Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs akkor (4302 db)

Sex után alhasi fájdalmam van, egész nap fáj utánna, miért lehet ez? Orvosnál voltam de ügyet sem vett rá, azt mondja nincs velem semmi, ha nincs akkor miért fáj? Van igy még valaki?

Legjobb válasz: Ez gyakori probléma nõknél, de több különbözõ oka is lehet. Ha nincs felfázásos problémád (akkor a pisilés is fájdalmas, és csökkent mennyiségû), és a szervi okok is kizárhatók (gondolom a nõgyógyász nem talált semmit), akkor marad az alhasi vérbõség problémája. Errõl azt írják, hogy a túlságosan felfokozott szexuális izgalom miatt van, amit nem követ kellõ intenzitású orgazmus. Ezáltal az a sok vér ott marad az alhasi erekben, és feszít. A megoldás a szexben keresendõ, meg kell találni a módját a számodra tökéletes kielégülésnek. Elõfordul, hogy valakinél a fájdalmak a szexuális élet tudattalan hárításának a jelzései. Tehát az orvosok ezzel a problémával valóban tehetetlenek...

Ez gyakori probléma nõknél, de több különbözõ oka is lehet. Ha nincs felfázásos problémád (akkor a pisilés is fájdalmas, és csökkent mennyiségû), és a szervi okok is kizárhatók (gondolom a nõgyógyász nem talált semmit), akkor marad az alhasi vérbõség problémája. Errõl azt írják, hogy a túlságosan felfokozott szexuális izgalom miatt van, amit nem követ kellõ intenzitású orgazmus. Ezáltal az a sok vér ott marad az alhasi erekben, és feszít. A megoldás a szexben keresendõ, meg kell találni a módját a számodra tökéletes kielégülésnek. Elõfordul, hogy valakinél a fájdalmak a szexuális élet tudattalan hárításának a jelzései. Tehát az orvosok ezzel a problémával valóban tehetetlenek...
túl erõs hatást mért a méhedre...Nem voltatok picit vadak? :) most komolyan. nekem akkor szokott fájni :S ti huncutok :D
A kérdező hozzászólása: tisztelt DR ha nemi életet élek akkor is nagyon fáj a hasam a hetekben már közben is fáj de amikor nem élek akkor is fáj a rák szûrésem p2-es az orvos valami olyasmit mondott hogy valami a méhemnél van egy megszakítás KÖSZÖNÖM HOGY VÁLASZOL

Lopják a netemet? Pár hete azt vettem észre, h a netem eszméletlenül lassú, sőt, ez nem is kifejezés. De csak akkor, ha a tesómnak is fel van nyitva a gépe (ha nincs akkor eléggé jó).

Amúgy routerunk van. Lehet, h ? valahol beállította azt,h neki jobban menjen a net, mint nekem? Már csak bosszúból is, mert jól összevesztünk és azóta nem beszélünk egymással.

Legjobb válasz: Hát lehet a tesód vadúl tölt le! Ha wifis a routered lehet távolról valaki kapcsolódik és tölt le (bár azt mondtad csak akkor ha tesód gépe be van kapcsolva) Létezik olyan router is (olcsó kategoriában talán a Dlink DIR-300) amibe be lehet állítani a sávszélesség korlátott adott ip tartományon, tehát efektíve ha nagyon akarja be tudná lassíitani a kapcsolatod, bár ekkor nem lenne összefüggés a tesód bekapcsolt vagy kikapcsolt gépe közt. Az hogy a gépedre bejelentkezik a tesód mikor nem vagy ott, legkönyedébb úgy tudná megtenni, ha a Rendszergazdai fiók nincs levédve jelszóval. (Feltéve ugyebár ha nem maga a Rendszergazdai fiókodat használod) röviden talán ennyi.

