Találatok a következő kifejezésre: Ha nincs a (8218 db)

Ha nincs a lakásban kád - hogy fürdettek nagyobb babát?

Van egy babakádunk, de már iszonyatosan pancsol benne, és ha kinövi, nincs ötletem, hogy fürdessük. Ha már tudna ülni (most lesz csak 6 hós), akkor vennék egy OK baby fürdet?t - de most? Mit csináljunk? Ti hogy oldjátok meg?

Legjobb válasz: Miért baj, hogy locsol? Fel lehet mosni, nem? Ha nincs kád, venni kell egy nagyobb babakádat, vagy egy dézsát.

Miért baj, hogy locsol? Fel lehet mosni, nem? Ha nincs kád, venni kell egy nagyobb babakádat, vagy egy dézsát.
Tegyetek le egy nagy lavort a zuhanyfülkébe, és abban lefürdethetitek.
Az elsõ fiam 3, 5 évig fürdött zuhanytálcába helyezett babakádban. A picikém õ most 18 hónapos, babakádban de nagykádba helyezve. Még nem is akarom a nagykádba tenni, mert nem lenne neki biztonságos. Várj egy kicsit és majd lassan (8-9 hósan) megérti, hogy nem szabad és nem fog kilocsolni.
Szia! Nekünk van kádunk, de abban csak akkor fürdik, ha vagy én vagy az apukája is vele fürdik. (Nagy, beépített sarokkádunk van, és kicsi bele a csúszásgátló.) Ha erre nincs mód, akkor a zuhanytálcába engedek neki vizet, és ott ülök mellette a földön. Imád benne pancsolni, én pedig nem félek attól, hogy elesik benne vagy kiesik belõle. A fürdõjátékait is átvisszük oda, a csempére szoktam neki feltapasztani.
Az én lányom már 1 hónapos, még mindig a kiskádban fürdetem. Reggelente együtt zuhanyzunk, igaz, ehhez apa kezeire is szükség van.
ha nincs akk inkább hányszor naponta :) ha van akk nem kell igazából a hoki :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)
Hetente 3-4-5x kb. Nincs barátom, nem is volt még, így a kérdés másik részére nem tudok válaszolni:) 15/L
Nem nagyon szoktam csak a barátom szokott kielégíteni. Minden héten szinte. 15L
Akkor itt az ideje, hogy megtörjem az idillt. Nekem van barátnõm, és e mellett még igénylem a masztit is. Na nem azért, mert nem érzem kielégítõnek a szexuális kapcsolatunkat. Nem. Nekem e mellett még kell, hogy magammal is foglalkozzak kicsit. Szeretem csinálni.
Kb. hetente egyszer. Barátnõ nélkül nemtom, már nagyon rég voltam egyedül =) 17/F
nekem van barátom 2 éve én nem szoktam masztizni, tudom senki nem fogja elhinni, de nem szoktam soha. pedig ha suli idõ van akkor csak 3 napig vagyunk együtt..hétvégén. Akkor általában van szex mindennap, de most nagyon nem szokott kezdeményezni.. De mikor nem jártunk akkor se masztiztam. Nem érzem, hogy kellene:)
Nálam nagyon változó van, hogy naponta csinálom, máskor kétnaponta.Három napnál ritkábban általában nem szoktam:) 18/L (ja és még szûz vagyok)
Én kb egy héten 1-2 szer, ha nincs, ha lene és ott tartanánk akk nem tenném 16 l
minden nap kielégít a párom akár többször is. több mint 1 hónapja járunk 21L

Letezik az androidos telefonon olyan szofterfrisitto alkalmazas ami akkor is frissit ha nincs a net bekapcsolva?

Samsung galaxi mini 2 telefont vettem most ket hete es horibilis osszegu szamlam jott ki,annak ellenere hogy atjott meg 53 mb internet erre a holnapra es azzal magyarazza a szolgaltato hogy frisitto alkalmazas csinalta a szamlat ,en nem allitottam be semmit es kb a ket het alatt ossz vissza 1 orat ment a net es tobbreszt ebbol facebook ami ingyen van a csomagban.

