Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs akkor a polgári és (1 db)

Inkább szerezz koszorúslányt :-)
Szíved joga. Csak ne csodálkozz ha egy sárosabb nap után plusz díjat fitettetnek a mosatásáért.û
érdemes megkérdezni a szalont, ahonnan kölcsönzöd. A nõvéremnek a legapróbb hibákat is ki kellett fizetnie :(. Én egy másik szalonban béreltem, és konkréten rákérdeztem, hogy mi van ha sérül vagy nagyon koszos lesz? A hölgy szerint ez benne van az árban. Nekem is szakadt az esõ, de én végig húztam az uszályomat a templomban. Az uszály úgy a legszebb :-)
ez szalon függö. volt koszoruslány ruhám ahol azt mondták akármilyen hiba nem kell fizetni (erre rákérdeztem hogy szakadás, stb és arra sem) ahonnan a menyasszonyi ruhám volt ott azt mondták a javítható kiszedhetö dolgokért nem kell fizetni. pl nekem két uszályom volt. egy picike ami inkább csak ruha volt hoszabb ezt feltüzve szinte nem is látszpott meg egy levehtö kb 3 méteres na azt csak a fényképezésre tettem fel de egy fa hídon ahogy leraktuk tiszta szutyi lett. semmit nem szoltak érte. söt a ruhám felvarrására ráléptem és leszakadt (ez a ruha nagyon drága volt és senkin nem volt elötte) de azért sem szoltak.
Szalonfüggõ: van, ahol a tisztítás árát belekalkulálják a kölcsönzési díjba, van, ahol külõn díjat számítanak fel. Ha az a szalon, ahonnan te béreled a ruhát, a második kategóriába tartozik, úgy nem javaslom, hogy húzd az uszályt, mert egy barátnõmmel 50000 (!) forintot fizettettek utólag a tisztításért! Ennyibõl kijött volna a ruha megvétele is... :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Esküvői hajatokat ki csinálta Budapesten? Meg voltatok elégedve?

5

Kölcsönzött menyasszonyi ruhánál ha hízik a menyasszony, volt már valaki ilyen helyzetben?

Pár hónapja voltam az első próbán, jó volt rám, igaz kicsit passzos volt. Azóta sajnos felszedtem pár kilót, és tartok tőle, hogy az esküvő előtt egy héttel kiderül, hogy nem lesz jó rám, és rám szabni se tudják. Ilyenkor mi van?

15

Milyen térdig érő ruha állna jól egy kicsit ducibb koszorúslánynak?

160 centi magas vagyok és 63 kg.
Augusztus végi esküvőn leszek koszorúslány. Nekem kell ruhát választanom, a kikötés annyi volt, hogy egyszerű, nyárias max. térdig érő ruha legyen.
Mivel kicsit ducibb vagyok, így nem igazán tudok választani, hogy tulajdonképpen milyen állna jól nekem.
Még csak 1 hete nézelődök, de nem voltam még boltban körülnézni, szóval még nagyon kiinduló pontom sincs.
Van ötletetek?
(20 éves vagyok)

7

Menyasszonyi ruhát Romániában: Valaki vett-e mostanában Nagyváradon, és mennyibe került?

7

Miért nem érti meg édesanyám, hogy mi a párommal nem szeretnénk hülye játékokat az esküvőre?

18

Volt/lesz valakinek marcell hullámos esküvői frizurája?

Tudnátok képet mutatni róla?

1

Milyen zongoradarabot választanátok a bevonuláshoz?

5

Volt valakinek a lagzija a debreceni Postás Üdülőben?

Mi volt a véleményetek róla? Milyen a kiszolgálás, az ételek stb.? Ajánlanátok Debrecen vagy környéki szolgáltatókat,akikkel meg voltatok elégedve? Bármilyen véleményt szívesen fogadok. Kikkel voltatok megelégedve kikkel nem?

1

Az esküvőn nem az ifjú pár ízlése hanem a vendégeké a fontosabb?

Unokanővéremnek októberben lesz az esküvője. De már most kitört a családi háború. Az unokatesóm és a leendő férje egy szusi étteremben ismerkedtek meg. Mivel nagy rajongói ennek az ételnek ez lesz a lakodalmi menü. Az én családom nagyon várja, de több nagynéni - úgy értem mindkét oldalon - meg más rokon már lázadozik. Hogy micsoda dolog ilyen "[email protected]" felszolgálni egy esküvőn. Mondják mindezt úgy, hogy soha életükben nem kóstolták. Miért ilyenek az emberek? Miért nem tudják felfogni, hogy azon a napon nem ők a főszereplők? Majd eszik húslevest mag rántott húst otthon :) Szerintetek?

61

Ti elhagynátok a vőlegényeket az esküvő előtt egy hétel ha már nem szeretnétek annyira?

20

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!