Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs egyáltalán nem (57 db)

Mit kezdejek magamal és az életemmel ha semmi sem érdekel és nem értek semmihez? Ha nincs ambícióm, nincsenek céljaim, nincs semmi amit szeretnék elérni akkor hogyan tovább? Ha egyáltalán nem motivál semmi.

Amikor közömbös vagyok és minden mindegy. Még a sex sem érdekel és nem is motivál pedig sz?z vagyok 24.

Legjobb válasz: Madách:"Mondottan ember: küzdj és bízva bízzál!". szóval "csinálni" kell az életet és majd lesz valami. egyszer valahol azt olvastam hogy az unalom,a tétova gondolatok, semmittevés öli meg az embert. hát ezért kell dolgozni, mert mellete nem lesz ilyen gondod, csak az alvásra/pihenésre fogsz gondolni. tulajdon képpen a kérdésed elgondolkoztató hogy milyen választ is akarsz hallani? mert 1 feltételt írtál. akkor írjunk olyat amiben egyetértünk veled? én is meg rajtam x ezren életcél nélküliek? "Ha nincs ambícióm, nincsenek céljaim, nincs semmi amit szeretnék elérni akkor hogyan tovább?" ezt a kérdés én is feltehetném neked, akkor te mit írnál nekem? a válaszod tényleg érdekelne. töltsd azzal az idõdet ami mellet gyorsan eltelik. pl.:én amikor beszélgetek valakivel, akkor csak ugy repül, ezért teszem gyakran és minnél hosszabban a "beszélgetést". neked is eltelik valamivel a napod, tedd azt.

