Találatok a következő kifejezésre: Ha nem vérzésem és (97 db)

Ha szex után másnap véreztem kicsit, pedig még nem volt ideje a vérzésemnek, és olyan előváladékom volt rózsaszínes, mint mikor meg szokott jönni, akkor tuti nem vagyok terhes ugye?

Persze még van kis id? a vérzésemig, el is múlt az a kis vérezgetést, most semmi. Ugye így már tuti, hogy nem leszek terhes?

Legjobb válasz: Tiszta zagyvaság amit írsz. szex utáni vérzés nem normális, ha nincs itt az ideje a menstruációdnak és a terhességet sem zárja ki. sok minden okozhat ilyen vérzést, méhszáj felmaródás, fogamzásgátló tabletta közti vérzése..stb. inkább védekezz normálisan, akkor nem kell félned, hogy terhes vagy.

Tiszta zagyvaság amit írsz. szex utáni vérzés nem normális, ha nincs itt az ideje a menstruációdnak és a terhességet sem zárja ki. sok minden okozhat ilyen vérzést, méhszáj felmaródás, fogamzásgátló tabletta közti vérzése..stb. inkább védekezz normálisan, akkor nem kell félned, hogy terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Zagyvaság, én sem értem igazán, hogy mi ez a dolog, még nem történt velem ilyen, és igen, nagy hiba volt nem védekezni tudom, de most a legnagyon kérdés az, hogy teherbe eshettem-e megszakításos módszerrel. Terhességi teszt mennyi idõ után mutat biztosat?
Igen teherbe eshetsz megszakításos módszerrel.
Igen, teherbe eshettél megszakításos "módszerrel". Az esély meg van rá, most hadd ne kezdjem magyarázni, miért. 2 héttel az aktus után tesztelj, addig fohászkodj sûrûn. Aztán megírass tablettát vagy húzzátok fel azt a nyavalyás gumit!!! most ebben mi olyan rohadt nehéz? komolyan, ezt nem értem. Miért nem lehet normálisan védekezni? akkor megspórolhattad volna magadnak az ideggörcsöt meg egy esetleges nem kívánt terhességet.
Van egy tévhit, amit igyekszem sûrûn leírni, hogy elolszlassam.Teherbeesni nem feltétlenül akkor esik, azon az éjszakán, amikor szexel.Utána pár nappal is megtörténhet a megtermékenyítés.Szex alkalmával bekerülnek a spermiumok a hüvelybe, ott eléldegélnek még jó pár napig.Ha ezalatt az idõ alatt van peteérés, akkor megtermékenyíthetik az ott idõzõ spermiumok.Ez napokkal az együttlét után is lehetséges.Ezután a megtermékenyített petesejt elvándorol egészen a méhig, ahol beágyazódig.Erre kb. két hetet kell várni.Ekkor beszélhetünk csak terhességrõl.A szervezet elkezdi termelni a HCG hormont, ezt mutatja ki a vizeletbõl a terhességi teszt.Vagyis a szextõl számítva két hét múlva érdemes csak tesztelni, sõt még pár nappal késõbb sem árt, ha negatív lett a teszt. A szex utáni vérzésed sok mindentõl lehet.Érdemes lenne felkeresnek az orvosod, hogy õ mit szól hozzá.Ha már ott vagy beszéld meg vele, hogy ezentúl normálisan akarsz védekezni és mit ajánl.Gumit vagy tablettát. Jó lenne minél elöbb elmenni, ha esetleg azt mondja szükséged van most 72 órás tabira, akkor még legyen idõd bevenni.
nálam volt, ilyen, lehet h. felsértettétek a bõröd, vagy kifakadt egy ciszta, de menj el dokihoz õ okosabbat tud mondani és biztosat, nekem 1-2 alkalommal volt ilyen, de nekem hamar elmúlt.

Ez minek a jele? Másfél hónapja kb, hetente vagy másfél hetente megjön, közte vagy 1-4 nap szünet van, vérzés és folyás mentesen, ha épp nincs vérzés akkor barnás folyás van, ami nem volt idáig sose.

Dokinál még nem voltam, pedig a héten is el akartam menni kérni akartam időpontot, de megjött megint a vérzésem. És előzőleg is így jártam h akkor kértem és mikor ott volt a nap hogy megyek, megjött. Csináltatnom kellene rákszűrést is, de ahhoz ugye az lenne jó ha nem véreznék. Másik dolog ami zavar hogy egész héten fel voltam, vagyok fújódva, nem eszek, alig eszek puffasztó kajákat. Nem vagyok elhízva, a hasamon kicsi fölösleg van. Úgy nézek ki mintha terhes lennék. Hetente 2x edzek.

