Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs hányinger, (45 db)

Ivott valaki a terhesseg elött cickafark teat? Olvastam, hogy nem javallt a terhesseg idejen. Palastfüvet irnak, tapasztalatok? A cickafark elött problemaim voltak a peteeressel. Kihathat ez a terhessegre? Ha nincs hanyingerem az rossz jel 6hetesen?

Legjobb válasz: Szia! Úgy kell inni hogy mikor megjön elkezdeni inni a cicjafarkot,a Pé napjától meg már a palástfüvet! A palástfüvet ihatod a terhesség 10-12 hatéig de már nem fontos! Én köszönhetem e két teának is hogy most babás vagyok :)!! Nem baj ha nincs hányingered nem mindenkinél van!!

Szia! Úgy kell inni hogy mikor megjön elkezdeni inni a cicjafarkot, a Pé napjától meg már a palástfüvet! A palástfüvet ihatod a terhesség 10-12 hatéig de már nem fontos! Én köszönhetem e két teának is hogy most babás vagyok :) !! Nem baj ha nincs hányingered nem mindenkinél van!!
Szia! Én is úgy tudom, hogy csak a peteérésig lehet inni a cickafarkot, mert utána vetélést okozhat. Ha esetleg nem tudod, mikor van a peteérés, akkor érdemes a ciklus elsõ két hetében inni csak, utána lehet nyugodtan a palástfüvet. Nekem egyszer sem volt hányingerem, pedig már a 11.héten járok. :)

5 hetes terhes vagyok. Nagyon aggódom, hogy nincs semmi tünetem, csak egy kicsit szédülök és általában éhes vagyok. Nem baj ha nincs hányingerem? Nem feszül a mellem? 2 tesztet csináltam, mindkettő pozitiv. Lehet, hogy téved a teszt?

Legjobb válasz: Nekem sem volt hányingerem. Én csak álmos voltam, de az nagyon durván. Ne aggódj!! Gondolom lassacskán mész dokihoz, és õ úgyis megerõsít, hogy tényleg terhes vagy. Két teszt nem téved. Gratula!!! 29 hetes kismami

Nekem sem volt hányingerem. Én csak álmos voltam, de az nagyon durván. Ne aggódj!! Gondolom lassacskán mész dokihoz, és õ úgyis megerõsít, hogy tényleg terhes vagy. Két teszt nem téved. Gratula!!! 29 hetes kismami
Ne aggodj!Nekem sem fàjt a cicim egyàltalàn.Semmi tunetem nem volt kb.a 8.hètig.Csak èhhsèg:)
szia. nyugodj meg, szerencsére nem kell mindeninek végig küszködnie az elsõ harmadot. nekem néhány hétig feszült a mellem, de azonkívül csak annyi bajom volt, hogy állandóan fáradt voltam. 38 hetes pocakos
szerencsés harmadhoz tartozol, orulj neki. :D nyugi. nodokinal voltal, o csinal majd neked uh kepet is az embriorol (meg csak a petezsak latszik valoszinuleg)
22 hetes vagyok - nem volt soha hányingerem - nem feszült soha a mellem, pedig már elõtejem is van és mégis itt van a babó a pocakban. :)

6 hetes kismama vagyok az bajt jelent ha nincs hányingerem és már nem fájnak annyira a melleim?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem baj! Nekem sem fájt semmim, mégcsak egy kis böffenésem sem volt, és van egy lassan 4 éves kisfiam. Szerintem örülj neki nagyon, hogy nincsen hányingered stb.

