Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs de (2335 db)

Mi tetszik a star nature parfümökben (ha van), ha nincs, de ismerõsnek barátnak van írjatok, hogy milyen, vagy ti milyet szeretnétek, használtok?

Nekem speciel vattacukros van és kb. 5 percet kell várni, hogy ne alkohol szaga legyen, de gondolom ha sokat használom finom lesz rögtön. És szeretnék még sokat kapni, venni. (a rágóson kívül)

Legjobb válasz: Nekem is vattacukros van, pont ugyanez, hogy várni kell, de nekem kevesebbet. Én õszibarackosat vagy tutti fruttisat szeretnék. Szerintetek melyik a jobb, (mondhattok más illatút is :D) 11/l

Nekem is vattacukros van, pont ugyanez, hogy várni kell, de nekem kevesebbet. Én õszibarackosat vagy tutti fruttisat szeretnék. Szerintetek melyik a jobb, (mondhattok más illatút is :D) 11/l
A kérdező hozzászólása: bocsi 9/12
A kérdező hozzászólása: 9/10! Nem bunkóságból, de én soha nem szoktam a, hogyot h-nak rövidíteni és, ha mégis akkor rakok elé vesszõt, de mindegy nem azért raktam ki a kérdést, hogy összevesszenek alatta az emberek válaszírás helyett. :)
Hát tényleg elég nagy pénz kidobás és 80% alkohol benne. Ha kifújod pl. a vattacukrost nagyon büdös és egy idõ után lesz jó illatú. Nekem eleinte érzõdött 15 percig, de utána már semmi. És soha nem fogsz egy karton parfümöt, ha nevezhetem annak, elhasználni. 11 éves létemre nem írom a komolyant pontos j-vel. Legalább a saját pénzedbõl rendelted? A szüleid megengedték? És ez a kiskrapek :D (Bocsi nem kritizálni akartalak csak...) Nekem egyébként vattacukros van. És a barbis kölni is jobb amit kb. 10 évesen kaptam, mert akkor még... :) ))
Az illata max. 10 percig tart. Nekem is volt kettõ is, rágógumi és erdeigyümölcs illatú, de a felét sem használtam el egyiknek sem. Egy kartonnal rendelni, pedig elég nagy pénzkidobás. Inkább vennél belõle nyelvtan órákat, mert elég siralmas, h 13 éves létedre a komolyant j-vel írod. :) 13L
27 fajta van, ha jól tudom. Amúgy most telleg milyet rendeltél és mennyiért? A Tutti Fruttis jó illatú szerintetek? Bocsi, hogy itt kérdezem csak ezt külön kérdésbe nem szeretném megkérdezni :) ))
A kérdező hozzászólása: Amúgy nekem most érkezett meg a majdnem 1 karton Starnature amit 1 hete rendeltem. :)
A kérdező hozzászólása: Ez csak vicc volt nyugi! xP remélem nem vetted komojan! de most komi milyet szeretnél?
A kérdező hozzászólása: Mér neked nem tartós? Vagy neked van vagy nincs? Vagy mér mondod, hogy "persze jó neked?" és kinek írtad? he gyerek? és hány éves vagy kiskrapek?
persze jón neked! xP
Hát.... Nem is tudom. Nekem elég tartós. xd (remélem, ha többet fogom használni egy idõ után nem lesz alkohol szaga)így nekem 3 percet kell várni :((((
A kérdező hozzászólása: Nem írtad, hogy mi tetszik: ( én a legjobban csokisat szeretnék!!! Nyamiiiii!!!!
9-es vagyok. A hogy elõtt, amit h-nak rövidítettem van vesszõ. Legközelebb nyitsd ki a szemed drágaa!:*

Egy rutin igazoltatáskor joga van a rendőrnek átvizsgálni a ruhát csomagot vagy járművet? Ha nincs de mégis szeretné hogyan lehet probléma mentesen a legjobban visszautasítani?

Legjobb válasz: Hát ez teljesen nem így van. Közúti ellenõrzés során megállíthat, elkérheti a papírjaidat. Aztán innentõl kezdve bármi lehet. Összetéveszthet valakivel, akit köröznek, nem tudja elolvasni az idegen nyelvû forgalmit stb. Jobb helyeken a rendõr komolyan gondolja, hogy segítünk és védünk. De mióta belelõhettek a tömegbe, büntetés nélkül, megerõszakolhatták a Zsanettet tömegesen, azóta bármi meglehet.

