Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs akkor hogy (1367 db)

nincs, nem lehet rárakni:// énis megszívtam
A kérdező hozzászólása: és venni lehet rá?
Van, de ha mégsem akkor rom cserével lehet rá rakni.
A kérdező hozzászólása: És a samsung galaxy s4 minin? van magyar nyelv? elöre is köszi
Ez hülyeség minden s3-ban benne van az összes nyelv az tök mindegy hogy hol veszed

Play Station 3-ban van wifi? Ha nincs akkor hogyan tudok ingyen online játszani vele?

?:D

Legjobb válasz: az h van wifi azzal nincs összefüggésben... sajnos meg kell venni a terméket, nincs kommunizmus sajnos.

az h van wifi azzal nincs összefüggésben... sajnos meg kell venni a terméket, nincs kommunizmus sajnos.
Némelyiken van, némelyiken nincs. Elõtte nézd meg a specifikációkat. Amelyiken nincs, azt egyszerûen rákötöd a modemre, ahogyan egy géppel tennéd.
19:25 Ezt nem értem. PS3-mmal minden esetben ingyenes az online játék.
A wifire értette szerintem.
A wifire értette szerintem. Illetve, hogy meg kell venni a ps3-at ahhoz, hogy tudj online játszani.
A kérdező hozzászólása: Úgy értettem, hogy ps3-on hogy tom ingyen használni a netet, ha nincs wifi:D
Kábellel talán.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszi:D

A Sims 3-ban van ruhabolt, ha nincs, akkor hogy lehet más ruhát választani, ha a háztartást már elfogadtam?

Legjobb válasz: veszel egy ruhásszekrényt és ott van olyan opció hogy öltözék tervezése. és ott tervezhetsz bármilyen öltözéket

veszel egy ruhásszekrényt és ott van olyan opció hogy öltözék tervezése. és ott tervezhetsz bármilyen öltözéket
Igen, elsõ válaszoló jól mondja. Elég, ha veszel egy szekrényt a házba. Ruhabolt nincsen.


A Ti gyermeketek ovijában van benti ruha? Ha nincs akkor hogy tudnak vigyázni a ruháikra a gyerkőcök?

Egyik oviban, ahová jelentkeztünk meglepően csinos ovisokat láttunk bent ebédszünetben. Az oviról mindent tudunk már pld. hogy kell majd pizsi, ha oda veszik fel, de benti ruháról semmit... Majd lesz tájékoztatás a felvetteknek, de addig is kíváncsi lennék, hogy hogy is van ez... :)

Legjobb válasz: Abban van amiben viszem, csak váltóruha kell, ha koszos lesz legyen mibe átöltöztetni...

