Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs is (2063 db)

Hogy viselkedjek egy olyan tanárral, aki az egyik pillanatról a másikra "felkapja a vizet" a semmin, még ha nincs is igaza? Úgy megmondanám neki a magamét, de azzal csak magammal szúrok ki. Hogy fojtsam ezt vissza?

Legjobb válasz: A tanárnak mindig igaza van, ez az elsõ paragrafus. A második, ha véletlenül nincs igaza, akkor az elsõ automatikusan érvénybe lép. Viccet félre: Ha valamikor van/lesz nyilt/fordított nap akkor kell elõjönni ezzel, vagy ha van osztálytitkár, õ jöjjön vele elõ. Ha nincs egyik sem, akkor a szülõ, szülõi értekezleten.

A tanárnak mindig igaza van, ez az elsõ paragrafus. A második, ha véletlenül nincs igaza, akkor az elsõ automatikusan érvénybe lép. Viccet félre: Ha valamikor van/lesz nyilt/fordított nap akkor kell elõjönni ezzel, vagy ha van osztálytitkár, õ jöjjön vele elõ. Ha nincs egyik sem, akkor a szülõ, szülõi értekezleten.
hát nekünk olyan volt hogy ofõ adott egy lapot és írjuk le melyik tanárban mi nemtetszik, és utána beszedte és elolvasta, és szólt a tanároknak :D ha van ilyen akkor te is ird le... :)

Nõk, egy hosszú kapcsolatban ugye van, hogy ha nincs is kedvetek hozzá, inkább szétteszitek a lábatok csak gyorsan le legyen zavarva?

:) ?

Legjobb válasz: Nem, ha nincs kedvem, akkor nem tettetem, nem erõlködök. Egy hosszú kapcsolatban szerintem kialakult már annyira a bizalom, hogy ne kelljen megjátszani magunkat, hanem nyugodtan meg tudjunk beszélni mindent, és elfogadni.

