Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs de a (1767 db)

Inflációról lenne kérdésem. Tanultam földrajzot középsuliban, de ahogy látom, az a tudás édes kevés. Mi okozza? Miért baj, ha van? Miért baj, ha nincs? Melyik a jobb?

Bocsi a butaságomért, de most jövök rá, hogy amirõl azt hittem, tudom, arról kiderül, hogy nem.

Legjobb válasz: Az infláció akkor jelent problémát, ha nagyon megszalad és úgy kerül forgalomba rengeteg pénz, hogy nincs rá fedezet a gazdaságban. Például megkapod a kis 100 ezer forintos fizetésedet 250 forintos kenyérár mellett, hirtelen beüt valami hiperinfláció és onnantól kezdve már csak 2000 forintért kapod a kenyeret, vagyis 8-ad annyit vehetsz belõle. Ez érthetõ okokból összeomláshoz vezet, mert a társadalom tagjai nem tudnak fogyasztani a náluk lévõ kis értékû pénzmennyiség miatt. Ha meg nincs infláció, akkor meg olyan helyzet alakul ki, hogy nincs elég pénz a társadalomban, ami szükséges lenne a megtermelt javak megvásárlására, vagyis ott van a polcon, de nem tudják megvenni az emberek, mert nincs elég pénz a rendszerben és dobhatják ki a cuccokat, mert nem tudják az emberek mibõl megvenni.

Az infláció akkor jelent problémát, ha nagyon megszalad és úgy kerül forgalomba rengeteg pénz, hogy nincs rá fedezet a gazdaságban. Például megkapod a kis 100 ezer forintos fizetésedet 250 forintos kenyérár mellett, hirtelen beüt valami hiperinfláció és onnantól kezdve már csak 2000 forintért kapod a kenyeret, vagyis 8-ad annyit vehetsz belõle. Ez érthetõ okokból összeomláshoz vezet, mert a társadalom tagjai nem tudnak fogyasztani a náluk lévõ kis értékû pénzmennyiség miatt. Ha meg nincs infláció, akkor meg olyan helyzet alakul ki, hogy nincs elég pénz a társadalomban, ami szükséges lenne a megtermelt javak megvásárlására, vagyis ott van a polcon, de nem tudják megvenni az emberek, mert nincs elég pénz a rendszerben és dobhatják ki a cuccokat, mert nem tudják az emberek mibõl megvenni.
Képzeld azt, hogy van 50 almád, ami 1000 krajcárt ér. Ilyenkor 1 alma 20 krajcárt ér. Ha a krajcárok mértékét megnöveljük 1500-ra, akkor onnantól kezdve 1 alma már 30 krajcárt ér, vagyis romlott a krajcár értéke, mert több lett belõle. Régen 20 krajcárért kaptál volna egy almát, de mivel megnõtt a mennyisége a krajcároknak, ezért most már 30-ért kapod. Nem nõtt a fedezet (az alma mennyisége), csak a forgalomban lévõ pénz lett több. Ez a nagyon alap magyarázat.
Ha alacsony az infláció az nem jelenti azt, hogy lassul a gazdaság sõt ... Ha elég élénk a gazdasági környezet és a jegybank is a valuta erõsödése mellett elkötelezett, akkor defláció is elképzelhetõ. Inflcáió csak a bankoknak jó, mert akkor az emberek oda viszik befektetni a pénzüket. Holott a pénzt másra is lehet költeni. Ha alacsony a kamat és alacsony az inflcáió, akkor bankok helyett a gazdaságba fektetik be a pénzt, hiszen ha nincs pénz romlás, akkor a gazdasági haszonra alapozott befektetés jobban jövedelmez.
Mi köze ennek a földrajzhoz ?
A kérdező hozzászólása: Ott került szóba/tanultunk róla.
>> Ott került szóba/tanultunk róla. Még jó, hogy nem a tornaórán, ahol a tornatanár így kiált fel: Né, amott szalad a kamatláb !!
9. tananyag ... gazdaságföldrajz!

Ha nincs lámpám a biciklin, de láthatósági mellényben vagyok, megbüntet a rendőr, vagy nem nagyon szoktak kötekedni?

