Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs folyásom akkor (41 db)

Ha nincs folyásom, akkor hogy tudhatom, hogy sikerült-e a baba?

3 hónapja próbálkozunk, holnap nem kéne megjönnie. Itt sokan a folyásotokat nézitek, de nekem sosem volt folyásom. Soha nem volt a bugyimon semmi. Akkor én hogy tudhatom,hogy sikerült-e? (a holnapi tesztelésen kívül)

Legjobb válasz: Szia, ez a folyás dolog Mindenkinél máshogy mûködik. Van akinek van a nem várt menzi elõtt, és van, akinek nincs. Bírd ki holnapig. Szurkolok neked!

Szia, ez a folyás dolog Mindenkinél máshogy mûködik. Van akinek van a nem várt menzi elõtt, és van, akinek nincs. Bírd ki holnapig. Szurkolok neked!
Azért az nagyon furcsa, hogy soha nem volt folyásod!A méhnyaki váladék jelzi a peteérést!Olyan tojásfehérje szerû szagtalan és nyúlós folyás.szerintem nem jó jel, ha neked ilyen sosem volt!(Nekem minden hónapban van.)
Orvosnál voltál már ezzel, hogy nincs folyásod?Ha igen, akkor mit mondott?

Ha nem emelkedik a hőm, és nincsen folyásom, akkor most tuti hogy nincs peteérésem?

Legjobb válasz: Hát nagyon ritka hogy valakinek peteérése van és nem emelkedne a hõ, de elõfordul. Valószínû ha nem fog emelkedni a hõd és folyásod sem lesz, akkor nincs peteérés sem abbana ciklusban. De mondom, vannak kivételek. 100-ból mondjuk 2.

Hát nagyon ritka hogy valakinek peteérése van és nem emelkedne a hõ, de elõfordul. Valószínû ha nem fog emelkedni a hõd és folyásod sem lesz, akkor nincs peteérés sem abbana ciklusban. De mondom, vannak kivételek. 100-ból mondjuk 2.
Amennyiben minden nap vezetted a hõdet naptárban, ki kell derülnie. De a leírtakból én arra következtetenék, hogy nincs pé-d. Ajánlom a következõ oldalt: http://www.babatervezok.otthona.net

Ha nincs peteérés akkor lehet ugyanúgy tojásfehérjés folyás utána meg krémes?

Nekem most volt 3 napig nyúlós, aztán 1 nap száraz most meg krémes.

Legjobb válasz: Sajnos lehet. Mert van olyan, hogy csak próbálkozik a szervezet. Ekkor is lehet már tojcsis folyás, holott PÉ nincs.

Sajnos lehet. Mert van olyan, hogy csak próbálkozik a szervezet. Ekkor is lehet már tojcsis folyás, holott PÉ nincs.

Ha magas és zárt a méhem és ma nincs folyásom akkor lehet baba? Tegnap testápoló szerű folyásom volt. (Csak ma vettem észre, hogy nem érem el). A hőm csak 36, 5.

Legjobb válasz: Nos, a termékeny napokon a méh sokkal puhább és tágabb, hogy a spermák hatékonyan át tudjanak jutni. Ha már termékeny napok elmúltak, a méh összehúzódik és bekeményszik. De nem írod, hogy mikor volt peteérésed és hány nappal vetted észre ezeket a dolgokat.

Nos, a termékeny napokon a méh sokkal puhább és tágabb, hogy a spermák hatékonyan át tudjanak jutni. Ha már termékeny napok elmúltak, a méh összehúzódik és bekeményszik. De nem írod, hogy mikor volt peteérésed és hány nappal vetted észre ezeket a dolgokat.

Ha már nincs folyásom, akkor meg volt a tűszőrepedés?

Legjobb válasz: Valószínû. Tüszõrepedés idején - a legtermékenyebb napokban - a folyás nyúlós, átlátszó, bõ. Mikor a legbõvebb a mennyisége, az a legjobb idõzítés babához.

Valószínû. Tüszõrepedés idején - a legtermékenyebb napokban - a folyás nyúlós, átlátszó, bõ. Mikor a legbõvebb a mennyisége, az a legjobb idõzítés babához.

Igaz az, hogy a tehességnél a hüvelyi folyás erősebb, "nyúlós", míg ha nincs terhesség, akkor "száraz" a váladék, mielőt megjön a havi?

