Találatok a következő kifejezésre: Ha nem szexuális kapcsolatot (38 db)

Ha egy férfi még nem létesített szexuális kapcsolatot egy másikkal, de úgy érzi, hogy homoszexuális, elképzelhető, hogy ha a lánnyal mindent megoszt, lehet a férfit is maximálisan kielégítő szexuális életük?

A női tagja vagyok a dolognak. Szerintetek lehetséges? Úgy értem, hallottam olyanról, hogy felcsatolható pénisz, stb. Nagyon szeretjük egymást.. csak hát részéről a szexualitás. És a homoszexuális férfiak is ugyan úgy ki tudnak elégíteni egy nőt?

Legjobb válasz: Nem a felcsatolhatóson múlik, ha meleg akkor a férfiak vonzzák, és hiába aggatszmagadra mûfarkat akkor is puncid lesz és melled, és õt nem fogja izgatni. Ha biszex az megint más kérdés.

Nem a felcsatolhatóson múlik, ha meleg akkor a férfiak vonzzák, és hiába aggatszmagadra mûfarkat akkor is puncid lesz és melled, és õt nem fogja izgatni. Ha biszex az megint más kérdés.
a szexuális életetek lehet kielégítõ, de a romantikus élet nem.
Neked megfelelne egy nõ, ha felcsatolná? Szerinted tényleg elég ennyi egy párkapcsolathoz?
Tételezzük fel, hogy van egy nagyon jó barátnõd, akivel nagyon szeretitek egymást. Az a lány bármire képes lenne azért, hogy téged kielégítsen. A szüleitek is nagyon pártolná ezt a kapcsolatot. El tudnád képzelni, hogy ezzel a lánnyal éld le az életed? Szerinted érdemes azért több ember életét tönkre tenni - a tiédet, a barátodét és a leendõ gyerekeitekét - mert sokan nem tudják elfogadni a másságot?
Ha szeret téged, akkor nagy gond nem lehet. Fõleg úgy, hogy õszinték is vagytok egymáshoz. Meg hogy lenne már homoszexuális, ha egyszer vonzódik hozzád érzelmileg.
En is ilyesmi kapcsolatban elek...ha gondolod irj privit..
ha a szex nem lesz jó, akkor félre fog menni, itt mindegy, lényeg kell neki a férfi, a felcsatolható dugásra jó csak, õ is akar szopni és olyan dolgokat, amit igazából csak tõle tud megkapni, egy vibri is csak pótlék ua., nem lesz a szex sem olyan veled, mint szeretnéd szóval gondolkozzál el, ez csak a látszat lesz, szóval ha nem akarod az életedet, ingoványos talajra építeni, akkor nem mész bele, N
Ha meleg, akkor igazi férfira vágyik. Lehet akármilyen felcsatolhato mupenisz, az nem ugyan az! Eleinte még lehet, hogy eldg lesz neki, de késõbb már nem.
Újra nyitják a Lipótot!
Mûködhet a dolog, de remélem tudod, hogy soha nem lesz neki elég. Egyre nagyobb és nagyobb dolgokat kell majd a fenekébe dugdosni, hogy csillapítsad a férfi farkak iránti vágyát.
nagyon pót megoldás, de mûködhetPersze ídõvel rájöhet, hogy számára, hogy hus-vér pasi kell. probáljátokmeg, veszteni valótok nincs.
Én voltam ilyen párnál második pasi, szóval hármasban. Az jó volt mindenkinek.
milyen játékszerét?
Itt az a fontos te mit szólsz ehhez . :D
A kérdező hozzászólása: Milyen játékszert? Jó kérdés... Te gumikacsára gondolsz? Aminek legalább 3 füle van... Engem nem zavar. Vagy a nõtársadalom egy nagyobb része nincs kielégítve, azért indít ezzel?
és téged akarnak megdugni vele ?
Valószínûleg tisztában vannak azzal, hogy ez szexkapcsolat, ezért semmilyen illúziót nem rombolnak le azzal, ha elõveszik a "csendestársat".
Szép álom, vagy elég nagy r*bancokkal sodor össze az élet.

Tudsz-e érzelmektől mentesen szexuális kapcsolatra lépni egy neked szimpatikus partnerrel? Ha igen miért, ha nem miért nem? Volt már ilyenben részed? És ha igen, milyen volt, beváltotta a reményeid?