Legjobb válasz: Büntetnek, és rendszeresen van is rá precedens. A rendõr, ha egy szabályosan közlekedõ kerékpárt lát, az ELSÕ amit megnéz rajta, a világítóberendezések megléte/hiánya. Utána jön az összes többi. Ha megállít, és te nem választod az eredménnyel végzõdõ elmenekülést (ez jelenleg Magyarországon büntetési tétel, így nem célszerû választanod), mindenképpen pénzbírság a vége. A kérdés csak az, hogy mennyi. Ha nem vagy ittas, szabályos voltál, minden más felszerelésed megvan, illetve szépen nyugodtan, hirtelen kézmozdulatokat kerülve elõadod, hogy sose voltál még büntetve, szánod-bánod hogy nincs lámpád, de nagyon szegény családból származol, illetve épp most mész a boltba lámpát venni pont, csak tök véletlen hogy a bácsik itt voltak, stbstb, akkor lehet, hogy megsimogatják a buksid és azt mondják, hogy jól van öcsi, 2000, és nem láttuk egymást, de legközelebb meg ne lássunk lámpa nélkül! HA szerencséd van. Ha nincs, akkor 5-10k csekkes történet a minimum. Arra készülj, ha BÁRMILYEN felszerelés hiányzik, és sikeres a rendõr általi megállítás, pénzbírság nélkül nem fogod megúszni. Kell a pénz a rendõrségnek, és ha talál valamit, ami nem tiszta, nem fog egy ilyen lehetõséget kihagyni. Másrészt meg igazuk is van. Látni és látszani. Alapvetõ. Nem drága egy lámpa, egy kerékpár által okozott kár megtérítése viszont igen...

