Találatok a következő kifejezésre: Ha nem terhes akkor mitől (12 db)

Ha nem vagyok terhes, akkor mitől lehet, hogy pecsételő vérzésem van? Nincs fájdalom, nem sérülök, csak nem sokkal szex után vérzek egy picit (pár cseppet).

Lehet valami más oka is,vagy ez inkább a terhességre utal?

Legjobb válasz: Múlt héten volt meg a menszeszem,igaz csak 3napos volt.Ha sérülés lenne,akkor az fájdalommal is járna,de nekem abszolút semmi bajom.

A kérdező hozzászólása: Múlt héten volt meg a menszeszem, igaz csak 3napos volt.Ha sérülés lenne, akkor az fájdalommal is járna, de nekem abszolút semmi bajom.
A kérdező hozzászólása: Ja, és nem közvetlen szex után, hanem rá pár órára egy-két csepp.
A ciklusod hányadik napján vagy? Hány naposak a ciklusaid? Ha szex után vérzel picit, akkor van sérülés...elvileg
Mikor voltál rákszûrésen?
A kérdező hozzászólása: Nemrég voltam.Elméletileg nincs semmi bajom, se ciszta, se baba..
És mi lett a cyt. lelet? Nekem is együttlét utáni vérezgetéseim voltak, P3 lett a leletem. Azóta rendbehoztak.

Ha nem vagyok terhes, akkor mitől van olyan érzés a hasamban, mint amikor a baba rugdos?

Biztos nem vagyok terhes, rendszeresen menstruálok és semmi tünetem nincs, csak 1 hete olyan érzésem van, mintha valami mocorogna bent. Ez valami izomrángás? Mit?l lehet? Menjek dokihoz, vagy elmúlik magától?

Legjobb válasz: nahát nekem is ilyen tünetem van,de szerintem ez csak valami bélmozgás.Ha szültél akkor biztosan tudod milyen érzés mikor a baba rugdos, és hamarabb felfigyelsz az ilyen jelenségre!Én másfél éve szültem és elõtte sosem figyeltem fel a bélmozgásra,de azóta pedig igen..:)

nahát nekem is ilyen tünetem van, de szerintem ez csak valami bélmozgás.Ha szültél akkor biztosan tudod milyen érzés mikor a baba rugdos, és hamarabb felfigyelsz az ilyen jelenségre!Én másfél éve szültem és elõtte sosem figyeltem fel a bélmozgásra, de azóta pedig igen..:)
A kérdező hozzászólása: Pár hónapja gondoltam kistesóra, hogy jó lenne, de a férjem nem akar, így biztos nem lesz több gyerek.
Egyetértek az elõttem szólókkal, inkább bélmozgás. Vágysz esetleg másik babára? Nekem is kb ennyi idõs volt a fiam, amikor eléggé felerõsödtek ezek a dolgok, de lehet azért is, mert már kezdtem vágyni a kistesóra. Folyamatos negatív tesztek és vérzés mellett is éreztem, de már kész voltam tõle, hogy annyira olyan, mint mikor mozog a baba, mégsem vagyok terhes... :) Most vagyok 25 hetes kismama, hát belegondolva mégsem olyan, mint amikor azt éreztem. :D
Inkább bélmozgás.
A kérdező hozzászólása: De ez csak a bal oldalamnál van és ha a kezem odateszem, akkor is érzem.
A kérdező hozzászólása: Értem. Lehet benne igazság. Amúgy én is másfél éve szültem :)

Ha csak 1-2 napig volt meg és nem vagyok terhes akkor mitől lehet? Mert tesztet csináltam és negatív lett.

Legjobb válasz: Nekem is 1 napos görcs nélküli mensim volt, viszont volt 3 halvány pozi tesztem is és mégsincs baba, mert megnéztek aztán UH-n is. :( Szerintem biztos valami hormonproblémától rövidült meg a mensi, én másra nem tudok ezek alapján gondolni.