Hát ez teljesen nem így van. Közúti ellenõrzés során megállíthat, elkérheti a papírjaidat. Aztán innentõl kezdve bármi lehet. Összetéveszthet valakivel, akit köröznek, nem tudja elolvasni az idegen nyelvû forgalmit stb. Jobb helyeken a rendõr komolyan gondolja, hogy segítünk és védünk. De mióta belelõhettek a tömegbe, büntetés nélkül, megerõszakolhatták a Zsanettet tömegesen, azóta bármi meglehet.
Igen, igazoltatásnál joga van átvizsgálni mind a ruházatot, mind a jármûvet. Visszautasítani nem lehet...
Google-nézd meg. Szerintem közúti ellenörzés céljából van joga. Ha visszautasítod a rendõr hiheti, hogy rejtegetsz valamit, de akkor nem tudom mit szoktak csinálni. De GOOGLE! :-)
a lakásba nem jöhet be egy szerûen de a kocsimba bele nézhet gondolom az is magán birtok .
Tévedni emberi dolog, de a dolgok jelenlegi állása szerint abban a tudatban vagyok, hogy nem is igazoltathat "csak úgy", - feltételeznie kell - a viselkedésed alapján - Rólad valamit, - vagy konkrét, általa bizonyítható - szabálysértést, bûncselekményt kell megvalósítanod ahhoz, hogy igazoltathasson. ettõl a pillanattól viszont az intézkedés bármelyik fokozata indokolt lehet, - tehát abba az irányba mozdulhat el az intézkedés, amely részletet bizonyítani, ill. cáfolni akar a rendõr. Ilyenkor nem érdemes "okoskodni", - pláne akkor, ha tudod, hogy "nem vagy hunyó", - mert azzal csak az intézkedés eggyel magasabb fokát provokálod ki, - és ezek a lépcsõfokok ki is hagyhatók abban az esetben, ha a rendõri intézkedést tettlegesen akadályozó magatartás leküzdésének sikerességét érzi kockáztatva a rendõr. Megnézi amire kíváncsi, - aztán "Ég veled! -Jó volt a végbeled!", - hadd menjen isten hírével...

Jelzem "beles" kérdés: elvileg nem kell megijedni a zöld széklettõl. Attól sem, ha nincs. De én már kezdek belekavarodni az infokba. Valaki segítene?

(2,5 hós anyatejes)

Legjobb válasz: Mondtam, hogy hülyeséget csinálsz, ne kavarj be neki. Szoptasd, hogy helyreálljon, a kakit meg ne elemezd. Meg adj neki egy fél glicerines kúpot.

Mondtam, hogy hülyeséget csinálsz, ne kavarj be neki. Szoptasd, hogy helyreálljon, a kakit meg ne elemezd. Meg adj neki egy fél glicerines kúpot.
A kérdező hozzászólása: jah emlékszel, hogy én írtam? :) utánajárok hát a glicerines kúpnak
A kaki akkor nem gond, ha nincs, ha anyatejes, mivel megemészti az összeset a szervezete így nincs ami kiürüljön. Nem kell megijedni. A zöldes színtõl szintén nem. De a tápszerrel valóban ne kavarj be nála, szoptasd csak, ha kell pótold. Kúp nem kell neki, mire is kellene. Ha nem szenved, görcsöl akkor semmi baja nincs. Ha mindenképp kakiltatni akarod, akkor tornáztasd a hasát, lázmérõzd/szélcsövezd meg egy picit.
Anyatejes babánál elõfordulhat zöldes széklet, meg kanárisárga, meg normál karamellszínû és még sorolhatnánk. (zöldes akkor gond, ha egyéb tünetekkel is társul, pl bûzösebb, vizesebb az átlagnál és esetleg láz is jár vele). Van olyan anyatejes baba, aki naponta többször kakil(az én lányom ilyen volt), illetve hetente egyszer, kétszer. Ez mind belefér. Az, hogy most nincs széklete, lehet a tápszertõl is, ami eleinte okozhat szorulást. Szerintem se variálj, szoptasd és kész. Ha mégis aggódsz, kérd orvos, védõnõ tanácsát, ne kísérletezz.
[link] [link] Az enyémnek akkor zöld, ha õszilevet iszom :) egyébként meg mint elõttem is írták, az is normáis, ha naponta egyszer-kétszer derékig kakis lesz, az is, ha csak egy-egy csík van minden szopi után és az is, ha akár egy hétig nincs semmi, de jó a közérzete. Majd szépen kialakul, aztán hozzátáplálásnál újra felborul. Az a legrosszabb, ha össze-vissza kap enni tápszert és anyatejet.
Tápszertõl lehet zöldes színû a széklete, de szerintem se kísérletezgess, felesleges. Ha nem küszködik, nem fájdítja a pocakját minden oké. Ne keresd ott a problémát, ahol nincs.


