Találatok a következő kifejezésre: Ha nem szeretkeztünk, (57 db)

Ha nagyon szeret és szerelmes belém egy lány, akkor normális, hogy 1, 5 év alatt nem szeretkeztünk egyszer sem? Ha egy nő szerelmes, ágybabújik a szerelmével maximum fél év után, nem?

Legjobb válasz: Ez elég sok mindentõl függ. Fõleg az erkölcsi neveltetésétõl, beállítódástól és az illetõ korától is, no meg, hogy volt-e már elõtte valakivel, vagy sem. Van akinek fontos a szüzesség megõrzése is. Másfél év alatt azért ilyen dolgokat megbeszélhettetek volna. Én a elsõ szerelmemmel már kb. mint 2,5 éve jártunk, amikor elõször szeretkeztünk. Bár magunktól sem siettük volna el, a szüleink mindkettõnket nagyon szigorúan fogtak, nem nagyon akadt rá normális lehetõség sem elõtte. Az, hogy eddig még nem szeretkeztetek nem jelenti azt, hogy nem szeret eléggé. Szerintem az a legtisztább, ha megbeszélitek, hiszen úgy tûnik másképp gondolkodtok errõl. Osszátok meg a saját gondolataitokat egymással.

Ez elég sok mindentõl függ. Fõleg az erkölcsi neveltetésétõl, beállítódástól és az illetõ korától is, no meg, hogy volt-e már elõtte valakivel, vagy sem. Van akinek fontos a szüzesség megõrzése is. Másfél év alatt azért ilyen dolgokat megbeszélhettetek volna. Én a elsõ szerelmemmel már kb. mint 2, 5 éve jártunk, amikor elõször szeretkeztünk. Bár magunktól sem siettük volna el, a szüleink mindkettõnket nagyon szigorúan fogtak, nem nagyon akadt rá normális lehetõség sem elõtte. Az, hogy eddig még nem szeretkeztetek nem jelenti azt, hogy nem szeret eléggé. Szerintem az a legtisztább, ha megbeszélitek, hiszen úgy tûnik másképp gondolkodtok errõl. Osszátok meg a saját gondolataitokat egymással.
Hát, ez sokmindentõl függ.Mennyi idõsek vagytok?Szûz a lány?Érte valami trauma(nem veled)?Pettingelni sem pettingeltek?
Sokfélék az emberek, bár az 1, 5 év kissé hosszú, amikor átlagosan a 3.-4. randevún a legtöbben már lefekszenek. Persze sok múlik az egyéneken, nyilván, ha a nõdnek az az elve, hogy nincs szex házasság elõtt, az egész más helyzet, mint az, ha mondjuk veled 'jár', miközben mások dugják. Egyébként honnan tudod, hogy szerelmes beléd? Azt csak a viselkedésébõl lehet megtudni. Ha valaki nem hajlandó veled lefeküdni, az nem okvetlenül a szerelem jele sajnos.
Szerintem ez így már túlzás. Egyrészt kihasznál téged - másrészt lehet, hogy mélyen vallásos. Szerintem egyiknek sem lehet igazán örülni. Én otthagynám - méghozzá azért, mert ha most ilyen, a házasság után még sokkal ilyenebb lesz. Nem kívánod te azt magadnak...
Hát az sem jó, ha 13 évesen már b*sznak a kislányok, de ez meg a másik véglet - én nem tudom elfogadni egyiket sem. :<
Szerintem itt nincs kérdés. Ennek a kapcsolatnak már lõttek, egyikõtök sem él már benne, felejtsd el! Nem tudom, mi az, ami miatt vacillálsz, hisz semmi olyat nem írtál, ami még hozzá fûzne. Tudom, másfél év az életedbõl... emlékezz a jó és szép dolgokra, de ennyi, keress olyat, akivel minden OK, akinél nem érzed úgy, hogy kihasznál, akivel egyenrangú társak lehettek. Amit írtál, abból még akár az is fontos lehet, hogy olyat válassz, akinek nem kell költöznie, akinek nem kell otthagynia a saját egzisztenciáját, családját, tanulmányait stb. ha Veled szeretne lenni. Egy olyan kapcsolatban, ahol mindketten a másiktól várja el, hogy érte feladjon mindent, akármi is lesz, mindig lesz egy vesztes fél, akinek nem ér ennyit a dolog. Ha ott találnál valakit magadnak, ahol te élsz, ez a probléma fel sem merülne, lényegesen egyszerûbben telhetnének a napjaitok együtt.