Büntetnek, és rendszeresen van is rá precedens. A rendõr, ha egy szabályosan közlekedõ kerékpárt lát, az ELSÕ amit megnéz rajta, a világítóberendezések megléte/hiánya. Utána jön az összes többi. Ha megállít, és te nem választod az eredménnyel végzõdõ elmenekülést (ez jelenleg Magyarországon büntetési tétel, így nem célszerû választanod), mindenképpen pénzbírság a vége. A kérdés csak az, hogy mennyi. Ha nem vagy ittas, szabályos voltál, minden más felszerelésed megvan, illetve szépen nyugodtan, hirtelen kézmozdulatokat kerülve elõadod, hogy sose voltál még büntetve, szánod-bánod hogy nincs lámpád, de nagyon szegény családból származol, illetve épp most mész a boltba lámpát venni pont, csak tök véletlen hogy a bácsik itt voltak, stbstb, akkor lehet, hogy megsimogatják a buksid és azt mondják, hogy jól van öcsi, 2000, és nem láttuk egymást, de legközelebb meg ne lássunk lámpa nélkül! HA szerencséd van. Ha nincs, akkor 5-10k csekkes történet a minimum. Arra készülj, ha BÁRMILYEN felszerelés hiányzik, és sikeres a rendõr általi megállítás, pénzbírság nélkül nem fogod megúszni. Kell a pénz a rendõrségnek, és ha talál valamit, ami nem tiszta, nem fog egy ilyen lehetõséget kihagyni. Másrészt meg igazuk is van. Látni és látszani. Alapvetõ. Nem drága egy lámpa, egy kerékpár által okozott kár megtérítése viszont igen...
Az sem mindegy hogy melyik városban vagy. Nálunk volt olyan idõszak mikor városi szinten elrendelte a helyi rendõrfõnök a biciklisek fokozott ellenõrzését, ami a végén már gusztustalan szopatásba ment át a tetves gyökér rendõrök részérõl akik mikor már a legtöbb biciklin volt világítás, elõvették a centi, és megmérték hogy a földtõl való távolsága jó-e a lámpának.
Elõször is, a rendõr nem büntet!! Bírságol:) Büntetni a bíróságnak van jogköre. 2, Lakott területen kívül mindig viseld a mellényt, ez a kerékpáros vagy gyalogos saját érdeke! Egyáltalán nem égõ és nagyon hasznos. Sötétedéskor vagy korlátozott látási viszonyok között (esõ, köd, hóesés) kötelezõ! Gyakorlatilag ahogy a józan ész diktálja...
Nem olvastam végig az összes kommentet, ezért nem tudom, hogy írta-e vki... bukósisak? Mondjuk nem tudom, de szerintem a lámpa szükségesebb, mint a láthatósági mellény. Nem tudom, de te lámpa nélkül tök sötétben szeretsz kerékpározni?
Gyorsan menj vissz a a Lidl be és vegyél egy elsõ+ hátsó lámpát. vagy a kínai butikba. Max 500Ft-ból megvan.Az életed többet ér. Láthatósági mellény csak lakott területen kívül kötelezõ.Akkor is ha van lámpád.És ajánlott is nagyon.Mert ha kissé ki van merülve az elem a lámpába, vagy nem jó helyen van már nem látni.Pláne ha szembõl is jön autó aminek a fényszórója vakít. A sisak az plusz, nem kötelezõ (még). A prizmákért, csengõért nem szoktak büntetni, hacsak nincs rossz napjuk. Amúgy tényleg kötelezõ tartozék, úgymint az elsõ és hátsó fék. De legegyszerûbb ha mikor meglátsz egy rendõrt leszállsz a bringáról és tolod.Mert akkor gyalogosnak számítasz, és oda nem kell lámpa. :)
A kérdező hozzászólása: látom az utolsó pár válaszoló nem érti a kérdést... :)
Ha cigány vagy akkor 100% hogy megbüntet, ha magyar akkor esetleg szól, hogy szerez be világítást és szállj le addig és toljad!Cigánynál nincs figyelmeztetés azonnal megbüntet!!!Tapasztalatból írom!!!
Lakott területen kívül a mellény és a lámpák kötelezõek, a jard nézi, hogy fel vannak-e téve elöl hátul és kerekenként legalább 1 sárga fényvisszaverõ a küllõkön is kötelezõ mindig mindenhol. Lakott területen bringáztam, 2-szer is volt jard, de nem állítottak meg, pedig otthon maradt az elsõ hátsó villogóm, kerékprizmám nincs, csak mellény volt rajtam. Tapasztalatom szerint nappal, lakott területen, tiszta idõben nem szívóznak.
Lámpa nélkül ne közlekedj, pláne ne járdán. Filléres kacat, néha még osztogatják is. Jobb az mindenkinek, ha van mûködõ lámpád. Megbüntet a rendõr, de ez a kisebbik gond, a nagyobb az, ha azért "bont le" egy teherautó, mert nem vett észre, vagy ha a járdán mész (ahol tilos), nem vagy látható és eléd lépnek simán, s ott a baj. Ilyennel ne játssz.
A fentit természetesen poénból írtam, nem javaslom, hogy így tegyél, hiszen a hatóság félrevezetése bûncselekmény, és én törvénytisztelõ állampolgár vagyok. Szóval csak vicc és kamu az egész. :)
megbüntet
Van sok, kresz által elõírt kötelezõ biztonsági felszerelés a bringán is, ami nélkül nem vehetsz részt a forgalomban . Ilyen az elsõ-hátsó lámpa, a hátsó vörös prizma, a kerekekben legalább 1-1 naancs prizma , de még a hangjelzõ készülék(csengõ) is kötelezõ felszereltség . Ezek közül ha bármelyik is hiányzik, akkor jogosan büntet meg a rendõr - mindazonáltal nem hallottam még olyan konkrét, hiteles esetrõl, hogy ilyen miatt büntettek volna
A kérdező hozzászólása: hát így lámpa nélkül nem mennék rá az útra, csak járda /kerékpárút. és Magyar vagyok, fehér Magyar...:D
MegbüntetHET, igen. Az, hogy erre mennyire mennek rá, függ attól is, hogy hol biciklizel és sajnos attól is, hogy milyen etnikumú vagy.
Nálunk csak a világítást nézik. Láthatósági mellényért még egyszer nem szóltak.
A kérdező hozzászólása: budapesti vagyok. na ez tényleg gusztustalan amit írtál... persze ha bele akanak kötni valamibe, megtehetik... :(
A kérdező hozzászólása: igen tudom hogy zéró tolerancia van, csak tapasztalatok érdekelnének, hogy ki hogy és mit tapasztalt ezzel kapcsolatban. én hülye nem vettem le a lámpáimat meg a km órát a lidlinél, s mire jöttem ki eltûnt, de imádom bringázni és szeretnék menni de most egy pár hétig nincs pénzem lámpákra.
Szia! Manapság zero tolerancia van, és a kerékpárosokat is büntetik ha tudják. Nem elég a láthatósági mellény! El kell látni a kerékpárt elõl fehér fényû, hátul piros fényû lámpákkal. Remélem tudtam segíteni.
nálunk buntetnek rendesen, sõt szondaztatnak. ismerõsömet 60E re vágták meg

