Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs de a 180 nap (3 db)

Ha nincs munkahely, de a 180 nap biztosításom megvan, mit igényelhetek?

Iskolába járok, most fejezem be, és kiderült, hogy ott a pici a hasamban. Elvetetni nem fogom, ha már így sikerült, megküzdök érte! :)

Legjobb válasz: GYESt és családi pótlékot fogsz kapni.Sok esélyed nincs,hogy várandóssan felvegyenek bhova is,de próbálkozni lehet. fõiskolás kismama

GYESt és családi pótlékot fogsz kapni.Sok esélyed nincs, hogy várandóssan felvegyenek bhova is, de próbálkozni lehet. fõiskolás kismama
Szia, egy cipõben járunk, 11 hetes kismama vagyok és most végzek nappalin, szóval öt év tanulás után egybõl babázok majd. munkám nekem sincs, pedig mikor kiderült azonnal el kezdtem keresni. szinte reménytelen, még baba nélkül is. Húgom diplomával kb 2 évig keresett állást, nekünk meg szorít az idõ és egy idõ után már nem lehet a növekvõ pocakot letagadni. Nézd meg a http://www.oep.hu oldalt, szerintem korrekt tájékoztatást ad. Elmélelileg gyed-re is lehetünk jogosultak, mert volt egy olyan alfejezet, ami azt fogalmazza meg, hogy amennyiben nincs meg a 2 éven belül a 180 nap jövedelem, akkor hogyan kell azt kiszámolni mennyi jár. Konkrétan nincs meghatározva van e minimum munkanap, vagy vmi fizetés. Ezért gondolom, lehetséges. Ha még van kérdésed menj el a területileg illetékes TB irodába, vagy kérdezd meg a védõnõdet, tud e segíteni kihez fordulj. ha megadod az e-mail címed, amint megtudok valamit küldhetek információt. az én címem [email protected]

Ha megvan a 180 nap munkaviszonyom, de a baba születése napján már nincs munkaviszonyom, akkor is a bérem 70%-t kapom vagy csak húszon valahány ezer Ft-ot?

Legjobb válasz: Elöször lenne egy kérdésem..Már most nincs meg a munkaviszony, vagy tudod, hogy meg fog szünni? Mert ha még meg van akkor nyomás a körzeti és azonnal táppénz, hisz azalatt nem rakhatnak ki...Remélem megoldódik a probléma.

Elöször lenne egy kérdésem..Már most nincs meg a munkaviszony, vagy tudod, hogy meg fog szünni? Mert ha még meg van akkor nyomás a körzeti és azonnal táppénz, hisz azalatt nem rakhatnak ki...Remélem megoldódik a probléma.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!