Találatok a következő kifejezésre: Ha nem végződésű (1 db)

Ha nem .hu végződésű domainnevem van, akkor hátránnyal indulok a Google keresőben a magyar szavakra kereséskor?

Legjobb válasz: A .hu végzõdés csak akkor számít, ha felhasználó bejelöli az "Keresés: Oldalak ebbõl az országból: Magyarország" lehetõséget. Ha biztosra akarsz menni, akkor minden magyar nyelvû oldalban legyen benne a <html> tag-ben a lang="hu" például: <html lang="hu"> És a metaadatok között legyen a következõ: <meta http-equiv="content-language" content="hu"> Ha van például angol nyelvû oldal is közötte, akkor a "hu" helyett "en"-t célszerû írni. Google esetében a helyzetet javítja, ha az oldalon több, (.hu végzõdésû) magyar nyelvû oldalra mutató hivatkozás van.

A .hu végzõdés csak akkor számít, ha felhasználó bejelöli az "Keresés: Oldalak ebbõl az országból: Magyarország" lehetõséget. Ha biztosra akarsz menni, akkor minden magyar nyelvû oldalban legyen benne a <html> tag-ben a lang="hu" például: <html lang="hu"> És a metaadatok között legyen a következõ: <meta http-equiv="content-language" content="hu"> Ha van például angol nyelvû oldal is közötte, akkor a "hu" helyett "en"-t célszerû írni. Google esetében a helyzetet javítja, ha az oldalon több, (.hu végzõdésû) magyar nyelvû oldalra mutató hivatkozás van.
Dehogyis! :) Ugyanolyan, hiszen csak a kulcsszavakra megy rá.
Nem! de érdemes seo szempontból minél több azonos hangzású, akár ékezetes domaint is beregelni!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen Weboldalnak örülnének az emberek?

3

Mi lehet a baj ezzel a JavaScript kóddal?

Van egy facebook oldalam és az iframe wizard 2 nevű alkalmazáshoz kellene egy olyan kód ami véletlen képeket jelenít meg.
Régen már kipróbáltam ezt a kódot és működött, viszont most semmit se ad ki

function random_img(){
var myimages=new Array()

myimages[1]="/images/kep1.jpg"
myimages[2]="/images/kep2.jpg"
myimages[3]="/images/kep3.jpg"
myimages[4]="/images/kep4.jpg"
myimages[5]="/images/kep5.jpg"
myimages[6]="/images/kep6.jpg"
myimages[7]="/images/kep7.jpg"
myimages[8]="/images/kep8.jpg"
myimages[9]="/images/kep9.jpg"
myimages[10]="/images/kep10.jpg"

var ry=Math.floor(Math.random()*myimages.length)
if (ry==0)
ry=1
document.write('<img src="'+myimages[ry]+'" border="0"/>')
}
random_img()

7

Weboldal, fix elem oldalt. Hogyan?

Tudtok olyan oldalakat küldeni, ahol oldalt van egy fix elem (pl. social gombok), érdekelne a forráskódja, csak nem tudom a nevét...

5

Hogy kell blogot csinálni?

1

Index. Php-ba mindent?

Sziasztok!

Láttam pár oldalon ezt a megoldást csak nem tudom alkalmazni.

Annyi a lényeg hogy a weboldalon nem úgy vannak a dolgok hogy külön index.php , vendegkonyv.php , tagok.php [ez csak példa volt] , hanem úgy hogy az index.php -ba belevannak írva. Nem tudom a pontos címét de valahogy így: index.php?=vendegkonyv , index.php?=tagok, index.php?=fooldal

Nem tudom lehet-e érteni hogy mit akarok kérdezni ezzel kapcsolatban de szerintem érthető.

A kérdésem hogy ez hogy lehetséges? Van egy ilyen webmotor hogy kilessem hogy hogy működik? Vagy valaki leírná részletesen hogy hogy van ez?

Előre is köszönöm!

3

Hogy tegyek oda balra egy menüt? (ucoz)

Így:

2

Hogy tudnám népszerűbbé tenni a blogomat?

Nem szeretnék milliós meg több tízezres látogatottságot, csak egy kicsit többet. Kicsit több mint egy hónapja megy a blog, és eddig kb. 190 megtekintés van, ebből 70 én vagyok, mert nézegettem a sablonokat, meg ilyenek.

2

Régen megvolt a klánháború szerverfájlja és volt egy patkánynevelde nevezetű oldal motor is, de nekem már nincsenek meg és googleban jelenleg nem találom őket. Valakinek van ötlete hol találhatom meg őket? Esetleg nincs meg valakinek?

Vagy esetleg valakinek van kész nevelde motorja, amit csak fel kell telepíteni és nyílt forráskódú?

0

MongoDB séma építés?

MongoDB-ben ugye nincsen join. Éppen emiatt teszemazt ha van egy webshopom, benne vannak termékek amik kommentelhetőek megtehetem, hogy nem másik "táblában" tárolom a kommenteket, hanem a termék "alatt". Ebben az esetben viszon bukni fogom azt, hogy az adminban kilistázhassam az összes komment listáját, esetleg rendezzem hiszen ehhez be kellene járni minden terméket... Vagy miként működik ez?

(A termék-komment mondjuk rossz példa volt, de tekintsünk el tőle, hogy abban amúgy sem kellene join... :))

1

Notepad++-ban megírt weboldalhoz CMS?

Notepad++-ban írom a weblapjaimat, html, css, javascript és szeretnék hozzá tartalomkezelő rendszert, hogy aki nem ért hozzá az is tudja szerkeszteni?
Mi lenne a megoldás? Lehetséges olyan hogy sablont nem telepítek csak admin felületet?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!