hogy vajon mi lehet benne? Azonkívül a komoly fertõzések esetén ezek a gyengébb szerek gyakran csak arra elegendõek, hogy kicsit lenyomják a tüneteket, így megnyugszol, a betegséget okozó mikróbák pedig akadálytalanul rombolhatnak tovább, ráadásul az ilyen alattomos gyulladásoknak komoly szövõdményei is lehetnek. Még egy ötlet: Menj el a nem-ambulanciára, hátha ott alaposabban megvizsgálnak. Vagy elmehetsz a bõr-és nemibeteg gondozóba is, hátha ott kimutatnak olyat is, amire itt nem gondoltak. Én bár pasi vagyok, de évekig kezeltek rejtélyes eredetû gyulladásokkal, van egy kazalnyi negatív leletem van, amíg kiderült, hogy Chlamydia. Célszerû lenne neked is Chlamydia és/vagy Ureaplasma tesztet is végeztetni, hátha valami ilyen bújik meg a háttérben. (A Chlamydiáról mindenütt azt olvasni, hogy nemi úton terjed, de ez nem igaz. Valószínûleg uszodában/vécén is elkapható.)

Az egészséges peteérés, feltétlenül barnázással jár? Vagy ha nincs barnázás attól még lehet h rendben zajlik a peteérés?

Legjobb válasz: Nekem is mindíg volt pé.mégsem volt barna´zás.Ez egyáltalán feltétele.Peteére´sor állt a fplyás szokott sürübbé va´lni.

Nekem is mindíg volt pé.mégsem volt barna´zás.Ez egyáltalán feltétele.Peteére´sor állt a fplyás szokott sürübbé va´lni.
nekem is mindíg van pé-em mégsem barnázom:) )) nekem inkább szurkál, onnan tudom, hogy volt pé
Szia! Nekem sohasem volt közti vérzésem /igy hivják ha valakinek peteéréskor vérzése van/ sem barnázásom. Figyeld a hõmérsékletedet vagy vegyél ovu tesztet.
Nekem se volt soha eletemben barnazasom, sem folyasom.22 hetes kismama

Ha nincs folyásom, lehe attól még peteérésem?

Legjobb válasz: Elvileg peteérésnél tojásfehérje szerû váladéknak kell távozni,mert ez jelzi a peteérést.Nem tudom,hogy lehet-e attól,hogy nincs,talán!

Elvileg peteérésnél tojásfehérje szerû váladéknak kell távozni, mert ez jelzi a peteérést.Nem tudom, hogy lehet-e attól, hogy nincs, talán!
Üdvözlöm! Szerintem, elsõ lépésként érdemes lenne gyógyszertárban megvásárolható ovulációs tesztet vásárolnia, és azzal tesztelni minden nap, egy ciklus folyamán(a menstruáció utolsó napjától). Véleményem szerint a folyás hiánya nem feletétlenül jeleti a petérés hiányát. Ha azonban az lh teszt nem lessz "kétcsíkos" érdemes lenne egy szakorvost felkeresnie. Üdvözlettel Dr.

Ha a hőmérőzés azt mutatja nincs peteérés akkor tényleg nincs vagy attól még lehet?

egy hónapig h?mér?ztem és az alapján mondta adoki hogy valószín? nincs peteérésem, de még 2hónapot meg szeretne nézni.ez biztos eredményt mutat majd???

Legjobb válasz: köszönöm a válaszokat!

A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Szia! Nem, egyáltalán nem biztos. Nézd, a hõmérõzés a leginstabilabb módszer, mivel minden éjjel másként alszol, másként ébredsz, stb. Ez egyáltalán nem zárja ki a peteérést. Biztosan nézni fogja majd ultrahangon is az orvosod, hogy van-e. Nem kell megijedned, semmi baj :)
Vegyél ovulációs tesztet az kimutatja hogy van e peteérésed.

Ha mozgásban nincs lemaradva, attól még lehet fejletlen az idegrendszere?