Érdekelnek a vélemények pro-kontra, mindkét oldalról, mindkét nemb?l! Ha lehet, kort és nemet is kérnék!

Legjobb válasz: Még nem volt ilyenben részem,nem állítom,hogy nem is lesz,mert még fiatal vagyok,de jelenleg nem tudom elképzelni magamról. Az én nézõpontom szerint a szex és a maszturbálás között az a különbség,hogy a szexben érzelmek is vannak és számomra ettõl lesz jó,persze tudom,hogy a legtöbben ezt máshogy gondolják és a szemükben ez álszentség. Igen, vannak emberek akik tetszenek,akikhez vonzódom és lenne is esélyem rá,hogy lefeküdjek velük,de nem látom értelmét.Eléggé érzelmes típus vagyok és szinte biztos vagyok benne,hogy ha az elején nem is,de idõvel elkezdenék beleszeretni az illetõbe és ha ez nemkölcsönös,akkor jön a koppanás. Annyira meg nem lehet jó az a szex,hogy hosszútávú fájdalmat okozzak magamnak. Inkább kiélem a vágyaimat egy komoly kapcsolatban (mert van ilyenem) ,egy olyan emberrel,akit szeretek és tudja,hogy mi a jó nekem,hogy élvezem a legjobban. Ismétlem,tudom,hogy ez bármikor változhat,de egyenlõre jó így nekem! 18/L

Még nem volt ilyenben részem, nem állítom, hogy nem is lesz, mert még fiatal vagyok, de jelenleg nem tudom elképzelni magamról. Az én nézõpontom szerint a szex és a maszturbálás között az a különbség, hogy a szexben érzelmek is vannak és számomra ettõl lesz jó, persze tudom, hogy a legtöbben ezt máshogy gondolják és a szemükben ez álszentség. Igen, vannak emberek akik tetszenek, akikhez vonzódom és lenne is esélyem rá, hogy lefeküdjek velük, de nem látom értelmét.Eléggé érzelmes típus vagyok és szinte biztos vagyok benne, hogy ha az elején nem is, de idõvel elkezdenék beleszeretni az illetõbe és ha ez nemkölcsönös, akkor jön a koppanás. Annyira meg nem lehet jó az a szex, hogy hosszútávú fájdalmat okozzak magamnak. Inkább kiélem a vágyaimat egy komoly kapcsolatban (mert van ilyenem) , egy olyan emberrel, akit szeretek és tudja, hogy mi a jó nekem, hogy élvezem a legjobban. Ismétlem, tudom, hogy ez bármikor változhat, de egyenlõre jó így nekem! 18/L
Igen, volt is már ilyen. Jó volt, mert teljesen el tudtam lazulni, kicsit sem érdekelt, mit gondol a másik. Egy kapcsolatban nagyon rá tudok parázni például arra, hogy nézek ki, behúzom a hasam meg ilyesmi. Ma már van párom, élettársam, így nem vonz ez a dolog egyáltalán. Egyébként lányoknál problémás szokott lenni ez a dolog, mert legtöbben hajlamosak érzelmeket belevinni a dologba, akkor meg lõttek a lazaságnak. 22N
Gond nélkül. Ebben semmi rossz nincs, csak sok ember viszi tóúlzásba az álszenteskedést. Ha szimpatikusak egymásnak, miért ne?
Ja és 30/F
Volt ilyen, de minden nõ elõbb vagy utóbb többet akar. Nekem ez nem hiányzik és nem is fog hiányozni. Átélni nem valami nagy élmény, tapasztalat megvolt, de ennyi. Sokkal jobban szeretek szerelmesnek lenni. 27F
Énis ilyen kapcsolatban vagyok, és eddig ugy voltam vele hogy lesz ami lesz és begörcsöltem!De mára már bele fáradtam!És arra kell rájönnöm ha már régebb óta csinálod ezt a csak szex dolgot ott már érzelmek is vannak!Mert hogy tudsz egy olyan emberrel lefeküdni vagy átölelni akiért nem érzel semmit.Kedveled, tetszik neked?ezek is mind érzelmek!!Uh ezt egy ideig lehet csinálni!És nem csak a nõknél vannak érzelmek!Pasiknál is lehet fõleg annál aki nem akarja a kapcsolat komolyabb részét!
Persze, eleve nem is vágyom érzelmekre. 21F
Nekem csak érzelmekkel ment bár a vonzalom alapból meg volt
Szia! Igen, persze volt már részem ilyenben, jó volt, de olyan is volt, h.beleszerettem az illetõbe utána...amit nem kellett volna..azóta is nyögöm!25/L

Miért olyan elítélendő, ha egy nő több férfivel is létesített szexuális kapcsolatot? Miért erkölcstelen? Egy nőnek nem lehetnek vágyai kapcsolat nélkül, csak egy férfinek?