Inflációról lenne kérdésem. Tanultam földrajzot középsuliban, de ahogy látom, az a tudás édes kevés. Mi okozza? Miért baj, ha van? Miért baj, ha nincs? Melyik a jobb?

Bocsi a butaságomért, de most jövök rá, hogy amirõl azt hittem, tudom, arról kiderül, hogy nem.

Legjobb válasz: Az infláció akkor jelent problémát, ha nagyon megszalad és úgy kerül forgalomba rengeteg pénz, hogy nincs rá fedezet a gazdaságban. Például megkapod a kis 100 ezer forintos fizetésedet 250 forintos kenyérár mellett, hirtelen beüt valami hiperinfláció és onnantól kezdve már csak 2000 forintért kapod a kenyeret, vagyis 8-ad annyit vehetsz belõle. Ez érthetõ okokból összeomláshoz vezet, mert a társadalom tagjai nem tudnak fogyasztani a náluk lévõ kis értékû pénzmennyiség miatt. Ha meg nincs infláció, akkor meg olyan helyzet alakul ki, hogy nincs elég pénz a társadalomban, ami szükséges lenne a megtermelt javak megvásárlására, vagyis ott van a polcon, de nem tudják megvenni az emberek, mert nincs elég pénz a rendszerben és dobhatják ki a cuccokat, mert nem tudják az emberek mibõl megvenni.

Az infláció akkor jelent problémát, ha nagyon megszalad és úgy kerül forgalomba rengeteg pénz, hogy nincs rá fedezet a gazdaságban. Például megkapod a kis 100 ezer forintos fizetésedet 250 forintos kenyérár mellett, hirtelen beüt valami hiperinfláció és onnantól kezdve már csak 2000 forintért kapod a kenyeret, vagyis 8-ad annyit vehetsz belõle. Ez érthetõ okokból összeomláshoz vezet, mert a társadalom tagjai nem tudnak fogyasztani a náluk lévõ kis értékû pénzmennyiség miatt. Ha meg nincs infláció, akkor meg olyan helyzet alakul ki, hogy nincs elég pénz a társadalomban, ami szükséges lenne a megtermelt javak megvásárlására, vagyis ott van a polcon, de nem tudják megvenni az emberek, mert nincs elég pénz a rendszerben és dobhatják ki a cuccokat, mert nem tudják az emberek mibõl megvenni.
Képzeld azt, hogy van 50 almád, ami 1000 krajcárt ér. Ilyenkor 1 alma 20 krajcárt ér. Ha a krajcárok mértékét megnöveljük 1500-ra, akkor onnantól kezdve 1 alma már 30 krajcárt ér, vagyis romlott a krajcár értéke, mert több lett belõle. Régen 20 krajcárért kaptál volna egy almát, de mivel megnõtt a mennyisége a krajcároknak, ezért most már 30-ért kapod. Nem nõtt a fedezet (az alma mennyisége), csak a forgalomban lévõ pénz lett több. Ez a nagyon alap magyarázat.
Ha alacsony az infláció az nem jelenti azt, hogy lassul a gazdaság sõt ... Ha elég élénk a gazdasági környezet és a jegybank is a valuta erõsödése mellett elkötelezett, akkor defláció is elképzelhetõ. Inflcáió csak a bankoknak jó, mert akkor az emberek oda viszik befektetni a pénzüket. Holott a pénzt másra is lehet költeni. Ha alacsony a kamat és alacsony az inflcáió, akkor bankok helyett a gazdaságba fektetik be a pénzt, hiszen ha nincs pénz romlás, akkor a gazdasági haszonra alapozott befektetés jobban jövedelmez.
Mi köze ennek a földrajzhoz ?
A kérdező hozzászólása: Ott került szóba/tanultunk róla.
>> Ott került szóba/tanultunk róla. Még jó, hogy nem a tornaórán, ahol a tornatanár így kiált fel: Né, amott szalad a kamatláb !!
9. tananyag ... gazdaságföldrajz!