MIt csináljak ha nincs kedvem a férjemmel házaséletet élni? Sose 2 hete voltunk együtt azelött megint 2 hete. és nyaggat de nem akarom. Csak a ciklus közepén hogy baba legyen de nincs

azelött állandoan csinaltuk akkor se lett

Legjobb válasz: Persze ha a férjed félrelép. akkor õ lesz a hibás. Kizárólag, és különben is semmi joga arra hogy ezzel nyaggasson. Ha emiatt elhagy, akkor is egy szemét. Na, asszem ezzel leírtam amit hallani akartál,csak én személy szerint ezeknek az ellenkezõjét gondolom.

Persze ha a férjed félrelép. akkor õ lesz a hibás. Kizárólag, és különben is semmi joga arra hogy ezzel nyaggasson. Ha emiatt elhagy, akkor is egy szemét. Na, asszem ezzel leírtam amit hallani akartál, csak én személy szerint ezeknek az ellenkezõjét gondolom.
hagyd elmenni, kilépni az életedbõl!!! Szörnyû megalázó amit teszel vele...te nem szerelembõl vagy vele!!! Gyereket bárki tud csinálni, õ meg lehet boldog lesz mással, mert veled biztos nem az, nem becsülöd meg!!!
elsõnek maradéktalanul igaza van! A férjed helyében én elhagynálak!
És ha összejönne a baba, akkor tudnád mire fogni, hogy nem akarod a szexet...Hagyd el, mert így ha véletlen összejön a baba, akkor neki mi lesz? komolyan ebbe a légkörbe akarsz gyereket szülni? ez csak rosszabb lesz idõvel. Megy majd a sárdobálás, és igen jogos lenne a férjed félrelépése...
Jaj szegény két hetente szeretne szexet a párod?Nálunk örülök ha 2-3 havonta van.Próbáld ki egyszer ezt!Majd vissza sírnád azt mikor kívánatosnak és szépnek tartott a párod! Szegény pasi lefogadom fogalma sincs errõl mert annyi bõr nincs a képeden, hogy elé állj és megbeszéld ezt vele!
atya ég, ez ugye csak vicc és igazából nem így gondolkodsz??? Õ a férjed, nem egy vasaló, akit elõveszel mikor épp szükséged van rá. Minek mentél egyáltalán hozzá, ha csak tárgyként kezeled? nagyon sajnálom szegényt. szerintem mindkettõtöknek sokkal jobb lenne, ha elválnál tõle. Neked nem kéne kibújnod a szex elõl, õ meg találna egy normális nõt, aki emberként kezeli nem spermadonorként.
Hagyd elmenni szerencsétlent. Még a gyerek elõtt, mert így még gyerektartást is a nyakába varrni... Undorító vagy.
Isten õrizzen attól, hogy egy ilyen kapcsolatba gyerek szülessen! Szerencsétlen pasi...:-(((
Hova lett az elsõ válasz???? Kinek nem tetszett???? Csak nem a "kérdezõnek" mert az nem mer kommentálni, de jobb is!!!
Hát szerintem egy nagy bunkó, aki ezért undorítónak nevezi a kérdezõt. Nyilván van ilyen, és nem egyedi eset. Az más kérdés, hogy a párjának így v.színûleg nem jó, de a "vágy" kérdése nem elhatározás, kedves intelligens hozzászólók!!! Szerintem rágörcsöltél a babára, és ez is közrejátszik benne. Vagy magaddal vagy valamiért elégedetlen, és nem tudod magad jól érezni a bõrödben. Meg kell találni a miértét, kérdezõ!!
Azon se csodálkoznék a ha a férjrõl kiderülne hogy félre lép, perzse akkor minden féreg lenne de ha a nõ csalná meg akkor szentté avatnák.
Azért aranyos, hogy ki lett törölve a válaszom amikor csak annyit írtam, hogy igaza van az elsõnek és inkább hagyd el a férjed :) és még mindig ugyanez a véleményem!
A kérdező hozzászólása: nagyon szeretem a ferjem szerelmes vaygok belé és jol elvagyunk csak a sexet nem szeretem vele
Mindenképpen el kellene járnotok párterápiára, ha meg akarod menteni a házasságod, valamint neked külön is érdemes orvoshoz járnod. Sajnos haldoklik a házasságod és úgy látom ez tõled jön. Ha régebben volt rendszeres szexuális élet, akkor van remény, h újraéled, de mindenképp kezelni kell a problémát.
