Találatok a következő kifejezésre: Ha nem végződésű domainnevem van, akkor (1 db)

Ha nem .hu végződésű domainnevem van, akkor hátránnyal indulok a Google keresőben a magyar szavakra kereséskor?

Legjobb válasz: A .hu végzõdés csak akkor számít, ha felhasználó bejelöli az "Keresés: Oldalak ebbõl az országból: Magyarország" lehetõséget. Ha biztosra akarsz menni, akkor minden magyar nyelvû oldalban legyen benne a <html> tag-ben a lang="hu" például: <html lang="hu"> És a metaadatok között legyen a következõ: <meta http-equiv="content-language" content="hu"> Ha van például angol nyelvû oldal is közötte, akkor a "hu" helyett "en"-t célszerû írni. Google esetében a helyzetet javítja, ha az oldalon több, (.hu végzõdésû) magyar nyelvû oldalra mutató hivatkozás van.

A .hu végzõdés csak akkor számít, ha felhasználó bejelöli az "Keresés: Oldalak ebbõl az országból: Magyarország" lehetõséget. Ha biztosra akarsz menni, akkor minden magyar nyelvû oldalban legyen benne a <html> tag-ben a lang="hu" például: <html lang="hu"> És a metaadatok között legyen a következõ: <meta http-equiv="content-language" content="hu"> Ha van például angol nyelvû oldal is közötte, akkor a "hu" helyett "en"-t célszerû írni. Google esetében a helyzetet javítja, ha az oldalon több, (.hu végzõdésû) magyar nyelvû oldalra mutató hivatkozás van.
Dehogyis! :) Ugyanolyan, hiszen csak a kulcsszavakra megy rá.
Nem! de érdemes seo szempontból minél több azonos hangzású, akár ékezetes domaint is beregelni!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy lehet weblap szinten kikapcsolni a chrome beépített zenelejátszóját?

Szeretnék mp3-at letölteni weblapomról, de a chrome mindig lejátssza.
Más weblapokon láttam, hogy simán letöltöm, forrást nézegetve nem jöttem rá miben más...

3

Mit tehetnék még a weboldalamra? Kevesen látogatják, pedig szerintem elég jó cuccok vannak rajta. Mondjátok meg őszintén mi nem jó, vagy zavaró az oldalomon. :D

Valami értelmeset és hasznos tippet szeretnék.Nem nagy hülyeségeket.Idézetek és horoszkoppok kizárva.Azt akárhol találhatnak és én nem élvezem.Gondoltam teszteket, de azt egy az egyben le kell másolni, és hát az is elég szánalmas szerintem ha 'lopok' más oldalról.Szerintetek?
Itt az oldal:

3

Kategória-cím kitörlése hogyan?

http://b275.wordpress.com/category/uncategorized/ - van ez a blog. Ezt a szöveget: Uncategorized kategória bejegyzései - hogyan tudom eltüntetni?

1

A tor böngészővel tulajdonképpen ki lehet játszani a szavazásokat?

olyan netes szavazásra gondolok, amire csak egyszer szavazhatunk, mert az ipt megjegyzi, de ha toron vunk fent akkor bármennyiszer szavazhatunk v mi? nem azért kérdezem mert csalni akarok v ilyesmi csak ez így eszembe jutott és ha ez így van akkor egy csomó ilyen szavazást el csalhattak ily módon..(nem ilyne durva szavazásra gondolok, hanemk isebbekre)

6

Milyen Weboldalnak örülnének az emberek?

3

Mi lehet a baj ezzel a JavaScript kóddal?

Van egy facebook oldalam és az iframe wizard 2 nevű alkalmazáshoz kellene egy olyan kód ami véletlen képeket jelenít meg.
Régen már kipróbáltam ezt a kódot és működött, viszont most semmit se ad ki

function random_img(){
var myimages=new Array()

myimages[1]="/images/kep1.jpg"
myimages[2]="/images/kep2.jpg"
myimages[3]="/images/kep3.jpg"
myimages[4]="/images/kep4.jpg"
myimages[5]="/images/kep5.jpg"
myimages[6]="/images/kep6.jpg"
myimages[7]="/images/kep7.jpg"
myimages[8]="/images/kep8.jpg"
myimages[9]="/images/kep9.jpg"
myimages[10]="/images/kep10.jpg"

var ry=Math.floor(Math.random()*myimages.length)
if (ry==0)
ry=1
document.write('<img src="'+myimages[ry]+'" border="0"/>')
}
random_img()

7

Weboldal, fix elem oldalt. Hogyan?

Tudtok olyan oldalakat küldeni, ahol oldalt van egy fix elem (pl. social gombok), érdekelne a forráskódja, csak nem tudom a nevét...

5

Hogy kell blogot csinálni?

1

Index. Php-ba mindent?

Sziasztok!

Láttam pár oldalon ezt a megoldást csak nem tudom alkalmazni.

Annyi a lényeg hogy a weboldalon nem úgy vannak a dolgok hogy külön index.php , vendegkonyv.php , tagok.php [ez csak példa volt] , hanem úgy hogy az index.php -ba belevannak írva. Nem tudom a pontos címét de valahogy így: index.php?=vendegkonyv , index.php?=tagok, index.php?=fooldal

Nem tudom lehet-e érteni hogy mit akarok kérdezni ezzel kapcsolatban de szerintem érthető.

A kérdésem hogy ez hogy lehetséges? Van egy ilyen webmotor hogy kilessem hogy hogy működik? Vagy valaki leírná részletesen hogy hogy van ez?

Előre is köszönöm!

3

Hogy tegyek oda balra egy menüt? (ucoz)

Így:

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!