Legjobb válasz: Nem arról van szó, hogy nem lehetnek vágyai, de azért ha végigmegy rajta a fél ország az azt jelenti, hogy nem túl igényes és tényleg csak a fizikai vágyait akarja kielégíteni, ami eléggé visszásan hat. Hozzáteszem én olyan férfival sem jönnék össze aki végigd*gta a fél országot, szóval ez szerintem ha egy normális határon túl megy, akkor mindkét nemnél elitélendõ. 28/n

Nem arról van szó, hogy nem lehetnek vágyai, de azért ha végigmegy rajta a fél ország az azt jelenti, hogy nem túl igényes és tényleg csak a fizikai vágyait akarja kielégíteni, ami eléggé visszásan hat. Hozzáteszem én olyan férfival sem jönnék össze aki végigd*gta a fél országot, szóval ez szerintem ha egy normális határon túl megy, akkor mindkét nemnél elitélendõ. 28/n
Baromi unalmas ez már. Ezzel még mindig az a baj, hogy teszel egy másik alapkijelentést mellé, és abból vezeted le a problémád, miközben az alapkijelentés sem igaz. Hamis állításból meg bármi következik. Senki nem mondta, hogy egy férfinek úgymond "lehetnek vágyai", ami abban nyilvánul meg, hogy dughat összevissza. Érdekes módon ezt kb csak a nõk fújják fel ennyire, és csak azok, akik ugyanezt akarják tenni, de elintézték maguknak, hogy ne tehessék. Saját magatok ejtitek csapdába. Sok olyan ember van, aki azt vallja, hogy a léháskodás nemfüggetlen, azaz sem egy férfinél, sem egy nõnél nem menõ, meg megengedett. Itt már egyenjogúság van, megfelel? Ja, hogy te dugni akarsz? Hát akkor csináld, csak ne várd el, hogy mindenki mosolyogva asszisztáljon hozzá... Ja ja ja, vágyak, meg kiélés, persze duma, duma, duma...
Aranyközépút a lényeg!
Szia Béla! Ide jöttél irigykedni? :) Miét nem ''csajozol'' inkább?
"/Anita_'94/ válasza: Szia Béla! Ide jöttél irigykedni? :) Miét nem ''csajozol'' inkább?" mivan, követtél te egó genyó?:D:D
XD
Mert az tényleg ribiség ha a lány sok pasival van együtt, az nem egészséges. Van aki elítéli azokat a fiúkat, akik sok lánnyal vannak együtt, de úgy veszem észre, hogy a legtöbb lány számára ezek a legvonzóbbak, akik ilyen háremes fiúk és minden nap mással vannak.
19%... most komolyan mit kell vele foglalkozni? Ez eléggé elment egy off kategoriába inkább a kérdésre kéne választ adni. Komoly kapcsolatra mindenki egy olyan párt képzel el aki csak az övé és még csak a múltban se volt "mindenkié" Az nem baj hogy vágysz a szexualitásra (amit egyébként egy komoly kapcsolat is megad), de ha minden nap/héten más pasival bújsz össze azt nem hiszem hogy sokan rakják az erkölcsös viselkedések közé. És az emberek nem hiszik, hogy bárki egy csapásra megváltozna a kedvükért, feltételezhetik, hogy mellettük is folytatod a "vadászatot"

A barátnőm 14, elmúlt 14. Betöltötte a 14-et, tehát 15 lesz. Én 19 vagyok. Úgy tudom nem ütközne törvénybe ha szexuális kapcsolatunk lenne. Ugye jól tudom?

Legjobb válasz: 14 év alatt mindenképpen törvénybe ütközik, ha az mindkét fél 14 és 18 között van, akkor nem, de ha az egyik 18 feletti, a másik meg ez alatti, akkor igen.