Hát lehet a tesód vadúl tölt le! Ha wifis a routered lehet távolról valaki kapcsolódik és tölt le (bár azt mondtad csak akkor ha tesód gépe be van kapcsolva) Létezik olyan router is (olcsó kategoriában talán a Dlink DIR-300) amibe be lehet állítani a sávszélesség korlátott adott ip tartományon, tehát efektíve ha nagyon akarja be tudná lassíitani a kapcsolatod, bár ekkor nem lenne összefüggés a tesód bekapcsolt vagy kikapcsolt gépe közt. Az hogy a gépedre bejelentkezik a tesód mikor nem vagy ott, legkönyedébb úgy tudná megtenni, ha a Rendszergazdai fiók nincs levédve jelszóval. (Feltéve ugyebár ha nem maga a Rendszergazdai fiókodat használod) röviden talán ennyi.
A routereknek általában van egy webes alapú felhasználói felülete, így léphetsz be rá: 1. lépés: indíts el egy parancssort, és írd be, hogy ipconfig. Keresd meg a "default gateway" vagy "alapértelmezett átjáró" szöveget. A hozzá tartozó IP címet írd be egy böngészõbe. 2. megjelenik egy ablak, ahol jelszóval beléphetsz. 3. mivel ezt a jelszót már biztos megváltoztatta a testvéred, ezért csak azt teheted, hogy a router hátoldalán egy gémkapoccsal 5-10 másodpercig nyomva tartod a rest gombot. Így visszaállítod alaphelyzetbe és visszaáll a gyári jelszó, amit a router leírásába nézhetsz meg. 4. ezután be kell állítani az internetelérést 5. és a sebességkorlátokat is beállíthatod, ha a router lehetõvé teszi.
A másik probléma: Ha a tesód be szokott lépni a gépedre, azt nem biztos hogy a hagyományos windows bejelentkezéssel teszi. - ha azzal teszi, akkor azt tilts le: http://netsecurity.about.com/od/securingwindowsxp/ss/disable.. - ha valamilyen kémprogramot használ, akkor tegyél fel egy vírusírtót/tûzfalat. ezt javaslom: http://www.personalfirewall.comodo.com/download_firewall.html
De mondom én még csak a D-link azon tipusát tudom hogy sávkorlátos beállítással rendelkezik meg talán ZYXEL tipusúak. Meg ugyebár a professzionális cisco. De ilyen smc, msi, t-plink, linksys.... kizárnám hogy tudnák ezt. Max olyan van, hogy skyp és egyébb netes alkalmazásra szabadít fel prioritás szerint nagyobb sávszélességet.
De a távoli asztalkapcsolathoz is ismernie kell a jelszót.
A tesód torrentezik. A torrent kliensében a feltöltést a maximumról(0) vegyétek le 4-20 kb/s-re( a neted feltöltési sebességétõl függ).
A kérdező hozzászólása: És hol tudnám megnézni, beállítani a sávszélességet? Amúgy le van jelszavazva a gépen, én egy édes, kis programocskára gondoltam, pl. amit csinálok azt megjegyzi, leírja magának és átküldi neki(már találkoztam ilyennel)...
A kérdező hozzászólása: Szerintem az neki korlátlan, mint ahogy nekem is. De mindegy, ha megtudom, hogy vlmit mûvelt a gépemmel, akkor max kitekerem a nyakát:) Köszi a válaszokat.


Uno kártyában, ha én +4 kártyák rakok le, akkor mit kell rakni rá? S ha nincs akkor mi a teendő? S mi a helyzet ugyanebben az esetben csak a +2 kártyával?

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem Aki lerakta az mond egy színt, amit lehet rakni rá, ha az ellenfélnek nincs rá +4-e.

Ha jól emlékszem Aki lerakta az mond egy színt, amit lehet rakni rá, ha az ellenfélnek nincs rá +4-e.

Van magyar rajongói oldala a Heroes of Might and Magic IV-nek? Ha van, mennyire színvonalas? Ha nincs, akkor van szükség egy oldalra amiben ezzel foglalkozó témák, képek, leírások, forumok lennének?

Mert nagyon szívesen foglalkozok ezzel. Közületek volna tagja?

Legjobb válasz: nem tudok róla csináld nyugodtan, aztán ha még is van és te sikeres leszel tudni fognak rólad és majd összeálltok, ha nincs akkor csak te leszel a szerkesztõ ha béna vagy akk meg ugyis mindegy..

nem tudok róla csináld nyugodtan, aztán ha még is van és te sikeres leszel tudni fognak rólad és majd összeálltok, ha nincs akkor csak te leszel a szerkesztõ ha béna vagy akk meg ugyis mindegy..

Ha terhes vagy még nem jött meg a nemvárt akkor mindig szokott folyás lenni előtte? Ha nincs akkor ne is reménykedjen a nő? Csak a mellbimbó vagy a melludvar is bebarnúl?

Legjobb válasz: Kicsit fura a kérdésed.Szóval ha kismama vagy akkor általában az elsõ menzi idején rózsaszínes a folyás.Folyás általában van, de ha esetleg nincs, vagy csak minimális és nem veszed úgy észre attól lehetsz terhes.Terhesség idején em csak a mellbimbó, hanem az udvara is barnul!

