Találatok a következő kifejezésre: Ha nem szexuális kapcsolatot a (20 db)

Ha nem létesítünk szexuális kapcsolatot a barátommal, maradhatok terhes?

Tehat ha a baratom kielegit engem az ujavval es ezzel egyidoben en is kilegitem ot. Maradhatok terhes?

Legjobb válasz: Természetesen, de nem a barátodtól.

Természetesen, de nem a barátodtól.
nem lehetsz terhes, bár gondolom azért nem akarjátok a végtrelenségig huzni az idod az igazi aktusig. Na de mielott lefekudnétek egymással ugy igazn, elotte mindenképpen olvass el egy szezuális felvilágositást tartalmazo konyvet, vagy beszelgess el vele anyukáddal.Mert nagyon tudatlanka vagy még ahogy elnézem!
Huh, neked elkelne egy szexuális felvilágosítás. Minden azon múlik, hogy kerül-e ondó a hüvelyedbe. Ha nem, nem lehetsz terhes.
Hát csak óvatosan, mert ha összekenitek egymást, akkor maradhatsz!
Lehet, hogy nem kellene addig nemi életet élni, amíg nem vagy vele tisztában, nem?
Hogyne: gondterhes.
na neked is sok eszed van
milyen játékszerét?
Itt az a fontos te mit szólsz ehhez . :D
A kérdező hozzászólása: Milyen játékszert? Jó kérdés... Te gumikacsára gondolsz? Aminek legalább 3 füle van... Engem nem zavar. Vagy a nõtársadalom egy nagyobb része nincs kielégítve, azért indít ezzel?
és téged akarnak megdugni vele ?
Valószínûleg tisztában vannak azzal, hogy ez szexkapcsolat, ezért semmilyen illúziót nem rombolnak le azzal, ha elõveszik a "csendestársat".
Szép álom, vagy elég nagy r*bancokkal sodor össze az élet.

Ha egy férfi még nem létesített szexuális kapcsolatot egy másikkal, de úgy érzi, hogy homoszexuális, elképzelhető, hogy ha a lánnyal mindent megoszt, lehet a férfit is maximálisan kielégítő szexuális életük?

A női tagja vagyok a dolognak. Szerintetek lehetséges? Úgy értem, hallottam olyanról, hogy felcsatolható pénisz, stb. Nagyon szeretjük egymást.. csak hát részéről a szexualitás. És a homoszexuális férfiak is ugyan úgy ki tudnak elégíteni egy nőt?

Legjobb válasz: Nem a felcsatolhatóson múlik, ha meleg akkor a férfiak vonzzák, és hiába aggatszmagadra mûfarkat akkor is puncid lesz és melled, és õt nem fogja izgatni. Ha biszex az megint más kérdés.

Nem a felcsatolhatóson múlik, ha meleg akkor a férfiak vonzzák, és hiába aggatszmagadra mûfarkat akkor is puncid lesz és melled, és õt nem fogja izgatni. Ha biszex az megint más kérdés.
a szexuális életetek lehet kielégítõ, de a romantikus élet nem.
Neked megfelelne egy nõ, ha felcsatolná? Szerinted tényleg elég ennyi egy párkapcsolathoz?
Tételezzük fel, hogy van egy nagyon jó barátnõd, akivel nagyon szeretitek egymást. Az a lány bármire képes lenne azért, hogy téged kielégítsen. A szüleitek is nagyon pártolná ezt a kapcsolatot. El tudnád képzelni, hogy ezzel a lánnyal éld le az életed? Szerinted érdemes azért több ember életét tönkre tenni - a tiédet, a barátodét és a leendõ gyerekeitekét - mert sokan nem tudják elfogadni a másságot?
Ha szeret téged, akkor nagy gond nem lehet. Fõleg úgy, hogy õszinték is vagytok egymáshoz. Meg hogy lenne már homoszexuális, ha egyszer vonzódik hozzád érzelmileg.
En is ilyesmi kapcsolatban elek...ha gondolod irj privit..
ha a szex nem lesz jó, akkor félre fog menni, itt mindegy, lényeg kell neki a férfi, a felcsatolható dugásra jó csak, õ is akar szopni és olyan dolgokat, amit igazából csak tõle tud megkapni, egy vibri is csak pótlék ua., nem lesz a szex sem olyan veled, mint szeretnéd szóval gondolkozzál el, ez csak a látszat lesz, szóval ha nem akarod az életedet, ingoványos talajra építeni, akkor nem mész bele, N
Ha meleg, akkor igazi férfira vágyik. Lehet akármilyen felcsatolhato mupenisz, az nem ugyan az! Eleinte még lehet, hogy eldg lesz neki, de késõbb már nem.
Újra nyitják a Lipótot!
Mûködhet a dolog, de remélem tudod, hogy soha nem lesz neki elég. Egyre nagyobb és nagyobb dolgokat kell majd a fenekébe dugdosni, hogy csillapítsad a férfi farkak iránti vágyát.
nagyon pót megoldás, de mûködhetPersze ídõvel rájöhet, hogy számára, hogy hus-vér pasi kell. probáljátokmeg, veszteni valótok nincs.
Én voltam ilyen párnál második pasi, szóval hármasban. Az jó volt mindenkinek.