Valamikor én is így voltam. És tudom, hogy a monitor elõtt most sokan lehülyéznek, a való életben is megkaptam már a szép szavakat e téma iránt, de engem az állatvédelem foglalkoztat. Költséges, idõigényes, de ebben a témakörben otthon érzem magam. És nagyon jó érzés. Lehet, hogy nem mindenki jó valamiben, de mindenkinek van valami olyan dolog, ami érdekli, maximum még nem vette észre. Ismerek egy olyan fickót, aki a számítógépnek élt, de mindig azt mondta, hogy nincs az életének célja, nem érdekli õt semmi. Késõbb észrevette a "gép függõségét". Elment dolgozni egy kisebb boltba, ahol programozással foglalkozik máig. Nem a legjobban fizetõ állás, de egyszerûen imádja. És ez motiválja. Szóval hajrá, olyan nincs, hogy semmi sem érdekel. Ha meg mégis, akkor kezdj el érdeklõdni: ismerj meg kultúrákat, tanulj nyelvet, énekelj, táncolj - fedezd fel, miben vagy jó, mi érdekel. (Engem a török kultúra nagyon érdekel, tudok törökül, az egész történelmet ismerem és hamarosan ki is megyek egy kis idõre Törökországba. Engem ez érdekel;)) L:)
Madách:"Mondottan ember: küzdj és bízva bízzál!". szóval "csinálni" kell az életet és majd lesz valami. egyszer valahol azt olvastam hogy az unalom, a tétova gondolatok, semmittevés öli meg az embert. hát ezért kell dolgozni, mert mellete nem lesz ilyen gondod, csak az alvásra/pihenésre fogsz gondolni. tulajdon képpen a kérdésed elgondolkoztató hogy milyen választ is akarsz hallani? mert 1 feltételt írtál. akkor írjunk olyat amiben egyetértünk veled? én is meg rajtam x ezren életcél nélküliek? "Ha nincs ambícióm, nincsenek céljaim, nincs semmi amit szeretnék elérni akkor hogyan tovább?" ezt a kérdés én is feltehetném neked, akkor te mit írnál nekem? a válaszod tényleg érdekelne. töltsd azzal az idõdet ami mellet gyorsan eltelik. pl.:én amikor beszélgetek valakivel, akkor csak ugy repül, ezért teszem gyakran és minnél hosszabban a "beszélgetést". neked is eltelik valamivel a napod, tedd azt.
Szia! Én is ilyen helyzetben vagyok... Én megoldottam azzal, hogy elmegyek rendõrnek. Remélem te is hamarosan megtaálod az életcélod! Sok sikert!
Az ok marha egyszerû! 24 évesek vagytok.....:) hjajj, azok a boldog, tanácstalan gyermekévek......!
Valami csak érdekel, akármi... az nem baj ha nem értesz hozzá, bármit meg lehet tanulni, bár sokszor nem egyszerü. Én is 24 vagyok és jelenleg fogalmam nincs mihez kezdjek mert nincs eröm meg kedvem semmihez. Szerintem oka van ennek, nálad is, pszichológusnál jártál már?
itt ellentmondás van, hohohóóó! mert: "az állatvédelem szerintemis fontos." --- tehát a nagy univerzális nihilben mégis van valami, ami ráadásul nem csak egyszerûen létezik, hanem egyenesen: "fontos". "Bizonyos dolgokba azért sem fogok bele, mert nem reális." --- ez hülyeség és/vagy gyávaság és/vagy nyavalygás. honnan tudod, hogy valami nem reális, ha meg sem próbálod megcsinálni/megoldani? (egyébiránt pedig próbálkozni és esetleg kudarcot vallani - de tényleg mindent, ami az embertõl tellik, megtenni - EZERSZER hasznosabb, értelmesebb, mint ülni és malmozni.)
nem vagy depressziós vagy valami?csak azért hogy nem érdekel semi.....nekeem sincs életcélom -nagyon rossz- de keresgélek, mindenbe belenézek hátha megtetszik ....
Ilyen vagyok én is, csak van egy kis korkülönbség, 15vagyok de pl a sex érdekelne, de célom nekem sincs.
A kérdező hozzászólása: Hát.. köszönöm a bíztató szavakat. Mibl gondolod, hogy sikeres ember leszek?? pont én? Mások keményen dolgoznak a sikerért és enm jön össze nekik. Vannak dolgok amik az érdekelnek , de bele sem fogk mivel nem sikerülhet. Nem akarom beleloholni magam és aztán prfáraesni, mert a nem létezõ önbizalmamat még jobban földbe taposná a kudarc. Ez nem is tagadom, hogy belefásultam semittetvésbe éa a céltalanságba.Van ugyan minkám, de lényegében semmi sem változott. Akkor, hogy magyarázzammeg magamnak, hogy valamire mégis jó vagyok és, hogy dolgozzam fel az elvesztett éveket? A probléma pont a szorgalommal, kitartással, higgy magadbannal és a bízz magadbannal van. valhogy ezen akarok változtatni.
http://www.eletcelkonzultacio.hu/hun/index.php Nézd meg, olvasgasd, és menj el elõadásra, aztán még a konzultációjukra is elmehetsz. Nem pszichológus baromság, kõ kemény technológia, amivel magadra találsz. Egyik ismerõsöm vett részt egy ilyenen (megkapta az Életcélkonzultációt). Az illetõ egy középkorú hölgy, aki sok éve már nem találta, hogy mit is akart magával. Van diplomája stb, de nem örült az életének. Ezen a több napos konzultáción találta meg, hogy mi is motiválta az életben. Sõt, ami még a plusz hozzá, hogy ezen a konzultáción nem csak megtalálod az életcélod, hanem azt is kidolgozzátok, miképpen tudod az elérni. Nagyon durva!
figyelj, tudom hogy ez közhelyes és elcsépelt szöveg, de oylan nincs hogy nem érdekel semmi! Valami legbelül, legeslegbelül, még magadnak sem mered bevallani, de biztosan érdekel, csak annyira belefásultál a semmittevésbe, a céltalanságba, hogy nem veszed észre, és bebeszéled magadnak, hogy te nem vagy jó semmire! Ha nincsen motivációd az nagy baj, javaslom hogy keress egy példaképet, egy embert vagy mûvet akit/amit bálványozhatsz és máris lesz célod! Ne érezd haszontalannak magad, hidd el, sikeres ember leszel még egyszer! Legyél szorgalmas és kitartó! Tudom hogy ez nehéz, de máshogyan nem tudsz elõrejutni! Tenned is kell valamiT! Menni fog, bízz magadban, higgy magadban! Menni fog az! :)
én úgy látom, hogy te kötöd az ebet a karóhoz. (ne tedd!) ha pedig mégis, akkor kezdj bele apróbb, véghezvihetõ, belátható dolgokba. tényleg apróságokra gondolok itt: nézz ki egy receptet és fõzz meg egy ételt, rendszerezd a könyveidet/lemezeidet/fájljaidat, írj meg egy levelet egy ismerõsnek, amit már régóta halogatsz, stb. és mondjuk legyen minden napra egy-két ilyen bizbasz apróság. nem kell mindjárt megváltani a világot. csak lazán, nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Sajnos malmozós vagyok. Ha belegondok mi minden kellene ehhez vagy ahhoz akkor rögtön látom, hogy nem lennék rá képes.Következésképpen minek próbálgassam ha elev kudarcra van ítélve. Már olvastam, hogy próbálkozni kell csak én nem vagyok olyan.Ha nem látom mi lesz belõle nem szívesen ugranék bele
A kérdező hozzászólása: 1 Jártam már dilidokinál és azóta utálom õket.Lenézik az embert, lehúzzzák és szarnak rájuk. 2 depresszíós vagyko-e? Honnan tudjam.A dilidoki biztos azt mondaná csak azért, hogy szedjak valami pszichodrogot. 3bízva-bízzak? Mondani könnyû, hogy csináljam.Az ember elkezd valamit és nem szereti, de muszály csinálnia és ott esz meg majd a fene.Vagy csak keresgél és még mindig nincs semmilye. 4 az állatvédelem szerintemis fontos.Bizonyos dolgokba azért sem fogok bele, mert nem reális.
A kérdező hozzászólása: köszi, ettõl jobb lett.most még kisebbnek érzem magam
mi van veled azóta kérdezõ ??

Szerintetek ha egy kereszteny hazassagban a ferjem egyaltalan nem gondoskodik bibliai ertelemben rolam (gyerek meg nincs), sot vagy 2 honapja nem talalkoztunk, egyszercsak mar nem keresett tobbet, ez eleg ok-e az elvalasra?

A problemak mar evekkel ezelott kezdodtek, hullamvasutast jatszik, hol fent, hol lent. A piara ujra raszokott, a gyulekezetbe csak a baratok nmiatt jar neha. Ugy erzem, engem ezzel bortonben tart, mert nem tudunk elore lepni, hatra meg nem lehet. Van valakinek tapasztalata ilyen teren?