Nem lehetsz szerelmes ha nem kivánod a párod testi közelségét.Amúgy meg ha nem jó vele a sex akkor beszélni kell róla, hogy megpróbáljátok megoldani, de ez a gyakorin nem fog skierülni, a férjeddél kéne ezt megbeszélni, de nehéz a kommunikáció manapság.
A kérdező hozzászólása: szerelmes vagyok és összebujasra közelsegre vagyom csak szexre nem
Hát közelségbõl még gyerek nem született.
Fáj az igazság mi.
Kérdezõ! Ez, amit a férjeddel teszel megalázó. Csak gyerek miatt szexelni. A gyerek a szerelem gyümölcse. Ha szexuális együttlét után boldog vagy és erõs szerelmet érzel a férjed iránt, na az a normális. Nem azért él szexuális életet az ember, hogy gyereke legyen, hanem azért lesz gyereke, mert szexuális életet él. Ezt tartsd szem elõtt és tiszteld a férjed, mert ez szörnyû, amit most csinálsz.
15:06 Ez ha igy mukodik, akkor azok, Akik a tenger mellett elnek, s naponta a sos tengervizeben furdenek, miert nem szeretkeznek? Talan a mertekkel van a baj? Tul sok a so!
14:24-essel totál egyetértek! keressétek az okokat!!
Kedves kerdezo! Tudod a hazaselet nem a kivansagokrol szol, de Te ugy latszik, hogy nem is ugy kotottel hazassagot, mint ahogyan azt kellett volna, s igy nem valoszinu, hogy lesz kisbabad! Tudod Te azt valojaban, hogy mit jelent 2 ember egyesulese akkor, amikor azt az igazi erzelmek valtjak ki? Sajnalatra melto vagy, hogy ezt a kerdest meg fel is tetted! TAlald meg onmagad!
Szerintem te nem vagy teljesen tisztában az anatómiával. Az, h két hétig nem fekszel le vele, azzal még nem termel majd több, jobb speriumot. A kisfickóknak van egy életciklusuk és az nem a nõi ciklushoz kötött. A menstruációs ciklus elsõ napjától szeretkezzetek az ovu várható napja elõtti 5-6 napig. 2-3 nap szünet, utána akció. Ezek után meg szeretkezhettek megint a köv ovu elõtti hétig. Mindig azt mondják az orvosok, h nem szexmogvonásból lesz gyerek, hanem a szexbõl. Tény, h le kell állni, de az nem szabad, h pár napnál több legyen. És mi van, ha nem is akkor van ovud, mikor te gondolod? Ha ennyire elkeseredett vagy, h nem jön össze, akkor pedig orvoshoz kell menni. Görcsölésbõl baba még nem fogant meg.
Ha két ember szereti egymást és gyereket is szeretnének akkor nem normális dolog, hogy az egyik fél nem akar szeretkezni, csak a baba miatt teszi. Miért nincs kedved hozzá? Valami probléma van a kapcsolatotokban, amit minél hamarabb meg kell oldjatok. Nálunk a baba születése után lettek csak problémák, de ha már elõtte is lettek volna nem vállaltam volna gyereket. A gyerek a legfontosabb és boldog családra van szüksége. Ideális esetben anya és apa szeretik egymást, nem csak élnek egymás mellett. Van, amikor mi is ritkán vagyunk együtt (miattam). 11 év hûség után megemlítette a férjem egy idõ után a férfiak ha nem kapják meg otthon ami kell máshová mennek érte...
"Az más kérdés, hogy a párjának így v.színûleg nem jó, de a "vágy" kérdése nem elhatározás, kedves intelligens hozzászólók!!! " Egy kapcsolat abból áll hogy kapnnk és adunk. Semmi baj azzal hogy nem akarja, de az , már szemétség hogy ennek ellenére magához akarja láncolni a férjét egy babával, pedig közben tudja hogy férjének ez nem jó. Szóval szerinted nem bunkóság csak magunkkal törõdni egy kapcsolatban? Ja, persze hogy nem az, ha a nõ csinálja. A férfi neve kuss. Aztán csoda, hogy ennyi a válás.
te szemét, lelketlen, undorító, hányingerkeltõ, viszolyogtató, minden emberi érzést nélkülözõ beteges állat.