Dévényre járunk, mert feszes volt a nyaka. Mindennel eddig id?ben van, 6 hónapos.

Legjobb válasz: Nem mindegyik rflex tünik el 6 hós korára. Ha a lépegetöre gondolsz akkor az csak amikor elindul rendesen akkor fog eltünni, általában még spiccezve állnak fel, és úgy is kezdenek el menni, és ekkor tünik el a spiccezés. Az átkaroló reflexnek meg 4 hós kor között el kell tünnie, ez az ökölbe szorított kéz, ekkor már tudnia kell nyitnia... Szóval nem hinném hogy valami gondotok lenne.

Nem mindegyik rflex tünik el 6 hós korára. Ha a lépegetöre gondolsz akkor az csak amikor elindul rendesen akkor fog eltünni, általában még spiccezve állnak fel, és úgy is kezdenek el menni, és ekkor tünik el a spiccezés. Az átkaroló reflexnek meg 4 hós kor között el kell tünnie, ez az ökölbe szorított kéz, ekkor már tudnia kell nyitnia... Szóval nem hinném hogy valami gondotok lenne.
Igen, lehet fejletlen, de ezt csak késõbb tudod hitelesen megfigyelni. 10-11 hónapos korában. A Te babáddal a leírtak alapján minden renben:-)
Kisfiam, még 7-8 hónaposan is felhúzta a lábát ilyenkor, mert nem értette, hogy mit akarok. Most meg fut - szalad.
A konkrét kérdésed a lépõreflexrõl szól. Nem feltétlenül épül le 6 hónapos korra, ebben sem tökéletesen egyformák a gyerekek. Az idegrendszeri fejlettség más kérdés, és most még nem is nagyon érdemes gondolkodnod rajta, mert korai. Azért leírom, én hogyan látom a dolgot. Nyilván oka van az izomtónus problémátoknak. Általában vagy méhen belüli, vagy szülés közbeni minimális oxigénhiány okozza. Ennek a további következménye lehet idõnként az idegrendszer lassabb érése. Bizonyos esetekben ez nyilvánvaló, mert még a szülõ számára is láthatóak, észrevehetõek a jelei. Gondolok itt viselkedésproblémákra, késõi beszédfejlõdésre, nehezített szocializálódásra. Talán ez a jobbik eset. Tudod, hogy baj van, szakembert keresel, és fejlesztõpedagógussal, TSMT-vel utoléri magát a gyerek. Az a nehezebb, amikor a Dévénnyel helyrejönnek az izmai, és csak késõn, általában az iskolában derül ki, hogy a gyerek nem úgy mûködik, ahogy kellene. Például nem indul be a finommotorika megfelelõ fejlõdése. Ennek meg ugye a nagymozgások az alapkövei. De a nagymozgások minimális eltérése is utalhat a késõbbi bajra, csak szülõi szemmel nehéz észrevenni. Ilyenkor már nehezebb a kezelés, bár közel sem lehetetlen. Most, hogy így rádijesztettem, leírom, mit tanácsolnék neked. Az idegrendszer legjobban 2 és 3 éves kor között fejleszthetõ, tehát 2 éves kor körül érdemes elkezdeni. Keress akkor olyan szakembert (nagyon jó alapítványok foglalkoznak ilyen komplex felmérésekkel), akik felmérik a csemetédet. Ha kell, kapjon fejlesztést, tornát, mert ezzel elkerülhetõ a diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, figyelemzavar, viselkedészavar kialakulása. Ha meg minden rendben van, lehet örülni :-) Én szívem szerint minden Dévényes gyerek szüleinek ajánlanám ezt a lehetõséget, mert a gyerek további sorsa múlhat rajta. sajnos sokan feleslegesnek érzik, és lehurrognak. Pedig tapasztalatból írom. Az elsõ gyerekem késõn kapott fejlesztést, meg is szenvedtük a diszes dolgokat a suliban. A 4.