Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs hőemelkedésem, (14 db)

A kisfiam fogzik és nagyon nyűgös. Ha nincs hőemelkedése, azért adhatok neki Nurofen szirupot fájdalomcsillapítóként?

Legjobb válasz: Mivel én nem akartam a fiamnak ilyen gyógyszereket adni, én a homeopátiához fordultam segítségért. A Chamomilla vullgaris 15CH szert adtam neki, vagy ha nem segített, a Viburcol kúpot. A használatának a módjáról tudsz tájékozódni a neten. Én itt sokat tanultam: http://homeopatia.info.hu

Mivel én nem akartam a fiamnak ilyen gyógyszereket adni, én a homeopátiához fordultam segítségért. A Chamomilla vullgaris 15CH szert adtam neki, vagy ha nem segített, a Viburcol kúpot. A használatának a módjáról tudsz tájékozódni a neten. Én itt sokat tanultam: http://homeopatia.info.hu
Én is ezt használom a gyerekeimnél mert ez egy nagyon jó gyógyszer. Ne add neki a kiírt adagot hanem csak a felét lehet h ez is enyhiti a fájdalmat ha még sem akkor beadhatod neki a másik felét is. Baja nem lesz tõle max lesz egy nyugis éjszakátok.
Aktív szén, fûszerkömény. Ezek baktériumölõk Fûzfakéreg, ez lázcsillapító.
és egy doki, mert van egy kis fertõzésed és már jó ideje.sztem ilyenkor ne kísérletezz füvekkel.

Ha egy ciklusban nincs hőemelkedés tehát szinte egyforma a mért hő akkor nincs is peteérés ugye?

Legjobb válasz: Akkor sajnos nincs. :( Nálam ez van, mióta nem szedem a fogamzásgátlót... :( Szinte végig 36,5.

Akkor sajnos nincs. :( Nálam ez van, mióta nem szedem a fogamzásgátlót... :( Szinte végig 36, 5.

Ha nincs reggelente hőemelkedésem, lehet attól peteérésem? Ha nem, mit kell tennem, hogy legyen? (természetes módok)

Legjobb válasz: "Házilag" nem tudsz peteérést elõidézni. Vegyél ovulációs tesztet (patikában, drogériában) és azzal is tesztelj. Ha úgy érzed, hogy nincs peteérésed keress fel egy meddõségi központot. Ott kivizsgálnak téged is és a párodat is. Ha kell megkapjátok a szükséges kezeléseket, hogy összejöjjön a kis trónörökös. :)) Sok sikert.

"Házilag" nem tudsz peteérést elõidézni. Vegyél ovulációs tesztet (patikában, drogériában) és azzal is tesztelj. Ha úgy érzed, hogy nincs peteérésed keress fel egy meddõségi központot. Ott kivizsgálnak téged is és a párodat is. Ha kell megkapjátok a szükséges kezeléseket, hogy összejöjjön a kis trónörökös. :) ) Sok sikert.
Egy idõben én is hõmérõztem orvosi okok miatt, de neke, abszolut össze visza volt, tehát mosolyogtam is azon, hogy így hogy lehet babát tervezni... Attól, hogy nem esel teherbe, még elhet peteérésed, szerintem azt nem érzed, hogy nincs. Keress fel egy orvost, õs segít, de egy évig próbálkozzatok, addig nem nagyon állnak ilyen téren szóba veletek...
Ne méricskéld szerintem, nagyon megbízhatatlan (itt olvashatod másoktól is). Használj ovulációs tesztet, az biztos. Egy évig nem kell aggódni, utána orvos. Drukkolok!

37.2 hőemelkedésem van. Szóljak anyának ha nincs itthon?

Anya éjszakás.Most mértem 37.2.Nem nagy de ilyenért felhívjam szerintetek?Vagy majd ha feljebb megy?

Legjobb válasz: 15 éves vagy, nem óvodás. Ha aggódsz, vegyél be egy fél lázcsillapítót, amilyet szoktál ilyenkor. Nincs semmi bajod valószínûleg, ne legyél hipochonder. Csináld a dolgod, nézz tévét, ne ezen agyalj.