Tudsz-e érzelmektől mentesen szexuális kapcsolatra lépni egy neked szimpatikus partnerrel? Ha igen miért, ha nem miért nem? Volt már ilyenben részed? És ha igen, milyen volt, beváltotta a reményeid?

Érdekelnek a vélemények pro-kontra, mindkét oldalról, mindkét nemb?l! Ha lehet, kort és nemet is kérnék!

Legjobb válasz: Még nem volt ilyenben részem,nem állítom,hogy nem is lesz,mert még fiatal vagyok,de jelenleg nem tudom elképzelni magamról. Az én nézõpontom szerint a szex és a maszturbálás között az a különbség,hogy a szexben érzelmek is vannak és számomra ettõl lesz jó,persze tudom,hogy a legtöbben ezt máshogy gondolják és a szemükben ez álszentség. Igen, vannak emberek akik tetszenek,akikhez vonzódom és lenne is esélyem rá,hogy lefeküdjek velük,de nem látom értelmét.Eléggé érzelmes típus vagyok és szinte biztos vagyok benne,hogy ha az elején nem is,de idõvel elkezdenék beleszeretni az illetõbe és ha ez nemkölcsönös,akkor jön a koppanás. Annyira meg nem lehet jó az a szex,hogy hosszútávú fájdalmat okozzak magamnak. Inkább kiélem a vágyaimat egy komoly kapcsolatban (mert van ilyenem) ,egy olyan emberrel,akit szeretek és tudja,hogy mi a jó nekem,hogy élvezem a legjobban. Ismétlem,tudom,hogy ez bármikor változhat,de egyenlõre jó így nekem! 18/L