-kel 2, 5 évesen kezdtük, és már 2 hónap után hihetetlen sikereink vannak. És még valami. Már most is tudsz tenni érte, hogy jól fejlõdjön. Az idegrendszert rendkívüli módon stimulálják bizonyos mozgásformák. Érdemes nagy mozdulatokkal ringatni, fittneszlabdán görgetni, höcögtetni, hintáztatni, plédben lengetni a babát, lehetõleg úgy, hogy az azonos mozgásoknál ugyanazt a dalt énekeled neki. Ez megoldható házilag is, de vannak olyan baba-mama tornák, amik ugyanerre a szenzomotoros tréningre lapozva mûködnek, és pontosan tudják, mibõl mennyit érdemes csinálni. Mert a túlzás is rossz, ha túlstimulálod, nem akar majd enni, rosszul fog aludni. Azért ne ijedj meg, napi 10 perc nem okoz gondot. Bocsi, hogy hosszú lett:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek! Igen, valószínûleg szülésnél lehetett egy kis átmeneti oxigénhiány. Igazából a kezdeti feszességen kívül más tünete eddig (hála Istennek) nem jelentkezett! Nagyon vigyorgós, jó baba. Kezét már régen nyitja, fog, kalimpál mindennel, kezét-lábát nézegeti, forog, sõt az én feszes gyerekem a lábát a szájába feszi, eszegeti!:) Csak megijedtem ettõl a dologtól ma!
Off: Kedves Sókristály! Én is nagyon örülök, hogy leírtad ezeket! Hol/hogyan keressünk ilyen "felmérõs" alapítványt?
Kedves Bolyhos! Több lehetõséged is van. A védõnõk általában sokféle hirdetményt, szórólapot megkapnak. Kérdezz rá, ajánl-e valaki tervezett szenzomotoros tréninget. De a neten is rákereshetsz, biztosan lesz rá találat. Én sajnos csak keckeméti helyet tudok. Hívd fel Õket, és kérdezz rá, hogy milyen szakemberekkel dolgoznak. Az a jó, ha gyógytornász, fejlesztõpedagógus, logopédus, gyerekorvos, gyermekpszichológus is van a csapatban. Általában úgy mûködik a dolog, hogy kiküldenek egy elõzetes kérdõívet, amin felveszik az anamézist, és leírhatod a problémádat. Ezt a kérdõívet az egész csapat együtt értékeli ki, és megbeszélik, hogy az ott leírtak alapján milyen szakember/szakemberek nézzék meg a gyereket. Idõpontot kapsz, lezajlik a vizsgálat. Az eredményt szintén közösen értékelik ki, és behívnak egy záró beszélgetésre. Ott elmondják, hogy mire jutottak, és hogy mit javasolnak a továbbiakra nézve. Semmit nem vagy köteles elfogadni, és általában Õk is rugalmasak. Mi pl. úgy járunk, hogy havonta egyszer megyünk 2 órára. Az 1. órán kikérdeznek a haladásról, megnézik az elõzõ tornánkat. Néhány nap múlva e-mailben megkapom az új tornasort, amit telefonon átbeszélünk. A 2. órán a fejlesztõs játszik a kicsivel, és Õ is kikérdez engem. Ott is kapunk új feladatokat néhány nappal késõbb, szintén e-mailben. Szóval csak havonta egyszer megyünk, és otthon csináljuk a fejlesztõs feladatokat, meg heti 4x a TSMT-t. Ha érdekel még valami, nyugodtan írj, akár privit is.

Postán ha feladtam ajánlottan vlamit de az ajánlószelvény nincs meg, attól még vissza lehet kerestetni a csomagot?

A gépbe benne van ugye a másolata, és ha igazolom magam személyivel, akkorát is van hidalva a probléma, miszerint nincs meg az ajánlószelvény. Így van?