Ha nincs peteérés az ovulációs teszten elmarad a második piros csíkocska, vagy akkor is megjelenik ha ovuláció van, de nincs peteérés?

Remélem sikerült érthetően fogalmazzak.

Legjobb válasz: Szerintem fordítva gondolod... vagy én értem félre. Tehát, hogy az ovulációs teszt akkor is mutat-e valamit, ha nem "szabadul ki a petesejt, csak megérik", tehát, ha nincs ovuláció, csak peteérés? Mert én úgy tudom, hogy igen, a hormonszint változását mutatja, de azt, hogy valóban megtörtént-e a petesejt kiszabadulása, az csak ultrahangos cikluskövetéssel bizonyítható teljes bizonyossággal. Ha félreértettem a kérdésed, akkor elõre is bocsi! :) De ha így gondoltad, akkor talán segíthettem.

Szerintem fordítva gondolod... vagy én értem félre. Tehát, hogy az ovulációs teszt akkor is mutat-e valamit, ha nem "szabadul ki a petesejt, csak megérik", tehát, ha nincs ovuláció, csak peteérés? Mert én úgy tudom, hogy igen, a hormonszint változását mutatja, de azt, hogy valóban megtörtént-e a petesejt kiszabadulása, az csak ultrahangos cikluskövetéssel bizonyítható teljes bizonyossággal. Ha félreértettem a kérdésed, akkor elõre is bocsi! :) De ha így gondoltad, akkor talán segíthettem.
A kérdező hozzászólása: Igen jól értetted, köszönöm válaszodat, segítettél :-)

Ha nincs lámpám a biciklin, de láthatósági mellényben vagyok, megbüntet a rendőr, vagy nem nagyon szoktak kötekedni?

Legjobb válasz: Büntetnek, és rendszeresen van is rá precedens. A rendõr, ha egy szabályosan közlekedõ kerékpárt lát, az ELSÕ amit megnéz rajta, a világítóberendezések megléte/hiánya. Utána jön az összes többi. Ha megállít, és te nem választod az eredménnyel végzõdõ elmenekülést (ez jelenleg Magyarországon büntetési tétel, így nem célszerû választanod), mindenképpen pénzbírság a vége. A kérdés csak az, hogy mennyi. Ha nem vagy ittas, szabályos voltál, minden más felszerelésed megvan, illetve szépen nyugodtan, hirtelen kézmozdulatokat kerülve elõadod, hogy sose voltál még büntetve, szánod-bánod hogy nincs lámpád, de nagyon szegény családból származol, illetve épp most mész a boltba lámpát venni pont, csak tök véletlen hogy a bácsik itt voltak, stbstb, akkor lehet, hogy megsimogatják a buksid és azt mondják, hogy jól van öcsi, 2000, és nem láttuk egymást, de legközelebb meg ne lássunk lámpa nélkül! HA szerencséd van. Ha nincs, akkor 5-10k csekkes történet a minimum. Arra készülj, ha BÁRMILYEN felszerelés hiányzik, és sikeres a rendõr általi megállítás, pénzbírság nélkül nem fogod megúszni. Kell a pénz a rendõrségnek, és ha talál valamit, ami nem tiszta, nem fog egy ilyen lehetõséget kihagyni. Másrészt meg igazuk is van. Látni és látszani. Alapvetõ. Nem drága egy lámpa, egy kerékpár által okozott kár megtérítése viszont igen...