A kérdező hozzászólása: figyelmetlen válaszolóknak: nem a szex volt a kérdés, hanem a szerelem
13:38-as vagyok... valahogy átugrottam azt a kommentedet, hogy már szakítottatok is. Nos ebben az esetben végképp semmi sem köt össze benneteket. Ha õ ennyire "örült" és sietett országnak-világnak hírül adni, hogy egyedülálló, még annyit sem ér meg ez a dolog, hogy dilemmázz rajta! Lépj tovább, keress valakit, akivel sokkal inkább egyezni tudtok, aki felvállal, akinek Te ugyan olyan fontos vagy, mint õ neked, aki büszkén írja majd ki akár iwiwen is, hogy "kapcsolatban".
A kérdező hozzászólása: és úgy képzeli el a dolgokat az életben, hogy én alkalmazkodom hozzá, megyek mindig hozzá, sõt oda is költözöm, amit a munkámból, karrierembõl kifolyólag nem tehetek meg kényelmesen ... könyebben tudnám rendezni, megalapozni a jövõnket, ha õ jönne utánam, viszont ezt nem hajlandó
A kérdező hozzászólása: kár, hogy ennyire lepontozzátok egymást, mivel igazat adok azoknak a kommentelõknek, akik a pasifogást látják benne ...
"Ha egy nõ szerelmes, ágybabújik a szerelmével maximum fél év után, nem?" Én ebbõl úgy értelmeztem, hogy a szexben a szerelem bizonyítékát látod. lehet, hogy a kérdés a szerelem, de ebben alaposan szerepel a szex is! (Az egyik "figyelmetlen")
Én annak a híve vagyok, hogy kiismerem az embereket mielõtt összejövök vele. Nekem most van egy hosszabb kapcsolatom és több mint egy évig várattam a fiút, aztán összejöttem vele. Ezután 15 hónapban vesztettem vele el a szüzességemet, ekkor éreztem jónak, hogy õ megérdemli. Ha szeretitek egymást, akkor nem csak a szex számít. Szóval csak várj, ha majd õ is akarja, akkor csináljátok, hidd el akkor lesz a legjobb. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: megvártam volna, míg befejezi a tanulmányait ... mindenben a kedvében jártam ...
A kérdező hozzászólása: nem a szexre ment ki a kérdés. a szex két ember között a szerelem beteljesülése szerintem. ha egy nõ tényleg szeret, odaadja magát és nem áll ellen, de hogy 1, 5 évig ne történjen semmi, hanem tartogatja magát a házasságra, hogy megfogjon, egy szakítás után meg kínálgatja magát ... egyébként is még õ mondta, hogy pl vizsgákon rá szokott játszani, hogy fél, hogy kedvesebbek legyenek vele, és jobb jegyet kapjon, sõt, amikor kezdtünk járni és kísérgettem egyetemre, cipeltem a táskáját, mindig kerülõúton kellett mennünk. amikor meg kétszer kikosarazott és utána visszajött, az még furcsább volt ... sejtettem, hogy valami nem stimmel
A kérdező hozzászólása: szakítás után kínálgatja magát = árulja magát iwiwen ... eddig a kapcsolati állapot rejtve volt, most hogy egyedülálló, be is állította, hogy mindenki lássa. nem szeretem az összeesküvés elméleteket, de nagy pofára esés volt 1, 5 év után. egy valaki mondogatta a baráti körömbõl, hogy valami nem stimmel ezzel a lánnyal, csak nyílván szerelmesen nem hisz az ember ... kíváncsi vagyok még véleményekre