14 év alatt mindenképpen törvénybe ütközik, ha az mindkét fél 14 és 18 között van, akkor nem, de ha az egyik 18 feletti, a másik meg ez alatti, akkor igen.
a 4. hülyeséget beszél. ha elmúlt 14, akkor dughatod orrba-szájba (ha õ is akarja), ez a törvény. videóra ne vedd fel, mert az 18 éves koráig bûncselekmény.
Egyébként törvényes, de én nem tenném. Én is 19 éves vagyok, viszont én értelmes.
Magyarországon a beleegyezési korhatár mind azonos, mind különbözõ nemûek közti szexuális kapcsolat esetében 14 év. Korábban ez az azonos nemûek esetében 18 év volt, ám az Alkotmánybíróság ezt egy 2002-ben hozott döntésében hátrányos megkülönböztetésnek ítélte, és azonos beleegyezési korhatár megállapítását írta elõ. Azaz 2002-ig büntethetõ volt. Az más kérdés, hogy 19 évesként könnyebben tudsz befolyásolni egy 14 évest. Peti! Komolyan gondolod, hogy összetöröd szegény kislány szívét egy kis szexért?
Nagyon szereted. Igen? Akkor talán nem csak ezen gondolkoznál...
19 évesen?????? 14 évessel? Uram borogass...és adj észt akinek nincs...
Ha valamilyen szinten kényszeritenéd és rosszul sül el és elmondja a szüleinek, akkor bajod lehet.Keress magadhoz valót ne az oviból válassz !
Pedómaci
Hülye pedó! Inkább egy 17 évessel kezdj!
A kérdező hozzászólása: Szerintem ennek semmi köze ahhoz, hogy nekem bármiféle mentális sérültségem lenne. Mivel olvastam ilyen kommentárt... Egyszerûen szeretem, nagyon szeretem õt. Ennyi, pont. De legalább megnyugodtam, hogy nem tilos.

Lányok szerintetek ciki ha egy 20 éves pasinak nem volt még szexuális kapcsolata?

Legjobb válasz: Nem ciki! Majd lesz, nyugi! Van olyan lány, akinek imponál is, ha õ veheti el egy fiú szüzességét.

Nem ciki! Majd lesz, nyugi! Van olyan lány, akinek imponál is, ha õ veheti el egy fiú szüzességét.
én 20 éves lány vagyok és nem volt még szexuális kapcsolatom
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
Majd 30évesen kezdj el aggódni
"én 20 éves lány vagyok és nem volt még szexuális kapcsolatom" Avagy hogyan tegyünk szert 100+ bejövõ üzenetre egy nap alatt
200 is, annyi állat jár ide...
Nem ciki!
Barátom is 22 volt és én voltam neki az elsõ, õ meg nekem. :) Mi ezt lazán kezeltük és sokat nevettünk. :)

Ciki, férfiatlan dolog, ha egy férfinak nem volt egy éve szexuális kapcsolata?

Már jó 1 éve nem volt szexuális kapcsolatom, lehetett volna, de így érzelem nélkül nem kívántam a dolgot. És valahogy azóta nem jött olyan lány, akivel...... Tudom ma elég szexcentrikus világban élünk, de én kicsit más vagyok ilyen téren. Most ez szégyen lenne a mai világban?

Legjobb válasz: Én örülnék neki ha ilyen lenne a pasim :)Hogy ilyen igényes és nem dugja bele mindenfélébe a farkát! Igazán tiszteletreméltó hogy bírsz uralkodni magadon!Nálam ez nagy pirospont pedig én nem vagyok egy apáca! :D És szerintem más nõk is örülnének neki!tartsd meg az elveidet én azt tanácsolom! :)

