Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs járni szülés (2 db)

Ha nincs lehetőségem járni szülés előtt felkészítőre, hol találhatok olyan dolgokat amik valóban hasznosak és használhatóak szüléskor?

Legjobb válasz: Az interneten, pl. itt (keresd a lentebbi menüpontokat): http://www.anyaleszek.hu/

Az interneten, pl. itt (keresd a lentebbi menüpontokat): http://www.anyaleszek.hu/
Én erre esküszöm..Kevésbé földhözragadt, mint más oldalak. http://www.szuleteshete.hu/index.php?id=1

1 éve nincs munka viszonyom! Ha most teherbe esnék mennyi pénz járna szülés után?

Legjobb válasz: Csak az alanyi jogon, vagy munkaviszonyhoz nem kötött ellátások járnak. (anyasági támogatás, gyes, családi pótlék)

Csak az alanyi jogon, vagy munkaviszonyhoz nem kötött ellátások járnak. (anyasági támogatás, gyes, családi pótlék)
Az pedig, mint tudjuk "lófüggy" sajnos.
Szia! Ahogyan az elõbbiekben írták, szinte semmi. DE: jelenleg még van kiskapu, ha kiderül a terhesség és gyorsan bejelent valaki, akkor meglesz a 180 biztosítotti nap, és akkor már jár a tgyás és a GYED is.
Ja igen és kifizetné utánad fél évre a járulékokat.
Õ, csak jó tanácsként mondta ezt a lehetõséget. Akár, ha a családban van vállalkozó vagy vállalkozás, vagy ismerõsi körben. Esetleg megbeszéli vki-vel, hogy jelentse be, és Õ odaadja Neki azt a pénzt, amit fizetni kell utána. De szerintem próbál minél hamarabb elhelyezkedni és egy pár hónapot dolgozni, és csak utána szülj. De ha 1 éve már nincs munkahelyed, akkor a munkanélküli segélyt se kapod, és biztosítva se vagy. Hogy élsz meg? Már bocs, mert, ha a párod olyan jól keres, akkor nem kérdés hogy a szülés után mennyi pénzt kapsz. Vagy dolgozol, csak nem jelentenek be, zsebbõl zsebbe fizetnek? Bocsi a sok kérdésért, csak kiváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Nem dolgozom itthon vagyok!A párom jól keres nem arról van szó csak kíváncsi voltam!Suliba jártam és igy egyszerûbb volt mint munka mellett suliba járni!Szeretnék most már elhelyezkedni de a válság miatt nem olyan egyszerû!
Aha, értem. Hát, fontold meg, mennyire van szükségetek a pénzre. Ha nagyon, akkor szerintem inkább menj el dolgozni egy pár hónapot és utánna hajrázzatok babaügyben, ha meg nem, mert hát eddig is megvoltatok valahogy, akkor gyerünk, nincs mire várnod. Mérlegelj, mielõtt bárhogy döntessz. Remélem tudtam segíteni. Sok sikert, akárhogy is döntessz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!