Büntetnek, és rendszeresen van is rá precedens. A rendõr, ha egy szabályosan közlekedõ kerékpárt lát, az ELSÕ amit megnéz rajta, a világítóberendezések megléte/hiánya. Utána jön az összes többi. Ha megállít, és te nem választod az eredménnyel végzõdõ elmenekülést (ez jelenleg Magyarországon büntetési tétel, így nem célszerû választanod), mindenképpen pénzbírság a vége. A kérdés csak az, hogy mennyi. Ha nem vagy ittas, szabályos voltál, minden más felszerelésed megvan, illetve szépen nyugodtan, hirtelen kézmozdulatokat kerülve elõadod, hogy sose voltál még büntetve, szánod-bánod hogy nincs lámpád, de nagyon szegény családból származol, illetve épp most mész a boltba lámpát venni pont, csak tök véletlen hogy a bácsik itt voltak, stbstb, akkor lehet, hogy megsimogatják a buksid és azt mondják, hogy jól van öcsi, 2000, és nem láttuk egymást, de legközelebb meg ne lássunk lámpa nélkül! HA szerencséd van. Ha nincs, akkor 5-10k csekkes történet a minimum. Arra készülj, ha BÁRMILYEN felszerelés hiányzik, és sikeres a rendõr általi megállítás, pénzbírság nélkül nem fogod megúszni. Kell a pénz a rendõrségnek, és ha talál valamit, ami nem tiszta, nem fog egy ilyen lehetõséget kihagyni. Másrészt meg igazuk is van. Látni és látszani. Alapvetõ. Nem drága egy lámpa, egy kerékpár által okozott kár megtérítése viszont igen...
Az sem mindegy hogy melyik városban vagy. Nálunk volt olyan idõszak mikor városi szinten elrendelte a helyi rendõrfõnök a biciklisek fokozott ellenõrzését, ami a végén már gusztustalan szopatásba ment át a tetves gyökér rendõrök részérõl akik mikor már a legtöbb biciklin volt világítás, elõvették a centi, és megmérték hogy a földtõl való távolsága jó-e a lámpának.
Elõször is, a rendõr nem büntet!! Bírságol:) Büntetni a bíróságnak van jogköre. 2, Lakott területen kívül mindig viseld a mellényt, ez a kerékpáros vagy gyalogos saját érdeke! Egyáltalán nem égõ és nagyon hasznos. Sötétedéskor vagy korlátozott látási viszonyok között (esõ, köd, hóesés) kötelezõ! Gyakorlatilag ahogy a józan ész diktálja...
Nem olvastam végig az összes kommentet, ezért nem tudom, hogy írta-e vki... bukósisak? Mondjuk nem tudom, de szerintem a lámpa szükségesebb, mint a láthatósági mellény. Nem tudom, de te lámpa nélkül tök sötétben szeretsz kerékpározni?
Gyorsan menj vissz a a Lidl be és vegyél egy elsõ+ hátsó lámpát. vagy a kínai butikba. Max 500Ft-ból megvan.Az életed többet ér. Láthatósági mellény csak lakott területen kívül kötelezõ.Akkor is ha van lámpád.És ajánlott is nagyon.Mert ha kissé ki van merülve az elem a lámpába, vagy nem jó helyen van már nem látni.Pláne ha szembõl is jön autó aminek a fényszórója vakít. A sisak az plusz, nem kötelezõ (még). A prizmákért, csengõért nem szoktak büntetni, hacsak nincs rossz napjuk. Amúgy tényleg kötelezõ tartozék, úgymint az elsõ és hátsó fék. De legegyszerûbb ha mikor meglátsz egy rendõrt leszállsz a bringáról és tolod.Mert akkor gyalogosnak számítasz, és oda nem kell lámpa. :)
A kérdező hozzászólása: látom az utolsó pár válaszoló nem érti a kérdést... :)
Ha cigány vagy akkor 100% hogy megbüntet, ha magyar akkor esetleg szól, hogy szerez be világítást és szállj le addig és toljad!Cigánynál nincs figyelmeztetés azonnal megbüntet!!!Tapasztalatból írom!!!
Lakott területen kívül a mellény és a lámpák kötelezõek, a jard nézi, hogy fel vannak-e téve elöl hátul és kerekenként legalább 1 sárga fényvisszaverõ a küllõkön is kötelezõ mindig mindenhol. Lakott területen bringáztam, 2-szer is volt jard, de nem állítottak meg, pedig otthon maradt az elsõ hátsó villogóm, kerékprizmám nincs, csak mellény volt rajtam. Tapasztalatom szerint nappal, lakott területen, tiszta idõben nem szívóznak.
Lámpa nélkül ne közlekedj, pláne ne járdán. Filléres kacat, néha még osztogatják is. Jobb az mindenkinek, ha van mûködõ lámpád. Megbüntet a rendõr, de ez a kisebbik gond, a nagyobb az, ha azért "bont le" egy teherautó, mert nem vett észre, vagy ha a járdán mész (ahol tilos), nem vagy látható és eléd lépnek simán, s ott a baj. Ilyennel ne játssz.
A fentit természetesen poénból írtam, nem javaslom, hogy így tegyél, hiszen a hatóság félrevezetése bûncselekmény, és én törvénytisztelõ állampolgár vagyok. Szóval csak vicc és kamu az egész. :)
megbüntet
Van sok, kresz által elõírt kötelezõ biztonsági felszerelés a bringán is, ami nélkül nem vehetsz részt a forgalomban . Ilyen az elsõ-hátsó lámpa, a hátsó vörös prizma, a kerekekben legalább 1-1 naancs prizma , de még a hangjelzõ készülék(csengõ) is kötelezõ felszereltség . Ezek közül ha bármelyik is hiányzik, akkor jogosan büntet meg a rendõr - mindazonáltal nem hallottam még olyan konkrét, hiteles esetrõl, hogy ilyen miatt büntettek volna
A kérdező hozzászólása: hát így lámpa nélkül nem mennék rá az útra, csak járda /kerékpárút. és Magyar vagyok, fehér Magyar...:D
MegbüntetHET, igen. Az, hogy erre mennyire mennek rá, függ attól is, hogy hol biciklizel és sajnos attól is, hogy milyen etnikumú vagy.
Nálunk csak a világítást nézik. Láthatósági mellényért még egyszer nem szóltak.
A kérdező hozzászólása: budapesti vagyok. na ez tényleg gusztustalan amit írtál... persze ha bele akanak kötni valamibe, megtehetik... :(
A kérdező hozzászólása: igen tudom hogy zéró tolerancia van, csak tapasztalatok érdekelnének, hogy ki hogy és mit tapasztalt ezzel kapcsolatban. én hülye nem vettem le a lámpáimat meg a km órát a lidlinél, s mire jöttem ki eltûnt, de imádom bringázni és szeretnék menni de most egy pár hétig nincs pénzem lámpákra.
Szia! Manapság zero tolerancia van, és a kerékpárosokat is büntetik ha tudják. Nem elég a láthatósági mellény! El kell látni a kerékpárt elõl fehér fényû, hátul piros fényû lámpákkal. Remélem tudtam segíteni.
nálunk buntetnek rendesen, sõt szondaztatnak. ismerõsömet 60E re vágták meg

