Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs akkor is használhatom a (3 db)

Ha nincs tünetem akkor is használhatom a hüvelykúpot?

Két napig nagyon er?s ammónia szaga volt a folyásomnak.Elmentem a dokihoz, de azt mondta nem lát semmit (minimális fluor, de semmi rendellenes), de ha akarom ír kúpot és ha úgy érzem használjam.De azóta nem volt szagos.Most akkor használjam vagy ne??20 hetes kismama

Legjobb válasz: Ha nincs tüneted, nem kell,ha visszajönnek a tünetek, használd.

Ha nincs tüneted, nem kell, ha visszajönnek a tünetek, használd.
Fölösleges, tünetmentesen ne használd. Megelõzésre gondoltál? Arra sem kell. Jó babavárást!

Mi az a proxy? És ha nincs proxy szerverem, akkor is használhatom?

Legjobb válasz: amid nincs azt hogy tudod használni? :O http://hu.wikipedia.org/wiki/Proxy

amid nincs azt hogy tudod használni? :O http://hu.wikipedia.org/wiki/Proxy
Mobilnetek (se telefonos, se USB modemes) nem használnak proxyt. Ha mobilneted van, akkor a Firefox-ban is a Nincs Proxyt kell bejelölni.

Ha van utazásra kedvezményem (apukám meghalt, gyámolt személyként kaptam), csak annyiszor használhatom a kedvezményt, amennyi hely van a papíron, vagy ha nincs lehetőségem lepecsételtetni, akkor anélkül is utazhatok 90%os kedvezménnyel?

Legjobb válasz: Kollégista voltam, ott volt egy gyerek, akinek volt ilyen papírja, neki azt hiszem, az anyja halt meg, azért kapta. Õ radírral próbálta kikoptatni a megvolt pecséteket, hogy ott még legyen hely, mert szerinte csak addig lehet, amíg le tudják pecsételni. Próbáld ki, szerintem egy próbát megér.

Kollégista voltam, ott volt egy gyerek, akinek volt ilyen papírja, neki azt hiszem, az anyja halt meg, azért kapta. Õ radírral próbálta kikoptatni a megvolt pecséteket, hogy ott még legyen hely, mert szerinte csak addig lehet, amíg le tudják pecsételni. Próbáld ki, szerintem egy próbát megér.
Addig kérheted csak, amíg van rajta hely. Ha buszon nem kérik azért nem büntetnek meg Téged, viszont ha vonattal utazol ott ha kérik, ha nem pecsételtesd le amikor veszed a jegyed, mert különben a kalauz megbüntet.
annyit használhatsz amennyi hely van rajta. van 2db 90-es a többi 50-es, 2db 50-es ér egy 90-est. én árvaellátás mellé kaptam annó. radírozni nem fogod tudni szerintem, nm tuti , h megéri trükközni vele, bünti jár érte.
Ha radírozod, az hamisítás, és elvehetik a jegyedet. (Nem lesz semmi kedvezményed)
A kérdező hozzászólása: Nem radírozom, és mivel még tanuló vagyok, ezért alapból jár nekem az 50%-os kedvezmény úgyhogy ezt csak hosszabb utakra használom, de ha például csak automatából tudok jegyet venni, és ezért nincs lepecsételve, azzal is törvényt szegek? Vonaton eddig nem kérték még a papírt...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!