Legjobb válasz: Sokmindennek lehet a tünete, ezt doki tudná megmondani. Az, hogy ilyen össze-vissza, ráadásul elég sûrûn jön meg, szerintem elég nyomós ok arra, hogy vérzéssel is felkeresd az orvost. Ráadásul ha túl sokáig vérzel, vérszegénység is felléphet. Szóval inkább menj el orvoshoz így is, mielõtt még nagyon nem viccesre fordul a helyzet.

Sokmindennek lehet a tünete, ezt doki tudná megmondani. Az, hogy ilyen össze-vissza, ráadásul elég sûrûn jön meg, szerintem elég nyomós ok arra, hogy vérzéssel is felkeresd az orvost. Ráadásul ha túl sokáig vérzel, vérszegénység is felléphet. Szóval inkább menj el orvoshoz így is, mielõtt még nagyon nem viccesre fordul a helyzet.
A kérdező hozzászólása: elmentem, nem talált semmit, rendben találta a méhemet és a petefészkeimet. Viszont írt fel norcolut tablettát amit 2 hétig kell szednem és ahogy elmúlik a vérzésem el kell mennem rákszûrésre. ha beszedtem ezt, akkor utána lesz egy ahogy mondta egy jó erõs vérzésem és az ha elmúlik onnan ha megint újra kezdõdnek a panaszaim akkor menjek el újra. A felfújódásra pedig belgyógyászatot ajánlott ahova a napokba el is megyek.

Az nem gond ha csak 3napig menstruálok, és most nem volt olyan nagy a vérzésem. Ez mitől lehet? Elég volt tisztasági betétet használnom, nem volt nagy vérzés és sötétebb színe is volt, de nem fáj semmim, csak ez most, olyan furcsa.

Legjobb válasz: Ha mindig ilyen, mióta szültél, nem gond, bár érdemes lenne megnézetni. Ha most változott meg, akkor doki. Figyelem! Ha csak egyszer, ebben a hónapban ilyen, az nem gond. Ha megismétlõdik, akkor igen, mert a változás nagy baj jele is lehet.

Ha mindig ilyen, mióta szültél, nem gond, bár érdemes lenne megnézetni. Ha most változott meg, akkor doki. Figyelem! Ha csak egyszer, ebben a hónapban ilyen, az nem gond. Ha megismétlõdik, akkor igen, mert a változás nagy baj jele is lehet.
1 ha tini vagy és csak pár éve menstuálasz, akkor elõfordul az ilyen 2 ha szexuális életet élsz, akkor tesztelj ;) 3 ha egyik sem, akkor doki
Ha nincs esélyed arra, hogy terhes vagy, akkor nem gond. Én 31 éves vagyok minden nehézség nélkül teherbe estem és világ életemben 2 napig volt csak meg, és amíg nem kezdtem rendszeresen nemi életet élni és gyógyszert szedni volt olyan, hogy 2 hónapban meg volt, aztán nem majd megint megvolt, majd egy kicsike pecsételés.
A kérdező hozzászólása: Nem nem vagyok tini már rég:) Van egy 6éves fiam.Csak ilyen még nemvolt , szokásosan fáj a derekam a méhem görcsölgetek, a szokásos havi jelek, csak most valahogy nagyon gyenge a vérzésem, sötétebb és alig van.Mondjuk nekem mindig is összevissza jött meg volt amikor meg se jött.Amúgy 25 éves vagyok.A válaszokat köszönöm szépen .
A kérdező hozzászólása: oké . köszönöm szépen:)

Ha fogamzásgátlót szedek és valahogy mégis teherbe esek - de erről nyilván nem tudok - de tovább szedem a bogyót akkor a 7 napos szünetben ugyan úgy lesz megvonásos vérzés?

Tudom hogy kicsi az esélye de elfelejtettem bevenni egy bogyót, másnap szeretkeztünk párommal és most elgondolkodtam, ha én vagyok az a 0,001% aki teherbe esik azt honnan tudom meg? :)

Legjobb válasz: Vedd be utólag, rajta van a papírján, hogy ilyen esetben mi a teendõ. 0,001% akkor van, ha tökéletesen szeded. Te nem így tettél... Amikor már 1 is kimarad, már jóval nagyobb az esélyed. Ilyenkor írja is, hogy meddig kell kiegészítõ védekezés. Ha minden "normálisan" mûködik és terhes vagy, akkor nem lesz megvonásos vérzésed.