Legjobb válasz: Mit értesz azon,hogy bibliai értelemben nem gondoskodik rólad? Ilyen nincs a bibliában. Ha nem jár el a gyülekezetbe,azért miért baj? Valószínûleg már nem érdekli. Az viszont,hogy iszik és nem otthon van,máshol tölti az idejét,komoly baj egy házasságban. Ha ezen nem tudtok változtatni,akkor váljatok el. Feltéve,ha a vallásod megengedi a válást. Ez ugyanis ellenkezik a házasságkor tett eskütökkel: Jóban,rosszban, betegségben-egészségben.

Mit értesz azon, hogy bibliai értelemben nem gondoskodik rólad? Ilyen nincs a bibliában. Ha nem jár el a gyülekezetbe, azért miért baj? Valószínûleg már nem érdekli. Az viszont, hogy iszik és nem otthon van, máshol tölti az idejét, komoly baj egy házasságban. Ha ezen nem tudtok változtatni, akkor váljatok el. Feltéve, ha a vallásod megengedi a válást. Ez ugyanis ellenkezik a házasságkor tett eskütökkel: Jóban, rosszban, betegségben-egészségben.
Most akkor elkötelezett keresztény vagy sem?? Mert ha igen akkor eszedbe sem szabadna jutni a "válóper" szónak. Ahogy az elsõ írta.Isten elõtt esküdtél JÓBAN-ROSSZBAN.. Ha meg mindenáron válni akarsz akkor ne gyere azzal, hogy mennyire híve vagy a kereszténységnek, mert akkor csak képmutatás az egész.
Hoppá, akkor te fogalomzavarban szenvedsz. Házasságnak nevezel valamit a saját szótárad szerint. Ugyanis minden világi törvény, amely nem Isten ellen megy, az érvényes mindenkire Isten elõtt is (Róma levél:13:1). Tehát ha törvény elõtt nem esküdtetek meg, akkor nem vagytok házasok Isten elõtt. Paráznaságot folytattatok, amin nincs Isten áldása. Nem jósolok jövõt, hacsak meg nem tértek ebbõl, és el nem kötelezitek magatokat hivatalosan egymás felé. Igaz, hogy a házasság valójában a szívben van, de ha az ember nem akarja ezt megpecsételni, az bizonyság, hogy nincs a szívében házasság. A tiéd nem házasság, ha annak hívod is, ha a szívedben az van, akkor mondd meg a "párodnak" is.
Elég ok, arra, hogy átgondold. Keresztényen is, meg nem keresztényen is probléma az ivás, meg az, hogy haza se jár. Ne fogjon vissza, hogy keresztény vagy. Gondolom nem akarsz egy alkoholistát gondozni a továbbiakban!
Ez sokkal bonyolultabb. Meg vannak írva a férj, és feleség kötelességei is. Ha valamelyik fél ezt nem teljesíti, azzal maga szegi meg az esküjét (úgy szeressétek feleségeiteket, ahogy Krisztus szerette az egyházat). Ha ebbõl nem akar megtérni, azzal maga fordít hátat a saját házasságának. Nem a papíron van a házasság, hanem a szívben. A papír ennek a pecsétje. Férjed ezt nem veszi komolyan. Add Istennek az egészet, és kérj bölcsességet. Jómagam elvált vagyok. Én komolyan vettem, hogy mindhalálig szeretni, de exem nem. Esküjét felrúgva lecserélt egy refkó papra. Így belementem a közös megegyezésbe, mert õ már eldöntötte, és ha nem írok alá, sokkal hosszabb, és macerásabb az egész. Ezután Istennek adtam a dolgokat, és új menyasszonyt kaptam, aki valóban komoly, ha sírig tartó hûségrõl van szó.
Egy keresztény házasságban tudtommal Isten elõtt megesküdtél, hogy jóban-ROSSZBAN vele leszel. Szóval ha egyszerû, hétköznapi ember szemébõl nézzük, igen, elég ok, de ha egy vallásos keresztény szemébõl, akkor nem... felelõtlenül ne ígérgess Istennek!
Egyetértek 11:38-al. Sztem is kérj bölcsességet Istentõl, beszélj olyan hívõkkel, akik tényleg ismerik a kapcsolatotokat, és kérd Istent, h mutassa meg az utat.
"(úgy szeressétek feleségeiteket, ahogy Krisztus szerette az egyházat" Jézus idejében még nem is volt egyház, vagy max zsidó egyház, ami ellen ugye õ meg lázadott...
Imádkozz érte, beszélj vele és próbálj továbbra is kedves lenni vele. Próbálj a jó tulajdonságaira gondolni vagy a közös jó emlékeitekre. Kérd ehhez is Jézus segítségét. A házasság nem oldható fel azért mert valaki piál vagy azért mert ritkábban jár gyülekezetbe. Gondolj erre úgy mint egy próbatételre. Egyébként ha összeházasodtatok akkor miért éltek külön? Van egy imacsoport ahol kimondottan alkoholistákért imádkoznak, az imájuk közbenjárására az unokatestvérem most már egyáltalán nem iszik. Nézd meg ezt: http://www.kaszlelkikozpont.hu/index2.php?o=2&t=kasz/KASZkez..