Még nem volt ilyenben részem, nem állítom, hogy nem is lesz, mert még fiatal vagyok, de jelenleg nem tudom elképzelni magamról. Az én nézõpontom szerint a szex és a maszturbálás között az a különbség, hogy a szexben érzelmek is vannak és számomra ettõl lesz jó, persze tudom, hogy a legtöbben ezt máshogy gondolják és a szemükben ez álszentség. Igen, vannak emberek akik tetszenek, akikhez vonzódom és lenne is esélyem rá, hogy lefeküdjek velük, de nem látom értelmét.Eléggé érzelmes típus vagyok és szinte biztos vagyok benne, hogy ha az elején nem is, de idõvel elkezdenék beleszeretni az illetõbe és ha ez nemkölcsönös, akkor jön a koppanás. Annyira meg nem lehet jó az a szex, hogy hosszútávú fájdalmat okozzak magamnak. Inkább kiélem a vágyaimat egy komoly kapcsolatban (mert van ilyenem) , egy olyan emberrel, akit szeretek és tudja, hogy mi a jó nekem, hogy élvezem a legjobban. Ismétlem, tudom, hogy ez bármikor változhat, de egyenlõre jó így nekem! 18/L
Igen, volt is már ilyen. Jó volt, mert teljesen el tudtam lazulni, kicsit sem érdekelt, mit gondol a másik. Egy kapcsolatban nagyon rá tudok parázni például arra, hogy nézek ki, behúzom a hasam meg ilyesmi. Ma már van párom, élettársam, így nem vonz ez a dolog egyáltalán. Egyébként lányoknál problémás szokott lenni ez a dolog, mert legtöbben hajlamosak érzelmeket belevinni a dologba, akkor meg lõttek a lazaságnak. 22N
Gond nélkül. Ebben semmi rossz nincs, csak sok ember viszi tóúlzásba az álszenteskedést. Ha szimpatikusak egymásnak, miért ne?
Ja és 30/F
Volt ilyen, de minden nõ elõbb vagy utóbb többet akar. Nekem ez nem hiányzik és nem is fog hiányozni. Átélni nem valami nagy élmény, tapasztalat megvolt, de ennyi. Sokkal jobban szeretek szerelmesnek lenni. 27F
Énis ilyen kapcsolatban vagyok, és eddig ugy voltam vele hogy lesz ami lesz és begörcsöltem!De mára már bele fáradtam!És arra kell rájönnöm ha már régebb óta csinálod ezt a csak szex dolgot ott már érzelmek is vannak!Mert hogy tudsz egy olyan emberrel lefeküdni vagy átölelni akiért nem érzel semmit.Kedveled, tetszik neked?ezek is mind érzelmek!!Uh ezt egy ideig lehet csinálni!És nem csak a nõknél vannak érzelmek!Pasiknál is lehet fõleg annál aki nem akarja a kapcsolat komolyabb részét!
Persze, eleve nem is vágyom érzelmekre. 21F
Nekem csak érzelmekkel ment bár a vonzalom alapból meg volt
Szia! Igen, persze volt már részem ilyenben, jó volt, de olyan is volt, h.beleszerettem az illetõbe utána...amit nem kellett volna..azóta is nyögöm!25/L
Nõként írom, hogy remélem nem!
Én azt szeretem, ha én birtokolok valakit, és viszont birtokolnak engem. Ez kölcsönös, oda-vissza dolog, 2 emberrel. 3.-at nem tudok elképzelni.
Igen
Azt nem barátnõnek, hívják te észlény!
Igen!:) f..
Nem
Nem.14 év felett azzal kefél akivel akar.Az már más kérdés hogy a társadalom mit szól hozzá..
ezek szerint még 15 éves 30éves nõvel van az kiskorú megrontása , igen felelõsségre vonható , elõbb hülyeséget mondtam
ma 10:24 Rosszul tudod..Magyaországon olyan törvény van, hogy 14 év felett már nem számít szexuálisan "kiskorunak".Tehát egy 15 éves azzal szexel akivel akar, az nem meríti ki a pedofilia fogalmát.Ez van..olvassál utánna.
szerintem meg te tudod rosszul egy 15 éves ha jól tudom korban maximum 27-28 éves korig folytathat szexuális viszonyt maximum azon felül kiskorú megrontása miatt felelõsségre vonható , de nem vagyok benne biztos valami ilyesmire emlékszem
kiskorú megrontásáról 14. életévét be nem töltötteknél valósul meg. Az 1978. évi IV. törvény 201.§-202.§-202/A§ szabályozta, továbbá az új 2012. évi C. törvény 198.§-a szabályozza. A lényeg, hogy a 14. életévét töltse be mert másképp kiskorú megrontása.
Redlines olyan nincs hogy egy 15-a6 éves 27-28 éves korig szexelhet calakivel..az teljesen mindegy hogy 40 vagy 26 éppen.Ez van.Ez a törvény. " A pedofil bûncselekmény az, ha egy felnõtt személy közösül egy gyerekkorú személlyel. Ma Magyarországon a felnõttkor a 18. életév betöltésével kezdõdik, a gyerekkor pedig a 14. életév betöltéséig tart. Vagyis a beleegyezési korhatárnak (a betöltött 14. életévnek) érzékelhetõen semmi köze sincs a pedofíliához, mivel a megrontást minden esetben egy 18. életévét betöltött személy követi el egy 14. életévénél fiatalabb személlyel szemben. "
Most itt mire vonatkozik a kérdés, ki vonható felelõsségre miért? A nõ már nem, mert nem megrontás, ha a fiú elmúlt 14. A fiút is terheli felelõsség a gyerek iránt.
jaja 14 és a halál közt bármely 2 ember szexelhet jogilag

Mit csináljak, ha a barátommal egy éve szakítottunk és azóta nem volt szexuális kapcsolatom?

más férfiakkal nem akarok lefeküdni, mert akkor ribanc lennék, és új barátot nem találok.