Vedd be utólag, rajta van a papírján, hogy ilyen esetben mi a teendõ. 0, 001% akkor van, ha tökéletesen szeded. Te nem így tettél... Amikor már 1 is kimarad, már jóval nagyobb az esélyed. Ilyenkor írja is, hogy meddig kell kiegészítõ védekezés. Ha minden "normálisan" mûködik és terhes vagy, akkor nem lesz megvonásos vérzésed.

Méhszájat fedő méhlepény okozott valamilyen problémát nektek terhesség alatt? Ha igen milyet, milyen előjelei voltak. Problémamentesen is eltelhet a hátralevő idő, nem törvényszerű a vérzés és a görcs?

21 hetes vagyok, eddig semmi gondom nem volt, kivéve a méhlepény, próbálok pihenni, de a fiam most 16 hós, aki mellett nem egyszer?, szedek magnéziumot. Miyen tanácsotok lenne?

Legjobb válasz: Amikor vérzéssel voltam kórházban a szobatársamnak volt a lepény a méhszájon. Ha minden jól megy akkor a terhesség elõrehaladtával fölszáll és nem lesz gond. A szobatársamnak fölszállt õ akkor 18 hetes volt, vérzett és ezért kellett befeküdnie. Sajnos a kímélet addig is nagyon fontos. Szerintem nem törvényszerû, hogy gond legyen.Az orvos utasításait be kell tartani. Akkor nem lesz gond.

Amikor vérzéssel voltam kórházban a szobatársamnak volt a lepény a méhszájon. Ha minden jól megy akkor a terhesség elõrehaladtával fölszáll és nem lesz gond. A szobatársamnak fölszállt õ akkor 18 hetes volt, vérzett és ezért kellett befeküdnie. Sajnos a kímélet addig is nagyon fontos. Szerintem nem törvényszerû, hogy gond legyen.Az orvos utasításait be kell tartani. Akkor nem lesz gond.
Idõvel felhúzódhat.Sógornõmnek 21 hetes terhesen ez megtörtént.Azt tudom, hogyha nem húzódik fel, akkor csak császárral szülhetsz.Szorítok, hogy minden okés legyen.
Nekem ilyen volt, és huszonvalahányadik hétre tényleg elindult onnan, a 30. heti uh-n már mondta a doki, hogy ettõl lehetne term. szülés (sajna a babó nincs befordulva, szóval egyelõre még mindig császárnak néz ki) Nekem nem volt vérzés se, de doki mondta, hogy ilyen esetben sokszor elõfordul és nem jelez különösebb bajt. Remélem nálad sem lesz! 32h km

Mióma? Az igaz, hogy menstruációkor ha a második nap is erõs a vérzés, az már nem egészséges? És az alvadtvér ilyenkor normális? A miómát észreveszik hüvelyi ultrahangon? A papa-teszt eredményére kihat-e?

Legjobb válasz: Teljesen normális, ha második nap is erõs a vérzés. És a mióma látszik hüvelyi UH-n. Nem hat ki a Pap (!!!)-teszt eredményére.

Teljesen normális, ha második nap is erõs a vérzés. És a mióma látszik hüvelyi UH-n. Nem hat ki a Pap (!!!)-teszt eredményére.
amit alvadt vérnek hiszem az maga a nyálkahártya ami leválik a méh faláról a menstruáció alatt. Emiatt vérzik. Normális ha valakinek a második nap is erös.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, h nem jól irtam a teszt nevét, nem tudtam pontosan magyarul. Kedves második válaszoló, felismerem azt amit mondasz, de az mellett látom az alvadt vért, amit eddig nem tapasztaltam. Én sem gondolnám, h nem normális ha második nap is erõs a vérzés, de ezt olvastam ma valahol, és meglepõdtem eléggé... Köszönöm a válaszokat:)
Ultrahangon látszik a mióma, hogy észreveszik-e, az már egy másik kérdés. Nekem nem vették észre, pedig 8 centis volt.
A kérdező hozzászólása: Hát itt ezek elég idióták!...
Nekem hüvelyi észre vettek, es csak 8mm-es volt! Szerencsére mar felszivodott!

Ha escapelle bevétele után véreztem de ez nem a rendes menstruációm volt (gyógyszer által előidézett vérzés), és amit rendesen vártam nem jött még meg ha rozmaring ill cickafarkfű teát iszok meghozza a mensesem? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Próbálkozhatsz a gyógynövényteákkal, de nem biztos hogy segít. A hormonrendszered felborult ezért nem jelentkezik idõben a vérzés. Keresd fel a nõgyógyászod, hogy megnyugtasson.