Nekem is 1 napos görcs nélküli mensim volt, viszont volt 3 halvány pozi tesztem is és mégsincs baba, mert megnéztek aztán UH-n is. :( Szerintem biztos valami hormonproblémától rövidült meg a mensi, én másra nem tudok ezek alapján gondolni.
A kérdező hozzászólása: Hát most megint elkezdtem vérezni. :( Vagyis valami barna jön belõlem. Mitõl?????? :(
Akkor gratulálok! De tüneteid voltak? Vagy semmi? Én holnapra terveztem még egy tesztet, már csak azért mert szeretném elkezdeni a barátcserjét és ha terhes vagyok, akkor az árthat a babának...szeretném kizárni. És mensi után is negatív lett a teszt??
Sziasztok! Nekem is volt ilyen, hogy csak két napig jött meg nagyon gyengén és rá egy napra a teszt negatív lett. Aztán a következõ alkalommal már nem jött meg és akkor már kilenc hetes terhes voltam :D
A kérdező hozzászólása: Nekem is volt két éve eü-i kaparásom, de szerintem az már elég régen volt, hogy most legyen heg. :/ De lehet hogy rosszul gondolom.
Egy kicsit utánaolvastam: a gyenge és rövid ideig tartó menzeszt Hypomenorrhoea-nak hívják, ami nem betegség, hanem vmilyen betegségnek a tünete lehet. "A szabályos idõközökben fellépõ vérzés mennyisége és idõtartama a szokásosnál és az átlagosnál kevesebb. Nem betegség, kezelést csak sterilitás esetén kíván, azonban tünetnek számít. A kiváltó ok többféle lehet: Tartós fogamzásgátlás, fõként monofázisos tabletta szedés, A méhnyálkahártyán heg kialakulása (esetleg méhkaparás után), A méhnyálkahártya csökkent vérbõsége, Asherman-szindróma, Endometrium tuberkolózisa (ez a bazális méhnyálkahártya réteg károsodását, vagy méhen belüli összenövéseket okozhat, a világ sok részén még ma is létezõ betegség)." Ettõl okosabbak mondjuk nem igen lettünk, de nálam fennállhat a hegesedés veszélye, mert 5 éve volt egy egészségügyi kaparásom...
Az hogy késik vagy nem jön meg , sok oka lehet! Nekem pl.márc.-ban kimaradt elmentem dokihoz mert sok negatív tesztet csináltam és kiderült hogy gyógyszer okozta(febr.-ban volt tüdõgyuszim)Tegnapra vártam, de hétfõ óta hol van barna folyásom , hol nincs...szoval én sem tudom hova tenni ezt! Ilyen még nem volt! Aztán lehet hogy még mindig a gyógyszer mellékhatása. Bár ne az lenne!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem szombaton kellet volna megjönnie és hétfõn reggel jött, kedden meg semmi. a tegnapi tesztem is negatív lett.
A kérdező hozzászólása: Én sem tudom hogy mitõl lehet, de csak jövõhét csütörtökön tudok menni orvoshoz, mert csak akkor rendel. Majd akkor okosabb leszek.
Szia! Én is így jártam és én sem tudom hova tenni...Vasárnapra nem vártam, ehelyett szerdán este jött és mára már el is múlt...és kevés volt...az én tesztem is negatív lett szerda reggel.
A teszt a két napos menzeszem után lett negatív, kevés mennyiségben jött meg és nekem is még "barnázott" egy kicsit utána. Úgy egy-két nappal csináltam meg a tesztet, mert nálam bõven volt esélye, hogy terhes lehetek, de negatív lett. A következõ alkalommal már egyáltalán nem jött még és akkor azonnal pozitív lett a teszt. Semmi elõjele nem volt nálam, csak annyi, hogy a mellem eléggé feszült, de én amúgy sem voltam rosszul és hányingerem sem volt.

Előfordulhat, hogy valakinek nem jön meg a mentstrúációja időben ha nem terhes? Ha igen akkor mitől?