Nem, ha nincs kedvem, akkor nem tettetem, nem erõlködök. Egy hosszú kapcsolatban szerintem kialakult már annyira a bizalom, hogy ne kelljen megjátszani magunkat, hanem nyugodtan meg tudjunk beszélni mindent, és elfogadni.
Van, hogy nincs kedvem, de aztán a párom meghozza. Úgyhogy olyan nincs, hogy csak hagyom magam. Abban mi a jó? Ha meg tényleg annyira nincs kedvem, pl. betegség miatt, akkor meg eleve nem próbálkozik a párom, mert tudja, hogy mikor, mire vágyom, és mire nem.
En ertelek kerdezo! Persze nalunk szokott lenni, hogy mikor a ferjem ramjon erzem nem tudok elmenni, faradtsag, stb miatt de amugy az egesz egyuttlet elvezetes es jol esik :)
Általában van mindenkinél. Én olyankor inkább nem.
Nincs. De én fordított helyzetben vagyok, ha a férjemen múlna, kb évente szexelnénk... Õ viszont nem olyan hogy "gyorsan szétteszi a lábát". :D Ezért csak havi 3x szexelünk..
Nálam nincs ilyen .. Ha végképp nincs kedvem nem csináljuk .De amúgy elég forró vérûek vagyunk mindketten a párommal , tudja , hogyan kell kedvet csinálnia nekem :D .
én képes vagyok nemet mondani. Fõleg ha annyira fáradt vagyok. Meg nem hónapokig mondok nemet. Ha este annyira nem megy, akkor tudja a férjem hogy reggel majd lesz valami. Szóval megérti és nem erõlködik mert annak semmi értelme. Mostanában voltak fáradt napjaim.
Szerencsére a párom sem hajlandó lejjebb adni a "színvonalból", ha nekem nincs kedvem hozzá, inkább megoldja magának. Ezzel tényleg nem adott lejjebb :D :D Cöh
Nálam nincs. Szerencsére a párom sem hajlandó lejjebb adni a "színvonalból", ha nekem nincs kedvem hozzá, inkább megoldja magának. Ez persze úgy mûködik, hogy nem nagyon van, hogy ne lenne kedvem szeretkezni. Van, akinél mûködik, de ha nekem nincsen kedvem hozzá, akkor nagyon kellemetlen élmény.
A kérdező hozzászólása: Meghozza az én kedvemet is, nem arról van szó, viszont szerintem minden nõ érzi azt a szex elején, hogy most éppen nem fog tudni elmenni. Viszont ennek ellenére az aktus élvezetes. Tehát úgy is értem, hogy érzed hogy nem fogsz tudni elmenni, viszont ennek ellenére magadhoz engeded. :)
Nem, nincs ilyen Ha úgy érzem, nem fog menni, szólok, akkor nem erõlteti. Egyébként fantasztikusan tudja, hogy csináljon hozzá kedvet, úgyhogy tényleg nagyon ritkán szólok. Inkább kíváncsian várom, mi fog történni. Még sosem csalódtam benne.
nincs ilyen
Én is értem mire gondol a kérdezõ. Szerintem egy jó kapcsolatba beletartozik az is, hogy nem küldöm el, hogy rántson rá maga, ha õ nagyon kíván engem, de nekem "annyira" nincs kedvem. Ettõl függetlenül még az együttlét jólesik, és nagyon jó érzés, hogy õ ennyire kíván. Fordított esetben õ sem hajt el a pi..csába. Szerintem jobb így, mint az állandó huzavona, igen-nem játék, a hiszti, hogy miért nincs kedve. Teljesen normális dolog, hogy a pár két tagját különbözõ hatások érik egy nap, nem egyforma a kedvük. Jó párkapcsolatban viszont nem azzal végzõdik, hogy elrontjuk a másik napját is, hanem inkább boldoggá tesszük...
Így már jobban értem:) Akkor is kívánom a szexet, ha nem jár együtt orgazmussal, sõt, néha kifejetetten rosszul esik az orgazmus. Meg biztos vannak nõk, akik elõre nem is tudják, hogy el tudnak-e menni pont akkor, akkor meg mi alapján mondanának nemet?:P A közös együttlét színvonalából nem hajlandó lejjebb adni. Tartanék is tõle, ha erõltetné amikor nekem nem esik jól, az gyengítené a kapcsolatunkat.
Én nem szoktam azon gondolkodni, meg nem is érzem, hogy el fogok-e menni. És igazából közben sem gondolok rá. Azt hiszem, ezt nem szabad túlgondolni. :) Tény, hogy van olyan, hogy nincs kedvem, aztán vagy meghozza, vagy egyszerûen nem lesz semmi és majd késõbb bepótoljuk.
Ezt annyira nem szeretem:( Leírják az emberek, hogy "nálunk x rendszer van és mûködik, nálunk meg y rendszer van és mûködik." Aztán idejön valaki, azt gondolja, hogy "hû, ez a nõ biztosan undok, hogy nem enged a férjének, ez a nõ meg egy repedtsarkú, hogy akkor is lefekszik vele, ha fáj neki - na most jól lepontozom az összeset!" a semmiért. Ha valakinek mások életvitele nem tetszik, a legtöbb amit megtehet, hogy õ maga igyekszik másképp élni. A kérdésre is válaszolok azért. A férjem egyáltalán nem szex-orientált. Azt élvezi a szexben, hogy látja rajtam és érzi, ahogy én élvezem. Így értelemszerûen ha nekem nem esne jól, nem szeretkezünk, mert neki nem hiányzik, ha kimarad 1-1 nap. Azt meg sosem tudom elõre, hogy lesz-e orgazmusom, úgyhogy néha nincs, néha meg 3 van. De nekem orgazmus nélkül is kielégítõ.
"Ugye"??? Micsoda kis irányított kérdéske... Nem, nincs ilyen.

Mire való az izzó a hátsó lámpában ha nincsi is funkciója?

tehát van egy 2007-es opel astra classic 2 G auónk és nincs rajta ködlámpa, de asszem hogy a bal lámpabúrában legfelül is van egy izzó de jobb oldalt meg nincs, mire szolgál az az izzó? nincs mit bekötni rá! azt mondták mikor megvettük hogy ebből a típusból ez az utolsó darab, abbahagyták a gyártását, lehet hogy találtak még egy ködlámpás búrát azt csak belerakták hogy elfogyjon az össze alkatrész?

