Találatok a következő kifejezésre: Ha nem veszem be az eseményutánit, (2 db)

Ha nem rögtön veszem be az eseményutánit, hanem pl.30óra múlva, akkor is véd?

Én vagyok az, akinek ma reggel kiszakadt a gumija. A szitu az, hogy a n?gyógyászom csak holnap tud fogadni. Ha holnap du. veszem be a bogyót, akkor még véd a nem kívánt terhesség ellen? Köszi el?re is!

Legjobb válasz: 72 oras tablettanak is hivjak, mert 72 oran belul kell bevenni.

72 oras tablettanak is hivjak, mert 72 oran belul kell bevenni.
A kérdező hozzászólása: Ezt én is tudom. De nem csökken a hatása, ha nem 24óra alatt veszem be? Köszi a gyors választ! :)
Minél gyorsabban veszed be, annnál nagyobb a hatásfok. Szerintem ne a nõgyógyászodhoz menj, hanem ambulanciára. Ha elmondod mi történt, kérdés nélkül bármelyik idegen doki felírja kérdés nélkül.
Menj egy sürgõsségi ambulanciára ott rögtön fogadnak és nem kell várnod annyit! Én csak egyet ismerek az Örs vezér téren, bár ez nem tudom mennyire segít rajtad (pesti vagy-e), de úgy tudom minden kh nõgyógyászatán van ilyen szolgálat! Szóval ne várj a dokira, csak egy receptet kapsz, vizsgálat nem lesz, mehetsz akárkihez és tutira nem kell félned. Egyébként nem csökkenti a 30óra a tbl hatását, valóban 72órás a gyógyszer
A 30 óra még nem sok. Azért 72órás, mert a tesztek alapján addig még hatásos. Szerintem így is hatásos lesz. De ha ma még rohangálni akarsz, akkor menj az ambulanciára és még ma beveheted a tabit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!