Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs a kórházban ki (4 db)

Ha nincs TB-támogatásom a kórházban ki kell fizetnema szülés költségeit? (ágydij, stb.. )

Legjobb válasz: Szia! Nekem sincs tb-m de én havonta befizetem az apehoz az egészségbiztosítási járulékot.Így biztosítva vagyok.Sajna ha nem fizeted minden költséget neked kell állnod,ráadásúl az elmaradt összegeket az apeh kéri.

Szia! Nekem sincs tb-m de én havonta befizetem az apehoz az egészségbiztosítási járulékot.Így biztosítva vagyok.Sajna ha nem fizeted minden költséget neked kell állnod, ráadásúl az elmaradt összegeket az apeh kéri.
Szia! Igen, akkor fizetned kell mindenert.A gyors megoldas, hogy ne kelljen fizessel, menj el minnel elobb, helyileg ahova tartozol az APEH irodaba es ott kitoltesz egy nyomtatvanyt, csak a TB.kartya es ado kartyad kell hozza es mar aznaptol ervenyes a tb kartyad.Kapsz 2 csekket a tobbit postan kuldik ki.Minden honapban 4.350.-ft kell befizetned.Meg a babo szuletese elott intezd el! Jo babavarast!Egy 16 hetes kismami!
Igen, mindent ki kell fizetni, és nem olcsó, legalább 100 ezer forint, legalább is nekem ez volt az elszámolási lapra írva.
Igen, ki kell fizetned mindent, de ez így normális. Ha eddig nem fizetted, majd most egybe behajtják rajtad. Én a helyedben mindenképp elmennék az APEH-ba és fizetném a TB-t. A szülésen kívül nem tudhatod elõre, mikor lesz még szükséged orvosi ellátásra és ha mindent teljes áron kell fizetned, az nem kevés. Gratulálok a babához!
DNS-bõl.
A kérdező hozzászólása: Máshogy nem? Papírok, ilyesmi?
A kérdező hozzászólása: Aki tud errõl valamit, írjon privátot!
Ez olyan mint a "Gyanú árnyékában" Csak ott ugye nem igaziból.:D..Egyértelmûen a vércsoportból.:)
DNS vizsgálat kiderítheti ill. olyasmi, hogy ha pl. a vércsoportja másfajta, ahogy az említett mûsorban is szó volt ha a szülõk nullások nem lehet a gyerek AB-s.

Ha nincs fogadott orvosom, ügyeletesnél tervezem a szülést, és mondjuk túlhordom a babyt, akkor ki fektet be a kórházba, vagy mi történik?

Sztk-s rendelésre jártam eddig, szinte mindig más vizsgált meg, mert szabin voltak a dokik. Ha a kiírt napig nem indul meg a szülés, akkor aki aznap ott van, ? dönti el, hogy be kell feküdni? És ki indítja meg mondjuk a szülést?

Legjobb válasz: Szia!Én pont így voltam,mint te,és a túlhordott nap után 2 nappal voltam nst-n,akkor azt mondta a doki hogy másnap feküdjek be,de azt nem mondta hogy miért.Befeküdtem,és még akkor éjjel jöttek a fájások,és másnapi ügyeletes dokinál szültem,és minden rendben volt.Szóval nem számított,hogy van-e dokim,vagy nincs,ugyan úgy bántak velem,mint akinek volt.Könnyû szülés kivánok.7 hetes anyuka.

Szia!Én pont így voltam, mint te, és a túlhordott nap után 2 nappal voltam nst-n, akkor azt mondta a doki hogy másnap feküdjek be, de azt nem mondta hogy miért.Befeküdtem, és még akkor éjjel jöttek a fájások, és másnapi ügyeletes dokinál szültem, és minden rendben volt.Szóval nem számított, hogy van-e dokim, vagy nincs, ugyan úgy bántak velem, mint akinek volt.Könnyû szülés kivánok.7 hetes anyuka.
Szerintem ha nincs dokid és egyik orvos sem mondta, akkor nem fogják a kiírt napon megindítani a szülést.Ha nem indul meg aznap, akkor el fogják neked mondani, hogy meddig maradhat még benned a baba.
A kérdező hozzászólása: Hát remélem akkor nálam is valahogy így alakul a helyzet, és aki épp aznap néz nst-n, az fogja tudni hogy be kell-e feküdnöm! Nagyon köszi !


A kórházban hova rakjam a mobilt és a tárcámat, amíg műtenek, ha nincs kinek odaadnom addig? Ellophatják? (Nem magánkórház. )

Legjobb válasz: én leginkább azt ajánlom, h ne vidd magaddal. se a tárcád, se a mobilod. csak a legfontosabb irataidat.

én leginkább azt ajánlom, h ne vidd magaddal. se a tárcád, se a mobilod. csak a legfontosabb irataidat.
A legjobb, ha nem viszed magaddal ezeket, de ha már bent vannak, akkor kérd meg a többieket a kórteremben (ha nincs nagy bajuk), hogy vigyázzanak rájuk.
Nekem van régi ezer Forintos telefonom, abba átteszem a kártyát, azt nem viszi el senki... kórházba azt viszem csak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!