Legjobb válasz: Attól még szinkronizálni szokott. Elég az, ha frissítget a telefon magától. Általában minimum 1 kis netcsomagot megéri aktiválni, mert akkor nincs ilyen számla.

Attól még szinkronizálni szokott. Elég az, ha frissítget a telefon magától. Általában minimum 1 kis netcsomagot megéri aktiválni, mert akkor nincs ilyen számla.
A kérdező hozzászólása: Van net csomagom 350mb amit erdekes nem hasznalt fel a frissites , de pot dijat csinalt es kb 200 euros szamlam lett

Ha nincs a barátomnak előváladéka akkor ugye nem lehetek terhes?

Néha szoktunk olyat csinálni, hogy gumi nélkül fekszünk le, de mindig figyel, hogy miel?tt elmegy kivegye. Sosincs el?váladéka. Ez lehetséges?

Legjobb válasz: Honnan tudod, hogy nincs neki, ha egyszer benned van? Mellesleg mindenkinek van azon egyszerû ok miatt, hogy ez síkosítóként is hat, ahogy a te vaginád is azért termel nedvet.

Honnan tudod, hogy nincs neki, ha egyszer benned van? Mellesleg mindenkinek van azon egyszerû ok miatt, hogy ez síkosítóként is hat, ahogy a te vaginád is azért termel nedvet.
Nem mondta hogy van vaginája:P
A kérdező hozzászólása: Azt mondta neki nem szokott lenni.
ha nincs elõváladéka, akkor igazán fel sem izgult... én ajánlom, hogy most csinálj egy terhességi tesztet, és eredménytõl függetlenül többet ne csináljatok ilyet, és akkor nem kell aggódnod:) illetve nem eredménytõl függetlenül.. ha terhes vagy, akkor már mindegy, mehet gumi nélkül durrbele:D
Persze, hogy azt mondja neki nincs, neki csak az a lényeg ne legyen rajta az a rohadt gumi, tudom borzasztó érzés, szerencsére nekem most is eszik a barátnõm fogamzásgátlót, és így meg vagyok tõle kímélve.:P
Elõváladéknak minden esetben lennie kell.Én már kézbe és szájba vettem párszor a párom szerszámát és mindig volt elõváladéka.Szóval ilyen hülyeséget ki se találj, hogy nincs!!Ha nem lenne a ffiaknak elõváladéka, nem is lenne egy nõ sem terhes ettõl!!De már nem egy ilyen esetet hallottam.Úgyhogy vagy óvszer, vagy fog. gátló és meg van oldva a kérdés!

Szerintetek lehet annyira ostoba a magyar választók többsége 2014-ben, hogy megválassza azt a pártot, amelyik -ha nincs a FIDESZ- totális csődbe vitte volna Magyarországot?

Legjobb válasz: "-ha nincs a FIDESZ- totális csõdbe vitte volna" Ez egy elég erõs kijelentés, történelemben nincs olyan, hogy HA. Ellenben vannak tények, elmúlt 2.5 évben 3x volt csõdközeli helyzetben az ország. Azt mindenkinek a "vallására" és eszére bízom, mennyiben felelõs a kérdezett csoport és mennyiben a jelen kormány. De annyira marha jól nem mennek a dolgok szvsz.

