Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs akkor is (1057 db)

Aktív hangszedős akusztikus gitárnál, azt mondták nekem hogy lemeríti az elemét ha benne hagyom az erősítő kábelét. Nyilván akkor ha be van kapcsolva az erősítő, de ha nincs akkor is merül az elem? Célszerű kihúzni belőle mindig?

(ésszerűtlenül hangzik de kiváncsi vagyok mi az igazság)

Legjobb válasz: függetlenül attól hogy be van e kapcsolva az erõsítõ igen le fog merülni mivel a jack aktiválja az áramkört... szóval érdemes mindig kihúzni...

függetlenül attól hogy be van e kapcsolva az erõsítõ igen le fog merülni mivel a jack aktiválja az áramkört... szóval érdemes mindig kihúzni...
Semmi köze az erõsítõhöz, nem az erõsítõ szívja ki az elektronokat... A gitárban egy áramkör van, amit a jack dugó zár, és olyankor terméazetesen merül.

Az miért van hogy 2 és fél hónapja volt az első mensesem lassan már 3 hónap és még semmi én úgy tudom ha nincs akkor is fehér folyásnak kellet volna lenni-e ez alatt a idö alatt vagy nem mindig van az elsőnél?

Legjobb válasz: Mennyire vagy testileg fejlett? Puncid és a hónaljad szõrösödik? Melled nõ? Egyébként ne aggódj, még nagyon fiatal vagy és ilyenkor több hónap is kimarad. Még csak most fejlõdik a hormonrendszered.

Mennyire vagy testileg fejlett? Puncid és a hónaljad szõrösödik? Melled nõ? Egyébként ne aggódj, még nagyon fiatal vagy és ilyenkor több hónap is kimarad. Még csak most fejlõdik a hormonrendszered.
A kérdező hozzászólása: Igen a puncim már elégé szörös föleg a szeméredomb, a hónaljam meg minimálisan azóta miótta meg volt az elsõ a melleim is nõtek egy picit. De az olvastam itt az oldalon hogy akinek meg jönni közeleg az elsõ fél évig fehér folyása van de de nekem elöte nem volt oktoberben fogta magát és meg jött kb 7 napra azóta semmi csak cici növekedés
Úgy tudom én is, hogy a fehérfolyás mindennapos dolog. Hol több van, hol kevesebb. Szerintem szólj Anyukádnak.
Elõzõ kettõ vagyok. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 13 leszek 2honap múlva

Lopják a netemet? Pár hete azt vettem észre, h a netem eszméletlenül lassú, sőt, ez nem is kifejezés. De csak akkor, ha a tesómnak is fel van nyitva a gépe (ha nincs akkor eléggé jó).

Amúgy routerunk van. Lehet, h ? valahol beállította azt,h neki jobban menjen a net, mint nekem? Már csak bosszúból is, mert jól összevesztünk és azóta nem beszélünk egymással.

Legjobb válasz: Hát lehet a tesód vadúl tölt le! Ha wifis a routered lehet távolról valaki kapcsolódik és tölt le (bár azt mondtad csak akkor ha tesód gépe be van kapcsolva) Létezik olyan router is (olcsó kategoriában talán a Dlink DIR-300) amibe be lehet állítani a sávszélesség korlátott adott ip tartományon, tehát efektíve ha nagyon akarja be tudná lassíitani a kapcsolatod, bár ekkor nem lenne összefüggés a tesód bekapcsolt vagy kikapcsolt gépe közt. Az hogy a gépedre bejelentkezik a tesód mikor nem vagy ott, legkönyedébb úgy tudná megtenni, ha a Rendszergazdai fiók nincs levédve jelszóval. (Feltéve ugyebár ha nem maga a Rendszergazdai fiókodat használod) röviden talán ennyi.

