Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs lehe attól (58 db)

Ha nincs folyásom, attól még lehet pé-em?

Legjobb válasz: A pé-t elvileg színtelen, bõ folyás jelzi. Ha nálad ilyesmi nincs, akkor használj ovu tesztet, ezzel kiderítheted, hogy tényleg van-e, vagy menj el dokihoz (õ jobban tud segíteni, mint mi)! Sok sikert!

A pé-t elvileg színtelen, bõ folyás jelzi. Ha nálad ilyesmi nincs, akkor használj ovu tesztet, ezzel kiderítheted, hogy tényleg van-e, vagy menj el dokihoz (õ jobban tud segíteni, mint mi)! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
A kérdező hozzászólása: de azt mondták hogy az is jó! kérlek írjatok még!! :)
A kérdező hozzászólása: Hát az az igazság, hogy mivel elég erõs sárgás folyásom volt(ráadásul erõs szagú) elmentem nõgyógyászatra. De még csak 14 leszek szóval tiniambulaciára. Kenetet vett és azt mondta nincs baj, minden negatív..de nemtom h hogy higgyek-e neki, mert a tünetek hüvelygombára utalnak.ezért gondoltam hogy kipróbálok vmi ilyesmi gyógymódot. És másik nõgyógyászhoz meg nem akarok elmenni.:( Am. köszi a kommenteket!
A hüvelygombára a nõgyógyász által felírt gomba elleni szereket kell használni, nem bizonytalan forrásból beszerzett, ismeretlen összetételû löttyöket.
Én a helyedben inkább elmennék egy orvoshoz és az õ tanácsára hallgatnék, nem valami helyi boszorkányra.
A grapefruit mag kivonat, jó megelõzésre, de ha meg van a baj, akkor már csak az orvos segíthet. Menj dokihoz, mert csak rosszabb lesz, és ha nem kezeled ki visszatér. Amúgy a grapefruit sok mindenre jó, és nem lesz tõle semmi bajod. A Google a barátod :P http://egeszsegesen.freeweb.hu/grape.html
hüvelygombára szedj fokhagymakapszulát!!! nekem bevált, szedheted mindennap, ahogy rá vagyon írva. érrendszer tisztítóhatása is van, semmi bajod nem lesz tõle, ez is étrendkiegészítõ , dm-ben vagy rossmannban megtalálod, olyan 1200 ft körül van de tényleg nagyon hatásos
Szerintem inkább menj el nõgyógyászhoz, majd õ megmondja, hogy mi a baj, és ad gyógyszert. Van valami ok, amiért nem szeretnél menni orvoshoz?
hello ha azt mondja h nincs gombát akkor tuti nincs, ne aggódj, viszont a fokhagymakapszula tényleg jó rá, én is azt szedem és sosincs ilyen gondom
Sajnos ebben az esetben el kellene menni egy másik orvoshoz. Ugyanis ma Magyarországon több mikrobiológiai labor létezik, amelyek gyakorlatilag minden ellenõrzés nélkül mûködnek, így attól, hogy egy tenyésztés tök negatív, még akármilyen bajod is lehet. Az orvos mit mondott a tüneteidre? Az ilyen grapefruit-mag kivonatokkal és egyéb szerekkel sajnos az a baj, hogy elég bizonytalan a minõségük. A grapefruit-mag kivonat például olyan vegyületeket tartalmaz, amelyek csak alkoholban oldódnak, vízben nem, így amikor belecseppented vízbe, azonnal megzavarosodik. Elméletileg. A menyasszonyom vett már olyat is, ami ugyanolyan víztiszta maradt vízbe cseppentve is, ott azért elgondolkodtam rajta, hogy vajon mi lehet benne? Azonkívül a komoly fertõzések esetén ezek a gyengébb szerek gyakran csak arra elegendõek, hogy kicsit lenyomják a tüneteket, így megnyugszol, a betegséget okozó mikróbák pedig akadálytalanul rombolhatnak tovább, ráadásul az ilyen alattomos gyulladásoknak komoly szövõdményei is lehetnek. Még egy ötlet: Menj el a nem-ambulanciára, hátha ott alaposabban megvizsgálnak. Vagy elmehetsz a bõr-és nemibeteg gondozóba is, hátha ott kimutatnak olyat is, amire itt nem gondoltak. Én bár pasi vagyok, de évekig kezeltek rejtélyes eredetû gyulladásokkal, van egy kazalnyi negatív leletem van, amíg kiderült, hogy Chlamydia. Célszerû lenne neked is Chlamydia és/vagy Ureaplasma tesztet is végeztetni, hátha valami ilyen bújik meg a háttérben. (A Chlamydiáról mindenütt azt olvasni, hogy nemi úton terjed, de ez nem igaz. Valószínûleg uszodában/vécén is elkapható.)