Kicsit fura a kérdésed.Szóval ha kismama vagy akkor általában az elsõ menzi idején rózsaszínes a folyás.Folyás általában van, de ha esetleg nincs, vagy csak minimális és nem veszed úgy észre attól lehetsz terhes.Terhesség idején em csak a mellbimbó, hanem az udvara is barnul!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat!!!
Nekem csak egy kis mennyiségû folyásom van és 5 hetes vagyok!Van aki teljessen száraz!
A kérdező hozzászólása: Akkor az nem baj ha valakinek nincs! Gratulálok a babához!!!!!
Pontosan mi a kérdésed? Mert ennek így nem sok értelme van.
A kérdező hozzászólása: szia szerintem egyértelmû a kérdés nem értem mit nem értesz?A szeretet erejére pl. egy beteg gyereknél az anyagi és fizikai lelki sérülés helyett mások a saját életüket féltik jobban vagy a törõdés, megbecsülés helyett mindenki önmagára figyel nincs egy kedves szavuk egymáshoz vagy ha van az ritka vagy érdekbõl fakad a puszta önzetlen feltétel nélküli, érdek nélküli szeretet hol mutatkozik meg?
A kérdező hozzászólása: ja igen és mindent a jog és törvény kezében van az irányít már nincs tisztesség, emberség, jó akarat, testvériesség, csak a kapzsiság, és az igazságtalanság
Kedves kérdezõ! Amire te kíváncsi vagy, az a szeretet hiánya, nem a szeretet erejének a hiánya. A jog és az igazsgán nem járnak kézenfogva. Abban igazad van, hogy elsõsorban a jog irányít, anélkül nem lehet társadalmat fenntartani.
A kérdező hozzászólása: 5 köszönöm a gondolataidat, nagyon sok mindenben egyetértek és van benne igazság , de van amiben nem..nekem nincs bajom azzal hogy szeressem magam békében vagyok magammal... "Aki önmagával nincs békében, és azzal akarja ezt kompenzálni, hogy mások segítésére teszi fel az életét" ez sok mindenkire igaz lehet, de én mivel békében vagyok magammal és nincs önbizalmi gondom nem azért segítek másoknak , hogy kompenzáljak, pusztán ahogy itt is kérdeztem... szeretetbõl, önzetlenségbõl , és ezért hiányolom!! "Aki önmagával nincs békében, és azzal akarja ezt kompenzálni, hogy mások segítésére teszi fel az életét, annak betegekre van szüksége, akiken segíthet, és ha ne adjisten az illetõ kilábal a gödörbõl, akkor jön a sértõdés, hogy mennyit megtett érte, és az a hála, hogy otthagyja. Holott a gyógyultak nem járnak orvoshoz, egy révész utasa egyedül megy tovább, ha már átkelt a folyón, nem viszi magával a révészt, onnantól már teher lenne számára. Ezek az emberek akaratlanul azt kívánják, hogy a világuk beteg legyen, mert nincs önbecsülésük, így csak akkor érezhetik magukat erényesnek, ha már minden más romlott körülöttük. " ez a rész a segítségnyújtásról szól és arról hogy idõnként rövid távra kellenek segítségek nekünk én viszont a szeretetrõl kérdeztem a hosszútávú, önzetlen szeretetrõl és arról hogy miért rövid életû és feltételhez, érdekhez kötik? "Aki saját magát szereti, saját magával ki van békülve, az már nem jelent veszélyt másokra. Szintje következésképpen jön, hogy másokat is szeret, egyszerûen elfogadja az embereket olyannak, amilyenek, ha segíteni akar rajtuk, nem azzal a szándékkal teszi, hogy megváltoztassa õket, nem vár el tõlük semmit. Csak azért segít, mert szeretné ha a másik is békében élne önmagával, de ha a másik ezt nem fogadja el, akkor nem erõlteti, mivel hiábavaló." Itt megint azt ecseteled hogy aki önmagát szereti és mások elfogadásáról írsz , de én nem erre vagyok kíváncsi , hanem a mások viszonyára szeretetére, még mindig...az érdek nélküli, önzetlen szeretetükre...nem önmagam elfogadására ezzel nincs baj... "egyszerûen elfogadja az embereket olyannak, amilyenek" alapjába véve elfogadom az embereket, de mivel nagyon sokan önzõek, maguk hasznát keresõk, szeretetlenek, igazságtalanok lettek így ebben a formában nem tudom elfogadni , mert a rosszat nem tudom elfogadni , és nem is szabad!!és a kérdés ezért lett feltéve mert változtatni kellene ezen sokaknak!! Amúgy köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: 4 "A jog és az igazsgán nem járnak kézenfogva. Abban igazad van, hogy elsõsorban a jog irányít, anélkül nem lehet társadalmat fenntartani." A jog és az igazság miért nem járhatnak kézen fogva?Esetleg példát mondva , ha tudsz!Szerintem nem üti egymást a kettõ! A jog irányít pont ezért kérdezem hogy a szeret hol van?
Például amikor a közös mérõórán lévõ lakások átalány feletti fogyasztását egy lakásra számlázza ki a szolgáltató, és fizetteti meg annak tulajdonosával a többiek fogyasztását, az nyilván nem igazságos, de a bírósági ítélet szerint jogszerû. A szeretetnek meg ezekhez semmi közük.
A kérdező hozzászólása: 8 "Például amikor a közös mérõórán lévõ lakások átalány feletti fogyasztását egy lakásra számlázza ki a szolgáltató, és fizetteti meg annak tulajdonosával a többiek fogyasztását, az nyilván nem igazságos, de a bírósági ítélet szerint jogszerû. A szeretetnek meg ezekhez semmi közük." Ebben pont azt bizonyítottad hogy NEM jár kézen fogva a jog és igazság sõt egymás ellen van...és a kérdésem még mindig a szeretetre irányuló volt, amúgy neked is köszi a választ!:)
#5-ös vagyok. Én is köszönöm a viszont választ! Nem baj, ha nem értünk egyet mindenben, úgy unalmas is lenne a világ. :) "ez sok mindenkire igaz lehet, de én mivel békében vagyok magammal és nincs önbizalmi gondom nem azért segítek másoknak , hogy kompenzáljak, pusztán ahogy itt is kérdeztem..." Nem is feltételeztem, ez csak egy általános következtetés volt, amit az elmúlt években a tapasztalataim és ismereteim alapján leszûrtem. Amúgy miben segítesz másoknak? Hátha ennek ismerete segít közelebb vinni a válaszhoz, amit keresel, mert pontosan én sem értem, mire gondolsz, lehetõségeket írok, elvégre konkrétnak tûnik a kérdés, mégis nagyon tág területet ölel fel, amit verbálisan nem is lehet röviden megválaszolni. "alapjába véve elfogadom az embereket, de mivel nagyon sokan önzõek, maguk hasznát keresõk, szeretetlenek, igazságtalanok lettek így ebben a formában nem tudom elfogadni , mert a rosszat nem tudom elfogadni , és nem is szabad!!" :) Ebben a formában nem? Ha önzetlenek, igazságosak, egymást feltétel nélkül szeretõk, akkor nem nehéz elfogadni õket, pont itt válik érdekessé a dolog. Egyet értek abban, hogy a rosszat nem szabad elfogadni, tenni kell ellene. Viszont különbséget teszek a cselekvés és a cselekvõ között. Nehéz dolog, de el lehet fogadni egy igazságtalan, önzõ, sõt álnok, gonosz embert is. Amit ellened tesz, azt nem szabad tétlenül tûrni, fel kell lépni ellene a lehetõségek felmérésével, ezt nem vitatom el. "...és a kérdés ezért lett feltéve mert változtatni kellene ezen sokaknak!!" Ebben is egyet értek, csak sajnos attól, hogy ezt leszögezzük, még nem jutunk az egyrõl a kettõre, mert nem tudjuk õket megváltoztatni. Magunkat meg tudjuk, hogy megtalálhassuk azokat, akikkel jól érezzük magunkat rövid- vagy akár hosszú távon, illetve el tudjuk viselni, és szembe tudjunk szállni azokkal, akik akadályozni akarnak. Egy példával megvilágítva miképpen értelmezed a hosszútávú önzetlen szeretet? Látom, hogy erre szeretnél választ kapni.