Ki tudna olyan szerelmes idézeteket amik már a búcsúzásról szólnak de ne linket küldjetek hanem magatoktól de link is jöhet ha nincs más vers is lehet?

köszikeh

Legjobb válasz: Egész életemben emlékezni fogok rád, és te is emlékezni fogsz rám. Akárcsak az alkonyatra, az ablakot verõ esõre és mindarra, ami mindig a miénk marad, mert soha nem birtokolhatjuk. Igazi csókot akartam, olyat, amire érdemes visszaemlékezni, de rég megtanultam, hogy ne legyenek elvárásaim a búcsúkkal kapcsolatban. Nincs rájuk garancia, és nem is ígérte meg õket senki. Már az is szerencse, sõt áldás, ha az embertõl egyáltalán elbúcsúznak. Mindent elviszek és mindent itt hagyok, Sohasem voltam és sohasem vagyok, Te álmodj engem, álmodj tovább, Soha nem veszíthetsz el. A hamarosan elváló szerelmesek szavai igazat szólnak. Féltem, hogy kínszenvedés vár rám a sötétben és ez nem tartott vissza. De ha a fény és az öröm veszélyét ismertem volna, soha el nem jövök. Ez a búcsú a legmélyebb seb, amit életemben elszenvedtem. Nagyon nehéz megtartani az ígéreteket, és nem sírni, amikor valaki elmegy, aki mindennél kedvesebb... és nem várni ki az utolsó pillanatig, amíg elindulnak a vonatok. Utána úgyis mindég egyedül marad az ember a nagy, sötét, ködös életben. Gyakran gondolok arra, hogy nincs szomorúbb dolog a világon, mint ha el kell válnunk szeretteinktõl. Az ember olyan elveszettnek érzi magát.