15 éves vagy, nem óvodás. Ha aggódsz, vegyél be egy fél lázcsillapítót, amilyet szoktál ilyenkor. Nincs semmi bajod valószínûleg, ne legyél hipochonder. Csináld a dolgod, nézz tévét, ne ezen agyalj.
Elõzõ vagyok: nem hársfa-tea, hanem kamilla tea kell!
Igyál a gyógyika mellé forró hársfa-virág teát, feküdj le, alaposan takarózz be. Ha a lázad fejjebb menne (kb. 38, 0-, 8, 5-re), akkor hívd fel telefonon, és szólj neki. Majd õ tudni fogja, hogy mi legyen tovább.
Ha egy hétig fájt a tüdõd, akkor gondlom voltatok dokinál, kaptál gyógyszert-vedd be, zuhanyozz le, és feküdj le aludni!
Mennyi idõs vagy? Szerintem igen.
A kérdező hozzászólása: de van nehézlégzés, tüdõkörüli fájdalom..bár ma már nem érzem hogy fájna.De körülbelül egy hétig fájt.
Várj egy két órát, és mérd újra.
A kérdező hozzászólása: 15
Ha amúgy semmi bajod, nem émelyegsz, nem fáj a torkod, nem vagy megfázva, nincs hasfájásod, szóval amúgy jól érzed magad, akkor szerintem nem kell. Ennyi még simán normális is lehet. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: ki hipochonder??:D:D Nem még nem voltam orvosnál, anyu tud róla hogy fáj...szerintem fel hívom

Nem magas láz, hőemelkedés mitől lehet ha nincs semmi tünet?

19 hós babám ugyan fogzik, de eddig még soha semelyik fogánál nem volt ilyen. A kúp azonnal levitte, energiadúsnak néz ki, futkos mint mindig, jókedv?, semmit sem látok rajta ami nem a szokásos, nem fáradékony, egyszer?en nem tudom mit?l lehet.

Legjobb válasz: Ugyanúgy eszik, most falt fel egy adag kompótot, ugyanúgy iszik, játszik, nevetgél.

A kérdező hozzászólása: Ugyanúgy eszik, most falt fel egy adag kompótot, ugyanúgy iszik, játszik, nevetgél.
Valószínûleg a záp vagy a szemfoga jön, ha még nincs kint. Azok miatt lehet hõemelkedése és szokott is, mivel az jobban megviseli a gyerekeket.
Talán oltás? Nálunk 10 nappal a szuri után jött a láz, tûz forró volt a gyerek, és ugyan olyan virgonc mint elõtte.
Okozhatja fogacska, vagy 3 napos láz is lehet.
A kérdező hozzászólása: Nem kapott oltást, több mint másfél hónapja volt az utolsó.Ma is van neki, ingadozik, talán az õrlõfogak lehetnek...doki csak annyit mondott, várjunk, mert nem talált semmit sem õ sem...ha nem múlna el akkor kivizsgálás lesz. Mi az, hogy 3 napos láz?

Ha nincs lázam (még hőemelkedésem se) de fáj a torkom, elég sokszor rámjön a fázás és rossz a közérzetem, akkor h1n1-es vagyok?

Legjobb válasz: Nem hinném. Lehet 1000 oka. Lehet egyszerû megfázás, nálam is pont ez van. Csak nekem még hõemelkedésem is volt. 2 nap alatt átment rajtam, most már csak a köhögés van. 2 narancsot ettem, elbánt vele.:)

Nem hinném. Lehet 1000 oka. Lehet egyszerû megfázás, nálam is pont ez van. Csak nekem még hõemelkedésem is volt. 2 nap alatt átment rajtam, most már csak a köhögés van. 2 narancsot ettem, elbánt vele.:)
nem, meg vagy fázva vagy torokgyulladás. igyál teát, egyél C vitamint.
na meg persze a jó forralt bor, meg az égetett szesz is csodákat mûvel:D
szerintem csak egy sima megfázás de én is ezekkel a tünetekkel küszködök

Eddig jól aludt a babikám, most meg örülök, ha 1 orat alszik. Nincs hőemelkedésed. Lehet h jön a foga? Vagy ennyi idösen faj a pocija?

Legjobb válasz: Szia! Nem írtad, mennyi idõs a babád, de az 4 hónapos kisfiam se alszik egy ideje, éjjelezünk vele rendesen. Én is a fogra gyanakszom.

Szia! Nem írtad, mennyi idõs a babád, de az 4 hónapos kisfiam se alszik egy ideje, éjjelezünk vele rendesen. Én is a fogra gyanakszom.
Kérdezd meg a dokit, az a tuti!
Szerintem biztos, hogy nem fogja megkapni. Az én fiam sem kapta meg, pedig csak meg volt picit fázva, hõemelkedése nem volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!!!! Remélem, csütörtökön már nem lesz hõemelkedése.

Mitől lehet tegnap óta hőemelkedése a kislányomnak, ha semmilyen más tünete nincs?

El?fordul az ilyen a gyerekeknél?