Legjobb válasz: Ködlámpája elképzelhetõ, hogy nincs (az általában feláras), de hátsó ködzáró fénnyel minden autó rendelkezik már hosszú évek óta. A kapcsolóját a fényszóró kapcsoló alatt találod, és ebben a típusban csak akkor mûködik, ha már legalább a tompított világít.

Ködlámpája elképzelhetõ, hogy nincs (az általában feláras), de hátsó ködzáró fénnyel minden autó rendelkezik már hosszú évek óta. A kapcsolóját a fényszóró kapcsoló alatt találod, és ebben a típusban csak akkor mûködik, ha már legalább a tompított világít.
A kérdező hozzászólása: hát a tekerõ kapcsoló alatt van az hogy az elsõ fényszóró mennyire világítson le meg fel, azt lehet mozgatni, meg akkor van ott két gomb, az egyiket nem lehet megnyomni kicsit sem, a másikon van valami kis rajz, és azt kb fél centit belehet nyomni, én eddig nem vettem észre hogy mûködik e, de mindjárt megnézem! köszi
Az lesz az! tekerd fel tompítottra és nyomd be! A mûszerfalon is kéne lennie visszajelzõnek, lehet hogy kiment (vagy nincs is berakva) a biztije!
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget! akkor kapcsol csak be ha gyújtáson van vagy be van indítva, és a lámpa meg teljesen felvan kapcsolva nem csak a parkír! de világít, és van egy sárga színû visszajelzõje is!


Ikariam-ban hogy tudok kristályt szerezni ha nincs is a szigeten kristáybánya? Ez most egy javíthatatlan bug? Mert másik accountomban meg aranybánya nincs

Legjobb válasz: Vagy létrehozol egy telepet egy másik szigeten, ahol van kristálybánya, vagy kereskedsz más játékosokkal.

Vagy létrehozol egy telepet egy másik szigeten, ahol van kristálybánya, vagy kereskedsz más játékosokkal.
Olvasd el a súgót! Amúgy ennyire nem tûnt fel, hogy több fajta sziget van? Mindegyik szigeten tudsz fát termelni, és valami mást. Pl: Fa és bor, Fa és kristály, fa-kõ, fa-kénpor. Hozz létre egy másik várost egy kristályos szigeten, és úgy tudsz kristályt szerezni. Aranybánya? Inkább a kénporra gondolsz? Aranyat a lakosok termelnek maguktól.

Miért tud ennyire fájni a lélek? Ha nincs is rá ok? (lent)

Mostanában mindig szomorú vagyok. Szinte majd megöli a lelkem a bánat, de nincs is rá nyomós okom. Szinte semmi. Családom van. Nem vagyok beteg. Van egy barátom akivel együtt vagyok már másfél éve. Nagyon szeretem. Õ is mondja. De mégis olyan furcsán érzem magam. Mikor nem találkozunk megőrülök, hisztizek. A napjaim sz*rok.. Mindig rajtam van a szomorúság. És a lelkem olyan nehéz. Mit tegyek? Szépen kérlek titeket, kíméljetek a buta idétlen válaszoktól.

Legjobb válasz: nincs olyan hogy lélek, mióta így gondolkozom sokkal boldogabb vagyok, fogd fel úgy mintha csak "egy kis elektron lenne, meg pár proton és neutron"

nincs olyan hogy lélek, mióta így gondolkozom sokkal boldogabb vagyok, fogd fel úgy mintha csak "egy kis elektron lenne, meg pár proton és neutron"
Hajjaj te leányzó... Olyan nincsen, hogy ok nélkül váj valami! Pont, hogy leírtad miért vagy bánatos! "nem találkozunk" Szóval Nem tud fájni a lélek, ha nincs is rá okozat! Igényled a törõdést és ennyi!
lehet hogy sajàt gyerekekre vàgysz, nem ?

