Találatok a következő kifejezésre: Ha nem veszem (1924 db)

Csajok. Ha a pasitok hív mindig fel veszitek neki, ha nem akkor vissza hívjátok késöbb? Vagy ha nem veszitek fel azért nem mert éppen nincs kedvetek vele beszélni?

Legjobb válasz: Ha nem veszem fel, akkor éppen valamit csinálok. De ha van idõm, visszahívom. Olyan csak egy rossz kapcsolatban fordulhat elõ, hogy nincs kedvem beszélni vele, és ezért nem veszem fel.

Ha nem veszem fel, akkor éppen valamit csinálok. De ha van idõm, visszahívom. Olyan csak egy rossz kapcsolatban fordulhat elõ, hogy nincs kedvem beszélni vele, és ezért nem veszem fel.
ha egy ismerõsöm hív, természetesen felveszem vagy ha nem alkalmas visszahívom késõbb
Nincs olyan, hogy nincs kedvem vele beszélni.. ha nem érek rá visszahívom késõbb..

Mi a B tervetek, ha nem vesznek fel titeket a megjelölt helyre? Mit fogtok csinálni?

Ma ezen gondolkodtam, de igazából nem jutottam sok mindenre

Legjobb válasz: Én tavaly felvételiztem. Választottam még egy szakot, amit végig tudnék csinálni és érdekelne, csak nyilván kevésbé, mint az, amit elõrébb jelöltem. Ez a b terv volt a germanisztika, ahova 300 pont sem kellett, nekem meg legrosszabb esetben is egy százassal több volt várható. Úgyhogy innentõl már nem aggódtam, hogy nem vesznek fel. Egyébként ha az ember nagyon ragaszkodik valamihez, akkor az is megoldás, ha nem veszik fel, hogy egy évig dolgozik + javít valami érettségit a pontjai emelkedése érdekében, esetleg elvégez egy tanfolyamot, okj-t, hogy ne teljesen hasztalanul az idõ:)

Én tavaly felvételiztem. Választottam még egy szakot, amit végig tudnék csinálni és érdekelne, csak nyilván kevésbé, mint az, amit elõrébb jelöltem. Ez a b terv volt a germanisztika, ahova 300 pont sem kellett, nekem meg legrosszabb esetben is egy százassal több volt várható. Úgyhogy innentõl már nem aggódtam, hogy nem vesznek fel. Egyébként ha az ember nagyon ragaszkodik valamihez, akkor az is megoldás, ha nem veszik fel, hogy egy évig dolgozik + javít valami érettségit a pontjai emelkedése érdekében, esetleg elvégez egy tanfolyamot, okj-t, hogy ne teljesen hasztalanul az idõ:)
Én ugyan csak jövõre végzek, de ha nem vesznek majd fel, és úgy döntök, hogy nem próbálkozok újra(bár tuti fogok), kimegyek külföldre egy kis idõre, visszajövök, kitanulok egy szakmát és azzal helyezkedek el. De végülis még ezek után is valószínû, hogy újra jelentkeznék. :)
Akkor elvégzek egy OKJ-t, közbe dolgozok, és esetleg teszek egy emelt érettségit, hogy több pontom legyen.

Ha nőnapkor azaz holnapra, ha veszek/viszek valamit az a baj, ha nem veszek valamit, akkor meg bunkó szemét álatt vagyok, ha pedig veszek akkor meg mindenki azt mondja, biztos szerelmes vagyok belé meg hasonlók, komolyan ki érti ezt?

Bocsi, kicsit hosszú mese lesz, de ez van..