Egyáltalán nem baj! Nekem sem fájt semmim, mégcsak egy kis böffenésem sem volt, és van egy lassan 4 éves kisfiam. Szerintem örülj neki nagyon, hogy nincsen hányingered stb.
Nálam a hányinger a 7. hét körül jelentkezett és fokozatosan (nem reggel, utána pedig nem CSAK reggel); míg nem volt, örültem elõre... gondoltam, megúszom! Hát nem! Kb. a 12-13. hétig kitartott! :) A szagoktól, ill. illatoktól való undor is fokozatosan jött. Borzasztó volt, a saját tusfürdõmtõl, testápolómtól ill. parfümömtõl rosszul lettem - ha elõtte nem is volt hányingerem, ahogy megéreztem a saját illatomat, tuti hánytam. A melleim pedig sosem fájtak, csak azt láttam, ahogy megduzzadtak. Ne izgulj elõre! Különbözõek vagyunk, és minden terhesség ill. tünet más és más! Boldog babavárást!
A mellfájdalom/mellfeszülés olyan dolog, hogy egyszer jobban érzed, máskor kevésbé. Nekem ezt a doki mondta, mert én is pont ezt a kérdést tettem fel neki. Az pedig, hogy most nincs hányingered, szintén nem jelent semmi problémát, lehet hogy szerencsés vagy és megúszod, de lehet, hogy jövõ héten már lesz.
Egyáltalán nem baj, két fiam van egyikkel se volt hányingerem mindenki nagyon irigyelt érte.
Szia, ennek csak örülni kell, szerencsére Nekem sincs semmi más tünetem nagyon, csak a mellfájás, de az nekem inkább egyre durvább, nem enyhül. Mindenkinek máshogy viseli a szervezete, biztosan minden rendben van.


Ha nincs hányingerem most a terhesség 6. hetében, és az előző terhességem alatt volt, akkor más nemű a baba, mint az előző?

A kislányom tavaly július végén született, ? az els? gyermekünk. A terhesség elején nagyon rosszul voltam, hánytam és nem bírtam szinte semmit enni.Sok kajára és a kávéra rá sem bírtam nézni. Nem kívántam egyáltalán az édességet, még utána sem, ahogy a rosszullét megsz?nt. A kislányom most hat hónapos, és én újra terhes vagyok. A 6. hétben vagyok. Rosszullétnek semmi nyoma, rendesen tudok enni is, az édességet viszont most sem kívánom. Mi lehet az oka, hogy most nincsenek rosszulléteim (néha reggel szédülök)? Talán most kisfiam lesz, vagy pedig az lehet az oka, hogy ilyen hamar ismét teherbe estem??

Legjobb válasz: Nekem is úgy volt, hogy mikor a lányom vártam sokat hánytam, mikor a kisfiamat akkor meg nem. Teljesen más volt a két terhesség, más ételeket kívántam, mástól voltam rosszul. Pedig nekem 5 év telt el a kettõ között. DE erre semmi bizonyíték nincsen, hogy más nemû lesz a babád! Egyszerûen csak minden terhesség más. És a rosszullétek is elõjöhetnek még késõbb. De azért szorítok, hogy fiad legyen, már ha azt szeretnétek:) Minden jót neked.

Nekem is úgy volt, hogy mikor a lányom vártam sokat hánytam, mikor a kisfiamat akkor meg nem. Teljesen más volt a két terhesség, más ételeket kívántam, mástól voltam rosszul. Pedig nekem 5 év telt el a kettõ között. DE erre semmi bizonyíték nincsen, hogy más nemû lesz a babád! Egyszerûen csak minden terhesség más. És a rosszullétek is elõjöhetnek még késõbb. De azért szorítok, hogy fiad legyen, már ha azt szeretnétek:) Minden jót neked.
A nemek között és a rosszullétek között sajnos semmi összefüggés nincs, erre kismillió embert ismerek, - más terhesség, de azonos nemû babák, vagy azonos terhesség, de külön nemû babák. És a rosszullét még jelentkezhet egyébként, nincs elkésve. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Nekünk végül is mindegy mi lesz, mert a kislányunk nagyon-nagyon drága, mindketten oda vagyunk érte!! Szóval én a lánykának is nagyon örülnék megint!
Nekem a kislányommal semmi panaszom nem volt amikor terhes voltam. Most újra várandós vagyok, 10+4hetes, és egész más. Én ezzel a terhességgel jobban megszenvedek. Hányás még ugyan nem volt, de az émelygés minden nap többször, ugyanúgy jön rám. Már az5.héttõl kezdve. Én ebbõl nem következtetnék semmire....látod Itt az ellenpélda. Vigyázz a picire, meg a kicsire:) Üdv!