"-ha nincs a FIDESZ- totális csõdbe vitte volna" Ez egy elég erõs kijelentés, történelemben nincs olyan, hogy HA. Ellenben vannak tények, elmúlt 2.5 évben 3x volt csõdközeli helyzetben az ország. Azt mindenkinek a "vallására" és eszére bízom, mennyiben felelõs a kérdezett csoport és mennyiben a jelen kormány. De annyira marha jól nem mennek a dolgok szvsz.
OFF: Én biztos nem szavaznék olyan pártra, akinek épen úgy nincs valós programja mint a Fidesznek, és akikrõl már az is tudhatja biztosan a nyugdíjasok felé fognak kamu kampányt nyitni, aki bízott volna bennük. Azért sem szavaznék rájuk, mert a vezetõjük megszólalásig pszichopata, utána meg pláne. Viszont az eladósításos téma túl bonyolult, megpróbáltam utánanézni és most sem tudom, hogy a régi Fidesz alapú lakás támogatási, tizenharmadik havi nyugdíj, diák hitel, valamint a 2006 utáni többségi Fideszes önkormányzati szándékos eladósítások benne voltak a pakliban a 2008-as gazdasági összeomlással együtt vagy nem. Mivel minden érintett hazudik. Én meg nem vagyok parafenomén se nyomozó. /OFF
A Fidesz is totális csõdbe viszi az országot, mindig jönnek a nagyobb adók, miközben saját fizetésüket emelik és 39millióért vagy nem tudom már mennyiért felújítottak már egy amúgy is luxusnak mondható helyett, miközben az ország elég rossz helyzetben van, szóval engem nem érdekel, hogy most már kinyeri a választást, mert egyiket sem érdekli az ország, mindegyik csak a saját érdekeit nézi és az ország ilyen politikusokkal úgy is a béka segge alatt lesz még jobban
1. Nem vitte csõdbe. Maga Orbán mondta 2010 júliusában, hogy a gazdaság alapvetõen jó helyzetben van. És ugyan mibõl is tudott volna magának illetve a jómódúaknak sokkal többet kifizetni? Egyedül Orbán havi nettó félmillióval többet visz haza már két éve. 2. A Fidesz sem jobb, sõt... 3. Marad a kisebbik rossz alternatíva. Bajnai vezetésével az MSZP legalább kormányzott és eredményes szakmai munkát végzett, mindenféle szabadságharc, magánnyugdíj einstandolás és bûnbakkeresés helyett.
És kedves "Tóddodaódarra", örülök a kérdésednek, mert ez is jelzi azt a kétségbeesést, ami a Fideszbõl hallatszik. Tetszettek volna tartani magukat a szavukhoz és tisztességesen kormányozni.
A fidesz még rosszabb mint az mszp volt.
Az az ostoba, m aki a Fideszre szavaz., Nem az MSZP vitte csõdbe az országot, hanem a Fidesz viszi. Bajnai pedig a lehetõségekhez képest jól kezelte a válságot, és olyan állapotban adta át a kormányzást, amibõl jól ki lehetett volna jönni.
"Nem az MSZP vitte csõdbe az országot, hanem a Fidesz viszi." Márpedig megdolgoztak a csõdért mindketten. A kérdés az, miként sikerült utóbbinak 2.5 év alatt überelni az "elmúlt 8 évet"? De azért nehogy már ne lett volna felelõssége az MSZP-nek. Pont azért volt akkora balhé az "öszödi beszédbõl".
Ugye az MSZP-re gondolsz.Hát legszívesebben azt mondanám, hogy nem, annyira még a magyar nép sem lehet hülye. De ismerve a választók idiotizmusát és azt, hogy ez a párt két dologból sosem fogy ki, a pénzbõl és a hazugságból, itt bármi lehet.Milliárdjaik vannak és az aljasságuk határtalan, szóval még a legrosszabb is elképzelhetõ szerintem.
El tudom képzelni, hogy lesznek olyan ostobák.Mindkettõ csõdbe vinné úgy is.
Fidesz 2 éve többet ártott az országnak mint az mszp 4 éve.. Amúgy mind2 szar.
Erkölcsi politikai jogalkotási csõd már most van, sztem gazdasági nem lesz, mivel mindig lesz egy adó amit bevezetnek, és egy összeg amit elvonnak. Az, hogy egy szûk milliárdos rétegnek sokkal jobb lett, hát azé a hatalom akié a gazdasági hatalom! Régi tudás. Mindig meg lehet magyarázni hogy mi megmentjük az országot, csakhát a külföldi helyzet fokozódik (lásd Tanu). Az Mszp-nek nagyon sok felelõssége van a 8évben, mert nem tudott mit kezdeni a vezetõ ellenzék jóléti igéret propaganda gyárával, lényegében 2006óta várom a 14havi Orbán nyugdíjat a Fidesztõl- na az lett volna a totál csõd kis hazámnak...... !
Elképzelhetõ...
Az én véleményem az, hogy nehogy már évtizedekig 2 párt között dõljön el, ki vezeti az országot. Mind a kettõ leszerepelt már számomra. Eltelt 23 év az életembõl a rendszerváltás óta, és nem elõre, hanem visszafejlõdik ez az ország. Már fával fûtünk gáz helyett. Szóval jó lenne véget vetni annak, hogy itt még évtizedekig 2 párt között dõljön el, hogy ki kormányoz.