Legjobb válasz: Tuti tipp: beszélj össze egy lánnyal, vagyis kárj tõle egy szívességet! Legyen a közeledben, (4-6 m) amikor egy szál virágot akarsz adni, aki tetszik neked. Utolsó pillanatban közöld vele, hogy DE! mivel nem látom az arcodon, hogy valóban megérdemled ezt a szál virágot, ezért annak adom, aki nálad ezerszer szebb. :) És add oda a szövetséges csajszinak :) Természetesen a virágot megtarthatja, és egy puszi is jár mellé. Kicsit azért beszélgessetek is, hogy úgy tünjön, õt akarod. EZ PADLÓRA KÜLDI MAJD AZT A KISCSAJT! Tuti tipp :D Bár én egyszerre 2 pofont kaptam :DD De jól esett mert kicsit magamhoz tértem :D

Tuti tipp: beszélj össze egy lánnyal, vagyis kárj tõle egy szívességet! Legyen a közeledben, (4-6 m) amikor egy szál virágot akarsz adni, aki tetszik neked. Utolsó pillanatban közöld vele, hogy DE! mivel nem látom az arcodon, hogy valóban megérdemled ezt a szál virágot, ezért annak adom, aki nálad ezerszer szebb. :) És add oda a szövetséges csajszinak :) Természetesen a virágot megtarthatja, és egy puszi is jár mellé. Kicsit azért beszélgessetek is, hogy úgy tünjön, õt akarod. EZ PADLÓRA KÜLDI MAJD AZT A KISCSAJT! Tuti tipp :D Bár én egyszerre 2 pofont kaptam :DD De jól esett mert kicsit magamhoz tértem :D
úúú ez jó ötlet kedves utolsó :D
Nem is várhatja el tõled senki hogy virágot vegyél nõnapra, saját döntésed hogy veszel-e vagy sem...Ettõl viszont ne határolódj el teljesen, jól tud ám esni egy csajnak ha gondolnak rá :) de nehéz helyzet...mert tényleg ha veszel akkor "biztos tetszik neki" ha meg nem veszel akkor "mekkora egy bunkó"...ha van olyan lány aki tudja hogy tényleg csak barátként tekintesz rá, annak vehetsz egy szál rózsát ha úgy gondolod, mert jól eshet neki ha úgymond "nõszámba" veszed...érted :D de ahhoz tényleg az kell hogy tudjátok egymásról hogy egyikõtök sem akar többet barátságnál...ha meg olyannak szeretnél venni aki tetszik, akkor ne nyersen add oda, hogy nõnap, hanem próbáld meg megfogalmazni hogy mit érzel...maximum elutasít, na bumm, majd jön másik...16 éves vagy, idõd mint a tenger :) Remélem tudtam segíteni :) 17/L
Úgy látszik, tényleg nagyot fordult a világ. :( Én ha nõnapra virágot kapok, akkor is megköszönöm, ha olyantól kapom, aki nem annyira szimpatikus.
Az elsõ se rossz... :D 22:35-ös voltam xD
Tényleg elég nagy pofont kaptam tõle, mert túljátszottam a szerepem :DD A másikat meg a beavatott csaj adta, mert volt pofám megkérni, hogy adjon puszit a zsibbadó arcomra, erre nagyobbat kaptam a másikra :DD Utána a csajok 1 hétig rólam beszéltek, de inkább csak röhögtek :D

Hogy lehet észrevenni a nyákdugót? Mi van ha nem veszem észre?

Úgy értem én nem szoktam megnézni utána a wcpapírt. Lehetséges, hogy nem fogom észrevenni amikor távozik?

Legjobb válasz: Szia! Nem mindenki veszi észre, ha távozik. Van akinek egyben, van akinek darabokban megy el. Semmi sincs, ha nem veszed észre, nekem a 36.héten elment és 39+4 hetesen szültem, de sokaknak csak szülés elõtt megy el. Az utolsó idõben figyelj jobban a higiéniára, az a legbiztosabb.

