Találatok a következő kifejezésre: Ha nem végig, csak mondjuk (8 db)

Ha nem csinálom végig, csak mondjuk 30 napig, akkor is fogyhatok vagy inkább csak kárt okozok magamnak?

Fogynom kéne, de elég nehezen tudok parancsolni magamnak, s a napi beosztásom, az életmódom sem olyan, hogy garantálni tudjam magam számára, hogy képes leszek végigcsinálni a 90 napot. Mivel ennek a diétának az a lényege, hogy megváltoztatja a szervezet m?ködését, lehet h csak kárt okozok, ha elkezdem, de nem fejezem be? Arra gondolok, h a szervezetem épp kezd "átállni", én me abbahagyom....:S

Legjobb válasz: Attól függ milyen a szervezeted. Van, aki egybõl tud fogyni, van, akinek kell jópár hét, hogy elinduljon a fogyása. Tehát egyénfüggõ. Nem lehet azt mondani, hogy ettõl meg attól egy hónap alatt pl ennyi meg annyi kilót fogsz fogyni. Próbáld ki, és ha mégis kibírod, akkor folytasd! Ha nem, akkor válts másik diétára.

Attól függ milyen a szervezeted. Van, aki egybõl tud fogyni, van, akinek kell jópár hét, hogy elinduljon a fogyása. Tehát egyénfüggõ. Nem lehet azt mondani, hogy ettõl meg attól egy hónap alatt pl ennyi meg annyi kilót fogsz fogyni. Próbáld ki, és ha mégis kibírod, akkor folytasd! Ha nem, akkor válts másik diétára.
èn még soha nem csináltam végig, egyszer 6 kg-t fogytam (nincs túl sok feleslegem) és csak 2 jött vissza.

Srácok! Az mennyire jön be, ha szex előtt, előjátékban van orál, de nem orgazmusig, hanem mondjuk, csak pár percig? Vagy ha orál, akkor már végig? !

Legjobb válasz: Ha végig csinálod, az már nem elõjáték. Egyébként jó elõjátéknak, de nem orgazmusig.

Ha végig csinálod, az már nem elõjáték. Egyébként jó elõjátéknak, de nem orgazmusig.
Én sokszor csinálom úgy, hogy csak pár percig szopom utána pedig szex van. Ha nincs lehetõség szexre akkor csinálom végig az orált. Olyan is volt, hogy orál aztán szex aztán kivette én megint szoptam utána megint szex. Idáig ezzel senkinek nem volt baja. 25/L
Én jobban szeretem végig aztán pihi és dugás.
A kényeztetés bejön. Végig azért nem jó szex elõtt, mert akkor a szexel várni kell még egy kicsit. :D
Akkor már végig. Valószínûleg nem kellene pár perc sem. :)
Kezdésnek jó, végig! Aztán dúr bele mehet a többi.

Most hozta a futár a kislányomnak rendelt Fp-os százlábút és a zenéknél csak egy nagyon rövid zene van utána elhalkul nem mondja végig? Ez miért van? HA kibontom kell vele csinálnom valamit hogy végig mondja majd?

Legjobb válasz: Csak akkor már nem valószínû, hogy visszaviheted. 3 nap cseregarancia van csak (törvényi elõírás szerint bármit veszel, 3 napon belül viheted vissza, ha nem mûködik, és kötelesek kicserélni).

Csak akkor már nem valószínû, hogy visszaviheted. 3 nap cseregarancia van csak (törvényi elõírás szerint bármit veszel, 3 napon belül viheted vissza, ha nem mûködik, és kötelesek kicserélni).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! majd a Jézuska hozza addig nem szedem szét! :)
A kérdező hozzászólása: 1 év garancia van rá, és csak akkor nem veszik vissza ha olyan gondja van amit mi okoztunk. Pl túl erõsen nyomtuk a gombot és hasonlók! :) Mindig elolvasom a garanciát mielõtt rendelek valahonnan. Az összes webshop-nak más és más. Köszi. Amúgy meg így Karácsony elõtt sokkal engedékenyebbek, a legtöbb helyen pl kikötik hogy január 10.-ig vissza lehet vinni a hibás árut!

Ez normális ha van egy barátnőm, és nekem csak Õ kell életem végéig? Mondok egy hülyeséget, ha megcsalna vagy bármi, de nem fogja megtenni, csak példát mondtam. és azok után is csak Õ kell nekem, normális dolog?