A kommentedbõl én úgy érzem, te már nem nagyon vagy szívvel-lélekkel ebben a kapcsolatban. Abból, amiket írtál, szerintem ez egy szeretkezéssel sem változna meg. Azzal szerintem nincs semmi baj, ha valaki azt szeretné, ha másfél évvel késõbb is a tenyerén hordozná a pasija és még ilyenkor is törõdik a tanulmányaival, nem hanyagolja el a vizsgáit, stb. A nyilvános helyen való csókolózás hiánya sem szemétség, sunyiság, stb. Lehet, hogy ezzel a "felsõbb körbe való kerüléssel" inkább Te érzed úgy, hogy mivel egyre jobb parti vagy, könnyebben és szexdúsabban is élhetnél VALAKI MÁSSAL. Amit fent írtak páran, jó ötletnek tûnik... ha õt akarod szexszel együtt akkor vedd el, ha nem, hát lépj. Az sem árt, ha tudatod a lánnyal, hogy a 2 eshetõség között vacillálsz, így kiderülhet az is, hogy neki mennyire fontos ez az elv.
Na ez érdekes, házasság elõtt pár nappal... Akkor már mért nem várja ki azt a pár napot, ha vallás miatt csinálja ezt?
Ja, mondjuk ha 16 évesek vagytok, vagy valami ilyesmi, akkor persze nem értelmes a válaszom (bár a kérdés sem nagyon).
A kérdező hozzászólása: kijelentette, hogy csak akkor fekszik le velem, ha már házasság elõtt vagyunk pár nappal ...
A kérdező hozzászólása: mindketten elmúltunk 20, most kezdtem el dolgozni
A kérdező hozzászólása: sokszor mondogatta, hogy mennyire szeret így úgy amúgy, közben elvárt volna bizonyos dolgokat, hogy tovább hordozzam a tenyeremen és futkározzak utána 260 km-re dolgozó emberként, míg neki "tanulni kell" hétvégente. ahol meg lakik, az utcán nem csókolhattam meg még félreesõ helyen sem, nem engedte ...
A kérdező hozzászólása: mindig a kedvében jártam, az tény, hogy jó böszme voltam, mert elvakultan szerettem. a másik tény, hogy saját erõbõl bekerültem egy felsõbb körbe, tehát jó parti lennék :)
Így már más a helyzet miután írtál kommentet.Fel sem vállal téged(a szex most más lapra tartozik)!Utolsóval egyetértek.Hagyd ott v.próbálj meg még 1 utolsót beszélgetni vele, ha szerinted még megéri.
A kérdező hozzászólása: Ebbõl otthagyás lesz. Valószínûleg kelleti magát más férfiaknak is. Mikor elkezdtünk járni, nem sietett iwiwre kiírni, hogy kapcsolatban, még én szóltam neki pár hónap múlva, most szakításunkkor meg két nap múlva ez volt az elsõ dolga, hogy leszedte a közös képeinket és kiírta, hogy egyedülálló.
háthallod, ezt a nõt énmár ma otthagynám. ezzel a szüzességdumával valszeg csak magához akart láncolni, valószínûsíthetõ, hogy te egy kedvesebb, rendesebb fiú vagy, nem az a szexmániás bunkó, így feltételezte h téged meglehet fogni a szüzesség témánál fogva. plusz még említetted h bekerültél felsõbb körökbe. ez a csaj tuti h nem szeret téged, csak megakar tartani, a fentebb említett okokból kifolyólag. közben meg valszeg más pasikkal is kavar, ugyanis már rég nemte vagy neki a nagy õ, és kalandozik el másfele. én a helyedbe mnár ma kidobnám.
"kijelentette, hogy csak akkor fekszik le velem, ha már házasság elõtt vagyunk pár nappal ..." Így meg nem is értem, mi a kérdés. Ha ezzel a nõvel akarsz maradni, akkor házasodj, ha nem, akkor hagyd el. Ritka kincs az olyan nõ, aki ennyire tudja, mit akar, és még világosan, emberi nyelven közölni is tudja. Szóval pofonegyszerû a döntés. Házasodsz és akkor lesz szex, vagy nem házasodsz, és akkor nem lesz.
ez a nõ nem kincsként õrzi a szüzességét, hanem pasiodaláncolónak használja. ezegy rafinált, sunyi nõ, ésmég véletlenül se vedd el azért, h végre legyen szex, inkább keress mást, aki nem eszközként tekint a szüzességére
Büdös ez így nagyon, ráadásul Te is látod a helyzet problémás pontjait - beszélj vele és ha úgy látod, nem változik semmi (gondolkodásában, hozzáállásában stb.), szerintem is hagyd ott. (Ez persze magánvélemény)