Abban van amiben viszem, csak váltóruha kell, ha koszos lesz legyen mibe átöltöztetni...
Az én lányaim is csinosan mennek. Engem amúgy is a hideg ráz a mackónadrág póló összeállítástól. Sosem volt a lányaimon melegítõnaci. Harisnya, leggings, szoknya vagy ruha. Sokat turizok, így fillérekbõl van csinos és különleges rucijuk, és nem sajnálom ha koszos lesz. Én otthon sem adok rájuk "játszós ruhát". Inkább fordítva mûködik nálunk. Van 2-3 váltás ami tényleg úgymond ünneplõs, szebb darab, a többi meg nem gond ha koszos lesz.
Nálunk nincs. Abban vannak, amiben reggel viszi õket a szülõ, általában melegítõ, vagy rövidnadrág, kislányokon sokszor van harisnya-szoknya. A szekrényükben mindig van váltóruha, ha valamiért át kell öltöztetni, ami nekünk melegítõnadrág, póló.
Utolsó vagyok. Természetesen váltócipõ benti is van, pizsi is külön.
Nálunk úgy van, hogy bevisszük csiniben. Benn átöltözik benti ruhába. Ha kimennek átöltözik kinti játszósba. (nadrág, pulcsi jelenleg) Visszamennek megint átöltözik bentibe. Haza jön a reggeli csiniben, hozza hátiban a kintit és a bentit is mosásra. Váltó ruha, tornadressz-tornacipõ kell mindenkinek. (kisfiúknak tornaruha rövidgatyó-fehér póló) Ahogy elnéztem majd minden gyerek így van, de a mi csoportunkban tuti. Már bölcsiben is így volt. A kislányom imád öltözni egyébként is. A kinti ruhája mondanom sem kell mindig "topis" és katasztrófális :) Jól érzi magát :D
enyém egész nap öltözik :) beviszem, átvesszük a nadrágot-cipõt. bent vékony pamut nadrágban vannak és szandálban. 10kor mennek ki az udvarra, akkor átveszik a nadrágot, én azt hagyom bent amibe viszem, direkt úgy öltöztetem reggel, hogy koszos lehet, nem a legszebb, de nem is szakadt ruhába viszem (persze a benti is koszos lesz mert leeszi, heti 5-6 naci megy a szennyesbe). bejönnek az udvarról akkor visszaveszik a benti nacit, ez délben van. 1kor átveszik a pizsit, 3kor kelnek, akkor visszaveszik a benti ruhát. majd f4kor mennek ki az udvarra, akkor visszaveszik a kinti ruhát. én kicsit sokallom, mondjuk nyilván ne menjenek ki a bentiben dagonyázni, de mondjuk a benti naciban aludhatnának is... szerintem. mondjuk az tény, hogy 3 évesen nem tudott öltözni a gyerekem, most 3, 5 évesen meg bármit felvesz-levesz, már a cipzár is megy, jól begyakorolta :D
Nincs ilyen hogy váltó ruha csinosan mennek reggel és koszosak lesznek estére :) )) ez már csak így van:) Persze azért nem fetrengenek meg a koszban szándékosan de balesetek elõfordulnak. Váltó ruha mindig kell bent legyen de nem öltöztetgetik õket reggel délután át a másik ruhába meg a szülõnek se annyira praktikus de lehet csak én gondolom így mert 3 kicsim van és elég macerás lenne ha még öltöztetni is kéne õket reggel és délután.
Szia! Elképzelhetõ, hogy azok a szülõk megengedhetik maguknak, hogy meglepõen csinosan járassák a gyerekeiket az óvodába már! Nálunk úgy van, hogy van benti nadrág, elég ha azt átváltjuk, van egy kinti udvari nadrág, és az amiben hozom- viszem. Üdv két gyermekes Anyuka
Nálunk van. Nem lenne jó, ha abban a ruhában játszanának bent, amiben az udvaron a homokban hemperegtek. Van, hogy az van rajtuk, amiben reggel mentek, de ilyenkor minimum egy udvari nadrágot átvesznek, ha kimennek. Én pl ma farmerban vittem a lányom, bent meg átvett egy melegítõ nadrágot. Ha esetleg kimennek, visszaveszi a farmert. Nálunk szinte mindenki így csinálja. Borzasztóan tud kinézni az udvari nadrág. Nem lehet egész nap a saras, homokos cuccban.
Nincs benti ruha. Abban vannak egész nap, amiben a szülõ beviszi oda. Váltóruha van, amit akkor adnak rá, ha véletlenül valami miatt cserélni kell a ruhát, ami rajta van. Benti cipõ van külön. Tehát, ha bemennek az utcáról, udvarról, akkor bent a teremben, másik cipõt adnak rájuk. Legalább is, ahová a fiam fog járni õszre, ott így van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Felvették közben oviba a csemetémet. Most azon agyalok, hogy ovi és ovi között is mekkora különbségek vannak... látva az itt, általatok leírtakat is, mert ezek csak megerõsítenek a sokféleségben! :) És hogy talán csak augusztusban lesz szülõi nálunk... :( amikor minden kiderül... Én is szívesebben vinném szép ruhába a lányomat úgy, hogy udvarra stb. majd átöltözik.