Én örülnék neki ha ilyen lenne a pasim :) Hogy ilyen igényes és nem dugja bele mindenfélébe a farkát! Igazán tiszteletreméltó hogy bírsz uralkodni magadon!Nálam ez nagy pirospont pedig én nem vagyok egy apáca! :D És szerintem más nõk is örülnének neki!tartsd meg az elveidet én azt tanácsolom! :)
szerintem nem szégyen sõt jó ha vannak még olyan emberek mint te
sztem az a ciki meg a férfiatlan, h ezt itt kérdezed. amúgy nem lenne az. 20L
A kérdező hozzászólása: Szerintem csak mi pasik hisszük azt, hogy az menõ a nõknek is, ha minél több nõt döntünk meg (hangsúlyozzon NÕKNEK)
Nahát piros pontokat kapsz megy ilyenek, na ez nem semmi. (Nem veled akarok ám gúnyolódni (kérdezõ), ez leginkább a lányokról szól). Nekem is rengeteg lány ismerõsöm volt, van, aki tisztel meg "húú te milyen normális vagy", "Edvard Cullen", "létezik még ilyen?" , "ilyen barátot kellett volna" és társai, a rengeteg felesleges bullshit.(közben ugyanaznap este már dugja valaki a leglelkesebb lányt is) csak ez nincsen nagydobra verve azért nyilván. De hát ilyen ez, baleknak néznek vagy verébnek :) vagy valaminek. Akkor nyilván az is vagyok :) . Felismerni ezt tiniként ez egy fájó élmény volt, mára már nem hat meg túlzottan mindez, már csak sokkal materiálisabb dolog hat meg, mint ez :)
Mármint a kérdezõnek szántam, csak most nézem, õ írta a választ. 8-as és 13-as kommentelõ voltam.
Elõzõ! Ilyen lánnyal találkozok mondjuk évente kétszer, de olyan igazán-igazán tetszikkel 3-4-szer találkoztam életem során. Nem hiszem, hogy mindegyik igent mondott volna (egyikkel kapcsolatom volt... szégyellem, de a többivel meg sem próbáltam). Nem fogok évekig nõ nélkül lenni, mert nekem csak a tökéletes jó. Szerintem ez nem olyan hû de felháborító dolog. Azt feltételezem, hogy a kérdezõ pont ilyen nõkre várt, azért bátorkodtam írni.
elismerésem!!! kevés ilyen férfi van, pédát vehetne rólad sok pasi!!!
nem, csak az a férfias, ha minden nap legalább 2 nõt megd*gsz. most komolyan hogy lehet már ilyet kérdezni?? mint ahogy nem minden nõ ribi, igy minden pasi se lehet férfi ribi!!!!
ma 16:53, kérdezõ: mibõl gondolod, hogy a lánynak, akit sajnálsz, pont nagyon tetszik a kommentelõ akivel összejött? És ha pont épp annyira tetszettek egymásnak, hogy egy jót szexeljenek, de mindketten értik és tudják, hogy ennyi, akkor ezzel mi a baj? Ésszel kell kezelni a dolgokat, nem összekeverni vonzódást és szerelmet és akkor lelkiismeretfurdalás nélkül fel lehet ébredni a sötét középkorból.
A kérdező hozzászólása: "Hogyha tényleg csak olyan lánynál kezdeményeznék, aki igazán tetszik" Azért sajnálom azokat a lányokat, akikkel úgy jössz össze, hogy nem is tetszik igazán
Én most nagyobb erõbedobással csajozok, de ígyis alig jönnek össze kalandok is, nemhogy komoly. Valami okból nagyon balszerencsés vagyok. Hogyha tényleg csak olyan lánynál kezdeményeznék, aki igazán tetszik, nemhogy egy évig, de talán több évig nem lenne senkivel szexuális kapcsolatom. Szóval nem, kicsit sem ciki.
Hàt nekem meg baràtom sem volt több mint egy ève, akkor most ez ciki? Engem nem èrdekel, téged mièrt èrdekel mâs vèlemènye?
Ez dicsõség. Igazi férfi vagy. Azt jelenti, hogy nem az állat irányítja tetteidet, hanem az ember.
Nem szégyen, egyébként is rajtad kívül, mégis ki tudná, vagy kit érdekel ez?
Téged sem az érdekel hogy szégyen-e, csak már nagyon lõnél egyet
Nem, te egy isten vagy, én mint nõ csakis ilyen pasiról álmodozom, becsüld meg magad, mert nagyon kevés ilyen pasi van ebben a mai szörnyû világban... gondolom ilyesmit szeretnél hallani. Egyébként meg senkit nem érdekel, senki nem tartja se cikinek, se dícséretesnek, mindenki el van foglalva a saját nemi életével. Pont. Ennyi.
Nem ciki, de nem is érdem.

Lehetek terhes, ha nem volt szexuális kapcsolatom? Vagy mi lehet ez?