Terhes lehetek attól, hogyha megvan a menstruációm, de alatta szeretkeztünk a párommal, és belém élvezett!? Menstruáció előtti napokon is terhes letek, ha nem védekezünk?

Legjobb válasz: Igen,mindkét esetben lehetsz terhes,sokkal kisebb eséllyel mint peteéréskor,de egyrészt nem biztos hogy neked mindig pontos a menstruációd,igy a peteérés sem ugyanakkor van,másrészt létezik ún spontán peteérés is.Ne kísértsd a sorsot,ha nem szeretnél babát,ha igen,akkor nem szóltam,mindent bele,az esély a hónap összes napján megvan rá:-)

Igen, mindkét esetben lehetsz terhes, sokkal kisebb eséllyel mint peteéréskor, de egyrészt nem biztos hogy neked mindig pontos a menstruációd, igy a peteérés sem ugyanakkor van, másrészt létezik ún spontán peteérés is.Ne kísértsd a sorsot, ha nem szeretnél babát, ha igen, akkor nem szóltam, mindent bele, az esély a hónap összes napján megvan rá:-)

Ha megjött, akkor már nem lehetek terhes igaz? Vagy esélyes a dolog, ha 4x szeretkeztünk, és mind a 4x előváladék került belém?

Egy hónap és két hete volt egy ab-om.Együtt voltam a párommal egy hete,és multhéten is,de csak az el?váladék ment belém.Ma viszont megjött a m?tét után el?ször.Ma hányingerem volt.Ez ugye nem lehet terhesség,és beágyazüdás tünete se.Mert elég kicsi az esélye az el?váladékban uszkáló fickók megtapadására.Nem?

Legjobb válasz: Nem igazán lehet eldönteni hogy szeretnél-e babát vagy sem.Ha nem, akkor miért nem védekeztek?Ez nagy felelõtlenség ám! Az elõváladékban is van annyi sperma,ami elég egy babához!