Csak mert már annyira szeretem őt, és olyan jó h létezik, meg minden, tetszik rajta minden. egyszerűen szerelmes vagyok belé, és ezért kérdem

Legjobb válasz: Szerintem sincs köze a papucssághoz. Kedves elsõ tudod te az mit jelent? Ez szerelem. És igen normális,csak a mi világban találod furcsának! :)

Szerintem sincs köze a papucssághoz. Kedves elsõ tudod te az mit jelent? Ez szerelem. És igen normális, csak a mi világban találod furcsának! :)
Papucs effektus. :D
Most sírva fakadtam. Nekem mért nem jut ilyen? Pedig nem vagyok bányarém, se formátlan. Mindig próbáltam a párom kedvében járni és mit kaptam érte? Kihasználtak, megcsaltak, megaláztak.
Mindig legyél figyelmes, kedves, udvarolj, bókolj, szervezz közös programokat, ne uralkodj rajta, de ne hagyd, hogy téged elnyomjon, ne legyél féltékeny, hagyj neki elég teret, és neked is legyen magánéleted. Sose hazudj neki, ha megtetszik mellette valaki más (vagy fordítva), mondd el neki, és ha tényleg annyira szeretitek egymást, akkor még ez sem fog problémát okozni.
A kérdező hozzászólása: Szegény :( sajnállak de tényleg :( igaz h fiú vagyok én is, de nagyon sok fiút nem értek meg, h lehet egy lányt kihasznáni???? összetörni a szívét? de azért lányoknál is van ilyen, de a legtöbb a fiúknál sajnos :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azt utolsó kommentnek, hálás vagyok :) jól esett :)
Sok sikert, drukkolok nektek! Ebben a rohadt világban az egyetlen, aminek még lehet örülni, az a tiszta szerelem.
A kérdező hozzászólása: Köszönööm :) )))))
Te hülye vagy? Mi az, ha õ megcsal akkor te is megcsalod? Akkor még sem olyan nagy a szerelem ahogy beállítod... Ha mindennél jobban szeretnéd eszedbe se jutna olyan hülyeség, hogy te is megcsalod...
A kérdező hozzászólása: Hát igazad van, csak pár pillanatra belegondoltam de még az is nagyon rossz, nem tudnám megcsalni, csak hülyeséget mondtam.
ehh.. nagyon aranyosak vagytok hogy itt adjátok az ötleteket neki de úgyse fog ez örökké tartani :') fõleg hogy elsõ szerelem semmi más tapasztalatotok nincs... mindegy, a te dolgod csak tényleg hülyeség ez a 'megcsal akkor én is jól megcsalom' meg milyne megalázó lenne már azzal maradni akkor egyszer megcsalt már? ez szánalmas...
aki papucsnak nevezte az egy érzéketlen [email protected] mert ha igazán szereti és nem azért jött vele ösze h lefektesse akkor azt ajánlom h ne élj visza evel és bocsás meg neki
Ha már csak futó gondolatként is megmozdul Benned az, amit leírtál, akkor már 1 %-kal csökkent a bizalom a párod felé... Ffi/37
A kérdező hozzászólása: Most így gondoljuk persze, de sose akarom elveszíteni :( mi olyat kellene tennem mindig h boldogabb legyen mellettem?
A kérdező hozzászólása: Õ is annyi olyan dolgokat mondott nekem mint amit én ide kiírtam, és tényl teljes szívébõl mondta, még sírt is :) h nem akar elveszíteni..:/ egymással veszítettük el a szüzességünket, és ez az elsõ szerelem, tök boldogok vagyunk mindig, õrültek is meg minden. de azt nem tudjuk elképzelni h külön legyünk....lehetetlen, felfoghatatlan, mindig õ rá gondolnék egésznap ha elveszíteném :(