A kérdező hozzászólása: Az ominozus eset regebben tortent, ebbol megtert, nem erre apellalva kerdes szamomra h el lehetne-e valni, ha esetleg ugy akarnek.
A kérdező hozzászólása: en punkosdi karizmatikus gyulibe jarok
"Jézus utalt rá, hogy csak paráznaság miatt lehet elválni." A paráznaság nem csak azt jelenti, h vki szexuális értelembe rosszat tesz, ennyibe nem merül ki a paráznaság fogalma, mivel ez 1 több értelmû szó!
A kérdező hozzászólása: koszi :) (akkor tanulmanyozd kicsit melyebben a Bibliat)
Mindig a férfinak van igaza, mivel õt teremtette elõbb Isten. Te csak egy kellék vagy, és alá vagy rendelve az uradnak, a tulajdona vagy.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a biztatast, igen, nagyjabol ez afelallas, amit kedves 2-vel Elottem Szolo irt. Hazassagtores nem tortent tudomasom szerint, igy "csak" a "nem gondoskodik haza neperol" vad hozhato fel ellene. Kedves elottem szolo: igy van, mindketto igevers Istentol van, csakhogy a ketto most egymas ellen harcol (az en fejemben is).
2 alapelv jutott hirtelen eszembe: - Aki nem gondoskodik a háznépérõl a hitet megtagadta és rosszabb a hitetlennél. - Jézus utalt rá, hogy csak paráznaság miatt lehet elválni. Minden más Isten elõtt elfogadhatatlan. Valahol a Malakiásban Isten ki is jelenti, hogy gyûlöli a válást. Sajnos nem jut eszembe a két bibliavers ezzel kapcsolatban :(
A házasságot emberek találták ki, a saját biztonságuk, és a másik ember birtoklása érdekében.Akkor is, ha a Bibliában szerepel róla leírás.Az Úr nem vár el az embertõl olyat, amirõl tudja, hogy sok esetben nem fogja tudni betartani-semmi sem garantálja, még a Biblia sem, hogy az egyik fél el fogja tudni viselni a másik embert, vagy, hogy együtt fognak tudni élni életük végéig.a kényszerházasság pedig tönkreteszi az embert, Isten pedig nem akar ilyet, mert szeret minket.bizonytalan fogadkozásnak pedig mi lenne az értelme, és értéke Isten szemében?(házassági fogadalom) De tudom, hogy úgysem hiszel nekem.Ezért csak annyit kívánok, hogy minél elõbb sikerrel meg tudd oldani ezt a problémát, és megszabadulj a lelki terhedtõl.
A kérdező hozzászólása: Ha csak polgarit kotottunk volna, akkor az Ur szemeben nem lenne hazassag. Az Urnak kell igeretet tennunk, nem az anyakonyvvezeto neninek. Nem, regen nem volt templomi eskuvo sem, amit igy nem fogadott el az allam. Mert senkit nem erdekelt. Tobb ezer evvel ezelottre gondolok, Oszovetsegre. Konkretan a ferfi bevitte a satraba a lanyt, onnantol hazasok voltak. Nem azert mert ceremonian mentek keresztul. Hosszu hogy miert csak egyhazi eskuvo volt, maradjunk annyiban, hogy nem volt tulsagosan megszervezve, de attol meg megvolt.
Régen sem volt házasságkötõ és anyakönyvvezetõ, viszont a templomban megkötött házasságot elismerte az állam. És ez a nagy különbség! Nem is értem, hogyan szervezhettétek meg úgy az esküvõt, hogy a polgárinak nem volt kitûzve idõpontja? És igazán nem szeretnék személyeskedni, de miféle gyülekezet az, ahol áldásukat adják az ilyenre??? Szóval ez sajnos nem házasság. Ha csak polgárit kötöttetek volna, az lenne.
A kérdező hozzászólása: Persze, ahogy a kedves hozzaszolo is irta, nem ilyen egyszeru. Bonyolult h miert, de csak az Ur elott vagyunk hazasok, a torveny elott nem. A ferjemmel (mar) nem elunk egyutt, habar barmikor talalkozhatnank, de megsem talalkozunk. Igy hetek ota egyaltalan nem is lattam, nem is hallottam felole. En igen, elkotelezett kereszteny vagyok, es amit az Ur elott megigertem, ugy is gondolom. (Az Ur miatt akkor is ugy gondolom, ha amugy az erzelmeim mast sugnanak.) O viszont rendszeresen maskepp gondolja, igy szinte csak hasznal engem. Ha joban van az Urral, m velem is joban van, ha pedig szabadsagra vagyik, hat nalam es az Urnal is szabadsagot vesz ki. Ez tarthat akar fel evig is nala. Legalabbis a gyakorlat eddig ezt mutatta. Aztan tortenik vele valami, ujra jon. Belolem pedig mar minden erzelmet kiolt. (ez problema is kettonk kozott mar)
Miután jogilag nem vagytok házasok, sõt gyakorlatilag sem ha õ nem tartja be amit megígért, nyugodtan.

Ha valakinek egyáltalán nincs teje és nem tud szoptatni, az miért van? Mitől nincs teje? Ez örökölhető?