Legjobb válasz: Persze, akkor már ribanc lennél. Sõt, így is ribanc vagy! Esküvõ elõtt? Te galád!! Szerezz egy kúrópajtit és kész.

Persze, akkor már ribanc lennél. Sõt, így is ribanc vagy! Esküvõ elõtt? Te galád!! Szerezz egy kúrópajtit és kész.
nincs túl sok választásod....ott a kezed....
Akkor ez a kérdés értelmetlen. Pedig kölcsönös szimpátia esetén még akármi lehetett volna köztünk...
Én még elvileg nem vagyok férfi, csak ifi..hozzám jöhetsz:D 16/f
Szilvás buktát.

Mit tegyek ha csak úgy együtt vagyunk a barátommal (csók, ölelés) de nagyon benedvesedek, viszont még szexuális kapcsolatot még nem szeretnénk?

Legjobb válasz: Semmit. Semmi baj azzal, ha benedvesedsz, csak azt jelenti, hogy vonzódsz hozzá.

Semmit. Semmi baj azzal, ha benedvesedsz, csak azt jelenti, hogy vonzódsz hozzá.
Mégis szeretnél elélvezni? Vagy mire gondolsz? Fürge ujjak zrt..
A kérdező hozzászólása: csak amikor igy együttvasgyunk ahogy leirtam , akkor érzem h "baj" van odalent és néha kicsit zavar hogy én lent tocsogok:) )
nyugi. neki meg, gondolom, ágaskodik. mit tegyél? semmit. örülj neki.
Ez jó jel, lassan johet a simi, tapi, oral, ujjak
Miért nem akarsz szexuális kapcsolatot? Semmi rossz nincs abban, sõt
A kérdező hozzászólása: Dede, csak õt nagyon sokszor átverték, kihasználták a lányok és hiába szeret meg minden még kis félõs a drága:) ))de nagyon szeret :)
Tisztasági betét! :D
A kérdező hozzászólása: tudom, de kevésnek bizonyult:D

Ha 25 évesen még nem volt szexuális kapcsolatom akkor melyikkel járok nagyobb sikerrel Pua csajozási "csodatevő" tanfolyamok méregdrágán. Vagy fizetni a szexért tapasztalatszerzés és természetesen "kielégülés" céljából?

(nem 25 évesen eset le a tantusz... mióta az eszemet tudom normális kapcsolatot akarok, de még odáig sem tudok eljutni egy n?nél hogy "járjunk" törekvés volt rá folyamatosan ls most is próbálkozhatok f?leg interneten ami persze szintén nem túl nagy garancia arra hogy az elkövetkez? x id?ben érdemileg valaki komolyan vegyen Tehát mindig volt törekvésem hogy történjen valami)

Legjobb válasz: Kérdezõnek:Én a prostit ajánlom,én is oda fogok menni hamarosan ,ha nem lesz változás.:D(20/F)