Nekem van egy nosteny hullamos papagajom o mar 3 honapja furcsa hangokat ad ki ejjel, legtobszor akkor ha megijed. De a tobbi esetben csak ugy elkezdi. Tarsa nincs es en ugy gondolom hogy kell neki par. Vegyek neki fiupapagajt? Valaki segitsen

Legjobb válasz: Igen, vegyél neki egy párt. Lehetõleg minél hamarabb mert a hullámos papagájoknak sajnos megvan az a tulajdonsága hogy ha nincs párjuk idõvel elpusztulnak. Ha nem akarsz másik madarat venni rakj be egy tükröt a kalitkájába, így a tükörképére hiszi majd azt hogy az a másik madár. De szerintem érdemesebb lenne még egy állat. Ez már csak a te döntéseden múlik.

Igen, vegyél neki egy párt. Lehetõleg minél hamarabb mert a hullámos papagájoknak sajnos megvan az a tulajdonsága hogy ha nincs párjuk idõvel elpusztulnak. Ha nem akarsz másik madarat venni rakj be egy tükröt a kalitkájába, így a tükörképére hiszi majd azt hogy az a másik madár. De szerintem érdemesebb lenne még egy állat. Ez már csak a te döntéseden múlik.
Nekem is van egy papagájom akinek nincs párja és már 2 éve(ritkán)csipog magában este.Van tükre kis kora óta tehát nála nem ez volt a probléma.Mi úgy hallottuk hogy a madarak is álmodnak este és a csipogás rémálom esetén fordul elõ.Sajno ebben nem vagyok biztos de lehet , hogy ez a hang mégis csak természetes.

Helyszíni birság : ha nincs meg a helyszínen kapott csekk, akkor 2. felszólításnál már emelkedik az összeg? Esetleg lehet kérni, hogy küldjék ki? Felhívtam őket, de össze-vissza kapcsoltak és nem voltak a helyzet magaslatán.

Legjobb válasz: Helyszínen mindig adnak csekket. Akkor ez nem helyszíni volt, hanem szabálysértés és feljelentés. Mennyit kaptál amúgy? A helyszíniek nem növekednek, sõt, behajtani sem tudják õket, leközmunkázni, leülni nem lehet, ezt tudom, mert mostanában is kaptam, küldtek egy felszólítást és föladták a harcot. Persze amikor az elsõket kaptam, akkor kicsit megilyedtem, ezért bementem a rendõrségre, de ott mondták, hogy nem tud kamatozni, leközmunkázást fölajánlottam, de hát azt sem lehet, behajtani meg nem tudják mert nincs jövedelmem, úgyhogy lesz*phatnak minek fizessem?:D Ha te is ilyen pár 1000 ftot kaptál akkor te se fizesd be, had fõjjenek ezek a b*zi rendõrök:)

Helyszínen mindig adnak csekket. Akkor ez nem helyszíni volt, hanem szabálysértés és feljelentés. Mennyit kaptál amúgy? A helyszíniek nem növekednek, sõt, behajtani sem tudják õket, leközmunkázni, leülni nem lehet, ezt tudom, mert mostanában is kaptam, küldtek egy felszólítást és föladták a harcot. Persze amikor az elsõket kaptam, akkor kicsit megilyedtem, ezért bementem a rendõrségre, de ott mondták, hogy nem tud kamatozni, leközmunkázást fölajánlottam, de hát azt sem lehet, behajtani meg nem tudják mert nincs jövedelmem, úgyhogy lesz*phatnak minek fizessem?:D Ha te is ilyen pár 1000 ftot kaptál akkor te se fizesd be, had fõjjenek ezek a b*zi rendõrök:)

Nagyon izzadok. Próbáltam már mindenféle izzadásgátló szert, hiába, és a ruhán is meglátszik. Ez ellen nincs semmi szerintem, max, jön a meleg, több zuhany. , de van, h. ilyenkor is, ha nincs szabadon a hónom alatt. Van erre v. mi?