Meg lehet tanitani egy 2 éves utcára dobot, rossz sorsu, havanese kutyust hogy ot jöjön meletem még ha nincs is poráz rajta? Mert találtunk egy kutyust de. Gazdi meg let de nem kellet neki és mi meg meg tartjuk

Legjobb válasz: Meg lehet termeszetesen, meg egy 10evest is. De, ha ezt a kerdest te itt rakod fel, ebbol egyertelmuen kiderul, hogy egyedul nem fog menni, kutyaiskolaba kell menni, vagy pedig a netet napokon at kell bujni es ezzel kapcsolatos temakat olvasni folyamatosan. Itt ugyanis nem lehet leirni, es kulonben is irasbol sosem fogod megtanulni, max videobol, vagy ha eloben latod es csinalod is, es a kikepzo latja, hogy mit csinalsz rosszul. Kizart, hogy csak olvasasbol ugy meg fogod tudni tanulni, hogy nem fogsz hibazni. Nem olyan egyszeru.

Meg lehet termeszetesen, meg egy 10evest is. De, ha ezt a kerdest te itt rakod fel, ebbol egyertelmuen kiderul, hogy egyedul nem fog menni, kutyaiskolaba kell menni, vagy pedig a netet napokon at kell bujni es ezzel kapcsolatos temakat olvasni folyamatosan. Itt ugyanis nem lehet leirni, es kulonben is irasbol sosem fogod megtanulni, max videobol, vagy ha eloben latod es csinalod is, es a kikepzo latja, hogy mit csinalsz rosszul. Kizart, hogy csak olvasasbol ugy meg fogod tudni tanulni, hogy nem fogsz hibazni. Nem olyan egyszeru.
A doki sem képes csodákra. Nem lát se a kutya dns-be, se a múltjába hogy megmondja kik a felmenõi. Õ az állat egészségével foglalkozik, nem a származással.
A kérdező hozzászólása: oké de csináltunk dns tesztetcsak még nem kaptuk meg na de mind 1
nem az orvos állapitja meg hogy a kutyád fajtatiszta-e és te sem ... 4 kutyád van és nem tudod hol van állatorvos?
A kérdező hozzászólása: mivel nem a 10 kerületibe járunk talán azért
A kérdező hozzászólása: akor ki álapitja meg?az ur isten?hagyuk má
Botrány a helyesírásod :S:S
a törzskönyv meg a küllembíró, bazzmeg ... komolyan mondom ... nincs otthon egy lapát? megkérhetnéd faterod üssön már agyon mielött nekiállsz szaporodni ...
A kérdező hozzászólása: üsön téged agyon valami te fasz.szopo bu.zi álljál le mert visza duglak anyucikádba
A kérdező hozzászólása: pedig az enyém az de mindegy.figyu a tk es kutyát is orvos látja és jol ki vizsgálja de az enyém is ki van vizsgálva és fatatiszta a kutya
A törzskönyv nélküli kutyák keveréknek számítanak, max hasonlítanak egy bizonyos fajtára, de senki nem tudja bizonyítani, hogy tényleg az-e.
A kérdező hozzászólása: az nem baj akor is csinálok hogy örüljön mindenki mert törzskönyv néküli kutya az márt feltétlen korcs?azt mondja mindenki pedig volt dokinál is a kutyusom
A kérdező hozzászólása: azt én is tudom.de csak azért kérdeztem mert még felnöt kutyát nem tanitotam még ugy mert én csak kis kölyök kutyát tanitotam még .de azért köszönöm.és nagyábol tisztában vagyok a fajtával
Kutya suliba kell vinni. Hozzáértéssel, türelemmel és szeretettel bármire meglehet tanítani egy kutyát amire fizikailag képes.
A kérdező hozzászólása: okéska és ez menyibe kerülhet 1 honapra ?meg a 10.ker be hol van ?ja és az állat orvos az hol van a 10 .kerbe?mert mi egy szakorvoshoz vittük de az a 17 be van
Te írtad ki a szaporítós kérdést is igaz?
A kérdező hozzászólása: ign de nekem van egy hofehér havanese kutyusom is. és amit találtunk nem öt akarjuk vinni hanem a 4 évest és neki vannak papirjai csak tk nincs de öt vettük
Ha nincs tk, akkor nem fajtatiszta. És akkor nem tenyésztõtõl vettétek hanem szaporítótól. olcsokutya.uw.hu
A kérdező hozzászólása: pedig fajta kutya mert meg izsgáltuk és fogunk csináltatni tk-et
Felnõtt kórban tkt csinálni csak dns vizsgálattal lehet. És az több százezer forint.
Ennyit a Gy.k.-rõl. Jön egy kérdés, erre a válasz kötekedés hogy nem is fajtatiszta, meg leszóljuk a másik helyesírását. Ehez értessz csak? Nagyszerû... A másik, ha a kutya megkapja a tk.-t akkor lesz fajtatisztam, addig nem? Na ne már... Egy fajtatiszta kutya amíg nincs tk-ztatva addig korcs? Onnantol h megkapja nem az? És aki ezzel spórol, hogy nem tk-s kutyát vesz, akkor már korcsot vesz?

