Találatok a következő kifejezésre: Ha nem végződésű (1 db)

Ha nem .hu végződésű domainnevem van, akkor hátránnyal indulok a Google keresőben a magyar szavakra kereséskor?

Legjobb válasz: A .hu végzõdés csak akkor számít, ha felhasználó bejelöli az "Keresés: Oldalak ebbõl az országból: Magyarország" lehetõséget. Ha biztosra akarsz menni, akkor minden magyar nyelvû oldalban legyen benne a <html> tag-ben a lang="hu" például: <html lang="hu"> És a metaadatok között legyen a következõ: <meta http-equiv="content-language" content="hu"> Ha van például angol nyelvû oldal is közötte, akkor a "hu" helyett "en"-t célszerû írni. Google esetében a helyzetet javítja, ha az oldalon több, (.hu végzõdésû) magyar nyelvû oldalra mutató hivatkozás van.

A .hu végzõdés csak akkor számít, ha felhasználó bejelöli az "Keresés: Oldalak ebbõl az országból: Magyarország" lehetõséget. Ha biztosra akarsz menni, akkor minden magyar nyelvû oldalban legyen benne a <html> tag-ben a lang="hu" például: <html lang="hu"> És a metaadatok között legyen a következõ: <meta http-equiv="content-language" content="hu"> Ha van például angol nyelvû oldal is közötte, akkor a "hu" helyett "en"-t célszerû írni. Google esetében a helyzetet javítja, ha az oldalon több, (.hu végzõdésû) magyar nyelvû oldalra mutató hivatkozás van.
Dehogyis! :) Ugyanolyan, hiszen csak a kulcsszavakra megy rá.
Nem! de érdemes seo szempontból minél több azonos hangzású, akár ékezetes domaint is beregelni!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Képek vannak egymás mellet mindegyik link tartalommal. Beállítottam hogy padding: 20px; a css-ben. A padding miatti keretet akarom törölni. Mi a megoldás?

Viszont a kép köré berakja a body hátterét. Kéne a térköz, viszont a padding/margin közti különbség miatt a padding kell.
Átlátszóvá kéne tenni a kép hátterét, vagy azt mondani neki, hogy nincs háttér.

2

Mi lehet az oka, hogy nem jelenik meg az index oldalon a háttérkép?

Az egyik oldalon a háttérkép , a hozzá tartozó macromedia flash nem jelenik meg mikor behívom.Az oldalt ftp-n keresztül letöltöttem, ott dreamweaverben megnyitja és jó, de mikor vissza töltöm már nem.Mi lehet a gond?

5

Mivel tudom beágyazni egy másik oldal adott elemét az enyémbe?

IP kamera képét szeretném, motion JPEG. JQueryvel vagy php-val ez megoldható ? (természetesen a kamera képe nem lokális)

4

A blog.hu blog készítőnél hogyan tudok álló hátteret berakni a blogomra?

A minap elgondolkodtam rajta, és több helyen láttam is hogy van ilyen háttér, ami ha görgetik az oldalt nem mozog, hanem egy helyben áll. Nekem ennek a berakása érdekelne. Milyen html-kóddal lehet megoldani, vagy hogyan működik?

2

Mi a tumblr blogokon a costumize és a dashboard gomb HTML kódja?

Véletlenül kitöröltem (a HTML kódok legvégén található bejegyzés) és most nem tudom vissza csinálni. Ha valaki tudja az másolja be légyszi!!

1

Ezzel a témával megéri hosszútávon foglalkozni blogírás szinten? (lent link) Érdekelné ez az embereket?

http://daganatrolmashogy.blogspot.hu/

5

Szerintetek mit kellene rajta javítanom? (Blog)

Blogom:Véleményeket várok.

5

Hogyan tudok www.wix.com-on készített oldalt .hu-s névvel ellátni?

Remélem érthető a kérdés, tehát adott egy wix-en elkészített honlap, először előfizetek a wixnél, aztán kell vennem egy domain nevet és összekapcsolni a kettőt?
Tehát van mondjuk a akarki.wix.com/szalami oldal, azt szeretném, hogy www.akarkiszalami.hu legyen belőle.. :) (csak kitalált oldal, ne kattints rá.. :D)

8

Honnan szedjek le Battlefield 3-as theme?

Van egy PHP-Fusionos weboldalam amit klánoldalnak szeretnék csak nem találok jó e107-es battlefield 3 as theme, arra kérlek titeket hogy segítsetek linkeljetek olyat amit le is tudok töltetni mert már szét kerestem mindent de semmi jót nem mtaláltam

1

Hogyan lehet igazítani egy meg nem változtatható minősítésszerű kép+link-et?

tehát ez egy kattintható kép.

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!