Legjobb válasz: Olyan lehet, hogy fejletlenek a tejmirigyek. De ilyenkor is van valamennyi tej, csak hamarosan kiderül, hogy nem elegendõ. Egy cikk errõl: http://www.lll.hu/node/305 Ez szerintem örökölhetõ, de nagyon kicsi az esély rá. A terhesség kb félidejétõl már termelõdik elõtej, ami még nagyon kevés, talán észre sem veszed, hogy van. Annak is van, akinél nem csurog a tej! Amint emgszületik a baba, minél elõbb ezt kell, hogy kiszívja, neki még angyon pici a gyomra, pár csepp is elég neki, de ez nagyon fontos, mint egy védõoltás! A szülés után 2-4 nappal történik a tejbelövellés, ám az elõtej addig is termelõdik!!! Lehet, hogy nem mérhetõ a mennyisége, ám az újszülöttnek ez éppen elég! A tejbelövellés hamarabb történik, ha gyakran szopik addig is a baba, és ez esetben nem jár akkora kellemetlenséggel...

Olyan lehet, hogy fejletlenek a tejmirigyek. De ilyenkor is van valamennyi tej, csak hamarosan kiderül, hogy nem elegendõ. Egy cikk errõl: http://www.lll.hu/node/305 Ez szerintem örökölhetõ, de nagyon kicsi az esély rá. A terhesség kb félidejétõl már termelõdik elõtej, ami még nagyon kevés, talán észre sem veszed, hogy van. Annak is van, akinél nem csurog a tej! Amint emgszületik a baba, minél elõbb ezt kell, hogy kiszívja, neki még angyon pici a gyomra, pár csepp is elég neki, de ez nagyon fontos, mint egy védõoltás! A szülés után 2-4 nappal történik a tejbelövellés, ám az elõtej addig is termelõdik!!! Lehet, hogy nem mérhetõ a mennyisége, ám az újszülöttnek ez éppen elég! A tejbelövellés hamarabb történik, ha gyakran szopik addig is a baba, és ez esetben nem jár akkora kellemetlenséggel...

Létezik olyan, hogy egy társasházban több mint két éve nincs közgyülés? Úgy tudom erre van törvény. Na de ha a közösképv. nem tartja be? Kinek kell jelezni? Fogalmunk sincs a pénzekről és egyáltalán semmiről.

Legjobb válasz: Van tagsági alapító okirat, abban benne van, hogy mikor kell és milyen kritériumokkal összehívni. Az is lehet, hogy nincsen jelen az adott idõpontban megfelelõ létszám és nem tartják meg. A ház a tietek, ha valamit akartok együtt kell ! Mozgassátok magatok és hívjátok össze az emberek aláírásával, helyettetek senki nem fogja.

Van tagsági alapító okirat, abban benne van, hogy mikor kell és milyen kritériumokkal összehívni. Az is lehet, hogy nincsen jelen az adott idõpontban megfelelõ létszám és nem tartják meg. A ház a tietek, ha valamit akartok együtt kell ! Mozgassátok magatok és hívjátok össze az emberek aláírásával, helyettetek senki nem fogja.
Kötelezõ (lenne) évente éves beszámoló közgyûlést tartani. Az alapító-okiratban vagy a mûkdési szabályzatban benne van a felügyeleti szerv neve, elérhetõsége. Ilyen okiranak minden tulajdonosnál kellene lenni. Ha nincs, akkor forduljatok a Polgármesteri Hivatal közjegyzõjéhez, az felvilágosítást is ad, illetve intézkedhet is. De lehet, hogy az APEH-tõl is kaphattok segítséget.
A kérdező hozzászólása: A baj csak az, hogy itt sok olyan lakó van akit nem is érdekel.A polgármesteri hiv. tojik rá mert tavaly nyiltan meg mondták, hogy nem rájuk tartozik.Állitólag behivatták, de a fejleményt nem tudjuk, mivel erröl senki senkit nem tájékoztatott mármint az önkormányzat.Csak azt nemértem ha behivatták akkor valami közük csak kellene, hogy legyen az ügyhöz nem?

Lehet aranyerem, ha egyáltalán nem fáj, nem vérzik és semmi ilyesmi problémám nincsen?

Legjobb válasz: Ha soha nem is volt ilyen jellegû problémád, valószinûleg nincs aranyered, mert a tünetek alapján diagnosztizálják. Viszont ha voltak már valamikor ilyen tüneteid, és akkor kezelve lett, attól, hogy most tünetmentes, még az aranyér ott van.

Ha soha nem is volt ilyen jellegû problémád, valószinûleg nincs aranyered, mert a tünetek alapján diagnosztizálják. Viszont ha voltak már valamikor ilyen tüneteid, és akkor kezelve lett, attól, hogy most tünetmentes, még az aranyér ott van.
A kérdező hozzászólása: soha nem is volt
akkor mi a tünet, ami alapján aranyérre gyanakszol?
persze hogy lehet, nekem is van, de nincs vele semmi gond.