Normális az ha nincs hányinger, hányás max. Pici émelygés?

én csak evés után érzek egy kis émelygést azt is inkább du.és este

Legjobb válasz: Miért ne lenne normális, nem vagyunk egyformák.

Miért ne lenne normális, nem vagyunk egyformák.
Szia, igen normális nálam is így volt, 16 hós a fiam
szia. en is pont igy vagyok ezzel mint te!a 12.ik hettol fokozatosan elmult a hanyas, hanyinger, mar csak nagyon intenziv szagoktol emelygek, vagy koran reggel ehgyomorra. most mar csak gyomorfajassal kuszkodom, sokszor sok a savam, vagy abszolut nem mukodik a gyomrom es nehezen tudok bofizni.hany hates vagy? udv. es gratula 13 hetes
Szia! Nekem soha sem volt hányingerem, meg tipikus terhességi tüneteim, mégis van 4 gyerekem... Mindenkinek máshogyan reagál a szervezete.
Szerintem attól is függ hány hetes vagy.3-4 hét közt kezdõdnek a tünetek pár hétig fokozódnak aztán lassan szünnek.

Hany hetesen kezd el noni a pocak? Normalis az ha nincs meg mindig hanyingerem? A 7-dik hetben vagyok?

Legjobb válasz: Örülj neki, ha nincs hányingered! Nekem az elsõ gyerekemmel volt, másfél hónapig hánytam reggeltõl estig. A második babámnál csak émelyegtem, nem volt hányás. A hányinger, hányás nem feltétlen velejárója a terhességnek. A pocak növekedése is egyéni, alkati kérdés. 2 gyerek anyukája

Örülj neki, ha nincs hányingered! Nekem az elsõ gyerekemmel volt, másfél hónapig hánytam reggeltõl estig. A második babámnál csak émelyegtem, nem volt hányás. A hányinger, hányás nem feltétlen velejárója a terhességnek. A pocak növekedése is egyéni, alkati kérdés. 2 gyerek anyukája
Szia! 49 kilóval kezdtem a trigemini (3mas ikres) terhességem, 14 hetesen kezdett nõni a hasam. Spontán terhesség volt, és sosem hánytam. Aztán 53 kilóval kezdtem a második terhességem, azalatt végig hánytam, de akkor meg 17 hetesen látszódott a pocim. Tehát normális, ember és terhesség válogatja.
Gondolg azt, hogy szerencsés vagy, hogy nincs hányingered. Én most vagyok 12 hetes, és most kezd elmúlni. Eddig szörnyû volt, alig tudtam dolgozni, fõleg, hogy a munkahelyemen nem tudják, ezért nem mondhattam. Egyébként még nekem semmi nem látszik, és a ruháim se szorítanak.
Szia! Ha nincs hányingered, az teljesen normális. A népi babonák szerint (meg amennyit adni lehet rájuk), talán egy százalékkal több az esélye, hogy kisfiad lesz. - De ezt nem kell készpénznek venni... Az, hogy mikor kezd el nõni a pocakod, teljesen a Te alkatodtól függ. Nekem is ugyanilyen kérdéseim voltak hét hetesen... Aztán 18 hetes voltam, amikor összeházasodtunk a párommal, és senki nem látta rajtam, hogy én lassan félidõs terhes vagyok, mert olyan darázsderekam volt... Aztán eltelt 13 hét, és mostanra mindenki azt kérdezgeti, hogy ikreket várok-e, mert olyan nagy a pocakom (62-rõl 112 cm). Boldog babavárást! Vigyázz Magatokra! 31 hetes pocakos
Nálam sem volt rosszulét, hányás, semmi.(Lány lesz.) Én a 9. héttõlkezdve puffadtam, majd a 13. héten már abszolut nem bírtam begombolni a nadrágaimat, most pegid 19 hetesen már egy tenyérnyi kellene hogy össze érjen rajtam a nadrág. 10 kilót szedtem fel eddig, azt mind hasra, s úszógumit növesztettem :D Rendesen meglátszik már hogy terhes vagyok.
Szia. Nekem egyáltalán nem volt még hányingerem, most már talán nem is lesz. A pocakom a 16-ik héten kezdett nõlni, de aki nem ismert az nem vette észre. Igazán a 21-ik héttõl látszik. Boldog babavárást! 32 hetes kismama.
Szia, Nekem egyáltalán nem voltak rosszulléteim. Idõnként enyhe émelygést éreztem, ilyenkor ettem néhány falatot, nálam bevált. Sokszor keveset. Látszódni kb. a 17. héten kezdett, de akkor se lehetett még megmondani, hogy babás vagyok, vagy csak híztam egy kicsit. Alapból vékony testalkatú vagyok, most se nagy a hasam, 32. hét, 97 cm, pedig a babát már két kilóra saccolják. Hátsófali tapadású, ez is befolyásolja, hogy mennyire látszik.