Nem igazán lehet eldönteni hogy szeretnél-e babát vagy sem.Ha nem, akkor miért nem védekeztek?Ez nagy felelõtlenség ám! Az elõváladékban is van annyi sperma, ami elég egy babához!
Azokból a fickókból (vagy selejtes óvszerbõl, vagy isten tudja mibõl) lett az én kisfiam. Nem ártana védekeznetek, ha nem akartok babát, mert ilyen gyorsan egymás után két abortusz, nem tesz jót a továbbiakra (majd, ha egyszer akarsz gyereket) nézve...Ha rendesen megjött nemigazán lehetsz terhes, de azért csinálj egy tesztet, hogy megnyugodj, utána meg menj orvoshoz, valamilyen fogamzásgátlóért, ha nem akarsz terhes lenni...
Igaza van az elõttem válaszolónak.Így egymás után 2 abortuszt nem is vállalna egy orvos sem!Ez azért nagyon veszélyes, és az életedbe is kerülhet! Van itt az oldalon sok nõ, aki a csillagokat lehozná az égrõl, hogy ilyen könnyen teherbe essen, te pedig az egészségedet kockáztatod, ahelyett, hogy védekeznél!
És rákszûrést is szoktak csinálni, mielõtt felírják.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.Nekem ez az eslõ tabim volt, és amikor feliratni mentem, nekem mindenki azt mondta hogy lesz vérvétel...stb.És csak a nevemet kérdezték meg, és a kezembe adtak egy drága receptet a (Milligest Bevont) gyógyszert.A doki azt mondta hogy a mai tabiknak nagyon alacsony a hormontartalma, és nem meglepõ ha valaki mellett lesz terhes.Ismerõsöm háromszor esett teherbe 3 féle tabi szedésekor.
Igen így már más a helyzet, de mi ezt nem tudhattuk. Nem is hallottam még errõl a tabiról. Én Lindynette20-at stedtem, azzal nem volt semmi baj, még ha kimaradt 1 szem, akkor se. Védekezzetek, ez a lényeg. utolsó válaszoló voltam
Ha teheted menj másik orvoshoz, és kérj vérvételt, mert az nagyon fontos!!!Ebbõl tudja megmondani, hogy milyen gyógyszerre van szükséged.Mondd el neki nyugodtan, hogy a másik gyógyszertõl ez és ez lett, és nem szeretnéd mégegyszer átélni.Ki kell könyörögni a vérvételt, de meg kell csinálnia és kész.Ezért van a TB kártya! Mennyibe került a gyógyszered?Az enyém 5000 volt, ez olyan középkategóriás.De nem mindíg a drágább a jobb! Utolsó v.
A kérdező hozzászólása: én márciusra lettem volna ki irva, de a párom februárba megy ki külföldre 6hónapra.És az elég rossz lett volna, hogy se a szülésnél nincs velem, se az elsõ babánk elsõ hónapjainál.6-7hónapos lett volna a baba, mikor elõször találkoznak egymással.Az azért egy kicsit durva.Én nem igy tervezem az elsõ család alapitást
A kérdező hozzászólása: Milligest volt a tabi neve
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy nem bántásból irtok ilyeneket.21éves vagyok, és a babát egyedül nem mertem felvállalni, apa nélkül.Ha neadj isten megint ebbe a hibáa esünk, akkor nem fogom elvetetni.De legközelebb óvszerrel fogunk szeretkezni, ha tetszik neki ha nem.
MILYEN TABIT SZEDTÉL?Sehogy sem tudtátok volna megtartani a babát, mondjuk a korodat nem írtad.Mi az hogy nem szereti az óvszert?Nem csak a te feladatod a védekezés, nem rajtad áll v. bukik minden. Ezt jó lenne megbeszélnetek.Mert így tényleg az egészségeddel játszol. És ha nem maradsz ezzel a fiúval örökre, ha lesz más és szeretnél babát, kiderül, hogy a mostani miatt nem lehetne, mert nem szereti a gumit, és inkább vállalja az abortuszt?De téged mûtenek olyankor, légy okos, NE TEDD TÖNKRE AZ ÉLETED!ÉS NEM BÁNTÁSBÓL ÍRTAM MOST SEM!!
A kérdező hozzászólása: Nem hagytam ki egy szemet sem, a mensim is megvolt, és 10hetesen tudtam meg a nõgyógyásznál egy rutin vizsgálaton hogy terhes vagyok.A barátom nem szereti az óvszert, és a "vigyázunk" védekezés van.
Ha mész gyógyszert íratni, addig míg nem tudod szedni, és nem hat, így fogtok szeretkezni?A gyógyszeren kívül van pl. óvszer az is jó!Tabi mellet hogy lettél terhes?Kihagytál 1-2 szemet?
A kérdező hozzászólása: Ne bántsatok már.Elõbb ennék meszet, minthogy mégegyszer ab-om legyen!!! SOHA!!! Jövõhéten megyek vissza az orvoshoz, és másik gyógyszert iratok, mert tabi mellett lettem tehres, nem azért mert ugy volt kedvünk hogy igy végezzem.De azért köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Nem volt rákszûrés csak amikor a terhességet megállapitották.Na akkor volt rákszûrés.5500ft-volt a gyógyszer 3havi.

Tegnap a párommal gumi nélkül szeretkeztünk. Lehet-e terhes, ha nem használ tablettát és nem is menstruált?

Legjobb válasz: Lehet.Még ha nem is élveztél bele.Mivel az elõváladékban is van spermium.

