Találatok a következő kifejezésre: Ha netalán baba (2 db)

Ha netalán a baba nyakára lenne tekeredve a köldökzsinór az "csak" szülésnél jelentene prolémát, vagy a pocakomban is?

Igaz az, hogy a nyújtózkodás ezzel a veszéllyel járhat?Esetleg ezt valahogy észre lehet venni, mondjuk kevesebbet mozog a baba?

Legjobb válasz: szia, nekem van egy 4 éves kislányom, és õ is ugy szuletett, h a nyakán volt a köldök zsinór, de nem lett baja...

szia, nekem van egy 4 éves kislányom, és õ is ugy szuletett, h a nyakán volt a köldök zsinór, de nem lett baja...
Az népi mendenmonda, h a nyújtóukodástól tekeredik a köldökzsinór a nyakára. A dokibácsim mondta és azt is, h ezzel régebben a bábák segítettek rábírni a családot a kismama kímélésére ( amikor még sok volt otthon pld az állattartás miatt a házimunka vagy vkinek nem futtotta személyzetre...akkoriban sok fizikai munkát végeztek a nõk...nem mintha most nem...de nekünk van legalább mosógépünk...:o))

Mi az a minimum cpu ami ki tud hajtani egy hd7850-et és 1-2 évig ha netalán tán vennék egy jobb vga-t azzal se lenne baja?

Legjobb válasz: "ennek a kártyának saját CPUja van" És saját magának elõ is állítja megfelelõ sebességen az adatokat? ne már...

"ennek a kártyának saját CPUja van" És saját magának elõ is állítja megfelelõ sebességen az adatokat? ne már...
i5 2300, FX6100
ennek a kártyának saját CPUja van
A kérdező hozzászólása: I5 2300 és fx 6100 között van kb. 10000 forint árkülönbség. Ennyivel jobb lenne intel, vagy az az amd is megteszi?
Az Intelnek ennyiért i3-ja van, ami még jó lenne a 7850 mellé, de egy erõsebb kártyához a jövõben nem tennék 2 magos procit. FX6100 ennyiért jó, lehet húzni és majd késõbb erõsebb kártyához is elég lesz.
A kérdező hozzászólása: Értem, és akkor még egy utolsó kérdés biztos ami biztos alapon. Egy ilyen fx 6100 ha elég egy késõbbi kártyához is még akkor gondolom egy proci igényesebb játékkal sincs gáz? Ajánlottak már fx-et nekem tekintve, hogy éjszakánként sokszor hagyom a gépet elszöszölni valami videó konvertálással (adobe after effects, sony vegas), ugyan a gép életének nagy részét majd játékok fogják kitenni de emiatt ajánlottak fx-et, csak játékok miatt viszont mindenfele intelt olvasok.
Az FX procik nagyon gyengék játékra. Még a 2 magos HT-s i3-2100 is hülyére csapja az összeset a 8150-en kívül. Az FX 4-5 Ghz-es húzásához pedig még kell egy kevés egy marhaerõs hûtõre. Ha fõleg játékra kell, 30 000 körül ajánlanám a 4 magos phenom kettõket, amíg még lehet kapni. 955, 965, 960T...
VGA limit errõl ennyit, hisz a HD 7850-et full HD-re(vagy felé) veszi az ember. Ugye kérdezõ? Videókonvertálásban stb.. meg az FX nagyon is jó lehet. A HT-t meg ne reklámozd annyira nagyon kevés játéknál látod hasznát..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!