Ha nincs vérzésem, barnásom. Egyáltalán nincs semmi ilyenem az jó ugye? Nem érzek semmi rosszat nagyon jól érzem magam. Eszek, iszik, alszok . Ezért agaszt, hogy remélem minden rendben van a babával

Legjobb válasz: szia, Ne aggódj, minden okés! Az jelentene valamit ha lenne vérzés, vagy barnázás.. Nekem sincs se hányinger se rosszullét. Az elsõ babóval sem volt. Õ mát 16 hós.

szia, Ne aggódj, minden okés! Az jelentene valamit ha lenne vérzés, vagy barnázás.. Nekem sincs se hányinger se rosszullét. Az elsõ babóval sem volt. Õ mát 16 hós.
Ne aggódj! Nekem sincs tünetem, és minden rendben van. Inkább örülj neki, hogy nem vagy rosszul.
Gondolom voltál orvosnál és õ is megnyugtatott... Nekem legalábbis sokat jelentett, hogy kb. hat hetesen elmentem hozzá és mindent rendben talált. Volt szívhang, megfelelõ helyen tapadt meg stb.
Szia, hányadik héten vagy? Természetesen, ha nincs vérzés, barnázás az nagyon-nagyon jó. Én azon aggódtam, hogy semmi émelygés, aztán pár napja barnázás jött, jól meg is ijedtem, de szerencsére elmúlt. Le is kopogom valahol. Aztán most a 6. héten kezdõdik a hányinger is, de még ígysem vészes. Nem mindenki van rosszul a terhesség elején. Örülj neki, de azért ne erõltesd meg magad! Pihenj is. :o) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: akkor megnyugszom egy kicsit.egyébként 15-hetes vagyok.köszönöm a válaszokat puszi és boldog karácsonyt nektek

Nekem egy nokia lumia 800 am van. Hogy tudnék rá adobe flash playret szerválni? A piactéren nem találtam ha egyáltalán nem lehet? Van e valami hack amivel a subaway surfot meg ilyeneket tudnék letölteni? Vagy nincs ilyen?

Aki azt mondja ,hogy vegyek egy androidos telefont annak szólok nem szeretem az androidot és nem is veszek androidot mert ez a teló jobb mint az android ez a véleményem.

Legjobb válasz: Windows Phone-ra nincs Adobe Flash. Ahogy látom, ez a Subway Surferrõl is elmondható.

Windows Phone-ra nincs Adobe Flash. Ahogy látom, ez a Subway Surferrõl is elmondható.
(Természetesen "hack" sincs, ami ezen változtathatna, Windows Phone, iOS, illetve Android nagyon különbözõ rendszerek.)
A kérdező hozzászólása: Azért kössz

Ha az orvosom figyelt 4honapig ultrahanggal és nem látott peteérést, az azt jelenti, hogy egyáltalán nincs peteérésem? Nem segített a closty sem. Koszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Az attól függ.. hányadik napon nézte? annó a régi doki nekem is nézte a 12. vagy 13. napon, és közölte, hogy nincs peteérés. Persze egy másik dokinál kiderült hogy van, csak éppen a 21. nap körül.

Az attól függ.. hányadik napon nézte? annó a régi doki nekem is nézte a 12. vagy 13. napon, és közölte, hogy nincs peteérés. Persze egy másik dokinál kiderült hogy van, csak éppen a 21. nap körül.
A kérdező hozzászólása: koszonom a választ.nekem is kozépidoben nézte. de a helyzet az, hogy a ciklusom is elég rendszertelen, van hogy 3 honapig nem is jon meg.
Ha a ciklusod is rendszertelen, akkor valszeg tényleg nincs PÉ. Ha nem jól reagálsz a stimura, akkor irány egy endokrinológus, õ azt is meg tudja mondani, hogy ez miért van, kb egy vérvételbõl. Így megspórolhatsz magadnak jópár hónap idegeskedést, és egy rakás pénzt, amit hatástalan gyógyszerekre, vagy gyógynövényekre költenél. Mielõbbi babásodást kívánok!

A feleségem megcsalt, de én megbocsátottam neki. Azóta eltelt egy év de a szex egyáltalán nem működik. Õ soha nem kezdeményez, ha bele is megy nincs már meg a lelkesedés. Szerintetek lesz ez valaha jobb?

Legjobb válasz: Ha egy év alatt sem rendezõdött, akkor nem nagyon fog ez már menni. beszélj vele, ha õ is így látja, akkor próbáljatok meg békében elválni.