Szóval 2 hete nagyon er?s,vizes vérzésem volt,5 nap helyett 8 napos,azót er?s alhasi féjdalmat érzek,orvoshoz január végére kaptam id?pontot.OLyan er?s alhasi nyomást és fájdalmat érzek,és a hüvelyembe a méhszájam mögött mintha belenyomódna valami kemény,most nem tudom,az most a méhem,vagy a húgyhólyagom,amit érzek,hogy felnyúlok a hüvelyembe,és belenyomdódik az elüls? hüvelyfalba?Olyan,minth terhes lennék

Legjobb válasz: Úristen!!!BIOLÓGIA órára elmennék a helyedben... Ha nem érintkezett a nemiszerved spermával,elõváladékkal nem lehetsz terhes.... Honnan tudod, milyen érzés a terhesség, van már gyereked? Biológia,biológia,biológia!

Úristen!!!BIOLÓGIA órára elmennék a helyedben... Ha nem érintkezett a nemiszerved spermával, elõváladékkal nem lehetsz terhes.... Honnan tudod, milyen érzés a terhesség, van már gyereked? Biológia, biológia, biológia!
ha csak nem termékenyítettek meg az Ufo-k akkor nem vagy az.. amúgy nekem is volt ehhez hasonló, azt mondanám inkább hogy gyulladás.. nagyon erõs fájdalom, állandó vizelési inger, és ha elmész pisilni akkor nem tudod kiüríteni teljesen.. 95% h gyulladás.
Valószínû rosszul fogalmaztál!De amikor felnyúlsz a hüvelyedbe és ott az a kemény kitüremkedés a hátsófalrésznél az sokszor székrekedés miatt van.Meg ez az erõs fájdalomérzet hogy a széklet nyomja a méhet.Mintha jól be lenne gyulladva olyan érzés.Próbálj sokat inni és elmenni wcre Ha sikerül nem sokra rá elmúlik.
Húú de durva amiket írsz...Visszaolvastad te azt mit írtál mielõtt közzétetted???? Eleve ha több volt a menstruációd a kelleténél mint szokott akkor is kizárt. De azt mond meg nekem mi az ördögtõl lennél terhes ha nem feküdtél le senkivel??? Mit gondolsz mitõl fogan a baba???? Kicsit tényleg olvass utána a dolgoknak!!!!! Am meg ha fáj meg ilyenek érdemes elmenni egy orvoshoz h kivizsgáljon. Valószínûbb lehet egy felfázás, fertõzés, székrekedés... És am meg honnan tudod milyen terhesnek lenni már voltál??? Mert ahogy a szavaidból kiveszem még fogalmad sincs a dologról milyen lehet. Menj orvoshoz majd megmondja mi a gond.
Ha nem volt szex, akkor hogy tehetsz fel ilyen kérdést??? Hány éves vagy?És ha annyira rosszul vagy, fáj, akkor hogy lehet hogy csak hó végére kaptál idöpontot?Sürgösen keress fel másik dokit, mert itt tuti valami probléma van.
hogy lehet így kezdeni egy kérdést?? minek ide írtad ki? egyébként valószínû összeszedtél valamit, azért mert itt írogatunk, nem fog elmúlni! ha ennyire fáj, csúnya fertõzés lehet, mars a dokihoz, mert majd ha akarsz, akkor nem lehet gyereked, ha ilyeneket elhanyagolsz!!
Kedves kérdezõ. Szerintem mielõbb menny orvoshoz, ne várj hó végéig, nagy baj lehet belõle! Ja, és terhes biztos hogy nem vagy, nyugi! Jó bullást! Kedves válaszolók! Már 1 ember leírta hogy milyen buta is a kérdezõ, nem kell mindenki másnak is piszkálódni! Le lehet pontozni...nem érdekel!
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy terhes így nem lehetek, de aggódom, mi végett van ez a fájdalom, furcsa érzés

Hogyan viselkedik egy pasi, ha komolyabban is érdeklem, és nem csak szexuális kapcsolatot akar velem létesíteni?

1 hete ismerjük egymást, ennyi id? alatt nem tudom mit higgyek.