Nem kell a szülõ. Elmentek tiniambulanciára (ha vna a városotokba).Ha nincs, van, hogy a háziorvos is felírja, ha nem, akkor a kórház, nõgyógyászat. Nem kell félni, de jobb ha siettek. Minél elõbb veszi be, annál biztosabb a hatása!
Elõzõ vagyok. Az egyik petefészekbõl kibocsátott petesejt csaknem azonnal belép a petevezeték nyílásába. Ahogy halad a méh felé, éretté válik a spermiummal való egyesülésre. Ezt az érettséget a pete néhány órán belül eléri, miközben még a petevezeték felsõ harmadában tart. Ebben az idõpontban kell odaérnie a spermiumnak, hogy a megtermékenyítés megtörténhessen. Az egész periódus, amelyben a petesejt és a spermium egyesülhet, kevesebb, mint 24 óra. Ha ilyen egyesülés nem történik, a petesejt elhal és szétesik. Ám a petevezetékben mozogva a pete találkozhat olyan, élõ spermiumokkal, amelyek egy néhány nappal korábbi koitusz során érkeztek oda. (A spermiumok öt napig is életben maradhatnak a petevezetékben.) A koituszt követõen az ondó a méh bejáratánál helyezkedik el. Az egyszer kilövellt ondó mennyisége kevesebb, mint egy teáskanálnyi, de 150—500 millió spermiumot tartalmaz, amelyek megpróbálnak bejutni a méhbe, s azon keresztül a petevezetékbe. Ám, ha egy petesejt nem szabadult ki ekkortájt az egyik petefészekbõl, akkor a méhszájat egy áthatolhatatlan nyákcsap zárja el. Csak az ovuláció alatt válik ez a nyák áthatolhatóvá a spermiumok számára. Ez még akkor is csak kb. 1%-uknak sikerül. A többiek néhány órán belül elhalnak a vagina enyhén savas, s így ellenséges környezetében. A méhbe bejutó spermiumok viszont enyhén alkalikus, s így barátságos környezetben találják magukat. Azonkívül a méh és a petevezeték izommozgásai is segítik útjukat. Közülük mindazonáltal csak néhány száz, vagy néhány ezer éri el a petevezeték felsõ részét, ahol megtörténhet a pete és a spermium egyesülése. (A spermiumok persze mindkét petevezetéket felkeresik, függetlenül attól, hogy melyikben van a petesejt.) Bár teszem hozzá, amikor nem kéne összejön a terhesség, amikor meg kéne akkor nem:D Remélem nincs semmi baj, és ha nem szeretnétek gyereket a barátnõd nem lett terhes.
Lehet.Még ha nem is élveztél bele.Mivel az elõváladékban is van spermium.
igen elég nagy esélye van hogy terhes lett, miért kell felelõtlennek lenni? 72 órás, vagy irány a tiniambulancia, de elõtte vegyetek tesztet mindenképp
Tesztet felesleges venni, 2 nap után nem fog semmit sem mutatni, a következõ menstruáció elmaradása után teszteljetek, ilyenkor felesleges, mert nem mutat semmit. a 72 órásat én is erõsen ajánlom, és legközelebb VÉDEKEZZETEK!
1.válaszadó vagyok. Ha 1 hete menstruált, akkor az a baj, hogy nagy esélye van rá...72 órási nekem is a tippem, minél tovább húzzátok annál rosszabb :S És ajánlom a fogamzásgátlót...
A kérdező hozzászólása: ha háziorvos felírja, utánna ugye minden patikában van? vagy csak a nagyobbakban?
Hát, attól függ, hogy mikor menstruált utoljára, meg hogy elmentél-e benne.
Má nem azé, de az h "nagy vszínûséggel terhes" az kicsit túlzás... Elég sok minden kell ahhoz, h vki teherbe essen, nem ennyire egyszerû a dolog...de azért sürgõsségi tabi nem ártana, mert van rá esély
A kérdező hozzászólása: a 72óráshoz kell a szülõ? vagy nélkülük is meglehet venni?
A kérdező hozzászólása: 1hete menstruált és elmentem benne, vagyis nem voltam teljesen benne, mert épp húztam ki. Szóval inkább csak ráélveztem
A kérdező hozzászólása: szóval szerinted nem valószinû?
ahelyett hogy itt találgattok már rég el kellett volna menni nõdokihoz, és bevenni egy tabit! amúgy hány évesek vagytok?
Nem értem, ha 10 emberbõl 5 azt mondja hogy nem lehet terhes, a másik 5 meg azt hogy lehet, akkor kinek fogsz/fogtok hinni? Ti tudjátok csakis hogy mi történt, hova élveztél, került-e valami a párodba, elõváladék, stb. Ha fenn áll a veszélye ezeknek, nyomás 72 órásat íratni, attól megnyugszotok. Persze el lehet fogadni a tanácsokat, de ilyen esetben (szerintem) ti tudjátok, hogy megér-e 5000 Ft-t egy tabletta, vagy inkább ott a lehetõség a babára.

Ha nem peteéréskor szeretkeztünk, hanem pár nappal előtte, akkor mennyi az esélye a teherbeesésnek?

Ki volt úgy, hogy így esett teherbe, nem megfelel? id?ben, de mégis sikerült?