Legjobb válasz: terhesség esetén biztosan van folyás,fehér színû,erõs és szagatalan.ez marad is általában terhesség alatt.

terhesség esetén biztosan van folyás, fehér színû, erõs és szagatalan.ez marad is általában terhesség alatt.
A folyás milyensége nem a terhességtõl függ, hanem az aktuális hormonszintedtõl. Más az állaga közvetlenûl menzi elõtt, más a ciklusod egyéb szakaszában, és a terhesség alatt is más. A terhesség alatt lehet akár bõ folyásod is, ez csak akkor probléma, ha eltér a színe a tejfehértõl, vagy szaga van. Ha ezeket a jeleket nem tapasztalod minden OK.
Én ezt pontosan fordítva ismerem, tehát mensi elõtt 1-2 nap fehér folyás ha megjön, ha nem jön meg akkor pedig szárazság.
ez engem is érdekelne... mégcsak 1 napja késik, de se hasfájás, se semmi. kicsit aggódom :S szal jó lenne tudni, hogy menstruáció elõtt szárazabb a hüvely vagy erõs folyás van... :S
A kérdező hozzászólása: bocsi , nem szedni hanem használni
Igen, gombás fertõzésre van. Hát elvileg benne van a betegtájékoztatóban, hogy lehet-e terhesség vagy szoptatás alatt szedni, de azért kérdezd meg a gyógyszerészt, amikor megveszed. Ezt találtam:Terhesség és szoptatás: Terhesség és szoptatás ideje alatt a hüvelytabletta a kezelõorvos javaslatára applikátor nélkül alkalmazható. Szoptatás ideje alatt a Canesten krém a mellbimbók területén nem alkalmazható. ( a betegtájékoztatóból.)

Még van 3 napom a nem vártig, ha nincs krémes folyásom az baj? Akkor már tuti nincs baba? Sok helyen olvasom hogy krémesnek kéne lennie de nekem semmi nincsen vagy egy gombnyi nagyságú de nem krémes de az egy nap max egyszer.

A h?m még fent van.

Legjobb válasz: Ha felmész a babatervezõk otthonára akkor ott elolvashatod, hogy a terhesek többségénél a nem várt elõtti napokra inkább szárazság volt jellemzõ és ritkán bõséges folyás. A lényeg, hogy ne legyen vizes folyás, mert az sajna mensit jelez. Sok sikert.

Ha felmész a babatervezõk otthonára akkor ott elolvashatod, hogy a terhesek többségénél a nem várt elõtti napokra inkább szárazság volt jellemzõ és ritkán bõséges folyás. A lényeg, hogy ne legyen vizes folyás, mert az sajna mensit jelez. Sok sikert.
Nem törvényszerû se a vizesfolyás, se a nagyon váladékozás.Attól még lehetsz terhes!Ha nem jön meg, helyette csinálj 1 tesztet, azt meglátod!

Ha terhes vagy még nem jött meg a nemvárt akkor mindig szokott folyás lenni előtte? Ha nincs akkor ne is reménykedjen a nő? Csak a mellbimbó vagy a melludvar is bebarnúl?

Legjobb válasz: Kicsit fura a kérdésed.Szóval ha kismama vagy akkor általában az elsõ menzi idején rózsaszínes a folyás.Folyás általában van, de ha esetleg nincs, vagy csak minimális és nem veszed úgy észre attól lehetsz terhes.Terhesség idején em csak a mellbimbó, hanem az udvara is barnul!

Kicsit fura a kérdésed.Szóval ha kismama vagy akkor általában az elsõ menzi idején rózsaszínes a folyás.Folyás általában van, de ha esetleg nincs, vagy csak minimális és nem veszed úgy észre attól lehetsz terhes.Terhesség idején em csak a mellbimbó, hanem az udvara is barnul!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat!!!
Nekem csak egy kis mennyiségû folyásom van és 5 hetes vagyok!Van aki teljessen száraz!
A kérdező hozzászólása: Akkor az nem baj ha valakinek nincs! Gratulálok a babához!!!!!

Ha a ciklusaim között nem veszek észre folyást, akkor nincs is peteérésem?

A mensim rendszeresen szokott megjönni, nincs vele probléma. Ennek ellenére lehet hogy nincs peteérésem?

Legjobb válasz: A mensi akkor is megjön, ha nincs peteérés. Egyébként nem kell sok folyásra számítani, ez is egyénenként változik. A legtutibb, ha veszel ovu-tesztet, azzal kiderül, hogy mikor van peteérésed. A hõdet nem méred?

A mensi akkor is megjön, ha nincs peteérés. Egyébként nem kell sok folyásra számítani, ez is egyénenként változik. A legtutibb, ha veszel ovu-tesztet, azzal kiderül, hogy mikor van peteérésed. A hõdet nem méred?
Nem kell folyasnak lennie, nem feltetlen kell!!Nekem nem volt es meg maig sincs folyasom.11 hetes multam.
Sajna nekem sincs olyan tojásfehérjés folyás, amirõl a többiek szoktak beszámolni, mikor peteérésük van.:(Akkor úgy látszik nem vagyok egyedül!
sziasztok nekem sincs folyásom és ez már a hamadik babánk nem mértem hõt sose és ovu tesztet sem vettem tanácsom:legyetek minden nap együtt boldogságban, és a siker nem marad el
de azért általában szokott lenni nyálkás folyás peteérés idején.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!