Az egészséges peteérés, feltétlenül barnázással jár? Vagy ha nincs barnázás attól még lehet h rendben zajlik a peteérés?

Legjobb válasz: Nekem is mindíg volt pé.mégsem volt barna´zás.Ez egyáltalán feltétele.Peteére´sor állt a fplyás szokott sürübbé va´lni.

Nekem is mindíg volt pé.mégsem volt barna´zás.Ez egyáltalán feltétele.Peteére´sor állt a fplyás szokott sürübbé va´lni.
nekem is mindíg van pé-em mégsem barnázom:) )) nekem inkább szurkál, onnan tudom, hogy volt pé
Szia! Nekem sohasem volt közti vérzésem /igy hivják ha valakinek peteéréskor vérzése van/ sem barnázásom. Figyeld a hõmérsékletedet vagy vegyél ovu tesztet.
Nekem se volt soha eletemben barnazasom, sem folyasom.22 hetes kismama

Postán ha feladtam ajánlottan vlamit de az ajánlószelvény nincs meg, attól még vissza lehet kerestetni a csomagot?

A gépbe benne van ugye a másolata, és ha igazolom magam személyivel, akkorát is van hidalva a probléma, miszerint nincs meg az ajánlószelvény. Így van?

Legjobb válasz: Nincs így. Attól, hogy a gépbe benne van, attól még nem fogja megkeresni senki. A gépbe belekerül napi több száz darab ajánlott levél azonosítószám, honnan fogják tudni szerinted melyik a tiéd? Az ajánlott szelvényrõl, amit pont erre találtak ki. Ha nincs meg akkor bukta, ennyire egyszerû. Hiába igazolod magad akár anyakönyvi kivonattal is, attól még a rendszerbe a te neved/címed nem kerül bele csak a levél ragszáma.

Nincs így. Attól, hogy a gépbe benne van, attól még nem fogja megkeresni senki. A gépbe belekerül napi több száz darab ajánlott levél azonosítószám, honnan fogják tudni szerinted melyik a tiéd? Az ajánlott szelvényrõl, amit pont erre találtak ki. Ha nincs meg akkor bukta, ennyire egyszerû. Hiába igazolod magad akár anyakönyvi kivonattal is, attól még a rendszerbe a te neved/címed nem kerül bele csak a levél ragszáma.

Ha nincs folyásom, lehe attól még peteérésem?

Legjobb válasz: Elvileg peteérésnél tojásfehérje szerû váladéknak kell távozni,mert ez jelzi a peteérést.Nem tudom,hogy lehet-e attól,hogy nincs,talán!

Elvileg peteérésnél tojásfehérje szerû váladéknak kell távozni, mert ez jelzi a peteérést.Nem tudom, hogy lehet-e attól, hogy nincs, talán!
Üdvözlöm! Szerintem, elsõ lépésként érdemes lenne gyógyszertárban megvásárolható ovulációs tesztet vásárolnia, és azzal tesztelni minden nap, egy ciklus folyamán(a menstruáció utolsó napjától). Véleményem szerint a folyás hiánya nem feletétlenül jeleti a petérés hiányát. Ha azonban az lh teszt nem lessz "kétcsíkos" érdemes lenne egy szakorvost felkeresnie. Üdvözlettel Dr.

Ha nincs tojásfehérje szerű folyás, attól lehet még ovum?

Régebben tapasztaltam ezt a nyúlós folyást,de mostanság nem.

Legjobb válasz: Biztosan volt, de a krémes folyás nem jó a megtermékenyítés szempontjából!Lehet fertõzés miatt, illetve nekem a tusfürdõtõl is van ezért a nõgyógyász írt fel mosakodó kenõcsöt és attól meg a tantum rosatól elmúlt.

Biztosan volt, de a krémes folyás nem jó a megtermékenyítés szempontjából!Lehet fertõzés miatt, illetve nekem a tusfürdõtõl is van ezért a nõgyógyász írt fel mosakodó kenõcsöt és attól meg a tantum rosatól elmúlt.