Legjobb válasz: Nem akar megdugni már az elsõ napon.Nem próbálkozik a szexxel és nem is erõlteti.Vár,türelmes

Nem akar megdugni már az elsõ napon.Nem próbálkozik a szexxel és nem is erõlteti.Vár, türelmes
Mi meg egy hete sem ismerjük, tehát nehéz megmondani..
Idõ, mint a tenger, pasik, mint a tenger.
A kérdező hozzászólása: Kedves második ... általánosságban kérdeztem ha nem esett volna le eddig.
hány éves vagy? ezt azért nem nehéz kideríteni, csak figyelni kell. ha elhív randizni, bókol normális stílusban, érdekli, h mi van veled, akkor van esély rá, h komolyan gondolja. ismerkedjetek, az nem árthat. ha komolyabbra fordulna a dolog, akkor sem igazán ajánlott 2 hónapnál hamarabb az ágyban landolni. mondjuk én eddig minden pasival úgy viselkedtem, hogy már az elején leszûrhették, h nem az az 1 éjszakás liba vagyok, és ha erre utaló megjegyzést tettek, akkor szépen lekoptattam õket. nem is tudott átejteni senki a nagy szöveggel.
ÉN 19, Õ 22
nem hívót randira, nem is bókolt! azért kérdem mi van?

Ha 25 évesen még nem volt szexuális kapcsolatom akkor melyikkel járok nagyobb sikerrel Pua csajozási "csodatevő" tanfolyamok méregdrágán. Vagy fizetni a szexért tapasztalatszerzés és természetesen "kielégülés" céljából?

(nem 25 évesen eset le a tantusz... mióta az eszemet tudom normális kapcsolatot akarok, de még odáig sem tudok eljutni egy n?nél hogy "járjunk" törekvés volt rá folyamatosan ls most is próbálkozhatok f?leg interneten ami persze szintén nem túl nagy garancia arra hogy az elkövetkez? x id?ben érdemileg valaki komolyan vegyen Tehát mindig volt törekvésem hogy történjen valami)

Legjobb válasz: Kérdezõnek:Én a prostit ajánlom,én is oda fogok menni hamarosan ,ha nem lesz változás.:D(20/F)