Kérdezõnek:Én a prostit ajánlom, én is oda fogok menni hamarosan , ha nem lesz változás.:D(20/F)
Egyiket sem. Ami késik nem múlik. Ismerkedj normális nõkkel (nem interneten, és nem diszkóban csontrészeg ribancokkal). Mindenki máskor veszti el a szüzességét. Azt szokták mondani, hogy 30 után gátlásossá valik az ember de addig még van 5 éved. Ne egy k*rva legyen az elsõ.
Ezek szerint szívességért cserébe tetted, amit tettél érte, nem pedig azért, hogy örömet okozz neki, viszonzás nélkül. Vajon miért is léphetett le ezek után???
A kérdező hozzászólása: Tény hogy sok lány "megéri a pénzét" és iszonyat rafinált és számitó.. De alapvetöen õk vannak fordba elvégre sokat tesz érte hön szeretett "hazánk, " is és a nemzetközi elitt is hogy ne szaporodjon a magyar... részint megértem a nöket arról már bem is beszélve hogy sok férfiba tényleg nem sok felelõség, és gerinc húzódott rengeteg a gyerekét egyedül nevelõ nõ...
A kérdező hozzászólása: A jogositvánnyal egyébként küszködök de az oktatót leszámítva nincs más vezetési lehetõségem, és már egy forgalmi buktatáson már túl vagyok és lassan lecseng a 2 év munka és szli melett nem tudtam 100%ban benne lenni de már így is 200 ezerbe van minimum..
A kérdező hozzászólása: 10:22, várom a linkedet..
elõször dugj. utána olvasgasd a PUA-t.
enyire csunya vagy csak nagyon balfax vagy hogy 1 nöt se birtál ágynakdönteni neked már komoly segitség kell a homokosok hamaram baxnak
A kérdező hozzászólása: Ezt a színvonalat tartogasd másnak. Tegyük fel hogy ennyire csúnya vagyok, nem születhet mindenki olyan frankó gyereknek mint te is lehetsz...
Akkor kell egy "tanítónõ" !!!
A kérdező hozzászólása: Tanító?
Fizess érte!!! Hidd el, tapasztalat, a lányok sajnos nagy többségben csak a pénzre mennek! Lesza.rják nagy ívben te mit szeretnél, ha van lóvéd, és költesz rájuk, veled vannak, ha épp nincs, idõvel tovább állnak! És most megköszönném annak az egy lánynak, akivel voltam, hogy volt mersze azt hazudni, hogy szeret, közben meg amint jött egy ' nálam jobb', rögtön el volt felejtve mindaz (anyagi és érzelmi dolog egyaránt) amit érte tettem!!! KÖSZÖNÖM! :(
Hát nem tudom, szerintem egyik sem jó megoldás. Nem tudom mi ez a Pua, de nem hinném, hogy ezért fizetned kéne neki, de ha prostihoz mész és a végén profi szexmasina leszel, akkor sem biztos, hogy normális nõ lefekszik majd veled. Persze akkor legalább már nem leszel szûz, ha ez megnyugtat. De ahogy látom, nem ez a cél. Azt a pénzt félretehetnéd, csinálj jogsit, vagy iratkozz be iskolába, tanfolyamra az is jó ismerkedési lehetõség. De olyan helyre ahol nõk is vannak!!! Vagy szökj be egy lánykollégiumba. Az tök poén lenne.
PUA, de ne ezeket a kamu lehúzós tanfolyamokat válaszd, mert közük nincs a valódi PUA-sághoz. Privátban küldök egy linket, ha komolyan gondolod.
Hagyd a Puát. Ajánlom inkább a Magyar helyesírás szabályait. Állítólag a csajoknál elsõdleges szûrõ a társkeresõkön. ;-)
> Vagy fizetni a szexért tapasztalatszerzés és > természetesen "kielégülés" céljából? Én ezutóbbit ajánlanám.
mi az a Pua?
Az egy kamu szarság ami elhiteti veled, hogy van esélyed a nõknél.
A kérdező hozzászólása: 67%-os, Tapasztalatból írtad a puára hogy kamu? Én csak egyszwerüen szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, bár nyilván vannak jó elemei a csajozás terén.. ugye például ha nem próbálkozok akkor biztos nem lesz semmi.. de persze jó pénzért és közben ki tudja mennyit segítenek.. Ha rá tudnám magamat venni hogy egy nap hogy 10 kosarat benyeljek akkor már megtettem volna. Gyanús hogy tényleg a szexuális tapasztalat segít.. A Segíts magadon.... címû közmondás szerintem itt is érvényben van. Szóval elvileg nem feltétlenül a Puán múlik...hanem magamon, és a zilált önbizalmamon, talán az egzisztenciális helyzetemen fene tudja..
Ja, mind a kettõ hülyeség. Ismerkedj tovább, bárhol, társkeresõn, utcán, akárhol. Keresd meg hogy mi a gyenge pontod, hogy miért nem volt még csajod 25 évesen, vagy ha már most tudod hogy mi a gyenge pontod, akkor változtass rajta. Vagy kérj segítséget olyantól aki hajlandó nem kiröhögni hanem pár jó tanáccsal ellátni, esetleg együtt csajozni.
Amikor megismerkedsz lánnyal van beszédtémád? Tudsz beszélgetni? Van hobbid amiért lelkesedsz? Barátaid (haverjaid) vannak? Egy kicsit is társasági ember vagy? A"Nem iszom, nem dohányzom errõl a részérõl ennyit.", nagyon kevés.
A kérdező hozzászólása: Tudok beszélgetni, persze elõfordul hogy elakadok, vagy indirekt elkezdek peszimistáskodni. Ami a haverjaimat illeti kevés van és némelyik tõlem sulyosabb eset.. Hobbim van verseenykerékpározás amibe több energiátervezek beleölni mert élvezem. Sokmindenrõl tudok beszélni és alkalmazkodni is tudok a témákhoz, de hajlamos vagyok átcsapni unalmasba ezt tudom magamról.. Humorérzékem meg olyankor szokott cserbenhagyni.. Csókig meg simogatásig már jutottam el lánnyal volt egy erõs szexuális töltete is csak az egy bevásárló központban volt este zárás körül ölelés fogdosás csók simogatás persze nem akartam nagyon pofátlan sem lenni..szóval így nem jutott tovább a dolog az említett lány idõvel elhidegült elszoltam magam neki õszinteségi rohamomban cseten hogy még nem voltam nõvel vele nem a neten ismerkedtem meg..Egy hóbapig tartott max ez a flörtös szerelmes idõszak..
A kérdező hozzászólása: Arra célzol hogy menjek k*rvázni?