Hát lehet a tesód vadúl tölt le! Ha wifis a routered lehet távolról valaki kapcsolódik és tölt le (bár azt mondtad csak akkor ha tesód gépe be van kapcsolva) Létezik olyan router is (olcsó kategoriában talán a Dlink DIR-300) amibe be lehet állítani a sávszélesség korlátott adott ip tartományon, tehát efektíve ha nagyon akarja be tudná lassíitani a kapcsolatod, bár ekkor nem lenne összefüggés a tesód bekapcsolt vagy kikapcsolt gépe közt. Az hogy a gépedre bejelentkezik a tesód mikor nem vagy ott, legkönyedébb úgy tudná megtenni, ha a Rendszergazdai fiók nincs levédve jelszóval. (Feltéve ugyebár ha nem maga a Rendszergazdai fiókodat használod) röviden talán ennyi.
A routereknek általában van egy webes alapú felhasználói felülete, így léphetsz be rá: 1. lépés: indíts el egy parancssort, és írd be, hogy ipconfig. Keresd meg a "default gateway" vagy "alapértelmezett átjáró" szöveget. A hozzá tartozó IP címet írd be egy böngészõbe. 2. megjelenik egy ablak, ahol jelszóval beléphetsz. 3. mivel ezt a jelszót már biztos megváltoztatta a testvéred, ezért csak azt teheted, hogy a router hátoldalán egy gémkapoccsal 5-10 másodpercig nyomva tartod a rest gombot. Így visszaállítod alaphelyzetbe és visszaáll a gyári jelszó, amit a router leírásába nézhetsz meg. 4. ezután be kell állítani az internetelérést 5. és a sebességkorlátokat is beállíthatod, ha a router lehetõvé teszi.
A másik probléma: Ha a tesód be szokott lépni a gépedre, azt nem biztos hogy a hagyományos windows bejelentkezéssel teszi. - ha azzal teszi, akkor azt tilts le: http://netsecurity.about.com/od/securingwindowsxp/ss/disable.. - ha valamilyen kémprogramot használ, akkor tegyél fel egy vírusírtót/tûzfalat. ezt javaslom: http://www.personalfirewall.comodo.com/download_firewall.html
De mondom én még csak a D-link azon tipusát tudom hogy sávkorlátos beállítással rendelkezik meg talán ZYXEL tipusúak. Meg ugyebár a professzionális cisco. De ilyen smc, msi, t-plink, linksys.... kizárnám hogy tudnák ezt. Max olyan van, hogy skyp és egyébb netes alkalmazásra szabadít fel prioritás szerint nagyobb sávszélességet.
De a távoli asztalkapcsolathoz is ismernie kell a jelszót.
A tesód torrentezik. A torrent kliensében a feltöltést a maximumról(0) vegyétek le 4-20 kb/s-re( a neted feltöltési sebességétõl függ).
A kérdező hozzászólása: És hol tudnám megnézni, beállítani a sávszélességet? Amúgy le van jelszavazva a gépen, én egy édes, kis programocskára gondoltam, pl. amit csinálok azt megjegyzi, leírja magának és átküldi neki(már találkoztam ilyennel)...
A kérdező hozzászólása: Szerintem az neki korlátlan, mint ahogy nekem is. De mindegy, ha megtudom, hogy vlmit mûvelt a gépemmel, akkor max kitekerem a nyakát:) Köszi a válaszokat.

Ha terhes vagy még nem jött meg a nemvárt akkor mindig szokott folyás lenni előtte? Ha nincs akkor ne is reménykedjen a nő? Csak a mellbimbó vagy a melludvar is bebarnúl?

Legjobb válasz: Kicsit fura a kérdésed.Szóval ha kismama vagy akkor általában az elsõ menzi idején rózsaszínes a folyás.Folyás általában van, de ha esetleg nincs, vagy csak minimális és nem veszed úgy észre attól lehetsz terhes.Terhesség idején em csak a mellbimbó, hanem az udvara is barnul!

Kicsit fura a kérdésed.Szóval ha kismama vagy akkor általában az elsõ menzi idején rózsaszínes a folyás.Folyás általában van, de ha esetleg nincs, vagy csak minimális és nem veszed úgy észre attól lehetsz terhes.Terhesség idején em csak a mellbimbó, hanem az udvara is barnul!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat!!!
Nekem csak egy kis mennyiségû folyásom van és 5 hetes vagyok!Van aki teljessen száraz!
A kérdező hozzászólása: Akkor az nem baj ha valakinek nincs! Gratulálok a babához!!!!!

Tudna vki olyan programot mondani ami ellenõrzi hogy minden driver fent van a gépemen és ha nincs akkor le is tölti a hiányzó drivert INGYEN?

Legjobb válasz: Triall verzióban találhatsz ilyet, de sokszor kellemetlen dolgot is adnak mellé. Felmész a géped, alaplapod, egyébb hardvered gyártójának oldalára, és letöltöd, ha nincs CD -d hozzá. Ha van CD -d, arról tudod telepíteni az eszközkezelõben látod miket nem ismert fel.