Szia! Nem mindenki veszi észre, ha távozik. Van akinek egyben, van akinek darabokban megy el. Semmi sincs, ha nem veszed észre, nekem a 36.héten elment és 39+4 hetesen szültem, de sokaknak csak szülés elõtt megy el. Az utolsó idõben figyelj jobban a higiéniára, az a legbiztosabb.
a nyákdugó szüléskor fog láthatóvá válni..egy kis vérzés formájában..ha a végéhez közeledsz a terhességnek akkor..de nem minden szülés kezdõdik ezzel, úgyhogy minden jelet vegyél komolyan..van akinek elfolyik a magzatvize és arról tudja, hogy itt az idõ..másoknál a görcsök jeleznek..
A kérdező hozzászólása: Már igencsak közeledek a végéhez. 31hetes vagyok. Csak én tényleg nem szoktam megnézni a papírt. Csak putty a wc-be és már húzom is le. Próbálok odafigyelni, de 10 alkalomból 6szor tuti elfelejtem.
Nekem már szülés elõtt 3 héttel kezdett távozni.Nyálkás, nyúlós folyásszerûség volt nekem.Persze a java szülés beindulásakor távozott.

Miért vesz le a T-mobil akkor is pénzt ha nem veszi fel akit hívok?

Ma fel akartam hívni az egyik barátn?met kb 6 másodperc volt a hívásom erre levesz 30 Ft-ot. Nem úgy van, hogy csak 1 perc után vesz le pénzt?

Legjobb válasz: ha felveszi, illetve a hangposta bekapcsol, akkor már 1mp nél leveszi a pénzt. Addig amíg csak csörgeted pl 6csörgetés majd kinyomod mert nem veszi fel, az ingyenes.

ha felveszi, illetve a hangposta bekapcsol, akkor már 1mp nél leveszi a pénzt. Addig amíg csak csörgeted pl 6csörgetés majd kinyomod mert nem veszi fel, az ingyenes.
csunya volna ha 1 percig ingyne volna a beszélgetés. akkor mindneki 59mp-ig telefonálna.. minden megkezdett perc után fizetsz. kapcsolási dij csak külföldröl van roamingba. de az egyenleg lekérdezés amiböl ezt sikerült kideritened az viszont lehet 30ft-ba kerül :D
Nem egy perc után, hanem elõre egy perc árát. majd a következõét. Szóval amint felvette a hívott, már egy percet ki is fizettél, akkor is ha rögtön lerakod.
Ha nem veszi fel, ingyen van. Ha a hangposta veszi fel, fizetned kell.

Mit csinaljak ha nem veszik fel az Általános Iskolába?

Már januárban odatelefonáltam,hogy körzeten kivülröl jönnénk,azt mondták semmi gond!nyilt napokon is voltunk.erre ma mentem beiratni,és mondták ha nem tudjak felvenni akkor telefonálnak!Ahova tartoznánk egy óra az utazás,ez a suli meg 5 percre van.

Legjobb válasz: Nem ertem, altalaban a korzeti iskola van a legkozelebb, nem? Marmint az a korzeti, amelyik a legkozelebb van hozzank. Nalatok mi a helyzet? Egyebkent ha nincs hely, vagy egyeb okok miatt nem veszik be, akkor nem veszik be, kenytelen leszel a masikba vinni.

Nem ertem, altalaban a korzeti iskola van a legkozelebb, nem? Marmint az a korzeti, amelyik a legkozelebb van hozzank. Nalatok mi a helyzet? Egyebkent ha nincs hely, vagy egyeb okok miatt nem veszik be, akkor nem veszik be, kenytelen leszel a masikba vinni.
Jelentsd be az uj lakcimet, es akkor az 1. osztalyt mar ott kezdheti.
akkor nem körzeten kivülrõl mentek, nem? legalábbis nálunk az számít hol laktok, nem pedig az, hogy az óvóda hol van, ahol a nagycsoportot kijárta. nálunk elsõ körben a körzeten belülieket és azokat veszik fel, akik szülei ebben a körzetben dolgoznak, majd a fenn maradó helyre veszik fel a körzeten kivül élõket.
Nem is értem, miért nem jelentetted be ebbe a kerületbe most? Akár ma délután el tudod intézni. És akkor biztos.
Így van, a lakcím szerinti a körzetes, ahová a gyerek be van jelentve. Ha még nincs, be kell jelenteni a mosatni címre és a körzetes suli köteles felvenni. Amúgy nálunk (XXI. ker.) egyik általánosban sincs túljelentkezés, mivel kevés a gyerek, szóval bárhová felvennék. Gondolom ez a többi kerületben is hasonlóan van.
A kérdező hozzászólása: Még annyi hogy ahova tartoznánk azt le is mondtam!itt a környéken meg csak ez van!Önkormányzat tud ilyenkor segiteni?
A kérdező hozzászólása: ugy van hogy X kerben laktunk, de elköltöztünk amikor õ középsös volt az oviban, azt mondták ne irassam át utolsó évre, igy a XI böl mindennap átmegyünk a X kerbe oviba.és ide szeretném járatni már a XI kerbe suliba, ami 5 percre van, hogy ne menjen el az életünk a 40 perces utazással.
A kérdező hozzászólása: azért nem jelentettem be mert albérlet sajnos:)

