Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs akkor a polgári és (1 db)

Inkább szerezz koszorúslányt :-)
Szíved joga. Csak ne csodálkozz ha egy sárosabb nap után plusz díjat fitettetnek a mosatásáért.û
érdemes megkérdezni a szalont, ahonnan kölcsönzöd. A nõvéremnek a legapróbb hibákat is ki kellett fizetnie :(. Én egy másik szalonban béreltem, és konkréten rákérdeztem, hogy mi van ha sérül vagy nagyon koszos lesz? A hölgy szerint ez benne van az árban. Nekem is szakadt az esõ, de én végig húztam az uszályomat a templomban. Az uszály úgy a legszebb :-)
ez szalon függö. volt koszoruslány ruhám ahol azt mondták akármilyen hiba nem kell fizetni (erre rákérdeztem hogy szakadás, stb és arra sem) ahonnan a menyasszonyi ruhám volt ott azt mondták a javítható kiszedhetö dolgokért nem kell fizetni. pl nekem két uszályom volt. egy picike ami inkább csak ruha volt hoszabb ezt feltüzve szinte nem is látszpott meg egy levehtö kb 3 méteres na azt csak a fényképezésre tettem fel de egy fa hídon ahogy leraktuk tiszta szutyi lett. semmit nem szoltak érte. söt a ruhám felvarrására ráléptem és leszakadt (ez a ruha nagyon drága volt és senkin nem volt elötte) de azért sem szoltak.
Szalonfüggõ: van, ahol a tisztítás árát belekalkulálják a kölcsönzési díjba, van, ahol külõn díjat számítanak fel. Ha az a szalon, ahonnan te béreled a ruhát, a második kategóriába tartozik, úgy nem javaslom, hogy húzd az uszályt, mert egy barátnõmmel 50000 (!) forintot fizettettek utólag a tisztításért! Ennyibõl kijött volna a ruha megvétele is... :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek ciki terhesen nagy lagzit csapni? Mit szólnak hozzá az emberek?

28

Esküvői zenész?

Mennyibe kerül eksüvöre egy zenekar vagy zenész? Nem csak mulatós, hanem kéresre mindent játszik?
ektek milyen zenészetek volt, tudnátok e ajánlani?
Melyik megyében volt a lagzi?

2

23 hetes terhesen lesz az esküvőm, közepes felhajtással, vacsora, zene, kb 50 fővel. Volt már más is ilyen cipőben itt? Hogy bírta a mama és a baba?

12

Templomi esküvőn tényleg nem lehet fedetlen vállal oltár elé állni?

Fűzős menyasszonyi ruhám lesz, a vállam fedetlen lesz ezáltal. Valóban nem lehet úgy esküdni?
Számtalan képet láttam, ahol nincs boleró a menyasszonyon a templomban...

19

Milyen nászajándékot vehetnénk?

Az egyik gimis barátnőm meghívta a szűk baráti társaságot az esküvőjére. Arra gondoltunk, hogy összedobjuk a pénzt és közösen veszünk nászajándékot, viszont sajnos nem nagyon tudunk mit kitalálni, mert az ifjú pár már egy éve együtt él a patentül berendezett kis lakásukban, ahol már tényleg semmi, de semmi a világon nem hiányzik. Mivel nem családtagként megyünk oda, nem szeretnénk "csak" pénzt adni nekik. Ráadásul ők elég jómódúak, mi meg talán 7-en együtt sem tudunk igazán értékes ajándékot keríteni.
Mi lehet ilyenkor a megoldás? Valami egyszerű és nagyszerű, mégsem túlságosan drága megoldás kellene. Nem azért mert sajnáljuk tőlük, egyszerűen csak mindannyian tanulunk még és nincs rá úgy keret.
Köszönöm szépen előre is, ha tudtok valamilyen tippet adni. :)
22L

6

Esküvő végén amikor lehet gratulálni a házaspárnak, van valami humoros szövegetek, valami vicces mondat, amit mondhatnék, amikor oda megyek gratulálni?

Csaj vagyok

5

Szerintetek kell felvennem harisnyat az eskuvoi ruhamhoz?

Elol rövid hatul hosszú ruham lesz. En szivem szerint nem vennek de azt mondjak paran h kell. Combfixesre gondoltam ez esetben. Abbol lehet venni test szinut? Mert meg csak feheret es feketet lattam.

10

Szerintetek a diadémmal melyik a jobb az apro fehér virág vagy 1 nagy fehér virág? Kinek hogy volt?

6

Tudtok jó, olcsó fényképészt Debrecenben? Nekünk csak a polgári szertartást kellene fotózni, utána pedig néhány csoportkép.

3

Lefoglaltam a mennyasszonyi ruhámat már pár hónapja, de most úgy érzem, hogy nem az az igazi, választhatok másikat ugyanabban a szalonbam vagy nem szokták megengedni?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!