Szerintetek jelent valamit ez az álom? Hosszú, de mostmár kíváncsi vagyok hogy van e jelentősége vagy ha nincs, akkor hogy tudnám ezeket megszüntetni?

Azt álmodtam hogy egyik barátnőmnél 'nyaralunk' és nagyon nagy házuk volt meg szép is volt.. sokan voltunk de mindenkinek volt külön szobája. Azzal a barátnőmmel aki ott lakott filmet néztünk de igazából a filmre nem figyeltem mert a szerelmemet vártam hogy odajöjjön (ott volt ő is csak másik szobában) aztán másnap lett és pakolnunk kellett. Elmentem a wc-be öltözni de rámnyitott osztálytársam és megvárt (nyitott ajtónál ><). Aztán beszéltem padtársammal hogy tegnap alig láttam 'Kamillát' (akit amúgy az életben nem úgy hívnak) és hiányzik már nagyon.. de titkoltam. Átordított a folyosón a másik szobába akik ottvoltak hogy nem-e látták tegnap. Aztán mondták hogy itt volt végig, igaz Kamilla? "Kamilla" meg a teraszról mondta hogy else ment sehova.. rögtön utána padtársam ki is ment valamiért az erkélyre én meg utána de nagy lendülettel indultam és hát.. "Kamillába" kapaszkodtam mert azthittem hogy nem ő az.. de utána feltűnt hogy neki rövid a haja és alacsony.. bocsánatot kértem tőle aztán bementem és néztem őt.. barátnőm apukája mondta hogy menjünk ki egy kicsit strandolni (a ház egy dombon volt és volt vagy 5 medence.. és az egész utcában egy vidámpark de az már csak a kilátás volt) a vízben egy másik lánnyal voltam akit nem tudok beazonosítani szerintem nem is usmerem, de álmomban jóba voltunk, és 2 kör utána medencében átváltozott sellővé..! kis idő múlva megérkezett "Kamilla" is és a többiek.. aztán a sellő barátnőmmel nézelődtünk és láttam 3 sergőt (körhinta? nemtudom mi a neve pontosan) 1 alacsonyabbat meg 2 nagyon magasat.. aztán az 1ik nagyon magasra felült pár kisgyerek és elindult, olyan magasra feljöttek hogy egyszintbe voltak velünk :| aztán eszembe jutott hogy nekem igazából tériszonyom van :s és jöttek ilyen viharfelhők.. nagyon gyorsan.. oda is értek és belecsaptak egy vezetékbe aztán meg közvetlen mellém a vízbe (de nem lett baja senkinek és nem ijedt meg senki) aztán mondtam apának hogy: látod apa a fogszabályzóm vonzza a villámlást :D ennyi lenne.. az a lány akit "Kamillának" hívtak álmomban, hát.. őt szeretem, de exem és nem beszélünk már egy ideje (...) viszont végig a telefonját bújta de nem mindig facebookozott mert volt amikor nem volt wifi... eddig a hét összes napján róla álmodtam de nem tudom miért hisz nem gondolok rá... csak reggel ébredés után h miért nem hagy békén :\

Legjobb válasz: Leszbikus vagy?