Legjobb válasz: A spermiumok 3-4 napig is életképesek.Azt olvastam ,ha peteérés elõtt 3 nappal szeretkezel akkor lány ,ha pont a peteérés napján akkor fiú gyermeked lesz.

A spermiumok 3-4 napig is életképesek.Azt olvastam , ha peteérés elõtt 3 nappal szeretkezel akkor lány , ha pont a peteérés napján akkor fiú gyermeked lesz.
Így van, a bent kószáló spermiumok bármikor összefuthatnak még a lefelé "guruló" petesejttel, és épp ezért van az, hogy a tüszõrepedés utáni szeretkezés is meghozhatja a sikert, mert a szétesõben lévõ petesejtnek is vannak még megtermékenyíthetõ részei a "fiúcskák" számára.
Szia! Szerintem ne kifele nézz, hanem befele. Sokkal eredményesebb. Koncentrálj a szerelemre, ha van (nélküle ugye minek gyermeket vállalni) és magadra. Élvezd az együttléteket, ne attól függõen, hogy mikor van peteérésed. Amennyiben kimerültek vagytok, menjetek és pihenjetek, minden gondot hátrahagyva!!! Tuti siker. Én drukkolok!! Üdv

Elfelejtettem bevenni tegnap a tabit, ma bevettem a tegnapit is a betegtájékoztató szerint, és azt értem is, amit ott van, de azt sehol nem találom, hogy mi van akkor, ha tegnapelőtt szeretkeztünk a párommal?

Szóval értem én, hogy kiegészít? védekezés a jöv?ben (bár ezt nem írta a tájékoztató), de visszamen?leg 1-2 napra nem veszélyes? Lehetek terhes? Tegnap este fél8kor kellett volna bevennem, csak ma reggel 10kor jutott eszembe.

Legjobb válasz: használjatok kiegészítõ védekezést. De nyugi nem hiszem hogy terhes leszel, nekem is volt már ilyen.

használjatok kiegészítõ védekezést. De nyugi nem hiszem hogy terhes leszel, nekem is volt már ilyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de az le van írva, hogy a jövõben mi a teendõm. Tényleg csak az elõtte lévõ napok miatt aggódok, és erre sehol nem találok választ.
Hanyadik héten tartasz a gyógyszerrel?
A kérdező hozzászólása: 3. Ma van az utolsó szem. A tájékoztatóban az volt, hogy vegyem be ma reggel a tegnapit, ma este a mait, és holnap kezdjem a következõ levelet kihagyás nélkül.
Na ez az amit nem ajánlok neked, én is ugyanígy voltam. És szedtem is tovább, csak az volt vele a gond hogy utánna hónapokig alig akart megjönni felborult a hormonrendszerem. Utána olvasgattam a neten és ezt sehol nem ajánlották, hanem inkább tartani kell szünetet és úgy sem lesz gond, ezt nekem egy nõgyógyász meg is erõsítette. De rád bízom a döntést, ha tudod hívd fel az orvosod vagy nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de sajnos mostmar mindegy, mert bevettem, így meg mar nem lehet szünetet tartani, ha jól értettem...
értem, pótoltad azt a kimaradt szemet, gondolom amikor észrevetted hogy nem vetted be. de attól még jobb ha szünetet tartasz és nem veszed be ma a következõ szemet

Ha mondjuk nem szeretkeztek, tehát nem tervezitek hogy szeretkezni fogtok, akkor hogyan kényeztetitek egymást?

Legjobb válasz: nálunk gyakran van az hogy csak orálisan csináljuk egymásnak!

nálunk gyakran van az hogy csak orálisan csináljuk egymásnak!
én az ujjazást ki nem hagyom, meg a barátomnak az orált.
Sokszor nem úgy terveztük hogy szeretkezünk, de valahogy mindig ott kötünk ki:) Petting szerintem a megoldás, orál, meg minden ami belefér!:) De nekem mindig sex lett a vége... 23/L.
Õ vacsorát fõz nekem, én pedig megmasszírozom. f/36
Én ritkán TERVEZEK ilyesmit!A hormonjaim nem mérnökök!Nagyon kényeztetjük egymást, mindenféleképp!:D
Vacsorázunk.
elmegyünk fröccsözni. egyszer õ hoz aztán én. a végén mindig szeretkezünk.