Egész életemben emlékezni fogok rád, és te is emlékezni fogsz rám. Akárcsak az alkonyatra, az ablakot verõ esõre és mindarra, ami mindig a miénk marad, mert soha nem birtokolhatjuk. Igazi csókot akartam, olyat, amire érdemes visszaemlékezni, de rég megtanultam, hogy ne legyenek elvárásaim a búcsúkkal kapcsolatban. Nincs rájuk garancia, és nem is ígérte meg õket senki. Már az is szerencse, sõt áldás, ha az embertõl egyáltalán elbúcsúznak. Mindent elviszek és mindent itt hagyok, Sohasem voltam és sohasem vagyok, Te álmodj engem, álmodj tovább, Soha nem veszíthetsz el. A hamarosan elváló szerelmesek szavai igazat szólnak. Féltem, hogy kínszenvedés vár rám a sötétben és ez nem tartott vissza. De ha a fény és az öröm veszélyét ismertem volna, soha el nem jövök. Ez a búcsú a legmélyebb seb, amit életemben elszenvedtem. Nagyon nehéz megtartani az ígéreteket, és nem sírni, amikor valaki elmegy, aki mindennél kedvesebb... és nem várni ki az utolsó pillanatig, amíg elindulnak a vonatok. Utána úgyis mindég egyedül marad az ember a nagy, sötét, ködös életben. Gyakran gondolok arra, hogy nincs szomorúbb dolog a világon, mint ha el kell válnunk szeretteinktõl. Az ember olyan elveszettnek érzi magát.
До свидания!
"azt mondják a szerelem elvakit és ez jo indok arra hogy a barátnöm nevét én szarral kenjem fel a falra" "látod kislányom, remélem tanultál ebböl mondtam ha faszra markolsz kiesik a barbi a kezedböl"
Felturtuk a remény szemétdombját s ahogy kedvenc bögréjét ragasztaná meg az ember úgy illesztegettük egymáshoz a bukott szerelem darabkáit.Persze az elsõ koccanásnál széttört az egész.Idõvel fársztóvá vált hogy mindig ugyanabba a kelepcébe sétálok bele, melyet a bujának igérkezõ test rejtett.A vágy botorkált a síkátorba, bukdácsolt becsapottan, elégetten
Love is a name Sex is a game Forget the name And play the game
A kérdező hozzászólása: Felõlem a te idõd megy pocsékba!
A kérdező hozzászólása: Persze angol is jöhet!
22:52 vagyok, ha kell még akkor írj
Fehér erdõbe jártam, fekete ibolyát láttam, lehet hogy színvak vagyok, de azért még locsolhatok!
Angol jöhet?
Na várj mindjárt keresek neked párat :D
A kérdező hozzászólása: Nem locsolókat!!!
fuckyeah kérdés.
Hát igen szeretlek.Te persze még csak észre sem vetted de ebben én vagyok a hibás.Különben nem is fontos. Te azonban éppen olyan ostoba voltál mint én.Probálj meg boldog lenni!

Ha nincs gyerekünk ki örököl a férjem után? 1 év házasság félek kitesznek a lakásból? én rendeztem be de erről nincs papir

Legjobb válasz: elõször:leszármazott ha nincs: házastárs, ha nincs: felmenõk, ha nincs: egyenesági rokonok tehát nálatok te.

elõször:leszármazott ha nincs: házastárs, ha nincs: felmenõk, ha nincs: egyenesági rokonok tehát nálatok te.
épp tegnap kérdeztem az ügyvédet, nemrég változott. minden ingó és ingatlan vagyon a házastársat illeti.
ja, bocs, és nem mindegy, hogy a lakás közösen szerzett vagyon, vagy a férjedé volt már a házasságkötés elõtt.
Elhunyt a férjed? Vagy miért kérdezel ilyet?
Ha nincsen gyerek, akkor ha élnek a szülei azok, ha nem akkor testvérek, azok gyerekei, így tovább.Nem tudom, hogy egy év után jár-e neked, de téged illetne az özvegyi haszonélvezeti jog.
ingatlanjog.hu
Részvétem. Nem tehetnek ki. Ha a férjednek nem volt/nincs gyereke, akkor te örökölsz (nemrég változott az öröklési jog) "Ha az örökhagyónak leszármazója nincs, egyedüli törvényes örököse a házastársa . (Ebben az esetben a házastárs nem haszonélvezetet, hanem "állagot" örököl.) " http://www.csaladjog.com/taj_oroklesirend.html
Eloszor is reszvetem. Masodszor pedig keress fel egy ugyvedet.
Ha a férjed örökölte a lakást, csak 1/3 részt kapsz, a többi a rokonoké.(ági örökösödés).Ha viszont a lakás nem valamelyik felmenõjétõl származik , akkor te vagy az örökös.
Ha nincs házassági szerzõdés akkor téged illet a vagyon. Mert így te vagy a legközelebbi hozzátartozó.
A kérdező hozzászólása: el...
Még az elõzõhöz hozzátéve - írásban!
Miért nem a férjeddel beszéled meg? Tisztességgel, most intézkedjetek!
A kérdező hozzászólása: férjemé volt házasság elött is ekkor mi a helyzet?
Részvétem, ha házzasok voltatok mindegy ki örököl téged haszonélvezet illet meg szóval nem tehetnek ki, özvegyi nyugdij is jár. Minden bíroságon van panasznap ahol adnak ingyenes jogi tanácsot ott mindent elmondanak. Az ex nem számit csak ha ott voltak gyerekek akkor ök örökölnek de nem rakhatnak ki.