Triall verzióban találhatsz ilyet, de sokszor kellemetlen dolgot is adnak mellé. Felmész a géped, alaplapod, egyébb hardvered gyártójának oldalára, és letöltöd, ha nincs CD -d hozzá. Ha van CD -d, arról tudod telepíteni az eszközkezelõben látod miket nem ismert fel.
Ezzel a programmal figyelemmel kísérheted a forgalmad(akár órákra lebontva is): http://www.softperfect.com/products/networx/
Nem forgalmaz olyankor semmit de mi az hogy 5GB-ot lehasználod?Elvileg korlátlannak kéne lennie nem?
A legolcsóbb csomag havi 5 GB-os adatforgalmi korláttal használható. Túlforgalmazási díj tudtommal egyik szolgáltatónál sem létezik (elriasztja az elõfizetõt), helyette a hónap végéig egy erõsen korlátozott sebességgel szolgáltatnak ha eléred a limitet. A modem pedig nem forgalmaz csak úgy magától, ha áram alatt van. Kikapcsolt gép esetén nincs honnan és hová adatot küldeni, a szolgáltatóval való esetleges kapcsolat jelentéktelen adatforgalmat jelent, ha egyáltalán van ilyen.
http://www.upc.hu/kabel-internet/fiber-power-10/ "A Fiber Power 10 csomag választása esetén az egy naptári hónapon belül elért 5 GB adatforgalmi korlát elérését követõen a csomag maximális le- és feltöltési sebességét 0, 25/0, 13 Mbit/s, garantált le- és feltöltési sebességét 0, 06/0, 06 Mbit/s sebességre lassítjuk az adott naptári hónap végéig."
Amúgy szerintem elég nagy hiba volt ezt a csomagot választani. Így inkább már mobilnet mert legalább azt hurcolhatod magaddal: http://www.vodafone.hu/lakossagi/internet/szamitogepen/elofi..
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm szépen a válaszát.
Ennél a legkisebb csomagnál a UPC forgalmi korlátot vezetett be, az elérése után lassítják netet, mint a mobilok. Torrentezni, sokat videózni nem lehet vele.

Győrben a genetikai uh-t melyik héten végzik (18-19-20? ) Ha nincs magánorvos, ha látszik-akkor is megmondják a baba nemét? Orvos végzi mindenképp-v. Csinálhatja a szonográfus is?

Legjobb válasz: Nekem magándokim van, de a genetikai UH-t csak a kórházban végezhetik el. Engem a 18ik héten küldött el. SOkat kell várni, nem túl kedvesek, de Én kifogtam egy kedves dokit, aki magától rákérdezett h akarom-e tudni a nemét. Mondom természetesen :) És akkor mondta, hogy kisfiú lesz :) Ja, és orvos kell hozzá mindenképp. 26hkm

Nekem magándokim van, de a genetikai UH-t csak a kórházban végezhetik el. Engem a 18ik héten küldött el. SOkat kell várni, nem túl kedvesek, de Én kifogtam egy kedves dokit, aki magától rákérdezett h akarom-e tudni a nemét. Mondom természetesen :) És akkor mondta, hogy kisfiú lesz :) Ja, és orvos kell hozzá mindenképp. 26hkm
Szia! Igaz nekem van magándokim, de engem a 20.héten küldött el.A baba nemét megmondják, ha rákérdezel(de ne a vizsgálat legelején mert azt nem szeretik és akkor bunkók).Orvos végezte nekem a vizsgálatot. 30hkm
Szia! Igen, úgy van ahogy az elsõ válaszoló írta. Minden esetben csak orvos csinálhatja a genetikai uh-t, és ne az elején kérdezz rá a nemére :) 31 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi Lányok!
A kérdező hozzászólása: Köszi, és gratulálok a kisfiadhoz :) Ezt egyébként nem értem, abszolút nem egységes, ismerõseim is random lettek elküldve...van aki a 18-dik hetet betöltve, van aki 19, 20, de volt aki 21...nem értem én ezt :) ..kíváncsian várom, holnap megyek dokihoz, és mivel havonta egyszer kell menni, gondolom most ad már beutalót...majd megírom a végeredményt..
Tényleg orvos válogatja, ki mikor csináltatja az UH-t, legalábbis én is így vettem észre.Azért ha szeretnétek tudni a nemét egyél elõtte csokit :D Biztos ami biztos :D Boldog babavárást! 1.válaszoló, 30hkm
A kérdező hozzászólása: 19 héten csinálják, de közben voltam priváton is, amin kisfiút mondtak... :) de jövõ héten megyek a kötelezõre, úgyhogy ott biztos kiderül :D

Van olyan férfi aki érzelmes és ragaszkodó, de az ágyban kemény, erőszakos, és bántani is képes? Ilyet szeretnék, de ha nincs akkor beletörődök!

18L

Legjobb válasz: jelen! csak egy valami hiányzik belõlem.. én sajnos nem vagyok képes online ismerkedni.. sõt, nem is látom sok értelmét :) na go ki a világba, mert több sikerrel jársz.. hidd el. De ha csak a jelenlétre vagy kíváncsi akkor +1

