Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs akkor a polgári és (1 db)

Inkább szerezz koszorúslányt :-)
Szíved joga. Csak ne csodálkozz ha egy sárosabb nap után plusz díjat fitettetnek a mosatásáért.û
érdemes megkérdezni a szalont, ahonnan kölcsönzöd. A nõvéremnek a legapróbb hibákat is ki kellett fizetnie :(. Én egy másik szalonban béreltem, és konkréten rákérdeztem, hogy mi van ha sérül vagy nagyon koszos lesz? A hölgy szerint ez benne van az árban. Nekem is szakadt az esõ, de én végig húztam az uszályomat a templomban. Az uszály úgy a legszebb :-)
ez szalon függö. volt koszoruslány ruhám ahol azt mondták akármilyen hiba nem kell fizetni (erre rákérdeztem hogy szakadás, stb és arra sem) ahonnan a menyasszonyi ruhám volt ott azt mondták a javítható kiszedhetö dolgokért nem kell fizetni. pl nekem két uszályom volt. egy picike ami inkább csak ruha volt hoszabb ezt feltüzve szinte nem is látszpott meg egy levehtö kb 3 méteres na azt csak a fényképezésre tettem fel de egy fa hídon ahogy leraktuk tiszta szutyi lett. semmit nem szoltak érte. söt a ruhám felvarrására ráléptem és leszakadt (ez a ruha nagyon drága volt és senkin nem volt elötte) de azért sem szoltak.
Szalonfüggõ: van, ahol a tisztítás árát belekalkulálják a kölcsönzési díjba, van, ahol külõn díjat számítanak fel. Ha az a szalon, ahonnan te béreled a ruhát, a második kategóriába tartozik, úgy nem javaslom, hogy húzd az uszályt, mert egy barátnõmmel 50000 (!) forintot fizettettek utólag a tisztításért! Ennyibõl kijött volna a ruha megvétele is... :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

SOS! Kecskeméten kivel csináltathatnám a sminkem, aki házhoz is jönne?

3

Ha engem nem hívtak meg, nekünk meg kell majd hívni őket?

A párommal 2 éve vagyunk együtt, komoly a kapcsolatunk, lassan összeköltözünk. Az unokatestvérének lesz esküvője és engem nem hívtak meg.
Na most ha majd a mi esküvőnk lesz, meg kell majd hívni őket? Na de milyen alapon, hiszen ők sem hívtak meg engem?!

16

Kit kérnétek fel a násznagyságra a helyemben?

Három választási lehetőség van:

1. Gyerekkorunktól ismerjük egymást, rátermettek a feladatra (beszédesek, van humoruk) és szeritem ők magukra gyanakszanak, mint potenciális násznagy-jelöltek. AKét gond van csak: egyik hogy kevesebb hangsúlyt fektetnek a ruházatra, azaz szerintem egyik egyik átlagos hosszú ruháját venné fel, és nem is kérhetem meg hogy saját pénzből másikat vegyen. A mi keretünk sem üti erre sajnos, így hát nem tenném ezt neki szóvá, ha végül ő maradna. A másik gond az, hogy nálunk a násznagyság több kiadással jár, mint egy egyszerű vendégé, és nem akarom megterhelni őket, mert nem állnak jól anyagilag.

2. Szomszédságban laknak, az utóbbi három évben ugyanolyan jól egyeztünk velük, mint a másik párral. A násznagy-ruházattal már nem lenne gond szerintem, és anyagilag sem lenne olyan megterhelés, mint az előző párnak. A gond az, hogy ők kicsit szégyellősebbek és nem olyan beszédesek, ami mondjuk egy menyasszonylopásnál jól jön :)

3. Közeli rokonok. Beszédesek, és anyagilag sem megterhelő nekik a násznagyság. De amiatt hogy nem egy településen lakunk kicsit messzebb állunk tőlük, mint az előző két pártól.

Kit választanátok a helyemben?

8

Lesz mostanában valakinek esküvője Székesfehérváron, a Hiemer házban?

Az érdekelne, hogy körülbelül mennyi lesz a díj, vihetünk-e saját zenét, illetve amikor voltatok bejelentkezni, mennyire volt telített? (külföldön élünk, jegyzői kérvénnyel szeretnénk házasodni, augusztus végén)

2

Mi legyen a menü az esküvői vacsorán?

Nem lesz lagzi,csak egy vacsora kb 20 fővel.Mit javasoltok?

4

Mennyit kér egy esküvőszervező?

Volt nektek esküvőszervezőtök? Ha igen miért vagy miért nem? Jó döntést hoztatok, hogy megbiztátok? Mennyit fiezettetek neki? Vidéken vagy Budapest környékén volt az esküvőtök?

4

Kérdezném, a roma menyasszonyok miért viselnek magas, koronaszerű koszorút? Kendőzéskor koronát is kapnak, miért van ez? Minden videón ilyet látok. A romák nem akarnak nekem válaszolni.

9

Ti hozzámennétek egy olyan fiúhoz akinek még egy lagzira sem telik mert olyan szegény?

59

Hány karikás abroncs illik a testalkatomhoz?

Augusztusban férjhez megyek és nem tudok dönteni, hogy hány karikás abroncsot vegyek a ruhámhoz, ugye testalkathoz viszonyítva mondják hogy 1-2-3-4-5 karikás kell... mindenhol mást mondanak...
A testalkatom "galamb"- a hasamon van a legtöbb felesleg, a mellem 85/C , a lábaim viszonylag vékonyak a felsőtestemhez képest. Azért gondolom a ruha fazonja is számít az abroncs megvásárlásakor, az A és a Báliruha fazonú között van valahol, sima menyasszonyi ruha anyagú , az elején felvágással, ahol kilátszik a tüll.

17

Minek esküvő lagzi nélkül?

31

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!