Kérdezõnek:Én a prostit ajánlom, én is oda fogok menni hamarosan , ha nem lesz változás.:D(20/F)
Egyiket sem. Ami késik nem múlik. Ismerkedj normális nõkkel (nem interneten, és nem diszkóban csontrészeg ribancokkal). Mindenki máskor veszti el a szüzességét. Azt szokták mondani, hogy 30 után gátlásossá valik az ember de addig még van 5 éved. Ne egy k*rva legyen az elsõ.
Ezek szerint szívességért cserébe tetted, amit tettél érte, nem pedig azért, hogy örömet okozz neki, viszonzás nélkül. Vajon miért is léphetett le ezek után???
A kérdező hozzászólása: Tény hogy sok lány "megéri a pénzét" és iszonyat rafinált és számitó.. De alapvetöen õk vannak fordba elvégre sokat tesz érte hön szeretett "hazánk, " is és a nemzetközi elitt is hogy ne szaporodjon a magyar... részint megértem a nöket arról már bem is beszélve hogy sok férfiba tényleg nem sok felelõség, és gerinc húzódott rengeteg a gyerekét egyedül nevelõ nõ...
A kérdező hozzászólása: A jogositvánnyal egyébként küszködök de az oktatót leszámítva nincs más vezetési lehetõségem, és már egy forgalmi buktatáson már túl vagyok és lassan lecseng a 2 év munka és szli melett nem tudtam 100%ban benne lenni de már így is 200 ezerbe van minimum..
A kérdező hozzászólása: 10:22, várom a linkedet..
elõször dugj. utána olvasgasd a PUA-t.
enyire csunya vagy csak nagyon balfax vagy hogy 1 nöt se birtál ágynakdönteni neked már komoly segitség kell a homokosok hamaram baxnak
A kérdező hozzászólása: Ezt a színvonalat tartogasd másnak. Tegyük fel hogy ennyire csúnya vagyok, nem születhet mindenki olyan frankó gyereknek mint te is lehetsz...
Akkor kell egy "tanítónõ" !!!
A kérdező hozzászólása: Tanító?
Fizess érte!!! Hidd el, tapasztalat, a lányok sajnos nagy többségben csak a pénzre mennek! Lesza.rják nagy ívben te mit szeretnél, ha van lóvéd, és költesz rájuk, veled vannak, ha épp nincs, idõvel tovább állnak! És most megköszönném annak az egy lánynak, akivel voltam, hogy volt mersze azt hazudni, hogy szeret, közben meg amint jött egy ' nálam jobb', rögtön el volt felejtve mindaz (anyagi és érzelmi dolog egyaránt) amit érte tettem!!! KÖSZÖNÖM! :(
Hát nem tudom, szerintem egyik sem jó megoldás. Nem tudom mi ez a Pua, de nem hinném, hogy ezért fizetned kéne neki, de ha prostihoz mész és a végén profi szexmasina leszel, akkor sem biztos, hogy normális nõ lefekszik majd veled. Persze akkor legalább már nem leszel szûz, ha ez megnyugtat. De ahogy látom, nem ez a cél. Azt a pénzt félretehetnéd, csinálj jogsit, vagy iratkozz be iskolába, tanfolyamra az is jó ismerkedési lehetõség. De olyan helyre ahol nõk is vannak!!! Vagy szökj be egy lánykollégiumba. Az tök poén lenne.
PUA, de ne ezeket a kamu lehúzós tanfolyamokat válaszd, mert közük nincs a valódi PUA-sághoz. Privátban küldök egy linket, ha komolyan gondolod.
Hagyd a Puát. Ajánlom inkább a Magyar helyesírás szabályait. Állítólag a csajoknál elsõdleges szûrõ a társkeresõkön. ;-)
> Vagy fizetni a szexért tapasztalatszerzés és > természetesen "kielégülés" céljából? Én ezutóbbit ajánlanám.
mi az a Pua?
Az egy kamu szarság ami elhiteti veled, hogy van esélyed a nõknél.
A kérdező hozzászólása: 67%-os, Tapasztalatból írtad a puára hogy kamu? Én csak egyszwerüen szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, bár nyilván vannak jó elemei a csajozás terén.. ugye például ha nem próbálkozok akkor biztos nem lesz semmi.. de persze jó pénzért és közben ki tudja mennyit segítenek.. Ha rá tudnám magamat venni hogy egy nap hogy 10 kosarat benyeljek akkor már megtettem volna. Gyanús hogy tényleg a szexuális tapasztalat segít.. A Segíts magadon.... címû közmondás szerintem itt is érvényben van. Szóval elvileg nem feltétlenül a Puán múlik...hanem magamon, és a zilált önbizalmamon, talán az egzisztenciális helyzetemen fene tudja..
Ja, mind a kettõ hülyeség. Ismerkedj tovább, bárhol, társkeresõn, utcán, akárhol. Keresd meg hogy mi a gyenge pontod, hogy miért nem volt még csajod 25 évesen, vagy ha már most tudod hogy mi a gyenge pontod, akkor változtass rajta. Vagy kérj segítséget olyantól aki hajlandó nem kiröhögni hanem pár jó tanáccsal ellátni, esetleg együtt csajozni.
Amikor megismerkedsz lánnyal van beszédtémád? Tudsz beszélgetni? Van hobbid amiért lelkesedsz? Barátaid (haverjaid) vannak? Egy kicsit is társasági ember vagy? A"Nem iszom, nem dohányzom errõl a részérõl ennyit.", nagyon kevés.
A kérdező hozzászólása: Tudok beszélgetni, persze elõfordul hogy elakadok, vagy indirekt elkezdek peszimistáskodni. Ami a haverjaimat illeti kevés van és némelyik tõlem sulyosabb eset.. Hobbim van verseenykerékpározás amibe több energiátervezek beleölni mert élvezem. Sokmindenrõl tudok beszélni és alkalmazkodni is tudok a témákhoz, de hajlamos vagyok átcsapni unalmasba ezt tudom magamról.. Humorérzékem meg olyankor szokott cserbenhagyni.. Csókig meg simogatásig már jutottam el lánnyal volt egy erõs szexuális töltete is csak az egy bevásárló központban volt este zárás körül ölelés fogdosás csók simogatás persze nem akartam nagyon pofátlan sem lenni..szóval így nem jutott tovább a dolog az említett lány idõvel elhidegült elszoltam magam neki õszinteségi rohamomban cseten hogy még nem voltam nõvel vele nem a neten ismerkedtem meg..Egy hóbapig tartott max ez a flörtös szerelmes idõszak..
A kérdező hozzászólása: Arra célzol hogy menjek k*rvázni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!