jelen! csak egy valami hiányzik belõlem.. én sajnos nem vagyok képes online ismerkedni.. sõt, nem is látom sok értelmét :) na go ki a világba, mert több sikerrel jársz.. hidd el. De ha csak a jelenlétre vagy kíváncsi akkor +1
merre is laksz?:)
A kérdező hozzászólása: igen, kértem már exeimet meg, de egyikse ment bele, mondván õ nem lenne képes bántani...
ha ezt szeretnéd :) szerintem a férfiak többségének ez bejön, de nem feltétlen merik csinálni mert a nõk többségének viszont nem tetszik az ilyesmi. A megoldás az, hogy kérni kell!
Addig okés, hogy érzelmes és ragaszkodó vagyok, de nõt bántani még csak akkor tudtam, ha már nagyon felidegesített. Sajnos apám bunkóságát láttam gyerekkoromban és ezért próbálom elfolytani az agresszióimat. 22/F
Én simán felpofozlak és úgy megraklak, hogy belekékülsz.
itt vagyok mondjuk én :D 18F
A kérdező hozzászólása: én is meg tudom számollni egy kezemen hány fiúval voltam.amugy meg én is utálok online ismerkedni de a buszon mégsem hirdethetem ki hogy ilyen férfit szeretnék :DD
sok ilyen van. én is ezt gondolom magamról. pedig csak 1 csajjal voltam :D
Kérdezzél...
A kérdező hozzászólása: irnjatok privátot ha gondoljátok, én szivesen kikérdeznélek titeket :)
Törõdj bele.
20/f itt vagyok szia :) )
A kérdező hozzászólása: no yó...mondani bármit lehet ;)
Jah, minnyá itt vagyok én :D 34F
ha a hölgy feltüzel én is ilyen vagyok egy bizonyos határokon belül persze...
az én barátom pontosan ilyen volt 4 hónapon keresztül és teljesen kiábrándultam belõle. Nekem ez a skizo-stílus nem jött be...

Ha nem indul be a szülés és úgy megyek be a kórházba, hogy mára vagyok kiírva, de beutalom nincs akkor is fogadnak? Mi a teendő várjak hétfőig és menjek dokihoz vagy holnap a kórházba?

Nincs beutalom,de mára voltam kiírva.Semmi jele hogy jönne a pici,a nyákdugó távozgat már három napja.

Legjobb válasz: Szerintem, ha nem mondták, hogy menjél be, akkor holnap még ne menjél, elég lesz hétfõn is.

Szerintem, ha nem mondták, hogy menjél be, akkor holnap még ne menjél, elég lesz hétfõn is.
Mindenképp menjél be, mert a magyar protokoll szerint a betöltött 40. héttõl naponta kell ctg-re menni. Én is bementem és ott is maradtam, mert úton oda beindult a szülés:)
Szerintem is menjél. Ilyenkor már megnézik, hogy tiszta-e a magzatvíz, nem kakilt- e bele a baba. Én legalább is mennék a magam megnyugtatására, nameg a babó egészsége miatt.. Én majdnem két hetet ráhordtam és tök zárt volt a méhszájam, képzelheted tiszta para voltam, hogy nem tudták megnézni, hogy nincs e gond a magzatvízzel. De ha ela nyákdugó, szerintem bármikor beindulhat. Lehet már az éjjel. Szép szülést!
A kérdező hozzászólása: Csak a nõvérke mondta, hogy menjek be a doki nem szólt.Mikor utóljára voltam ctg-én akkor mondta.
Én három nappal a kiirt idõ után szültem, de nem fektettek be azon a napon. Csak minden nap ctg. Sõt 2 nappal elõtte már kezdem tágulni, de mivel nem folyt el a magaztviz, senki nem izgatta magát, igy én sem.
Általában 2-3 naponta. Házi videó az igazi.:D 17/L
Nagyon változó. Volt amikor naponta többször néztem, pedig volt barátom, de voltak több hónapos kihagyások. Most már lassan fél éve nem néztem, valahogy nincs rá igényem. A maszti is változó, ha keveset szexelünk, akkor nyilván többet nyúlok magamhoz, de az is elõfordul, hogy bõven van szex és maszti is... idõtõl és kipihentségtõl függ.
Szeretem a metált, van egy kedvenc zenekarom, a Rammstein. Na, nekik ugyebár van egy soft-pornó klipjük, nagyon szép szereplõkkel, nagyon jó csajokkal, nagyon szexin megcsinálva, van benne szado-mazo jelenet is, kefélnek is rendesen. És a zene is isteni alatta, szóval... *.* Na, azt megnézem, ha úgy tartja kedvem. Van, hogy két hetente, van, hogy két havonta... Nekem az erotika jobban bejön, mint maga az aktus, hiszen párzani az állatok is tudnak! Maszturbálni... hát, szoktam elég gyakran kísérletezni, de nem mindig jön össze :((( 14/L (kövezzetek meg, ha szerintetek r*banc vagyok!)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Lányok! 14 éves kis hölgy, nem vagy rib anc :D De ari vagy :D
ettõl nem vagy rib.anc!
Fiatal lányka vagyok Tudom, de egyesek szerint igen, mert van egy csomó korlátolt agyú hülye, akik arról okoskodnak, miközben megfõzik a paprikás krumplit, hogy nekem barbiznom kéne. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!