Legjobb válasz: Nincs így. Attól, hogy a gépbe benne van, attól még nem fogja megkeresni senki. A gépbe belekerül napi több száz darab ajánlott levél azonosítószám, honnan fogják tudni szerinted melyik a tiéd? Az ajánlott szelvényrõl, amit pont erre találtak ki. Ha nincs meg akkor bukta, ennyire egyszerû. Hiába igazolod magad akár anyakönyvi kivonattal is, attól még a rendszerbe a te neved/címed nem kerül bele csak a levél ragszáma.

Nincs így. Attól, hogy a gépbe benne van, attól még nem fogja megkeresni senki. A gépbe belekerül napi több száz darab ajánlott levél azonosítószám, honnan fogják tudni szerinted melyik a tiéd? Az ajánlott szelvényrõl, amit pont erre találtak ki. Ha nincs meg akkor bukta, ennyire egyszerû. Hiába igazolod magad akár anyakönyvi kivonattal is, attól még a rendszerbe a te neved/címed nem kerül bele csak a levél ragszáma.

Ha nincs tojásfehérje szerű folyás, attól lehet még ovum?

Régebben tapasztaltam ezt a nyúlós folyást,de mostanság nem.

Legjobb válasz: Biztosan volt, de a krémes folyás nem jó a megtermékenyítés szempontjából!Lehet fertõzés miatt, illetve nekem a tusfürdõtõl is van ezért a nõgyógyász írt fel mosakodó kenõcsöt és attól meg a tantum rosatól elmúlt.

Biztosan volt, de a krémes folyás nem jó a megtermékenyítés szempontjából!Lehet fertõzés miatt, illetve nekem a tusfürdõtõl is van ezért a nõgyógyász írt fel mosakodó kenõcsöt és attól meg a tantum rosatól elmúlt.

Mi okozhatja, ha nincs peteérésem? Múlt hónapban nem volt, attól még ebben a hónapban lehet. Nem?

Legjobb válasz: Orvos mondta, hogy nincs? Egyébként elképzelhetõ, hogy egyik petefészekben van peteérés a másikban meg nincs. Mindenképpen meddõségi központban (PL: BP., XIII. ker. Szabolcs u.) vizsgáltasd ki magad és a párodat is. A teszt nem mindíg ad hihetõ eredményt. Szorítok, hogy minden oké legyen. :)

Orvos mondta, hogy nincs? Egyébként elképzelhetõ, hogy egyik petefészekben van peteérés a másikban meg nincs. Mindenképpen meddõségi központban (PL: BP., XIII. ker. Szabolcs u.) vizsgáltasd ki magad és a párodat is. A teszt nem mindíg ad hihetõ eredményt. Szorítok, hogy minden oké legyen. :)
Honnan tudod hogy nem volt peteérésed? Egyébként én úgy maradtam terhes a múlt hónapban , hogy nekem sem volt.....a ciklus.hu szerint. Holnap leszek 6 hetes terhes! A peteérést nagyon sok minden befolyásolhatja. Lehet hogy nem akkor volt amikor vártad!!!

A 3D tv-nél ha nincs 1.4-es HDMI csatlakozó, akkor attól még kompatibilis lehet vele a 3D-s BD lejátszó 3D része?

Mármin, thogy megjeleniti nekem- aktív szemüveggel -a 3D hatást?

Legjobb válasz: Szerintem nem nem tu megfelelõ minõséget átlõni a TV-nek.De szabad megkérdezni milyen TV-d van hogy nincs rajta HDMI csatlakozó??

Szerintem nem nem tu megfelelõ minõséget átlõni a TV-nek.De szabad megkérdezni milyen TV-d van hogy nincs rajta HDMI csatlakozó??
A kérdező hozzászólása: samsung ps51e550 full hd 3d tvm van és van rajta hdmi csatlakozó csak az 1.3-as a 3d-t itt a tv konvertálja, de a 3d BD vel ugy hallottam teljesen más az élmény!
Találtam egy fórumot talán érdekel elküldöm a linket! http://m.itcafe.hu/tema/3d_hd_filmek_lejatszasa/hsz_81-100.h..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!