Leszbikus vagy?
A kérdező hozzászólása: i hate psychologists .____." .. and i dont want to change what works perfectly :D so...:)
Don't give up baby :D I just suggest you a psychologist, because being a lesbian is not so natural thing. The scientists discovered, this will happening some kind of childhood trauma. Maybe after, you dreams gonna gone.
A kérdező hozzászólása: and now in english please :0 maybe i'll understand what you said 0.0 anyway thank you everything
Semmit. A tudatalattidnak nem tudsz parancsolni. Esetleg megtanulhatod kezelni, vagy feldolgozni a dolgokat könnyebben, és akkor nem fog azon rágódni õ se. Wussten Sie, Sein Lesben ist noch nicht eine natürliche Sache? Die Wissenschaftler bewiesen, es ist, weil von einer Art Kindheitstrauma passiert.
A kérdező hozzászólása: ès mit csináljak hogy ne álmodjak ilyeneket? warum bin ich leszbikus? Darum.
Az álom a tudatalatti játéka. Mivel a tudatalatti nem tud aludni, ezért különbözõ dolgokból képeket rakosgat össze és mivel a tudatos éned alszik ez alatt, te valóságként éled meg. Reggel meg azért felejted el nagyon gyorsan, mert a tudatalattid is tudja, hogy ezeket csak õ találta ki, ezért folyamatosan a leghátsó, legeldugottabb memória rekeszbe tolja õket. Így hát az álmoknak nincs semmiféle jelentésük soha és a szellemek se fognak üzenni azon keresztül, mint ahogy más se. Legfeljebb annyi infót tudsz kiszedni, hogy épp most mivel kínlódik a tudatalattid, félelmeivel, vágyaival, stb. Így már jó? De szóval akkor miért vagy leszbikus?
A kérdező hozzászólása: haló itt én kérdezek.
Miért vagy leszbikus?
A kérdező hozzászólása: ... nem erre vagyok kíváncsi ><
This is natural. Nobody wanna die. But... i would not say perfect to something, what working completely reverse :D If you interested anything, you will find me.

Ha nincs akkor hogy lehet megoldani hogy legyen?

Majdnem a falu végén lakunk és az utca végén egy internet szolgáltató sincs. (Gáz sincs) Hogy lehetne megoldani hogy legyen internet? Nem szeretnék semmiképp se mobilinternetet mert az semmit se ér.

Van az orvosod rendelőjében ultrahang? Ha nincs, akkor hogyan, mikor oldja meg, és egyáltalán Õ csinálja-e?

Legjobb válasz: Nálam csak magánrendelésen nézett meg a rendelõben UH-val a dokim, utána mindig a korházba kellett bemennem, és sosem õ csinálta, hanem az ottani orvos.

Nálam csak magánrendelésen nézett meg a rendelõben UH-val a dokim, utána mindig a korházba kellett bemennem, és sosem õ csinálta, hanem az ottani orvos.
A magánrendelõben van, mindig oda megyek UH-ra is. Kivéve a 18. heti genetikait, mert azt nem csinálhatja meg a magánrendelõben, csak a kórházban. De ott õ csinálta, arra a napra kellett idõpontot kérnem UH-ra, amikor õ volt a terhesgondozóban.
Az én orvosomnak sokáig nem volt ultrahangja és olyankor a sima rendelõben nézett meg és mindig soron kívül.Ezért nem kellett fizetnem soha.Most viszont van neki és amikor megyek a magánrendelésére akkor mindig megnéz.
Nálunk is van a dokinak, de eddig nálam még nem használta.... Mindig a kórházba küldött be uh-ra! :)
Én magánrendelésre járok. A dokim Pécsrõl jár ki Paksra, havonta 2szer. A paksi rendelõben nincs UH, így a 12 és a 18 hetesre is le kellett mennünk Pécsre. Ott õ csinálta. 22 hetes Km

Olyat lehet, hogy ha a telómon nincs net, de a gépemen van akkor hozzáteszem és úgy netezek a telón, ha igen akkor hogyan?