én nõként mondom azt hogy mikor ez az egész megcsalás kiderült, akkor el kellett volna hagynod! én is ezt tenném, ha a férjem megcsalna. 27/N
Ha egy év alatt sem rendezõdött, akkor nem nagyon fog ez már menni. beszélj vele, ha õ is így látja, akkor próbáljatok meg békében elválni.
Mert még meg van neki a szeretõje, csak neked kamuzik.
Legyél már férfi végre és hagyd ott!
szerintem váljatok el
megszopatni, otthagyni... ennyi az ilyen lényekkel így kell bánni! bár még csak 17 éves vagyok, de ismerem az érzést, és ki nem állhatom az ilyeneket!! 17f
Furcsa, hogy pont az õ részérõl nem mûködik, hiszen valahol nálad szállt el a bizalom.Egyértelmûen nem vágyik rád, felesleges erõlködni.
Igen a te hibàd! Ugyan, ne gondold màr! Olyan nincs, hogy a megcsalt fél a hibàs! Annyibòl az vagy, hogy én biztos nem maradtam volna vele, minekutàn megcsalt, nem értem, mit keresel még mellette?! Tudod, mennyi rendes, tisztességes, magànyos nô él egyedül, nem talàl hozzà illô pàrt, mert mind ilyen r!bancokkal van (már bocsàlat!)? Nem igazàn értelek...
Bárkinek a hibája, ha nem mûködik, és az igyekezeted is egyoldalú a javításra, nem érdemes maradni.
át, ha már meg is csalt, akkor halott ez a dolog
9 Egy 3 gyerekes nõ, elõbb lezárja veled-még ha papirilag úgy is hagyja a dolgokat(mert nem érdekli a papir) a gyerekek miatt, és csak utána lép más faszi felé vagy válik szabaddá.
Miért érzed a te hibádnak is?
A kérdező hozzászólása: Nem akartam elválni, valahol az én hibám is ez az egész. És van 3 gyerekünk is.
Lehet, de nem vele...
hát pont ma keseregtem azon, hogy mennyire elcseszett vagyok, nekem is egy megcsaláson siklott félre az életem 1 éve, azóta nem bírom magam összeszedni, új csajt sem bírok beújítani, egyszerûen nem jön össze, de akkor ezek szerint más is van még szar helyzetben nem csak én, hát a válást érdemes megfontolni...
"Olyan nincs, hogy a megcsalt fél a hibàs!" Szerintem meg van. Legalábbis részben lehet hibás. Például ha õ nem törõdik eléggé a párkapcsolatával/párjával, nem érzi mellette magát nõnek/férfinak a társa. Mondjuk akkor is tisztességesebb õszintén befejezni a kapcsolatot, mint félrelépni, de 3 gyerek mellett talán ez sem olyan egyértelmû és egyszerû dolog. Arról nem is beszélve, hogy nem tudjuk, milyen körülmények között történt a félrelépés, ezért általános ítéletet hozni eléggé gõgös dolog. Kérdezõ, szerintem is beszéld meg a dolgokat alaposan a feleségeddel. Több oka is lehet, ha nem kívánja veled a szexet, és az sem mindegy, egyébként hogyan vagytok meg. Ha azt akarjátok, hogy jobb legyen még, akkor egyrészt ezt mindketten így kell akarjátok, másrészt mindkettõtöknek tennie is kell érte.

12 éves lányom van. Az a nagy probléma, hogy egyáltalán nem érdekli a tanulás. Félévben megbukott 2-ből is. Meg van bűntetve érte, ha rossz jegyet kap, de nem hatja meg. Nem mehet sehova, nincs tv, számítógép. Már nem tudom mitévő legyek?

Hogy tudnék rá hatni ?Kérem csak az írjon aki tud valami okosat tanácsolni!

Legjobb válasz: Ülj le vele, és tanuljatok együtt, kérdezd ki. Ha nem alakult ki benne eddig a feladat és kötelességtudat, az a ti hibátok is. Ha egymaga nem képes ellátni a feladatát, akkor másképp nem tudod, csak ha sokkal több idõt szánsz rá. Sok-sok beszélgetés és jó cselekedetek pozitív megerõsítése is kell a büntetés mellé. Biztos van oka, hogy miért nem tanul. Lehet több figyelmet szeretne tõletek...