Nokia 5800-ba van arcfelismerő? Ha igen akkor hol lehet beállítani? És ha nincs akkor nem lehet letölteni valami olyan fényképezős programot amibe van?

Legjobb válasz: Nincs benne...ha szeretnél szerezni rá keresgess itt: www.nokiaprogramok.hu vagy hasonlók.Én speciel még nem hallottam, hogy lenne ilyen...

Nincs benne...ha szeretnél szerezni rá keresgess itt: http://www.nokiaprogramok.hu vagy hasonlók.Én speciel még nem hallottam, hogy lenne ilyen...
A kérdező hozzászólása: kösz a választ!

Sportkocsim gyári esővédőjén nincs levegő nyílás. Tiéteken van? Ha nincs, akkor hol vágtatok rá?

Legjobb válasz: Nekem Caretero kocsim van, az esõvédõjén két oldalon lyukak vannak, nincs rajta nyílás. Nem vágtam rá nagyobbat. A régi kocsira külön kellett esõvédõt venni, azon volt nyílás és ha a szél is fújt, beesett rajta az esõ. Emiatt nem vágtam ki a mostani gyárit. A lyukakat nem könnyû észrevenni, én sem vettem észre egybõl.

Nekem Caretero kocsim van, az esõvédõjén két oldalon lyukak vannak, nincs rajta nyílás. Nem vágtam rá nagyobbat. A régi kocsira külön kellett esõvédõt venni, azon volt nyílás és ha a szél is fújt, beesett rajta az esõ. Emiatt nem vágtam ki a mostani gyárit. A lyukakat nem könnyû észrevenni, én sem vettem észre egybõl.
A kérdező hozzászólása: ez enyémen abszolút nincsenek lyukak. :(
Nem baj nem fog megfulladni alatta. Ha kivágod csak tönkre teszed.
Milyen kocsid van?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!