Legjobb válasz: Persze. Akármitõl. Betegség, hormonzavar, stressz, fogyás, megerõltetõ fizikai munka...

Persze. Akármitõl. Betegség, hormonzavar, stressz, fogyás, megerõltetõ fizikai munka...
Sok oka lehet. Idegesség, vagy cask simán összezavarodott a test. Akár lehet a tavasz miatt is. Egészség megõrzésbõl épp a tavaszi fáradtságot vesszük. Most nem fogom enked leírni az egészet, de a lényeg hogy télen kevesebb vitaminhoz jut a szervezet és tavasszal ezt a testünk észreveszi vagy hogy is mondjam és kicsit összezavarodik. Szerintem akár azért is lehet.
A kérdező hozzászólása: köszönöma válaszokat
Felfázott, beteg volt és antibiotikumokat szedett, stresszelt, túlhajtotta magát, sokat sportolt, keveset evett-->fogyástól, sokat evett-->hízástól, elsõre ennyit jutott eszembe. Vagy csak szimplán kimarad neki egy hónap, ami a nõknél elõfordulhat évente egyszer, kétszer.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat mindenkinek tényleg :)

Ha nem vagyok terhes akkor mitől lett ilyen nagy és feszes a méhem?

Ha nem vagyok terhes, akkor mit?l nagyobodhatott meg a méhem,érezhet?en sokkal nagyobbra!Nagyon kemény és feszes!Legalább 2x nagyobb lett!Tegnap kellett volna megjönnie, de helyette mindig fehér folyásom van!De a teszt negatív!A legpontosabb tesztet vettem!

Legjobb válasz: ÉN VAGYOK A KÉRDEZÕ!!!!Köszönöm a választ és a bíztatást, DE NEM A MELLEM HANEM A MÉHEM LETT SOKKAL NAGYOBB ÉS FESZESEBB!!!!!!De azért köszönöm! :-)

ÉN VAGYOK A KÉRDEZÕ!!!!Köszönöm a választ és a bíztatást, DE NEM A MELLEM HANEM A MÉHEM LETT SOKKAL NAGYOBB ÉS FESZESEBB!!!!!!De azért köszönöm! :-)
Szerintem terhes vagy, csak még a teszt nem mutatja ki ilyen korán, majd ha már egy hete késik, akkor próbálj megint tesztelni.
Fura, hogy érzed, mekkora a méhed...Én nem szoktam... Na de, lehet még korai volt a teszt, és terhes vagy. Várj még 4-5 napot, és ha nem jön meg, akkor csinálj megint és menj dokihoz, sokaknál még 7 hetesen is -lesz a teszt sajna... A méh megnagyobbodik és bekeményedik a terhességtõl, az orvos elsõként ezt tapintja ki, és ebbõl gondol õ is a terhességre, és ezt erõsíti meg az uh. Menj orvoshoz jövõ héten!!
Szia!Hát!A melled a mensid miatt is lehet feszes(nekem is érzékeny szokott lenni).De bármi lehet, a teszt még korai, várj még pár napot, ha nem jön még mindig meg akkor, valoszinû h baba lesz.A helyedben dokihoz is mennék.Drukkolok:-)
Várjál néhány napot és tesztelj újra. A folyás bíztató... Drukkolok, bármit is szeretnél!
Ha te vagy a kérdezõ, hogy tudsz ide irni???Nekem mindig azt irja:a kérdést te irtad, igy nem válaszolhatsz......HM????

Volt olyan akinek neg lett a teszt mégis terhes volt? Nekem már majdnem 2 hónapja késik. Ha nem vagyok babás mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Cisztától, hormonzavartól, bármitõl. Azért ennyi késéssel érdemes lenne orvoshoz fordulni.