Ülj le vele, és tanuljatok együtt, kérdezd ki. Ha nem alakult ki benne eddig a feladat és kötelességtudat, az a ti hibátok is. Ha egymaga nem képes ellátni a feladatát, akkor másképp nem tudod, csak ha sokkal több idõt szánsz rá. Sok-sok beszélgetés és jó cselekedetek pozitív megerõsítése is kell a büntetés mellé. Biztos van oka, hogy miért nem tanul. Lehet több figyelmet szeretne tõletek...
Három kamaszom van. Büntetéssel eddig nem sok mindent tudtam elérni náluk. Én inkább beígérek valamit jót, ha javul a helyzet az éppen problémás dologban. Nem feltétlenül anyagi dologra gondolok. Ha pl. nem segítenek a házimunkában, nagytakarításért cserébe a kedvenc, idõigényes kajájukat ígérem. Ha egy tárgyból komolyan rontott valamelyik, és kijavította, megengedek neki valamit, amit addig nem, pl. tengerimalac kerülhet a házhoz. Az a baj a büntetéssel, hogy ennyi idõsen már nagyok hozzá (mondjuk én amúgy sem vagyok büntetéspárti). Ha bünteted, úgy érzi nem szereted, és eltávolodik tõled. Én ezért alkalmazom a pozitív megerõsítést.
Még valami: ennyi idõsen baromira nem érdekli Õket a most még távolinak tûnõ jövõ (továbbtanulás, munka, megélhetés). De az jó ötlet, hogy kicsit ülj le vele tanulni. Ha nem durcásan, feszülten teszed ezt, Õ is élvezni fogja a közös munkát, ha nem is az elsõ pillanattól.
Így van, ülj le vele, kérdezd ki, tanuljatok együtt. De nem a te hibád. Késõn nõ be a feje lágya, addig sajnos szenvedhetsz vele. Mondd el neki azt is, hogy ha nem tanul, rossz szakmája lesz, ha viszont tanul, akkor végezhet majd olyan munkát amit élvez is. A további sorsa függ a most következõ évektõl.
ja, és az általánosos osztélyosmben nem tudtam figyelni. amúgy gondolom van pár barátja, akik hasonló helyzetben vannak mint õ. gondolom elég okos a csaj, csak a jegyei rosszak, gondolom elég értelmes ... az a baj, hogy hatodikban elég nehéz a tananyag, de azt is meg kell tanulni. tényleg ülj le vele, csendes en és szépöen beszél át vele, csináljatok példákat.
én 13 vagyok és lány. Szerintem az nem fogja megtörni, ha ennyi midnentõl eltiltod, persze az alap, hogyha szar jegyet kap, aznap pl nincs tv, de semmi, még barátokközt vagy valóvilág sem. én elég jól tanulok, de most azért mert jó osztályba kerültem. hiddel enm az õ, és nem is mindig a tanár hibája. Ha egy idõsödõ ember a tanár, akkor õ még emlékszik a régi idõkre és azt akarja visszaállítani. Ha fiatal, akkor bizonyítani akar, hogy õ is tud kemény lenni. Az osztély hibája, mert nem olyan a közösség, amiben tanulhatna, tanulni tudna. az én osztáélyom odafigyel, mert mind azért jöttünk gimnáziumba, hogy tanuljunk, és nem másért. Azt a hozzáállását kell megváltoztatni, hogy nem feltétlenül a barátainak kell megfelelnie, mert abból nem él meg, nem építheti a barátaira az életét, a tanulás a fontos, és az hogy egyetemre menjen, legyne jó karriere, családja. a végén mindig za a lány lesz a feleség, a jó munkavégzõ, aki fiatalon nem a banda szemében akar nagy lenni, hanem a saját baráti körében akik önmaguk maitt szeretik õt sés ha kell tanulnak vele, de nem csak azt csinálják, hanem lemennek, buliznak, de elsõ a tanulás. Jó ez közhelyesen hangzik, de így van, akár tetszik akár nem!
Az én osztálytársam is megbukott 2 tantárgyból történelembõl és matekból, és õ is 12 éves ..Találj ki valamit, és attól tiltsd el amit a legjobban szeret. azért beszélgess el vele, hogy milyen felnõtt lesz így belõle
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Leülök vele tanulni, fel is mondja nekem a törit is meg a környezetet is.Amire a suliba ér már nem tudja, max 2-re.Na ez miért lehet.állítólag a tanár is hibás mert az óráján félnek a diákok.aEz ügybe megyek jövõ héten a töri tanárhoz.
Én is arra gondoltam, hogy tanuljatok együtt.MINDEN NAP. A végén már valószínûleg maga fogja.Bár ez sokáig tarthat míg rájön... Mond el neki mért jó a tanulás.Az ember hova juthat el ha tanul.És mi lesz ha nem lesz munkája... Mert itt kezdõdnek a gondok..:S Sok sikert;)
Figyelj csak, az én hugom hasonló gondokkal küzd. Otthon gyönyörûen felmond mindent, és témazáró dolgozatot képtelen hármasnál jobbra megírni. És persze, hogy már nem érdekli, mert folyamatos kudarcok érik. Akkor is kettes, ha csak figyel órán, és akkor is, ha egész hétvégén magol. Belegondoltál, hogy ez milyen lehet neki? Lehet, hogy szakember kell. Anyukám elvitte fejlesztõpszichológushoz a hugomat, ott kapott olyan gyakorlatokat, amikkel javult a helyzet. Ha büntetést helyezel kilátásba, attól csak még idegesebb lesz, és még jobban leblokkol. 22/N
A kérdező hozzászólása: köszönöm, a sok választ.Próbáltam én már szépen is csúnyán is beszélni vele.büntetni, nem büntetni.Tanulunk mi.Ki is kérdezem tõle, tudja is.Csak a suliba fél a feleléstõl.Tegnap rájöttem, hogy nem is csak az én lányomba van a hiba.ugyanis voltam szülõin és nagyot csalódtam a tanárba.elmondtam a gondomat és szinte az egész osztály anyja nekem esett.Azon voltam kiakadva hogy elmondott 6 vers szakot egy versbõl és kis 4-est kapott, ami sehol nem mutatkozik meg.Erre valami pedál gyerek anyja beszól hogy ennyit még egy ovis is meg tud tanulni.Na?ugyhogy vagy másik osztályba vagy másik iskolába fogom átíratni.Azok a jók akik segget nyalnak meg pedáloznak, sajnos.a gyenge tanuló az hülye semmire való, ez a lényege.meg még írhatnám....amúgy töribõl és környezetbõl bukott meg.
sürgõsen vidd másik suliba!!! Már írtam egyébként, a tanulási nehézségekrõl, disz-es dolgokkal kapcsolatban. Én felmentett voltam matekból, azt mondták, hogy lehetetlen, hogy 6. szintnél tovább képezzenek... Azóta 11.es vagyok, külföldön járok iskolába, és emelt-szintû mûveleteket vettünk (elõtte "lemondtak" rólam, hogy valaha is megértem) és most írok egy hibátlan dolgozatot? És ráadásul, idegen nyelvbõl? Tanáron múlik sok! Szerintem meg se várd az év végét, keress egy másik osztályt, vagy iskolát!
A kérdező hozzászólása: utolsónak köszönöm, az lesz.megy másik osztályba!Beszélek az igazgatóval és átrakatom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!