ÉN nem tudom hogy normális -e , Nekem sohasem mondta még ezt senki... :o Különben igen, ez szerelem, de ha elmúlik, akkor is ezt gondolod majd?( most úgy érzed ez sohasem múlhat el.)
De jó lenne, ha az enyém is így gondolkodna. :( Ez nem papucsság, kedves elsõ, ez szeretet.
De ez papucsság, már ne is haragudj de ha megcsal utána mit tervezgessek vele pl?! Hagyjuk már a szent szöveget, tündérmesék meg nincsenek.
A kérdező hozzászólása: Igenis vannak tündér mesék :) és sztem se papucsság :) nem csalna meg, csak mondtam egy példát.
Jó, én megcsalásnál úgy otthagynám a barátomat a faszba, ahogy kell... De a többit jó lenne, ha sokan így gondolnák.
De igen papucs dolog vki után menni mint egy birka miután megcsalt az illetõ, igen tudom mi az a fogalom különben nem vetném fel. Nekem nem a szerelem részével van a bajom, hanem a hülyeség részével.
A kérdező hozzászólása: Akik szerelmesek, és úgy fogják fel, azok sztem... sõt biztos h nem hagyja el a barátját/bnõjét. Ha megcsalt, te is megcsalod vkivel, és akkor minden rendben van. és utána ha tényleg még szeretik egymást akk lehet folytatni..:) szerelemnél lehet..:)
A kérdező hozzászólása: De mondjuk a szerelemnél nincs megcsalás. ezt kihagytam :)
"Ha megcsalt, te is megcsalod vkivel, és akkor minden rendben van. és utána ha tényleg még szeretik egymást akk lehet folytatni..:) " Úgy érzem nincs több kérdésem.....
Óvodás gondolkodás gondolkodás mód, ja és van egy rossz hírem a mikulás se létezik....
- egy gondolkodás szó
A kérdező hozzászólása: F*sz érdekel a mikulás :D engem csak Õ érdekel :)
szerintem ez inkább fordítva szplptt lenni a normáln õknél meg nekem a jck dneilesnél.
Tanulj meg írni és keress egy normális pasit, bár lehet összeilletek.... Te semmit nem tehetsz, a pasinak kell lépni.
Ne avatkozz bele más kapcsolatba.
Rosszul lesz??? - Ez olyan dolog mint amikor valaki érdekbõl van együtt a másikkal! - Feltéve ha a srác igazat mond neked..... Amugy ez nagyon hülye duma mikor valaki azzal hitegeti a másikat, hogy így szereti úgy szereti de nem szakíthat mert megverné a pasija vagy a barátnõje öngyilkos lenne ha szakítás lenne.... Akivel már nagyon [email protected] a kapcsolat , és nem szeretünk vele lenni és nem szeretjük hiába próbáltuk meg többször is azt el szoktuk hagyni, ÉS NINCS KIFOGÁS, hogy ezért vagy azért nem merem. Vannak rokonok akikhez haza lehet menni. Az ilyen embereknek meg létezik még pszichiátria...mond meg a srácnak. Szóval: ha telik az idõ és nem hagyja ott a barátnõjét, akkor te csak egy mellékes vagy számára, egy plusz szexpartner!
Addig ne lépj be ilyenbe, amíg a srác még "együtt van" a barátnõjével.
retkes kis [email protected] vagy. maradjunk ennyiben. a srác meg csak kihasznál és jókat röhög rajtad a hátad mögött.
Áldott jó szíve...
hát, ez kamu. az tuti. nekem is volt olyan pasim aki azt mondta öngyilkos lesz ha elhagyom. mai napig vígan él. olyan nincs h valaki csak azért van együtt valakivel. kihasznál téged és átveri a barátnõjét. nem is értem h egy jóérzésû lánynak h kellhet egy ilyen görény pasi????
Tényleg naiv vagy.