Próbálkozhatsz a gyógynövényteákkal, de nem biztos hogy segít. A hormonrendszered felborult ezért nem jelentkezik idõben a vérzés. Keresd fel a nõgyógyászod, hogy megnyugtasson.

Tisztelt Doktor Úr! 5 éve nincs vérzésem, körülbelül 1 hónapja a szeméremrésem piros, és fájdalmas. A nőgyógyászati kenetvizsgálat szerint a tisztasági fok I. Minden más negatív. Ez azt jelenti, hogy nem fertőzéses eredetű? Ha nem az, akkor mi lehet az ok

Tisztelt Doktor Úr! 5 éve nincs vérzésem, körülbelül 1 hónapja a szeméremrésem piros, és fájdalmas. A nőgyógyászati kenetvizsgálat szerint a tisztasági fok I. Minden más negatív. Ez azt jelenti, hogy nem fertőzéses eredetű? Ha nem az, akkor mi lehet az oka, mit tehetek? Köszönöm válaszát: R.I.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A változókorban, a vérzések elmaradását követően igen gyakran fellép a szeméremtest sorvadása, amely az Ön által is említett tünettel járhat. Javaslom a Cikatridina kenőcs (külsőleges) alkalmazását, illetve annak érdekében, hogy a hüvelysorvadás se alakulhasson ki, tanácsolom a Cikatridina kúp rendszeres használatát is. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A változókorban, a vérzések elmaradását követően igen gyakran fellép a szeméremtest sorvadása, amely az Ön által is említett tünettel járhat. Javaslom a Cikatridina kenőcs (külsőleges) alkalmazását, illetve annak érdekében, hogy a hüvelysorvadás se alakulhasson ki, tanácsolom a Cikatridina kúp rendszeres használatát is. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Kaptam a nőgyógyászomtól Norcolut tablettát rendszertelen vérzésre. Ezt 5 napig kell szednem, most tartok a negyedik napnál és még most sem jött meg (negatív terhes teszt). Ön szerint ha nem jön meg a Norcoluttól, akkor mi lehet a gond

Tisztelt Doktor úr! Kaptam a nőgyógyászomtól Norcolut tablettát rendszertelen vérzésre. Ezt 5 napig kell szednem, most tartok a negyedik napnál és még most sem jött meg (negatív terhes teszt). Ön szerint ha nem jön meg a Norcoluttól, akkor mi lehet a gond? A rákszűrés eredményére még várok. Nagy gond lehet? Egyébként pajzsmirigy alulműködésem van. Ez is befolyásolja a vérzést? Köszönettel várom válaszát. Egy aggódó anyuka!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vérzés a tabletta abbahagyását követő napok valamelyikén fog jelentkezni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vérzés a tabletta abbahagyását követő napok valamelyikén fog jelentkezni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 5 éve nincs vérzésem, körülbelül 1 hónapja a szeméremrésem piros, és fájdalmas. A nőgyógyászati kenetvizsgálat szerint a tisztasági fok I. Minden más negatív. Ez azt jelenti, hogy nem fertőzéses eredetű? Ha nem az, akkor mi lehet az ok

Tisztelt Doktor Úr! 5 éve nincs vérzésem, körülbelül 1 hónapja a szeméremrésem piros, és fájdalmas. A nőgyógyászati kenetvizsgálat szerint a tisztasági fok I. Minden más negatív. Ez azt jelenti, hogy nem fertőzéses eredetű? Ha nem az, akkor mi lehet az oka, mit tehetek? Köszönöm válaszát: R.I.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A változókorban, a vérzések elmaradását követően igen gyakran fellép a szeméremtest sorvadása, amely az Ön által is említett tünettel járhat. Javaslom a Cikatridina kenőcs (külsőleges) alkalmazását, illetve annak érdekében, hogy a hüvelysorvadás se alakulhasson ki, tanácsolom a Cikatridina kúp rendszeres használatát is. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A változókorban, a vérzések elmaradását követően igen gyakran fellép a szeméremtest sorvadása, amely az Ön által is említett tünettel járhat. Javaslom a Cikatridina kenőcs (külsőleges) alkalmazását, illetve annak érdekében, hogy a hüvelysorvadás se alakulhasson ki, tanácsolom a Cikatridina kúp rendszeres használatát is. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!