Találatok a következő kifejezésre: Ha nem terhes akkor mitől lett (3 db)

Ha nem vagyok terhes akkor mitől lett ilyen nagy és feszes a méhem?

Ha nem vagyok terhes, akkor mit?l nagyobodhatott meg a méhem,érezhet?en sokkal nagyobbra!Nagyon kemény és feszes!Legalább 2x nagyobb lett!Tegnap kellett volna megjönnie, de helyette mindig fehér folyásom van!De a teszt negatív!A legpontosabb tesztet vettem!

Legjobb válasz: ÉN VAGYOK A KÉRDEZÕ!!!!Köszönöm a választ és a bíztatást, DE NEM A MELLEM HANEM A MÉHEM LETT SOKKAL NAGYOBB ÉS FESZESEBB!!!!!!De azért köszönöm! :-)

ÉN VAGYOK A KÉRDEZÕ!!!!Köszönöm a választ és a bíztatást, DE NEM A MELLEM HANEM A MÉHEM LETT SOKKAL NAGYOBB ÉS FESZESEBB!!!!!!De azért köszönöm! :-)
Szerintem terhes vagy, csak még a teszt nem mutatja ki ilyen korán, majd ha már egy hete késik, akkor próbálj megint tesztelni.
Fura, hogy érzed, mekkora a méhed...Én nem szoktam... Na de, lehet még korai volt a teszt, és terhes vagy. Várj még 4-5 napot, és ha nem jön meg, akkor csinálj megint és menj dokihoz, sokaknál még 7 hetesen is -lesz a teszt sajna... A méh megnagyobbodik és bekeményedik a terhességtõl, az orvos elsõként ezt tapintja ki, és ebbõl gondol õ is a terhességre, és ezt erõsíti meg az uh. Menj orvoshoz jövõ héten!!
Szia!Hát!A melled a mensid miatt is lehet feszes(nekem is érzékeny szokott lenni).De bármi lehet, a teszt még korai, várj még pár napot, ha nem jön még mindig meg akkor, valoszinû h baba lesz.A helyedben dokihoz is mennék.Drukkolok:-)
Várjál néhány napot és tesztelj újra. A folyás bíztató... Drukkolok, bármit is szeretnél!
Ha te vagy a kérdezõ, hogy tudsz ide irni???Nekem mindig azt irja:a kérdést te irtad, igy nem válaszolhatsz......HM????

Volt olyan akinek neg lett a teszt mégis terhes volt? Nekem már majdnem 2 hónapja késik. Ha nem vagyok babás mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Cisztától, hormonzavartól, bármitõl. Azért ennyi késéssel érdemes lenne orvoshoz fordulni.

Cisztától, hormonzavartól, bármitõl. Azért ennyi késéssel érdemes lenne orvoshoz fordulni.
Szia nekem február 5óta nem jön még ...negatív lett a tesztem pár hete most viszont elkezdett érzékeny lenni a mellbimbom és görcsölget a hasam ......megtudom mitõl lehet de szurkolók magamnak !!!
A kérdező hozzászólása: holnap megyek orvoshoz de félek. Februárban hagytam abba a gyogyit
Nekem volt. Hormonzavar, Pco volt. Nekem is fog gátló utáni néhány hónap még okés volt, utána meg leállt a termelés. A betegség sajátja. Járj utána feltétlenül! http://www.pco-szindroma.hu

Ha csak 1-2 napig volt meg és nem vagyok terhes akkor mitől lehet? Mert tesztet csináltam és negatív lett.

Legjobb válasz: Nekem is 1 napos görcs nélküli mensim volt, viszont volt 3 halvány pozi tesztem is és mégsincs baba, mert megnéztek aztán UH-n is. :( Szerintem biztos valami hormonproblémától rövidült meg a mensi, én másra nem tudok ezek alapján gondolni.

Nekem is 1 napos görcs nélküli mensim volt, viszont volt 3 halvány pozi tesztem is és mégsincs baba, mert megnéztek aztán UH-n is. :( Szerintem biztos valami hormonproblémától rövidült meg a mensi, én másra nem tudok ezek alapján gondolni.
A kérdező hozzászólása: Hát most megint elkezdtem vérezni. :( Vagyis valami barna jön belõlem. Mitõl?????? :(
Akkor gratulálok! De tüneteid voltak? Vagy semmi? Én holnapra terveztem még egy tesztet, már csak azért mert szeretném elkezdeni a barátcserjét és ha terhes vagyok, akkor az árthat a babának...szeretném kizárni. És mensi után is negatív lett a teszt??
Sziasztok! Nekem is volt ilyen, hogy csak két napig jött meg nagyon gyengén és rá egy napra a teszt negatív lett. Aztán a következõ alkalommal már nem jött meg és akkor már kilenc hetes terhes voltam :D
A kérdező hozzászólása: Nekem is volt két éve eü-i kaparásom, de szerintem az már elég régen volt, hogy most legyen heg. :/ De lehet hogy rosszul gondolom.
Egy kicsit utánaolvastam: a gyenge és rövid ideig tartó menzeszt Hypomenorrhoea-nak hívják, ami nem betegség, hanem vmilyen betegségnek a tünete lehet. "A szabályos idõközökben fellépõ vérzés mennyisége és idõtartama a szokásosnál és az átlagosnál kevesebb. Nem betegség, kezelést csak sterilitás esetén kíván, azonban tünetnek számít. A kiváltó ok többféle lehet: Tartós fogamzásgátlás, fõként monofázisos tabletta szedés, A méhnyálkahártyán heg kialakulása (esetleg méhkaparás után), A méhnyálkahártya csökkent vérbõsége, Asherman-szindróma, Endometrium tuberkolózisa (ez a bazális méhnyálkahártya réteg károsodását, vagy méhen belüli összenövéseket okozhat, a világ sok részén még ma is létezõ betegség)." Ettõl okosabbak mondjuk nem igen lettünk, de nálam fennállhat a hegesedés veszélye, mert 5 éve volt egy egészségügyi kaparásom...
Az hogy késik vagy nem jön meg , sok oka lehet! Nekem pl.márc.-ban kimaradt elmentem dokihoz mert sok negatív tesztet csináltam és kiderült hogy gyógyszer okozta(febr.-ban volt tüdõgyuszim)Tegnapra vártam, de hétfõ óta hol van barna folyásom , hol nincs...szoval én sem tudom hova tenni ezt! Ilyen még nem volt! Aztán lehet hogy még mindig a gyógyszer mellékhatása. Bár ne az lenne!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem szombaton kellet volna megjönnie és hétfõn reggel jött, kedden meg semmi. a tegnapi tesztem is negatív lett.
A kérdező hozzászólása: Én sem tudom hogy mitõl lehet, de csak jövõhét csütörtökön tudok menni orvoshoz, mert csak akkor rendel. Majd akkor okosabb leszek.
Szia! Én is így jártam és én sem tudom hova tenni...Vasárnapra nem vártam, ehelyett szerdán este jött és mára már el is múlt...és kevés volt...az én tesztem is negatív lett szerda reggel.
A teszt a két napos menzeszem után lett negatív, kevés mennyiségben jött meg és nekem is még "barnázott" egy kicsit utána. Úgy egy-két nappal csináltam meg a tesztet, mert nálam bõven volt esélye, hogy terhes lehetek, de negatív lett. A következõ alkalommal már egyáltalán nem jött még és akkor azonnal pozitív lett a teszt. Semmi elõjele nem volt nálam, csak annyi, hogy a mellem eléggé feszült, de én amúgy sem voltam rosszul és hányingerem sem volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!