A barátnőm 14, elmúlt 14. Betöltötte a 14-et, tehát 15 lesz. Én 19 vagyok. Úgy tudom nem ütközne törvénybe ha szexuális kapcsolatunk lenne. Ugye jól tudom?

Legjobb válasz: 14 év alatt mindenképpen törvénybe ütközik, ha az mindkét fél 14 és 18 között van, akkor nem, de ha az egyik 18 feletti, a másik meg ez alatti, akkor igen.

14 év alatt mindenképpen törvénybe ütközik, ha az mindkét fél 14 és 18 között van, akkor nem, de ha az egyik 18 feletti, a másik meg ez alatti, akkor igen.
a 4. hülyeséget beszél. ha elmúlt 14, akkor dughatod orrba-szájba (ha õ is akarja), ez a törvény. videóra ne vedd fel, mert az 18 éves koráig bûncselekmény.
Egyébként törvényes, de én nem tenném. Én is 19 éves vagyok, viszont én értelmes.
Magyarországon a beleegyezési korhatár mind azonos, mind különbözõ nemûek közti szexuális kapcsolat esetében 14 év. Korábban ez az azonos nemûek esetében 18 év volt, ám az Alkotmánybíróság ezt egy 2002-ben hozott döntésében hátrányos megkülönböztetésnek ítélte, és azonos beleegyezési korhatár megállapítását írta elõ. Azaz 2002-ig büntethetõ volt. Az más kérdés, hogy 19 évesként könnyebben tudsz befolyásolni egy 14 évest. Peti! Komolyan gondolod, hogy összetöröd szegény kislány szívét egy kis szexért?
Nagyon szereted. Igen? Akkor talán nem csak ezen gondolkoznál...
19 évesen?????? 14 évessel? Uram borogass...és adj észt akinek nincs...
Ha valamilyen szinten kényszeritenéd és rosszul sül el és elmondja a szüleinek, akkor bajod lehet.Keress magadhoz valót ne az oviból válassz !
Pedómaci
Hülye pedó! Inkább egy 17 évessel kezdj!
A kérdező hozzászólása: Szerintem ennek semmi köze ahhoz, hogy nekem bármiféle mentális sérültségem lenne. Mivel olvastam ilyen kommentárt... Egyszerûen szeretem, nagyon szeretem õt. Ennyi, pont. De legalább megnyugodtam, hogy nem tilos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!