..de ez is tök normális nem?.de mégis zavar.Van v.mi tuti izzadásgátló nyavaja,v.v.mi erre?

Legjobb válasz: botox injekció. A kezelés hatására vagy teljesen megszûnik a kóros izzadás vagy jelentõsen csökken. Az injekció hatása átlagosan 4-6 hónapig tart. pajzsmirigyeddel nincsen probléma? vagy nem vagy cukorbeteg? esetleg valamilyen idegrendszeri probléma? vagy olvasd el ezt: http://www.fokuszbanano.hu/test_es_lelek/egeszseg/2814/modsz..

botox injekció. A kezelés hatására vagy teljesen megszûnik a kóros izzadás vagy jelentõsen csökken. Az injekció hatása átlagosan 4-6 hónapig tart. pajzsmirigyeddel nincsen probléma? vagy nem vagy cukorbeteg? esetleg valamilyen idegrendszeri probléma? vagy olvasd el ezt: http://www.fokuszbanano.hu/test_es_lelek/egeszseg/2814/modsz..

Ha nincs velem a párom, mindig nagyon kívánom. De ha együtt vagyunk, akkor alig tudok felizgulni. MIért van ez?

Ha ott van velem és rá gondolok, nem történik ott lent semmi. De imádjuk egymást már 5 éve, minden rendben van köztünk, mégsem értem, hogy miért nem izgulok rá föl?

Legjobb válasz: Most leleszek pontozval de nem baj ,Lehet meguntátok egymást?

Most leleszek pontozval de nem baj , Lehet meguntátok egymást?
Szia! Mióta tart ez? Elképzelhetõ, hogy krízishelyzet, elõfordul minden kapcsolatban, teljesen normális, se veled se nélküled érzés, csak éppen szexuális téren. Ha nem régóta tart akkor valószínû errõl lesz szó, ha régóta tart, akkor sajnos tényleg elképzelhetõ, hogy már nem olyan, mint régen, és csak akkor imádod amikor nincs veled. Kívánom, hogy az elõzõ legyen!
velemis ez van:o

Mi van, ha nincs meg a napi tiz mozgás? Mozog, de ha nincs meg annyi, jelenthet bajt?

34 hetes vagyok,és már vagy 1 hete nagyon lassúcska. Kevés a helye meg minden,de most olvastam,hogy napi 10 rugi legyen. És ha nincs? :( Amugy sosem volt az a focista tipus...

Legjobb válasz: Ne haragudj,amikor az elso babamat szultem,ezelott 11 evvel,senki sem mondta hogy szamoljam a rugasait,sot ha osszehasonlitom hogy o mennyit mozgott es most a pici a hasamban,hat azt kene mondjam hogy baj volt vele,de makkegeszseges...Szerintem a tudomany elorehaladtaval jobban es jobban rank hozzak a fraszt.

Ne haragudj, amikor az elso babamat szultem, ezelott 11 evvel, senki sem mondta hogy szamoljam a rugasait, sot ha osszehasonlitom hogy o mennyit mozgott es most a pici a hasamban, hat azt kene mondjam hogy baj volt vele, de makkegeszseges...Szerintem a tudomany elorehaladtaval jobban es jobban rank hozzak a fraszt.

Miért van az, hogy ha nincs tétje a dolognak, akkor ezerrel tudok flörtölni, de onnantól, hogy igazán bejön valaki, egyszerűen nem tudom, hogy mit csináljak?

Pedig nem vagyok tini...

Legjobb válasz: Mert szórakozni könnyû,ha nincs tétje,csak a saját szórakoztatásod a lényeg,akkor el tudod magad engedni.Amikor valaki igazán kellene,akkor az ember kicsit feszült,ideges lesz.Talán mert van kémia is :-) Ez a dolgok rendje!