Cisztától, hormonzavartól, bármitõl. Azért ennyi késéssel érdemes lenne orvoshoz fordulni.
Szia nekem február 5óta nem jön még ...negatív lett a tesztem pár hete most viszont elkezdett érzékeny lenni a mellbimbom és görcsölget a hasam ......megtudom mitõl lehet de szurkolók magamnak !!!
A kérdező hozzászólása: holnap megyek orvoshoz de félek. Februárban hagytam abba a gyogyit
Nekem volt. Hormonzavar, Pco volt. Nekem is fog gátló utáni néhány hónap még okés volt, utána meg leállt a termelés. A betegség sajátja. Járj utána feltétlenül! http://www.pco-szindroma.hu
ilyenkor szokott baba lenni a dologban!
A kérdező hozzászólása: és honnan tudom hogy baba e? várjak a következõ mensi-ig, megjön e? Vagy??
Csinálj egy tesztet, de ne felejtsd el, mástól is lehet, pl. hormonzavar, úgyh. ne éld bele magad, csak ha + , de akkor örülj nagyon! ;)
A kérdező hozzászólása: addig mig megvan, vagy utána teszteljek?
szerintem utána
igen mikor elmult a menzid akkor tesztelj!!!!!!mert most téves eredményt adna!!!! ne várj vele mig legközelebb megjön mert az nagyon kikésziti az idegeidet. mérd meg a hõdet szájban mennyi az is ad egy tmpontot!hátha fent van akkor baba van a dologban ilyenkor a hõ lemergy ezt most is megmérheted de mérd meg reggel is ha mindkettõ fentvan akkor baba
A kérdező hozzászólása: mennyi a hõ ha "fent van"?

Ez mitől van? 26hetes terhes vagyok, minden délelött szinte percre pontosan ébredés után másfél órával / ha reggelizek akkor is, ha nem akkor is / elfognak ilyen hőhullámok.

izzad a tenyerem, émelygés, szédülés. a cukrom rendben, a vérnyomásom szintén.vagy csak szimplán ez a tehesség velejárója nekem?kb. 2, két és félóráig tart, aztán egésznap jól vagyok.de nagyon kellemetlen.

Legjobb válasz: A puzusod ilyenkor mennyi?

A puzusod ilyenkor mennyi?
A kérdező hozzászólása: a szokásos vérnyomásom és pulzusom, terhesség elött és most is ( nem változott ) 95/ 55 és 100/ 60 közötti, pulzus 70- 85 között.
Nekem is volt ilyen csak korábban. Nagyon rossz érzés volt, szédülés, ájulást megelõzõ rosszullétek. Nekem ingadozott a vérnyomásom, mérd meg egymás után többször, mikor rosszul vagy, és lehet hogy elég össze-vissza értéket fogsz kapni. Már elmúlt. 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszi. akkor ezek szerint csak a kitartás az orvosság?
Azért kérdezz rá a dokinál vagy a védõnõnél, de nekem nem nagyon foglakoztak vele. Arra figyelj, hogy ne ájulj el. Nekem az volt a nehéz, hogy van egy 17 hós kisfiam, volt olyan, hogy nem mertem megfürdetni, illetve a kádba tenni, mert esténként egyedül vagyok, és féltem, hogy elájulok. Kitartás, már nincsn olyan sok. :)
Idegesség vagy egyéb más ok, pl. reflux.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, most egy kicsit megijedtem.
SZia! Barátnõmnek cisztától nõttek a mellei, és a gyógyszer is okozhat cisztát, menj dokihoz.
Azt nem tudom mitõl nõhetnek de pl:én gyógyszer mellett maradtam terhes és 3hónapig volt menszeszem is, a negyedik hónapban maradt el akkor közölték, hogy 4hónapos terhes vagyok 1 hét múlva megmozdult a baba.Az esély megvan rá de lehet teljesen más oka van.
Elsõ vagyok, nem akartalak megijeszteni csak leírtam hogy én hogy jártam de közel sem biztos hogy nállad ez a probléma én is azt tanácsolom inkább fordulj orvoshoz az a biztos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!