Ha csak sargas folyasom van az jo? Es ha nincsen se rozsaszines se barnas folyasom az aszt jelenti minden rendben van a babaval? Kilen hetes vagyok. Hanyinger ellen mi jo?

Legjobb válasz: Nyílván ha nem barnázol,vagy nincs rózsaszínes folyás,az bajt nem jelent,viszont a sárgás folyás lehet baci jele,fõleg ha viszket,vagy szagos.Bár ez is olyan hogy némely orvos szerint egy kis sárgás folyás még nem jelent bajt,én azért azt mondanám nézesd meg,nehogy fertõzõdjön felfelé a hüvelyed-a baba ha bármi gondod is van ott védve van,de ha hónapokig lennél kezeletlen akkor fertõzõdhetne a burok, de ez csak tényleg egy hosszú kezeletlenség esetén. Hányinger ellen gyömbér,szörp változatban esetleg.

Nyílván ha nem barnázol, vagy nincs rózsaszínes folyás, az bajt nem jelent, viszont a sárgás folyás lehet baci jele, fõleg ha viszket, vagy szagos.Bár ez is olyan hogy némely orvos szerint egy kis sárgás folyás még nem jelent bajt, én azért azt mondanám nézesd meg, nehogy fertõzõdjön felfelé a hüvelyed-a baba ha bármi gondod is van ott védve van, de ha hónapokig lennél kezeletlen akkor fertõzõdhetne a burok, de ez csak tényleg egy hosszú kezeletlenség esetén. Hányinger ellen gyömbér, szörp változatban esetleg.
Szia! A babával biztosan nincs baj. Egyetértek z elõzõ válaszolóvl, ezt ajánlatos mgnézetni, mert ténylg lehet gomba vagy baktérium. Az orvosom azt mondt, hogy a hüvelben amúgy is élnek baktériumok és giombák, ezek a terhesség alatt elszaporodhatnak, s a terhességet végigkísérheti a bõvebb hüvelváladék. Nekem csinált kenetvételt és nem tenyészett ki sem gomba, sem baktérium, mégis végig volt sárgás folyásom. A babákat védi sok minden, ha zárt a méhszáj, semmi nem fertõzheti a magzatburkot. Hányinger: Én 4 hónapig szenvedtem tõle (hánytam is reggel-este), semmi praktika nem vált be igazán, talán a hideg kakaó volt a legjobb enyhítõ, mert megnyugtatta a gyomrom. 39 hetes kismama
Nem feltétlenül jó, hogy folyásod van. A dokinak kell megállapítani, hogy egy egyszerû természetes terhességi folyásról van szó, vagy fertõzésrõl. Ugyanis a terhesség alatt a hüvely PH értéke megváltozik, természetes a folyás, de nem mindegy, hogy milyen. Ha nem barnázol, nincs rózsaszínezés, az jó, de nem feltélenül jelenti azt, hogy minden rendben van is ott bent.

