Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs akkor is használhatom (5 db)

Ha nincs tünetem akkor is használhatom a hüvelykúpot?

Két napig nagyon er?s ammónia szaga volt a folyásomnak.Elmentem a dokihoz, de azt mondta nem lát semmit (minimális fluor, de semmi rendellenes), de ha akarom ír kúpot és ha úgy érzem használjam.De azóta nem volt szagos.Most akkor használjam vagy ne??20 hetes kismama

Legjobb válasz: Ha nincs tüneted, nem kell,ha visszajönnek a tünetek, használd.

Ha nincs tüneted, nem kell, ha visszajönnek a tünetek, használd.
Fölösleges, tünetmentesen ne használd. Megelõzésre gondoltál? Arra sem kell. Jó babavárást!

Androidra van olyan MSN program, ami akkor is használható, ha nincs net?

Legjobb válasz: Nincs. Se mobilra, se pc-re. Net nélkül nem megy sem az MSN sem a Skype.

Nincs. Se mobilra, se pc-re. Net nélkül nem megy sem az MSN sem a Skype.
A nevében az N betû a network szó rövidítése ami hálózatot jelent, és kell is neki a hálózat elérése. De ha csak magadnak szeretnél írogatni akkor a jegyzettömb kiválóan alkalmas erre.
LOL...telefon nélkül próbáltál már telefonálni?
A kérdező hozzászólása: Jó, nézhettek hülyének, nem érdekel. Azért kérdeztem, mert egyik barátnõmnek a telefonján egy cent sincs, nincs rajta net, mégis rá van telepítve valahogy az MSN, és tud beszélgetni.
nem használ esetleg wifit vagy megkezdett mobilnetje van erre a hónapra?
"A kérdező hozzászólása: Jó, nézhettek hülyének, nem érdekel. Azért kérdeztem, mert egyik barátnõmnek a telefonján egy cent sincs, nincs rajta net, mégis rá van telepítve valahogy az MSN, és tud beszélgetni." Feltöltõkártyás elõfizetése van és elõre fizet a net elérésért. Szóval levonják az árát, és utána használható. Akkor is ha már az egyenleg telefonálásra nem alkalmas.

Mi az a proxy? És ha nincs proxy szerverem, akkor is használhatom?

Legjobb válasz: amid nincs azt hogy tudod használni? :O http://hu.wikipedia.org/wiki/Proxy

amid nincs azt hogy tudod használni? :O http://hu.wikipedia.org/wiki/Proxy
Mobilnetek (se telefonos, se USB modemes) nem használnak proxyt. Ha mobilneted van, akkor a Firefox-ban is a Nincs Proxyt kell bejelölni.


Elég sok pattanásom szokott lenni, most kipróbáltam, hogy este fogkrémet vagy citromlét teszek rájuk, és egész szépen leszáradtak, már csak enyhe bőrpír maradt utánuk. Használhatom tovább ezeket akkor is, ha nincs pattanásom?

Nem fogja túlságosan kiszárítani a bőröm? Félek, hogy kiszárítják, és akkor ezért lesznek majd pattanásaim. Mivel előzzem meg, hogyha ezek véglegesen elmúlnak, hogy ne jöjjön ki több, vagy ha kijön is csak egy-kettő, ne pedig 10? A kozmetikai szerek nekem annyira nem váltak be, egyedül a garnier arcradírt használom hetente egyszer, és egy alkoholos tonikot szintén hetente egyszer. Zsíros bőröm van. Még egy kérdésem lenne: szabad alapozót, sminket tegyek, ha még van pár ilyen piros pattanásom? Vagyis inkább csak a helyük piros, maga a dudor már eltűnt. Azt hallottam, hogy ha így rákennem az arcomra az alapozót, akkor "elviszem a fertőzést", és még több pattanásom lesz. Ez mennyire igaz?

Legjobb válasz: Énis használok ilyeneket bár nem folyamatosan..Szerintem jó ha segítettek de ne használd õket akkor is ha nincsen pattanásod. Ez alatt használj valami krémet ami megelõzi õket,és 2 naponta bõrradírral radírozd át a bõröd.

Énis használok ilyeneket bár nem folyamatosan..Szerintem jó ha segítettek de ne használd õket akkor is ha nincsen pattanásod. Ez alatt használj valami krémet ami megelõzi õket, és 2 naponta bõrradírral radírozd át a bõröd.
A kérdező hozzászólása: Kétnaponta nem lesz sok: Én úgy tudom egy héten max. 2x szabad. Te milyen krémet ajánlasz? Neked mi jött be?
A kérdező hozzászólása: Az utolsót már próbáltam, nekem sajna nem vált be. :s

Ha van utazásra kedvezményem (apukám meghalt, gyámolt személyként kaptam), csak annyiszor használhatom a kedvezményt, amennyi hely van a papíron, vagy ha nincs lehetőségem lepecsételtetni, akkor anélkül is utazhatok 90%os kedvezménnyel?

Legjobb válasz: Kollégista voltam, ott volt egy gyerek, akinek volt ilyen papírja, neki azt hiszem, az anyja halt meg, azért kapta. Õ radírral próbálta kikoptatni a megvolt pecséteket, hogy ott még legyen hely, mert szerinte csak addig lehet, amíg le tudják pecsételni. Próbáld ki, szerintem egy próbát megér.

Kollégista voltam, ott volt egy gyerek, akinek volt ilyen papírja, neki azt hiszem, az anyja halt meg, azért kapta. Õ radírral próbálta kikoptatni a megvolt pecséteket, hogy ott még legyen hely, mert szerinte csak addig lehet, amíg le tudják pecsételni. Próbáld ki, szerintem egy próbát megér.
Addig kérheted csak, amíg van rajta hely. Ha buszon nem kérik azért nem büntetnek meg Téged, viszont ha vonattal utazol ott ha kérik, ha nem pecsételtesd le amikor veszed a jegyed, mert különben a kalauz megbüntet.
annyit használhatsz amennyi hely van rajta. van 2db 90-es a többi 50-es, 2db 50-es ér egy 90-est. én árvaellátás mellé kaptam annó. radírozni nem fogod tudni szerintem, nm tuti , h megéri trükközni vele, bünti jár érte.
Ha radírozod, az hamisítás, és elvehetik a jegyedet. (Nem lesz semmi kedvezményed)
A kérdező hozzászólása: Nem radírozom, és mivel még tanuló vagyok, ezért alapból jár nekem az 50%-os kedvezmény úgyhogy ezt csak hosszabb utakra használom, de ha például csak automatából tudok jegyet venni, és ezért nincs lepecsételve, azzal is törvényt szegek? Vonaton eddig nem kérték még a papírt...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!