Mi okozhatja, ha nincs peteérésem? Múlt hónapban nem volt, attól még ebben a hónapban lehet. Nem?

Legjobb válasz: Orvos mondta, hogy nincs? Egyébként elképzelhetõ, hogy egyik petefészekben van peteérés a másikban meg nincs. Mindenképpen meddõségi központban (PL: BP., XIII. ker. Szabolcs u.) vizsgáltasd ki magad és a párodat is. A teszt nem mindíg ad hihetõ eredményt. Szorítok, hogy minden oké legyen. :)

Orvos mondta, hogy nincs? Egyébként elképzelhetõ, hogy egyik petefészekben van peteérés a másikban meg nincs. Mindenképpen meddõségi központban (PL: BP., XIII. ker. Szabolcs u.) vizsgáltasd ki magad és a párodat is. A teszt nem mindíg ad hihetõ eredményt. Szorítok, hogy minden oké legyen. :)
Honnan tudod hogy nem volt peteérésed? Egyébként én úgy maradtam terhes a múlt hónapban , hogy nekem sem volt.....a ciklus.hu szerint. Holnap leszek 6 hetes terhes! A peteérést nagyon sok minden befolyásolhatja. Lehet hogy nem akkor volt amikor vártad!!!
A Canesten gombára való, ha nincs hüvelygombád ne használd!
Miért nem lehet a kérdésre válaszolni? Lehet, a kérdezõ nem biztos benne, nõgyógyászhoz meg mondjuk jövõ hétre van bejelentve. Erre most én is kíváncsi lettem volna, de csak szerdán tudok menni dokihoz. Addig meg halálra viszket.
Igen, simán lehetséges, én észrevettem, hogy akkor is vigyázni kell vele, ha valóban gombád van, pár nap után többet árt mint használ:-/

Ha nincs reggelente hőemelkedésem, lehet attól peteérésem? Ha nem, mit kell tennem, hogy legyen? (természetes módok)

Legjobb válasz: "Házilag" nem tudsz peteérést elõidézni. Vegyél ovulációs tesztet (patikában, drogériában) és azzal is tesztelj. Ha úgy érzed, hogy nincs peteérésed keress fel egy meddõségi központot. Ott kivizsgálnak téged is és a párodat is. Ha kell megkapjátok a szükséges kezeléseket, hogy összejöjjön a kis trónörökös. :)) Sok sikert.

"Házilag" nem tudsz peteérést elõidézni. Vegyél ovulációs tesztet (patikában, drogériában) és azzal is tesztelj. Ha úgy érzed, hogy nincs peteérésed keress fel egy meddõségi központot. Ott kivizsgálnak téged is és a párodat is. Ha kell megkapjátok a szükséges kezeléseket, hogy összejöjjön a kis trónörökös. :) ) Sok sikert.
Egy idõben én is hõmérõztem orvosi okok miatt, de neke, abszolut össze visza volt, tehát mosolyogtam is azon, hogy így hogy lehet babát tervezni... Attól, hogy nem esel teherbe, még elhet peteérésed, szerintem azt nem érzed, hogy nincs. Keress fel egy orvost, õs segít, de egy évig próbálkozzatok, addig nem nagyon állnak ilyen téren szóba veletek...
Ne méricskéld szerintem, nagyon megbízhatatlan (itt olvashatod másoktól is). Használj ovulációs tesztet, az biztos. Egy évig nem kell aggódni, utána orvos. Drukkolok!

A 3D tv-nél ha nincs 1.4-es HDMI csatlakozó, akkor attól még kompatibilis lehet vele a 3D-s BD lejátszó 3D része?

Mármin, thogy megjeleniti nekem- aktív szemüveggel -a 3D hatást?

Legjobb válasz: Szerintem nem nem tu megfelelõ minõséget átlõni a TV-nek.De szabad megkérdezni milyen TV-d van hogy nincs rajta HDMI csatlakozó??

Szerintem nem nem tu megfelelõ minõséget átlõni a TV-nek.De szabad megkérdezni milyen TV-d van hogy nincs rajta HDMI csatlakozó??
A kérdező hozzászólása: samsung ps51e550 full hd 3d tvm van és van rajta hdmi csatlakozó csak az 1.3-as a 3d-t itt a tv konvertálja, de a 3d BD vel ugy hallottam teljesen más az élmény!
Találtam egy fórumot talán érdekel elküldöm a linket! http://m.itcafe.hu/tema/3d_hd_filmek_lejatszasa/hsz_81-100.h..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!