Mert szórakozni könnyû, ha nincs tétje, csak a saját szórakoztatásod a lényeg, akkor el tudod magad engedni.Amikor valaki igazán kellene, akkor az ember kicsit feszült, ideges lesz.Talán mert van kémia is :-) Ez a dolgok rendje!
A kérdező hozzászólása: És mit lehetne ellene tenni?! :)
Pontosan azért, mert van tétje, így a nyomás okozza a gátlásokat. Hogy mit lehet tenni? Szokni kell a nyomást, hozzá kell szokni a vereség és a veszteség gondolatához, meg kell tanulni együtt élni ezekkel.
A kérdező hozzászólása: Veszítenivalóm igazából nincs... ezt felfogtam. Egyedül attól tartok, hogy "elriasztanám" az illetõt azzal, ha túl "rámenõs" vagyok.
"Egyedül attól tartok, hogy "elriasztanám" az illetõt azzal, ha túl "rámenõs" vagyok." Ez a veszítenivalód, pontosan.

Mi tetszik a star nature parfümökben (ha van), ha nincs, de ismerõsnek barátnak van írjatok, hogy milyen, vagy ti milyet szeretnétek, használtok?

Nekem speciel vattacukros van és kb. 5 percet kell várni, hogy ne alkohol szaga legyen, de gondolom ha sokat használom finom lesz rögtön. És szeretnék még sokat kapni, venni. (a rágóson kívül)

Legjobb válasz: Nekem is vattacukros van, pont ugyanez, hogy várni kell, de nekem kevesebbet. Én õszibarackosat vagy tutti fruttisat szeretnék. Szerintetek melyik a jobb, (mondhattok más illatút is :D) 11/l

Nekem is vattacukros van, pont ugyanez, hogy várni kell, de nekem kevesebbet. Én õszibarackosat vagy tutti fruttisat szeretnék. Szerintetek melyik a jobb, (mondhattok más illatút is :D) 11/l
A kérdező hozzászólása: bocsi 9/12
A kérdező hozzászólása: 9/10! Nem bunkóságból, de én soha nem szoktam a, hogyot h-nak rövidíteni és, ha mégis akkor rakok elé vesszõt, de mindegy nem azért raktam ki a kérdést, hogy összevesszenek alatta az emberek válaszírás helyett. :)
Hát tényleg elég nagy pénz kidobás és 80% alkohol benne. Ha kifújod pl. a vattacukrost nagyon büdös és egy idõ után lesz jó illatú. Nekem eleinte érzõdött 15 percig, de utána már semmi. És soha nem fogsz egy karton parfümöt, ha nevezhetem annak, elhasználni. 11 éves létemre nem írom a komolyant pontos j-vel. Legalább a saját pénzedbõl rendelted? A szüleid megengedték? És ez a kiskrapek :D (Bocsi nem kritizálni akartalak csak...) Nekem egyébként vattacukros van. És a barbis kölni is jobb amit kb. 10 évesen kaptam, mert akkor még... :) ))
Az illata max. 10 percig tart. Nekem is volt kettõ is, rágógumi és erdeigyümölcs illatú, de a felét sem használtam el egyiknek sem. Egy kartonnal rendelni, pedig elég nagy pénzkidobás. Inkább vennél belõle nyelvtan órákat, mert elég siralmas, h 13 éves létedre a komolyant j-vel írod. :) 13L
27 fajta van, ha jól tudom. Amúgy most telleg milyet rendeltél és mennyiért? A Tutti Fruttis jó illatú szerintetek? Bocsi, hogy itt kérdezem csak ezt külön kérdésbe nem szeretném megkérdezni :) ))
A kérdező hozzászólása: Amúgy nekem most érkezett meg a majdnem 1 karton Starnature amit 1 hete rendeltem. :)
A kérdező hozzászólása: Ez csak vicc volt nyugi! xP remélem nem vetted komojan! de most komi milyet szeretnél?
A kérdező hozzászólása: Mér neked nem tartós? Vagy neked van vagy nincs? Vagy mér mondod, hogy "persze jó neked?" és kinek írtad? he gyerek? és hány éves vagy kiskrapek?
persze jón neked! xP
Hát.... Nem is tudom. Nekem elég tartós. xd (remélem, ha többet fogom használni egy idõ után nem lesz alkohol szaga)így nekem 3 percet kell várni :((((
A kérdező hozzászólása: Nem írtad, hogy mi tetszik: ( én a legjobban csokisat szeretnék!!! Nyamiiiii!!!!
9-es vagyok. A hogy elõtt, amit h-nak rövidítettem van vesszõ. Legközelebb nyitsd ki a szemed drágaa!:*

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!