Legjobb válasz: Van rá lehetõség, mégpedig úgy hogy veszel egy routert vagy AP-t, és azt összekötöd a modemmel. Hacsak a gépedben nincs Wi-Fi és az nem tud hotspot módot.:)

Van rá lehetõség, mégpedig úgy hogy veszel egy routert vagy AP-t, és azt összekötöd a modemmel. Hacsak a gépedben nincs Wi-Fi és az nem tud hotspot módot.:)
Pontosan mi a kérdésed? Mert ennek így nem sok értelme van.
A kérdező hozzászólása: szia szerintem egyértelmû a kérdés nem értem mit nem értesz?A szeretet erejére pl. egy beteg gyereknél az anyagi és fizikai lelki sérülés helyett mások a saját életüket féltik jobban vagy a törõdés, megbecsülés helyett mindenki önmagára figyel nincs egy kedves szavuk egymáshoz vagy ha van az ritka vagy érdekbõl fakad a puszta önzetlen feltétel nélküli, érdek nélküli szeretet hol mutatkozik meg?
A kérdező hozzászólása: ja igen és mindent a jog és törvény kezében van az irányít már nincs tisztesség, emberség, jó akarat, testvériesség, csak a kapzsiság, és az igazságtalanság
Kedves kérdezõ! Amire te kíváncsi vagy, az a szeretet hiánya, nem a szeretet erejének a hiánya. A jog és az igazsgán nem járnak kézenfogva. Abban igazad van, hogy elsõsorban a jog irányít, anélkül nem lehet társadalmat fenntartani.
A kérdező hozzászólása: 5 köszönöm a gondolataidat, nagyon sok mindenben egyetértek és van benne igazság , de van amiben nem..nekem nincs bajom azzal hogy szeressem magam békében vagyok magammal... "Aki önmagával nincs békében, és azzal akarja ezt kompenzálni, hogy mások segítésére teszi fel az életét" ez sok mindenkire igaz lehet, de én mivel békében vagyok magammal és nincs önbizalmi gondom nem azért segítek másoknak , hogy kompenzáljak, pusztán ahogy itt is kérdeztem... szeretetbõl, önzetlenségbõl , és ezért hiányolom!! "Aki önmagával nincs békében, és azzal akarja ezt kompenzálni, hogy mások segítésére teszi fel az életét, annak betegekre van szüksége, akiken segíthet, és ha ne adjisten az illetõ kilábal a gödörbõl, akkor jön a sértõdés, hogy mennyit megtett érte, és az a hála, hogy otthagyja. Holott a gyógyultak nem járnak orvoshoz, egy révész utasa egyedül megy tovább, ha már átkelt a folyón, nem viszi magával a révészt, onnantól már teher lenne számára. Ezek az emberek akaratlanul azt kívánják, hogy a világuk beteg legyen, mert nincs önbecsülésük, így csak akkor érezhetik magukat erényesnek, ha már minden más romlott körülöttük. " ez a rész a segítségnyújtásról szól és arról hogy idõnként rövid távra kellenek segítségek nekünk én viszont a szeretetrõl kérdeztem a hosszútávú, önzetlen szeretetrõl és arról hogy miért rövid életû és feltételhez, érdekhez kötik? "Aki saját magát szereti, saját magával ki van békülve, az már nem jelent veszélyt másokra. Szintje következésképpen jön, hogy másokat is szeret, egyszerûen elfogadja az embereket olyannak, amilyenek, ha segíteni akar rajtuk, nem azzal a szándékkal teszi, hogy megváltoztassa õket, nem vár el tõlük semmit. Csak azért segít, mert szeretné ha a másik is békében élne önmagával, de ha a másik ezt nem fogadja el, akkor nem erõlteti, mivel hiábavaló." Itt megint azt ecseteled hogy aki önmagát szereti és mások elfogadásáról írsz , de én nem erre vagyok kíváncsi , hanem a mások viszonyára szeretetére, még mindig...az érdek nélküli, önzetlen szeretetükre...nem önmagam elfogadására ezzel nincs baj... "egyszerûen elfogadja az embereket olyannak, amilyenek" alapjába véve elfogadom az embereket, de mivel nagyon sokan önzõek, maguk hasznát keresõk, szeretetlenek, igazságtalanok lettek így ebben a formában nem tudom elfogadni , mert a rosszat nem tudom elfogadni , és nem is szabad!!