Tisztelt Doktor úr! 52 éves vagyok, 38 éves korom óta szedem a brinaldix nevű vízhajtót. Ha szedem, mert szednem kell, nagyon sűrűn és piciket pisilek, ha nem veszem be a vízhajtót órák telnek el mire menni kell wc-re. Ha nem veszem be, akkor pedig bedaga

Tisztelt Doktor úr! 52 éves vagyok, 38 éves korom óta szedem a brinaldix nevű vízhajtót. Ha szedem, mert szednem kell, nagyon sűrűn és piciket pisilek, ha nem veszem be a vízhajtót órák telnek el mire menni kell wc-re. Ha nem veszem be, akkor pedig bedagadok: lábam, arcom, szemem, ajkam. Éjszaka 2-3 órás alvás vagy pihenés után ha be vettem reggel a vízhajtót, olyan gyorsan és sokat kell pisilni, hogy szégyen nem szégyen, mire a wc-re érek nem tudom tartani a vizeletem. Mitévő legyek? Nőgyógyásznál tavaly októberben jártam minden rendbe P2-es a rákszűrés is. Menstruációm az idén kétszer /3 és 8 hónapban/ volt nagyon kevés és panaszmentesen zajlott. Sajnos ezek a tünetek 2-3 éve már megvannak, csak eddig hiába jártam nőgyógyásznál vagy a háziorvosomnál nem mertem így elmondani. Kérném a segítségét, mitévő legyek? Köszönöm a segítségét. Egy fiatal nagymama.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vízhajtót keringési problémái miatt kell szednie, hogy ne alakuljon ki ödéma. Ez sajnos az Ön által is leírt kellemetlen, zavaró tünetekkel járhat, de ez nem kóros jelenség. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vízhajtót keringési problémái miatt kell szednie, hogy ne alakuljon ki ödéma. Ez sajnos az Ön által is leírt kellemetlen, zavaró tünetekkel járhat, de ez nem kóros jelenség. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 52 éves vagyok, 38 éves korom óta szedem a brinaldix nevű vízhajtót. Ha szedem, mert szednem kell, nagyon sűrűn és piciket pisilek, ha nem veszem be a vízhajtót órák telnek el mire menni kell wc-re. Ha nem veszem be, akkor pedig bedaga