Csak a begyulladt fog fáj? Vagy ha nincs is begyulladva akkor is fájhat?

Legjobb válasz: ha lyukas akkor is fáj. pont ezzel szenvedek... bár nem állandóan fáj, csak ha édeset eszem, és belemegy.

ha lyukas akkor is fáj. pont ezzel szenvedek... bár nem állandóan fáj, csak ha édeset eszem, és belemegy.

Tegnap volt a mobilom szoftverfrissítésen. Mit jelent a kijelző felső sarkában megjelenő E betű, ha nincs is rajta internet?

Régen netezés közbe jelent az meg, azt hiszem. Viszont az most nincs is rajta. Amióta tegnap hazahoztam, az nem tűnik el. Mit jelenthet? Samsung S3550.

Legjobb válasz: Az csak annyit jelent hogy van EDGE adatkapcsolat a halozaton, nekem is folyamatosan ott van a G/E/3G/H attol fuggoen hogy milyen halozaton vagyok, akkor is ha epp nem netezek.

Az csak annyit jelent hogy van EDGE adatkapcsolat a halozaton, nekem is folyamatosan ott van a G/E/3G/H attol fuggoen hogy milyen halozaton vagyok, akkor is ha epp nem netezek.
A kérdező hozzászólása: És ezzel most kell csinálnom valamit? Eddig ilyenem nem volt. :/
A kérdező hozzászólása: Lehet ennek valami köze ahhoz, hogy a telefon fogja magát egyszercsak és kikapcsol? Ma már nem elõször csinálja...

Miért lehet az, hogy ha nincs is melegem izzadok a hónaljamnál? Még ha hideg van is.

használok dezodort már nagyon sokat ki is próbáltam de egyik sem használt

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy stressztõl is lehet. Én nem járok ebben a cipõben, de valami ilyesmit hallottam.

Úgy tudom, hogy stressztõl is lehet. Én nem járok ebben a cipõben, de valami ilyesmit hallottam.

Csajok titeket zavar ha a párotok vagy szimplán egy pasi szedi a szemöldökét? Vagy jobban szeretitek a nagy vastag szemöldököt egy fiún? És az zavar-e ha nincs is szemöldöke csak pár szőr száll áll összevissza?

Kort is írjatok légyszi.

Legjobb válasz: hát én egyszer már kiszedtem a páromét :D de csak azért mer úgy szebb formája volt ^^ amúgy nem zavarna és én szeretem..:) hát neki is vastag van :D szóval nem zavar..:) az ha pár szál lenne..az lehet hogy egy kicsit zavarna :D de ha szeretném úgysem érdekelne ^^ (L)

hát én egyszer már kiszedtem a páromét :D de csak azért mer úgy szebb formája volt ^^ amúgy nem zavarna és én szeretem..:) hát neki is vastag van :D szóval nem zavar..:) az ha pár szál lenne..az lehet hogy egy kicsit zavarna :D de ha szeretném úgysem érdekelne ^^ (L)
Ha egy pasi szedi a szemöldökét, annak általában nem csaja van, hanem pasija.
Engem nagyon zavarna. Inkább legyen bozontos, de ne szedje, mert annak már tényleg pasi kell. Egyet ismerek látásból, aki nagyon nõies ívûre szedi, én örülnék ha az enyémnek olyan szép íve lenne, de férfin...undorító. Mondják is róla hogy õ a férfiakat szereti (kb 35 éves) 20L
sztem gaz. Csak az össze-vissza allo szalakat szedje ki, de nehogy mar formara. Johogy nem jar el gyantaztatni kozmetikushoz.
Én leszarom, csak a farka legyen nagy. 25
Az én párom is szedi, de csak ízlésesen!Nem látszik rajta, de mégse 3 centi vastag!:) 23/n


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!