Legjobb válasz: Ha kisebb gyermekrõl van szó, pláne nincs ok aggodalomra. 39 fok alatt hõemelkedésrõl beszélünk, nem lázról, gondolom a ti esetetekben is errõl van szó. Kisgyermekek immunrendszere még kialakulóban van, érzékenyebbek a kórokozókkal szemben, de edzi is immunrsz-üket, és a hõemelkedés, de a láz is utóbbi intenzitásának TERMÉSZETES jele. Semmit nem kell tenni, ha más tünet nincs és más baj nem látható, illetve egy dolog fontos: ne aggódj, mert átragadhat rá, és/vagy mivel megérzi, gátolhatja õt akár több téren is, a felnõtt negatív érzelme (pl. aggódása) intenzitásának és idõtartamának függvényében. Egyébként hány éves? Ezt mindig tüntesd fel kérdéseidben, ne csak a nemét, kérlek, hogy könnyebben tudjunk segíteni. :)

Ha kisebb gyermekrõl van szó, pláne nincs ok aggodalomra. 39 fok alatt hõemelkedésrõl beszélünk, nem lázról, gondolom a ti esetetekben is errõl van szó. Kisgyermekek immunrendszere még kialakulóban van, érzékenyebbek a kórokozókkal szemben, de edzi is immunrsz-üket, és a hõemelkedés, de a láz is utóbbi intenzitásának TERMÉSZETES jele. Semmit nem kell tenni, ha más tünet nincs és más baj nem látható, illetve egy dolog fontos: ne aggódj, mert átragadhat rá, és/vagy mivel megérzi, gátolhatja õt akár több téren is, a felnõtt negatív érzelme (pl. aggódása) intenzitásának és idõtartamának függvényében. Egyébként hány éves? Ezt mindig tüntesd fel kérdéseidben, ne csak a nemét, kérlek, hogy könnyebben tudjunk segíteni. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget, nem kell ezen összevitatkozni, én sem adok lázcsillapítót 38 alatt természetesen, de ha látom, hogy zavarja, hogy nyûgös a láztól, akkor adok neki
... még mindig én vagyok, nyilván az operációt is a kivételek közé sorolom. Nem kötözködni kellene, hanem több szempontot végiggondolni, kedves "materialista orvostanhallgató". Tudomásul veszem a materialista felfogást is, legfeljebb nem értek vele egyet, ezen hozzáállásommal semmi gond. Amúgy meg hasznosnak tartom az akadémikus orvoslás tudástárát IS, de nem agyba-fõbe alkalmazva, mint az utóbbi évszázadokban, - ez a meglátásom. Dr. Lenkei Gáborról példát vehetne a többi orvos és az orvostanhallgatók. És ha megint azt írom: meg egyebekrõl, akkor megint jön a kötözködés, mert nem konkretizálok mindent a végtelenségig... nem vagyok köteles A VÉGTELEN PONTOSÍTGATÁS MIATT "kisregényeket" közölni itt. :S Segíteni vagyok itt, látókör szélesítés okán is.
Akkor én azt mondanám, nincs teendõ, de azért mérd neki napjában egyszer-kétszer. Ha szaldgál vagy bármit mozog ebben a hõségben, fölmehet 37, 5-re a hõje, ami popsiban mérve 38.
A kérdező hozzászólása: 2 éves a kislányom, és popsiban 38 volt legmagasabb
:o) "és van még néhány kivétel" Ne haragudj már, te orvos vagy? Szerintem nem, mert elég sok kivétel van, amit nem lehet homeopátiával megoldani, például szinte az összes betegség, amikor elkerülhetetlen az operáció.
39-ig csak hõemelkedés? na ne már. Popsiban 38, 5-tõl a Heim Pál belgyógyászaton már láznak veszik, csillapítják. Kisbabáknál 38-tól. Ne írjunk már orvosi dolgokban butaságokat, veszélyes. Ha tényleg csak kicsi hõemelkedése van, és más smi, nem lehet esetleg a rekkenõ hõségtõl?
Elõzõ vagyok, amit még javaslok a felnõtt aggódása ill. más negatív érzelmei MELLÕZÉSÉN kívül: mellõzni javaslok bármiféle ügybuzgóságot; a gyermeket nagy eséllyel felzaklatja a sürgés-forgás, az idegesség, az aggodalom, és "önmagát beteljesítõ jóslatként" pont ettõl lehet beteg. Javaslom mellõzni a szokványos (allopátiás) gyógyszereket is, kemikáliákat is MINDENKOR, MINDEN ESETBEN, KIVÉVE ESETLEG EGYES VÉSZHELYZETEKBEN. (Persze fogdokinál az érzéstelenítõ szükséges lehet, és van még néhány kivétel.) Az alternatív gyógyászattal értek egyet, pl. homeopátiás szer szedése, gyógynövények alkalmazása.
Nálunk múlt héten volt ilyen, 1 napig láz.Volt pár hólyag is a szájában, illetve piros torka.Apuka is elkapta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!