Tisztelt Doktor úr! 52 éves vagyok, 38 éves korom óta szedem a brinaldix nevű vízhajtót. Ha szedem, mert szednem kell, nagyon sűrűn és piciket pisilek, ha nem veszem be a vízhajtót órák telnek el mire menni kell wc-re. Ha nem veszem be, akkor pedig bedagadok: lábam, arcom, szemem, ajkam. Éjszaka 2-3 órás alvás vagy pihenés után ha be vettem reggel a vízhajtót, olyan gyorsan és sokat kell pisilni, hogy szégyen nem szégyen, mire a wc-re érek nem tudom tartani a vizeletem. Mitévő legyek? Nőgyógyásznál tavaly októberben jártam minden rendbe P2-es a rákszűrés is. Menstruációm az idén kétszer /3 és 8 hónapban/ volt nagyon kevés és panaszmentesen zajlott. Sajnos ezek a tünetek 2-3 éve már megvannak, csak eddig hiába jártam nőgyógyásznál vagy a háziorvosomnál nem mertem így elmondani. Kérném a segítségét, mitévő legyek? Köszönöm a segítségét. Egy fiatal nagymama.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vízhajtót keringési problémái miatt kell szednie, hogy ne alakuljon ki ödéma. Ez sajnos az Ön által is leírt kellemetlen, zavaró tünetekkel járhat, de ez nem kóros jelenség. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vízhajtót keringési problémái miatt kell szednie, hogy ne alakuljon ki ödéma. Ez sajnos az Ön által is leírt kellemetlen, zavaró tünetekkel járhat, de ez nem kóros jelenség. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Mi van akkor, ha nem veszem át a visszaérkezett utánvétes küldeményt, amit a címzett nem vett át?

Az ő költségére adtam fel, (2990,-) és nagyon úgy tűnik, hogy nem vette át. Vagy ha mégis átvenném mennyit kéne fizetnem?

Legjobb válasz: Ha nem veszed át Te sem,akkor a posta megtartja magának. Várnak egy darabig,majd felbontják és megpróbálják eladni. De ezt pontosan nem tudom,mi lesz vele. Ha átveszed,akkor Neked kell kifizetni a postaköltséget. Én múltkor nem vettem át,ami visszajött,mert nem ért annyit az egész.Megkapta a posta...

Ha nem veszed át Te sem, akkor a posta megtartja magának. Várnak egy darabig, majd felbontják és megpróbálják eladni. De ezt pontosan nem tudom, mi lesz vele. Ha átveszed, akkor Neked kell kifizetni a postaköltséget. Én múltkor nem vettem át, ami visszajött, mert nem ért annyit az egész.Megkapta a posta...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor ezért árulnak a postán mindenféle Lego city-s bigyókat, stb...? Amit én adtam fel, az is ki lesz így rakva?
Dehogy lesz kirakva! Zárt árverésen értékesítik.

Mit tegyek, ha nem vesznek fel egyetemre?

Sikeresen elbasztam az érettségimet és egyre jobban erősödik bennem, hogy nem fog sikerülni a felvételi. Azonban nekem az egész életem eddig erről szólt, ez a cél lebegett a szemem előtt. Mindenről lemondtam a tanulásért, totálisan antiszociálisan éltem. És mint kiderült a semmiért! [email protected] az egész fiatalságomat a b*zi nagy semmire! De rájöttem arra, hogy miért történt ez, mert alkalmatlan vagyok az életre. Egyszerűen fogalmam sincs, hogy fojtathatnám az életet úgy, hogy az amiért mindent feltettem, elérhetetlenné vált. Ráadásnak egy hatalmas bélyeget is nyom rám, hogy milyen buta vagyok és tanulatlan. Mi a fenét kezdjek így magammal?!

Legjobb válasz: Nem értem, ha tanultál, hogy b*szhattad el az érettségid. Egyébként meg szerintem sokat nem veszítesz ha nem vesznek fel, fõleg itt Magyarországon. Õsszel amúgy is tudsz menni pórérettségire, vagy max fizetsz. Fiatalon kell a legtöbbet hibázni, amennyit csak lehet, hogy késõbb tanuljunk belõle, és lehetõség legyen még helyre hozni. Ne legyél ennyire gyenge ember... én is sok mindent elcsesztem már, pedig még csak 19 vagyok, de még úgy érzem helyre tudom hozni a dolgokat, és azon is vagyok. Mellesleg én is tanulással kapcsolatban.