Hogyan tudnám az Acer Aspire 5715Z tipusu laptopot összekötni egy Samsung LED tv-vel ha nincs a laptopon hdmi kimenetel?

Van olyan átalakito ami a hdmi kábelt a laptoppal összetudná kötni?

Legjobb válasz: Valószínûleg ha dvi csatlakozó sincs rajta akkor sehogy.. Mivel d-sub csatlakozó van rajta ezért csak avval lehetne de mivel a tv-n nincs d-sub csatlakozó valószínûleg ,csak úgy tudnád megcsinálni ha veszek egy vga->hdmi konvertert ami kb 20ezer ft gondolom ennyit meg nem adsz ki érte tehát sajnos kivitelezhetetlen. Ha csak filmet szeretnél rajta nézni, vagy ilyesmi akkor használd a samsung allshare programot ha támogatja a tv-d..

Valószínûleg ha dvi csatlakozó sincs rajta akkor sehogy.. Mivel d-sub csatlakozó van rajta ezért csak avval lehetne de mivel a tv-n nincs d-sub csatlakozó valószínûleg , csak úgy tudnád megcsinálni ha veszek egy vga->hdmi konvertert ami kb 20ezer ft gondolom ennyit meg nem adsz ki érte tehát sajnos kivitelezhetetlen. Ha csak filmet szeretnél rajta nézni, vagy ilyesmi akkor használd a samsung allshare programot ha támogatja a tv-d..
A kérdező hozzászólása: És hogyan tudnám allshare programmal a tv-hez kötni? amugy támogatja a tv-m.Elõre is köszi a választ.
Nincs az a Samsung LED tv, amin ne lenne D-sub. Egy sima D-sub-D-sub kábellel össze tudod kötni és kész.
VGA kábellel is össze lehet ha van a laptopon vga kimenet (általában van és az összes samsungon is van ha monitorként is használható)

Ha nincs a helységben elé bölcsi és ovi akkor költözzünk be Pestre?

Dunakeszir?l van szó.

Legjobb válasz: Hát ide ne gyertek:SElég bûzös szmogos koszos a város,tuti asztma de minimum allergia veszély.Nincs magánbölcsi?Elég sok nyílik mostanában,érdeklõdj.Ha más nem esetleg nagyik?Bár akkor nem kérdezted volna.Esetleg felelõs emberke aki vigyáz rá,vagy olyan anyuka aki min.összegért saját csemetéje mellé bevállalná?

Hát ide ne gyertek:SElég bûzös szmogos koszos a város, tuti asztma de minimum allergia veszély.Nincs magánbölcsi?Elég sok nyílik mostanában, érdeklõdj.Ha más nem esetleg nagyik?Bár akkor nem kérdezted volna.Esetleg felelõs emberke aki vigyáz rá, vagy olyan anyuka aki min.összegért saját csemetéje mellé bevállalná?
Fót?Veresegyház?Inkább mint Pest.

Mit csináljak ha nincs a közelbe állatorvos?

Legjobb válasz: Az attól függ, hogy miért kell. Ha ráérõs a dolog, pl csak egy oltás, mondjuk egy kötelezõ, akkor nem baj, majd elviszed az állatod a napokban. Ha viszont sürgõs és nincs orvos, akkor csak egy marad... búcsúzz el az állatodtól :'((((

Az attól függ, hogy miért kell. Ha ráérõs a dolog, pl csak egy oltás, mondjuk egy kötelezõ, akkor nem baj, majd elviszed az állatod a napokban. Ha viszont sürgõs és nincs orvos, akkor csak egy marad... búcsúzz el az állatodtól :'((((
Nem te írtad korábban, hogy Iszkaszentgyörgyön nincs állatorvos? Ezt mondjuk nehéz elképzelni, még a kis falukban is kell legyen, hiszen ilyen helyeken sok háziállat van, és az egészséges állatokat is idõnként kell orvoshoz vinni, oltásokra és féregtelenítésre. Írd meg, hol laksz! Ha ott helyben nincs is, a megyeszékhelyen kell legyen.
Úgy látszik annyira nem volt fontos a dolog, hogy megtudjuk, milyen környéken van... remélem rendbejött a kis állatka.