Ha hányingerem van az jelent valamit? Fiam lesz? Ha nincs, akkor lány?

Állítólag sok esetben így van.

Legjobb válasz: Nekem eleinte rettentõ hányingerem volt,kisfiam lesz.:) Elsõ babám,de eddig sem hittem az ilyen jellegû összefüggésekben. Boldog babavárást! 23 hetes kismami

Nekem eleinte rettentõ hányingerem volt, kisfiam lesz.:) Elsõ babám, de eddig sem hittem az ilyen jellegû összefüggésekben. Boldog babavárást! 23 hetes kismami
Amikor a fiammal voltam terhes, akkor sokat fájt a fejem, de nekem alapból migrénem van. Amikor a lányomat hordtam a szívem alatt, akkor is volt enyhe fejfájásom, de akkor hánytam is és sokat volt hányingerem! Egyébként az én dokim már 3 hónaposan megmondta, hogy milyen nemû lesz a babám! Mindegy, hogy fiú-e vagy lány, a lényeg, hogy egészséges legyen! Boldog babavárást!!
Nekem két fiam van, egyszer sem volt hányingerem. A barátnõmnek egy fia és egy lánya van, mindkettõvel 4 hónapig hányt. A nõvéremnek két lánya van, egyikkel hányt, a másikkal nem. Akkor hogy is van ez?
A parom novere kisfiut var, es nem volt hanyingere, En is babas vagyok igaz az orvos meg nem tudta megmondani a pinyurka nemet, de ugy gondolom/nem tudom mibol/h kislany lesz, de nekem sincs hanyingerem. Szeritnem ez is egy "hiedelem" es persze, h van akinek bejon, de szeritnem erre nem lehet alapozni.
Én úgy hallottam a lányoknál gyakoribb a hányinger, fõként mert a hormonok okozzák a tüneteket, és a megnövekedett ösztrogénszint miatt van. Fiús terhességeknél eddig akiket hallottam, mind sokkal könnyebben viselte tünetügyileg. Nekem már a 4. héttõl minden tünetem volt, ami csak elképzelhetõ, egész napos hányingerek, most vagyok 21 hetes, a lényege már elmúlt, de a húsundor megmaradt, és savanyút sem tudok enni. De sok édes, és gyümölcsök!Ja? Lány lesz:)
Szia! Nekem két fiam van, az elsõvel néhányszor hánytam, a másodikkal egyszer sem.A neme mindegy a legfontosabb az egészség!
A fiammal egyáltalán nem volt hányingerem. Most 29 hetes vagyok a kislányommal és az elejétõl kezdve hényingerem van.

Ha nincs görcsölés, akkor hányinger van?

tegnap teszteltem két pozitívat és tegnapel?tt óta felváltva görcsölök és hányingerem van... Ez normális?

Legjobb válasz: A hányinger normális, a görcs nem jelent jót!

A hányinger normális, a görcs nem jelent jót!
A kérdező hozzászólása: nem erõs görcs, hanem mint a mensis görcs...
Teljesen normális. Nekem görcs volt kb 5hetes korig, a hányinger elkerült. Most 8 hetesen újra elkezdett kicsit görcsölni de már el is múlt. 8+5hkm
Szia!Mind a kettõ teljesen normális, addig amíg nincsenek erõsebb görcseid.Én a 14.hétig görcsöltem aztán végre megszántak és kaphattam magnéziumot is:) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!