Ha másnap szeretkeztünk mint ahogy a tüszőrepedés volt, nem lehetek terhes ugye?

Els? hónap mikor nem szedem a fogamzásgátlót, a doki 3 hónap ,,egyéb,, védelmet javasolt, meg a h?mér?zést a peteérés meghatározására.Ilyen a görbém:

Legjobb válasz: Tüszõrepedéskor ill után van a legnagyobb esély a teherbeesésre.De én is csináltam anno ilyet mert nehéz az embernek visszafognia magát és nem lettem terhes.De ez változó.A görbéd eddig jó szerintem de majd a menszesz közeledtével lesz látható hogy babás vagy e.Nekem magas maradt valakinek még emelkedik is.

Tüszõrepedéskor ill után van a legnagyobb esély a teherbeesésre.De én is csináltam anno ilyet mert nehéz az embernek visszafognia magát és nem lettem terhes.De ez változó.A görbéd eddig jó szerintem de majd a menszesz közeledtével lesz látható hogy babás vagy e.Nekem magas maradt valakinek még emelkedik is.
nagyon jo a görbéd. a 13. napon volt a tüszörepedésd, onnan 2 hét és kiderül, az a jo ha fenn marad a höd.
folyamatosan gyûlik benne a vágy :D
Én már kb. másfél éve nem voltam nõvel.. Néhány hónapig nagyon gyûlt a vágy, de mostmár nem különösebben izgat :D
Halmozodik mocskosul. Aztán meg isteni érzés... de kivárni az pokol :-[
erre csak egy válasz van.. terhes és AIDS-es medvedisznóember vagy amit elkaptál SP-tõl..
Mi szivárgott volna ki ??? A sperma? És attól lelohadsz??? Ha beléd kerül? Igen, vegyél be, biztos nyugodtabb leszel.
Kedves Utolsó válaszoló! Meg mondanád, hogy miért is hülye a kérdezõ? Szerintem meg nem, csak meg van ilyedve. Ha már ilyet írtál, akkor indokold is meg, mert ez nem szép dolgo, meg ha nem tudsz normális választ adni, akor ne is írkálj mindenféle baromságot!!!!
hát sajnos te nagyon hülye vagy nem részletezném inkább fordulj pszichiáterhez
az eseményutáni tabletta az az úgynevezett sürgõsségi másn néven 72 órás tabletta. Így már gondolom tudod mit jelent kedves utolsó válaszoló. Vagyis a szexuális együttlét után erõs a teherbeesés gyanúja, és az illetõ nem szeretne babát, akor 72 órán belül lehetõség van ilyen tabletta bevételére, ami abortuszt okoz.
Mi az az eseményutáni?:P:D
Ja, bocsi azt hittem te vagy a nõ!
ne aggódjatok:)
A kérdező hozzászólása: Az együttlét közben csak elõváladék volt. Közben rosszul lettem. Így nem folytattuk tovább, mert a rosszullét miatt a merevedésem kezdett elmúlni. Nem igazán érezzük szükségét a tablettának, csupán nyugtalan vagyok. Köszönet a válaszokért!
Feleslegesen ne vegyen be a párod esemény utánit.
Az eseményutáni nem játék...fölöslegesen kár bevenni mert tacsrateszi a hormonháztartását a lánynak..a mellékhatásokról nem is beszélve...Te voltál ott, te tudod szükségszerû e vagy sem...
A kérdező hozzászólása: A Kedves utolsó hozzászólónak nagyon köszönöm, hogy kiállt értem. A néhány válasszal ezelõtti hozzászólónak pedig csupán annyit üzennék, hogy terhes nem lehetek, mert férfi vagyok. AIDS-es sem vagyok szerencsére. Illetve szerintem maradjon meg a képkommenteknél és az msn-nél, feltéve, ha egyáltalán tudja, hogy mi az. Ugyanis, aki egy ilyen komoly témában egy ilyen választ ír, annak nem valószínû, hogy eléri az IQ-ja 20-at. Ez a téma nem éppen egyszerû, és még csak nem is vicces. Egy pár bizony komolyan meg is ilyedhet ilyen helyzetekben. Az utolsó hozzászólónak pedig ezúton mégegyszer köszönöm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!