Ha nincs a péniszen orális szexnél hátrahúzva a fityma akkor mit lehet érezni?

Legjobb válasz: Különbséget aközött hogy nincs hátrahúzva.

Különbséget aközött hogy nincs hátrahúzva.
Olyan mintha a levegõt dugnád.
A kínlódást. :)
Sokat nem!
Semmit. Hátra kell húzni. Teljesen. Ha nem megy, akkor menj el a legközelebbi kórház Urológia szakrendelésére, nem kell beutaló. Ott majd megmondják, hogy kell-e valamit kezdeni vele (rövid fitymafék mûtét és/vagy körülmetélés).
A kérdező hozzászólása: Nincs ilyen bajom szerencsére de láttam már olyan pornót ahol nem húzta hátra a faszi.

A MÁV kórházban minden orvos szobájában van hüvelyi ultrahang? Vagy ha szerencsém van, akkor van, ha nincs, adnak külön időpontot, és vissza kell menni? Vagy esetleg van olyan, hogy rögtön átküldenek, ha nincs a szobában?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Nem vagyok benne biztos hogy jól értem a kérdést, de az uh gépen megvan mind a két eszköz.. ha kell hasi, ha kell hüvelyi. (tehát egy gépen megvan mind a két kimenet, bocsi, ennél hülyébben nem tudtam leírni, de remélem erre gondoltál)

Nem vagyok benne biztos hogy jól értem a kérdést, de az uh gépen megvan mind a két eszköz.. ha kell hasi, ha kell hüvelyi. (tehát egy gépen megvan mind a két kimenet, bocsi, ennél hülyébben nem tudtam leírni, de remélem erre gondoltál)
A kérdező hozzászólása: :) Köszönöm, de nem erre gondoltam. :) Én is hihetetlen bonyolultam írtam le a kérdést... :S :) Szóval úgy értem, hogy ha bemegyek egy orvoshoz, akkor rögtön meg tudja csinálni az ultrahangot, tehát nem kell új idõpontot kérnem arra külön? Vagy nincs minden nõgyógyászati szobában ultrahang?
Bocsi, akkor nagyon félreértettem :) Meg tudja csinálni, külön nem kell érte idõpontot kérni. (legalábbis én még nem találkoztam ilyen szituval) Van olyan "kezelõ" vagy "vizsgáló" vagy nem is tudom minek hívjam, ahol nincs uh.. de ott nekem max csak varratot szedtek. Ha eleve úgy mész hogy vizsgálatra, nem fognak küldözgetni meg csak azért visszahívni mert kell uh. Fel vannak rá készülve, hogy bármikor kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) Kislányommal szakrendelõben voltam, ahol mázlim volt, hogy annál az orvosnál, akihez mentem, volt UH, de sok másik szobában nem volt, és akkor idõpontot kellett kérniük külön. Most a MÁV kórházba fogok menni (még kicsit késõbb, mert csak 4+3 vagyok... :) ), ezek szerint akkor ott egybõl megcsinálják. Még egyszer köszönöm a választ! :)
Igazából több oldalról is megtapasztaltam ott a dolgokat. Voltam már "utcáról beesõs", feküdtem is bent 2 hétig, mentem oda vissza kontrollra, de most onnan van az orvosom is ahova magánba járok. Mindig kéznél volt minden. Remélem nálad is így lesz és nem vezettelek félre! Jó kezekben leszel, jó dokik vannak ott! Gratulálok a babához! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ és a biztatást! Még csak 3 hét múlva megyek, mert még pici a baba, de remélem én is, akkor már majd rögtön meg tudják nézni UH-val, hogy hogy dobog a szíve... :) Jó babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!