Nem értem, ha tanultál, hogy b*szhattad el az érettségid. Egyébként meg szerintem sokat nem veszítesz ha nem vesznek fel, fõleg itt Magyarországon. Õsszel amúgy is tudsz menni pórérettségire, vagy max fizetsz. Fiatalon kell a legtöbbet hibázni, amennyit csak lehet, hogy késõbb tanuljunk belõle, és lehetõség legyen még helyre hozni. Ne legyél ennyire gyenge ember... én is sok mindent elcsesztem már, pedig még csak 19 vagyok, de még úgy érzem helyre tudom hozni a dolgokat, és azon is vagyok. Mellesleg én is tanulással kapcsolatban.
én egy másik 19 éves 78%os vagyok:D nekem se ment az érettségi.. illetve elég sok pontom lett, de egy hajszállal több kellett volna, így nem vettek fel.. tavaly.. OKJ-s képzésre jelentkeztem, és nagyon nem bántam meg! egyrészt: Magyarország eljutott arra a pontra, hogy akinek egy csöpp esze van, az egyetemre megy, és valamilyen gondolkodós dolgot tanul akinek több esze van, az kétkezi szakmát, mert azokból kezd marhanagy hiány lenni:D csináld amit én: ha nem vesznek fel sehova, augusztusban jelentkezz valami neked tetszõ, beállítottságodhoz illõ OKJ-s képzést.. bár most ezt is megváltoztatják és gagyivá teszik... namindegy, szóval jelentkezz egy 2 éves OKJ-s képzésre, azt csináld meg tisztességgel, de közben õsszel, meg ha nem sikerül az se, akkor jövõ májusban érettségizz újra, és felvételizz újra.. ha felvesznek valahova, passzíváltasd az elsõ 2 félévet, azalatt fejezd be az OKJ-t és utána szabad út az egyetemre:) eredmény: lesz egy szakmád, és mész egyetemre is:) elõrébb leszel mint a többiek, mert nekik nem lesz szakmájuk (amivel már az egyetem alatt is kereshetsz pénzt).. ugyan 2 évvel késõbb kezded a dolgot, de az elsõ szakmáért 23 alatt nem kell fizetni, és ha õk gondolják úgy, hogy egyetem után szereznének szakmát is, akkor már fizetniük kell:D
Én is sokat tanultam gimiben; az elsõ helyemre engem se vettek fel, és levontam a következtetéseket. Röviden nem tudom, ha gondolod, olvasd el, szerintem segíthet. :) Ha sok idõt [email protected]ál el tanulással, az tanulásmódszeri hiba. Én is kegyetlen sokat tanultam, és rossz tanulásmódszer miatt. Magoltam; és most, hogy már nem magolok, rájöttem, hogy nem is tudok magolni, ergo a lehetõ legrosszabb módszerrel tanultam. Én más feladatot csináltam matek érettségiben, mint kellett volna. Szabályos piramis helyett tetraéder térfogatát számoltam ki, egyébként hibátlanul, csak... nem az volt a feladat. Ezzel 12 felvételi pontot vesztettem, és 9 ponttal csúsztam le az elsõ helyemrõl. Jó hírnevû egyetemen egy jó szak lett volna. Maga a szak lehet nem érdekelt volna, de a munkalehetõségek, amiket kínál, állatiak. Viszont végiggondoltam, hogy meggondolatlan lépés volt ez 1. helyre tenni, mert nem bírtam volna!! Egy tantárgy miatt; és nem lett volna elég a nyár, hogy felhúzzam magam belõle. Nem érte volna meg gyomorfekélyt kapnom, mert nem bírom a kudarcokat. Ráadásul az elsõ kudarc vonzza a többit, mert bepánikolok és kishitû leszek. Szóval ha valóban nem vesznek fel, tuti lesz jó oldala is!!! Én például mások elbeszélése alapján horrornak gondoltam az egyetemet. Közben egy gyengébbre kerültem be, és itt tapasztaltam, hogy ha tanulsz, igenis megy. Lehet, hogy nyelvet fogsz tanulni, amire nem lenne idõd, vagy elvégzel egy szakmát, ahol megismered életed párját (már ha szingli vagy, ez nem derült ki vagy nem vettem észre). Vagy egyszerûen