Ha egy pasi 4 hónap járás után mindenféle előzmény nélkül azt mondja, hogy már nem szerelmes belém, csak szeret, akkor egyáltalán érzett valamit irántam, vagy csak végig hülyének nézett?

Azt mondta, hogy eltávolodott t?lem, és képtelen a tartós kapcsolatra...

Legjobb válasz: Attól még lehet, hogy szeretett. Vannak olyan emberek, akiknek hirtelen, kitörõ érzelmeik vannak, az elején nagyon intenzít a szerelem, majd hirtelen abbamarad ez az érzelem. Ezt nevezik fellángolásnak. Na és persze ne hibáztasd magad, ez nem rajtad múlt.

Attól még lehet, hogy szeretett. Vannak olyan emberek, akiknek hirtelen, kitörõ érzelmeik vannak, az elején nagyon intenzít a szerelem, majd hirtelen abbamarad ez az érzelem. Ezt nevezik fellángolásnak. Na és persze ne hibáztasd magad, ez nem rajtad múlt.
Ha 4 hónap alatt elmúlt a lángolása, akkor az a pasi olyan igazi nagyvadász lehet. Mindig keresi az újat, becserkészi és lelép. Sajnos kifogtad. Nem nézett õ hülyének, akkor tényleg úgy gondolta. Az ilyenekbõl sajna sose lesz kitartó, jó társ.
sajnos , szerintem soha nem is voltak olyan erös érzelmei felléd.4honap nagyon kevés idö, ilyenkor a legszebb minden ilynkor fedezitek fel egymást.ha rozsa szin felhös idö szakban mondja eztnekd az nem sok jot jellent a számodra.kicsit távolodj el tölle, csináj egy.két dolgot máskép legyen neki uj ez az egész hát ha furi leszel neki és ez teszeni fog neki és közeledni fog felléd.ha viszont nem és nem látsz bizonyitást ragaszkodást a részéröl, , akkor tudod h ezt már nem érdemes tovváb nyujtani..el kel engedni sok sikert
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm a válaszokat, sokat segített! Az utólsó válaszadónak szeretném mondani, hogy igaza van, csak az a baj, hogy már nem beszéltünk három napja, tehát mindegy, hogy én mit csinálok, õ már nem közeledik felém, tehát nem ragaszkodik már..
A kérdező hozzászólása: és persze lány..
Gondoltuk:D Ez az alapfelállás:P Amúgy passz. Látni fogod rajta:)
Elég sok lánynál belefér, nálam mondjuk semmi esetre sem férne bele, sõt, lehet, hogy nem találkoznék veled még egyszer. Szóval csak óvatosan:) Szerintem maradj az arca puszinál, ha vevõ a csókra, akkor az a puszi pillanatában úgy is kiderül. 20/L
Szerintem az egy alap tisztelet, hogy az elsõ randin nem rohanod le. Lehet, hogy fogod látni a lányon, hogy szeretné, de ne tedd! Tiszteld meg ennyivel! Maradj egy puszinál, és ezzel nem csak visszafogod magad, de a lányt csak boldogabbá teszed vele, kíváncsibbá...
A kérdező hozzászólása: Köszi, mondasz valamit :) ha nem látom rajta 100%ig, akkor nem teszem meg. de az elejével is gondban vagyok.. amikor találkozunk, akkor sima 2 puszi az megkövetelendõ vagy nem? :D
"amikor találkozunk, akkor sima 2 puszi az megkövetelendõ vagy nem? :D" Hááát:D Készülj úgy, hogy puszi. Legfeljebb elfordítja a fejét:D Jól sejtem, hogy netes ismerkedés?:)
Ha egy lány akar valamit azt úgyis eléri :) Ha akar akkor nagyon egyértelmû jeleket fog adni :D

Ha valaki megbukik 4. év végén mondjuk töriből, akkor a többi tantárgyból még érettségizhet, csak töriből nem? És hogyan tovább? Újra kell járnia a 4. osztályt? Vagy van vmi pótvizsga?

Legjobb válasz: Igen, érettségizhetsz a többibõl, de addig nem kapsz érettségi bizonyítványt, amíg nincs meg a töri érettségid is. Mehetsz majd pótvizsgázni augusztusban, utána pedig õsszel érettségizni.

Igen, érettségizhetsz a többibõl, de addig nem kapsz érettségi bizonyítványt, amíg nincs meg a töri érettségid is. Mehetsz majd pótvizsgázni augusztusban, utána pedig õsszel érettségizni.
A kérdező hozzászólása: Augusztusban pótvizsgázik, akkor szeptemberbe érettségizhet töribõl? De akkor miért járta újra a 4.-et? Amiatt mert esetleg megbukott a pótvizsgán augusztusba?
Igen, akkor amiatt.
Ha augusztusban a pótvizsga nem sikerül akkor újra kell járni a 12.-et és akkor jövõ május júniusban fejezi be. Ha sikerül a pótvizsga akkor nem kell újrajárni hanem jelentkezni kell az október - novemberi érettségire és akkor fejezi be...
A kérdező hozzászólása: Köszi. Eddig értem. De miért lehet, hogy újra járta a 4.-et és mégis szeptember körül érettségizett, nem májusba....pedig májusba van az érettségi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!