és a kérdés ezért lett feltéve mert változtatni kellene ezen sokaknak!! Amúgy köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: 4 "A jog és az igazsgán nem járnak kézenfogva. Abban igazad van, hogy elsõsorban a jog irányít, anélkül nem lehet társadalmat fenntartani." A jog és az igazság miért nem járhatnak kézen fogva?Esetleg példát mondva , ha tudsz!Szerintem nem üti egymást a kettõ! A jog irányít pont ezért kérdezem hogy a szeret hol van?
Például amikor a közös mérõórán lévõ lakások átalány feletti fogyasztását egy lakásra számlázza ki a szolgáltató, és fizetteti meg annak tulajdonosával a többiek fogyasztását, az nyilván nem igazságos, de a bírósági ítélet szerint jogszerû. A szeretetnek meg ezekhez semmi közük.
A kérdező hozzászólása: 8 "Például amikor a közös mérõórán lévõ lakások átalány feletti fogyasztását egy lakásra számlázza ki a szolgáltató, és fizetteti meg annak tulajdonosával a többiek fogyasztását, az nyilván nem igazságos, de a bírósági ítélet szerint jogszerû. A szeretetnek meg ezekhez semmi közük." Ebben pont azt bizonyítottad hogy NEM jár kézen fogva a jog és igazság sõt egymás ellen van...és a kérdésem még mindig a szeretetre irányuló volt, amúgy neked is köszi a választ!:)
#5-ös vagyok. Én is köszönöm a viszont választ! Nem baj, ha nem értünk egyet mindenben, úgy unalmas is lenne a világ. :) "ez sok mindenkire igaz lehet, de én mivel békében vagyok magammal és nincs önbizalmi gondom nem azért segítek másoknak , hogy kompenzáljak, pusztán ahogy itt is kérdeztem..." Nem is feltételeztem, ez csak egy általános következtetés volt, amit az elmúlt években a tapasztalataim és ismereteim alapján leszûrtem. Amúgy miben segítesz másoknak? Hátha ennek ismerete segít közelebb vinni a válaszhoz, amit keresel, mert pontosan én sem értem, mire gondolsz, lehetõségeket írok, elvégre konkrétnak tûnik a kérdés, mégis nagyon tág területet ölel fel, amit verbálisan nem is lehet röviden megválaszolni. "alapjába véve elfogadom az embereket, de mivel nagyon sokan önzõek, maguk hasznát keresõk, szeretetlenek, igazságtalanok lettek így ebben a formában nem tudom elfogadni , mert a rosszat nem tudom elfogadni , és nem is szabad!!" :) Ebben a formában nem? Ha önzetlenek, igazságosak, egymást feltétel nélkül szeretõk, akkor nem nehéz elfogadni õket, pont itt válik érdekessé a dolog. Egyet értek abban, hogy a rosszat nem szabad elfogadni, tenni kell ellene. Viszont különbséget teszek a cselekvés és a cselekvõ között. Nehéz dolog, de el lehet fogadni egy igazságtalan, önzõ, sõt álnok, gonosz embert is. Amit ellened tesz, azt nem szabad tétlenül tûrni, fel kell lépni ellene a lehetõségek felmérésével, ezt nem vitatom el. "...és a kérdés ezért lett feltéve mert változtatni kellene ezen sokaknak!!" Ebben is egyet értek, csak sajnos attól, hogy ezt leszögezzük, még nem jutunk az egyrõl a kettõre, mert nem tudjuk õket megváltoztatni. Magunkat meg tudjuk, hogy megtalálhassuk azokat, akikkel jól érezzük magunkat rövid- vagy akár hosszú távon, illetve el tudjuk viselni, és szembe tudjunk szállni azokkal, akik akadályozni akarnak. Egy példával megvilágítva miképpen értelmezed a hosszútávú önzetlen szeretet? Látom, hogy erre szeretnél választ kapni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!