olyan embereket ismersz meg... Én változtam... közelebb kerültem az emberekhez. Régen úgy gondoltam, hogy aki rossz tanuló, az undorító lusta, biztos semmi se érdekli; az egyetemen nem lesz barátom, mert mindenki részeges. Közben nem! Mellesleg a részegesekhez is közelebb kerültem, kiderült számomra, hogy sokoldalúak, sok dologról lehet velük beszélni, több hobbijuk is van, vagy éppen önkénteskednek. És nem mindig csak az iváson jár az eszük - bár így is túl sokszor, de az nem az én dolgom. Itt nem kell túl sokat tanulnom, ezért sok dolgot csináltam. Mellesleg rájöttem, hogy a túl sok tanulástól nem leszek okosabb, egy idõ után csak magolok, ami nem ér semmit. Szóval én csak nyertem rajta. Ha gyengébb helyre vesznek fel, átmehetsz: újrafelvételizhetsz, akár át is jelentkezhetsz! Ha sehova, tanulj nyelvet, ha az megvan, mert mondjuk pont nyelvszakra mész (tényleg, hova készülsz? :) ), akkor tanulj mást. OKJ-t keress, ha még lesz egy éves. Akár két évest is, utána is mehetsz egyetemre. És biztos vagyok benne, te is úgy fogod látni, hogy jó, hogy így történt.
Ja és harmadik 78%-os voltam :D :D
A kérdező hozzászólása: A kérdést egy kicsit érdekes állapotomban tettem fel. Kicsit túl reagáltam az egészet, mert pánikba voltam esve, meg nõ is vagyok és bizonyos idõszakaimban teljesen kifordulok magamból...Hülye dolog volt ezt a kérdést kiírni, meg is bántam... Na, azt nem úgy értettem, hogy elrontottam, hogy buktam mindenbõl. Matekból 4 kaptam, ami nem lep meg, sõt örülök is neki, mert egyáltalán nem ilyen beállítottságú vagyok. Magyarból lett siralmas, mert úgy kaptam 4est írásbelire, hogy nagyon sok pontot levontak a helyesírásom miatt. Egész életemben küzdöttem ezzel a problémával. A logopédusok bizonygatták, hogy nem vagyok diszlexiás, de ez nem akadályozza meg a tanárokat, hogy jól megalázzanak mások elõtt. Az osztálytársaim természetesen nagyon intelligensen levonják a remek következtetéseiket, mert az osztályban nekem az egyik legjobb bizonyítványom van és egybõl az arcomba is köpik, hogy de szar, hogy XY is jobbat írt nálad. És ez kellemetlen már azért is, mert én nem rugdostam beléjük, hogy a 2 hajtanak mindenbõl és olyasmiket akarnak tanulni, amihez semmi közük. Természetesen nekik mindenhez van jog alapjuk. Azért írom ezt a kommentet, mert ma meg tudtam az emelt szintû történelmem eredményét, és sokkal jobb lett, mint vártam. Ez adott egy kis erõt. Nagyon szorongok a szóbelik miatt, talán csak ez vezetett el idáig. Egyébként az szerintem ne tanuljon kétkezi munkát, akit meg akartak húzni technikán, mert nem tudott ráspolyozni és mûszaki rajzot készíteni 6.-ban :D (Ez természetesen én voltam!)
még van arcod panaszkodni? egy jól összeszedett, teljesen normális csajszi vagy! mi a túró problémád van? az elõzõek nagyon alaposan rávilágítottak a megoldás különbözõ fajtáira.. még húzz bele, nincs veszve semmi...létezik levelezõ oktatás is, még ha fizetõs is..nappal meló...aztán tanulás.. ne add fel!
Nyugi csajszi, nem lesz semmi gond! Melyik gimibe jártál, ahol ennyire hajtottak?
A kérdező hozzászólása: Azt nem mondom el, de annyi elég, hogy messze nem egy Trefort vagy Fazekas. Épp azért ijedtem meg, mert a központim annak idején nem sikerült a legjobban és nem odakerültem ahová szeretem volna, és nem szeretném megint átélni azt a csalódottságot!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!