Még van 3 napom a nem vártig, ha nincs krémes folyásom az baj? Akkor már tuti nincs baba? Sok helyen olvasom hogy krémesnek kéne lennie de nekem semmi nincsen vagy egy gombnyi nagyságú de nem krémes de az egy nap max egyszer.

A h?m még fent van.

Legjobb válasz: Ha felmész a babatervezõk otthonára akkor ott elolvashatod, hogy a terhesek többségénél a nem várt elõtti napokra inkább szárazság volt jellemzõ és ritkán bõséges folyás. A lényeg, hogy ne legyen vizes folyás, mert az sajna mensit jelez. Sok sikert.

Ha felmész a babatervezõk otthonára akkor ott elolvashatod, hogy a terhesek többségénél a nem várt elõtti napokra inkább szárazság volt jellemzõ és ritkán bõséges folyás. A lényeg, hogy ne legyen vizes folyás, mert az sajna mensit jelez. Sok sikert.
Nem törvényszerû se a vizesfolyás, se a nagyon váladékozás.Attól még lehetsz terhes!Ha nem jön meg, helyette csinálj 1 tesztet, azt meglátod!

Sex után alhasi fájdalmam van, egész nap fáj utánna, miért lehet ez? Orvosnál voltam de ügyet sem vett rá, azt mondja nincs velem semmi, ha nincs akkor miért fáj? Van igy még valaki?

Legjobb válasz: Ez gyakori probléma nõknél, de több különbözõ oka is lehet. Ha nincs felfázásos problémád (akkor a pisilés is fájdalmas, és csökkent mennyiségû), és a szervi okok is kizárhatók (gondolom a nõgyógyász nem talált semmit), akkor marad az alhasi vérbõség problémája. Errõl azt írják, hogy a túlságosan felfokozott szexuális izgalom miatt van, amit nem követ kellõ intenzitású orgazmus. Ezáltal az a sok vér ott marad az alhasi erekben, és feszít. A megoldás a szexben keresendõ, meg kell találni a módját a számodra tökéletes kielégülésnek. Elõfordul, hogy valakinél a fájdalmak a szexuális élet tudattalan hárításának a jelzései. Tehát az orvosok ezzel a problémával valóban tehetetlenek...

Ez gyakori probléma nõknél, de több különbözõ oka is lehet. Ha nincs felfázásos problémád (akkor a pisilés is fájdalmas, és csökkent mennyiségû), és a szervi okok is kizárhatók (gondolom a nõgyógyász nem talált semmit), akkor marad az alhasi vérbõség problémája. Errõl azt írják, hogy a túlságosan felfokozott szexuális izgalom miatt van, amit nem követ kellõ intenzitású orgazmus. Ezáltal az a sok vér ott marad az alhasi erekben, és feszít. A megoldás a szexben keresendõ, meg kell találni a módját a számodra tökéletes kielégülésnek. Elõfordul, hogy valakinél a fájdalmak a szexuális élet tudattalan hárításának a jelzései. Tehát az orvosok ezzel a problémával valóban tehetetlenek...
túl erõs hatást mért a méhedre...Nem voltatok picit vadak? :) most komolyan. nekem akkor szokott fájni :S ti huncutok :D
A kérdező hozzászólása: tisztelt DR ha nemi életet élek akkor is nagyon fáj a hasam a hetekben már közben is fáj de amikor nem élek akkor is fáj a rák szûrésem p2-es az orvos valami olyasmit mondott hogy valami a méhemnél van egy megszakítás KÖSZÖNÖM HOGY VÁLASZOL


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!