Találatok a következő kifejezésre: Ha nem semmit ami terhességre (5 db)

Ha nem érzek semmit ami terhességre utalna azért lehetek babás?

2 napja késik a mensim, de még nem akarok tesztet csinálni nehogy csalódjak. Semmi terhességre utaló tünetem nincsen, azért reménykedhetek, vagy kellene már valamit éreznem?

Legjobb válasz: AZ elsõ tünet ált. a mensi elmaradása, aztán jön a többi...

AZ elsõ tünet ált. a mensi elmaradása, aztán jön a többi...
Nekem nem is volt tunetem, de semmi. Max kicsit erzekenyebb volt a cicim, de az mensi elott is az.
Nekem sem volt tünetem kb. a hatodik hétig, az elsõ terhességre utaló jel a pozitív teszt volt... Csinálj tesztet, hogy minél hamarabb kiderüljön! Az ember jobban odafigyel, ha tudja, hogy már kettõre kell:)

Ma voltam dokinál. Bent nem mondta, hogy bármi baj lenne. Kint olvastam el a papírt, amin ezek álltak: C:3000 Veszélyeztetett terhesség méhnyak-elégtelenség BNO O3430 Ha nem vagyok nyitva és nem mondtak semmit, hogy lehet méhnyak-elégtelenségem?

Legjobb válasz: Táppénzen vagy? Mert ha igen, akkor valamit rá kell írni a papírodra, hogy miért. A másik tippem, hogy véletlenül írták rá, pl. az elõzõ beteg leleletét írta át és ezt úgy hagyta. Vagy kérdezd meg az orvost.

Táppénzen vagy? Mert ha igen, akkor valamit rá kell írni a papírodra, hogy miért. A másik tippem, hogy véletlenül írták rá, pl. az elõzõ beteg leleletét írta át és ezt úgy hagyta. Vagy kérdezd meg az orvost.
Hány hetes vagy? Ha a vége fele jársz akkor ezt automatikusan rászokták írni. A kórház több pénzt kap így mintha csak szimplán azt írták volna rá, hogy minden rendben van. Ha nem mondta külön, hogy baj lenne akkor nyugi akkor tényleg úgy is van. Eüs 17 hetes terhes kismama és egy két éves nagylány anyukája.
Édes Istenem 8-as...hát Te se voltál még terhes... :) )) Zárt méhszájat jelent a C:3000! :) Szerintem is vagy csak rajtamaradt az elõzõtöl (én már jártam így, de a doki mondta is, hogy bocsi nem rám vonatkozik...), vagy tényleg több támogatást kapnak így rád, vagy táppénzrõl nem beszéltetek, mert ezzel lehet elmenni táppénzre, és ennyi idõsen sokan nem mennek már dolgozni...
Vissza kéne menned rákérdezni.. jogodban áll tudni.. és legalább nem fogsz idegeskedni. Vagy hívd fel a védõnõt és kérdezz rá, hogy mi az, neki tudni kéne. Mellesleg a C3000 = Orrüreg rosszindulatú daganata - ergo ez butaság.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek, akkor megnyugodtam:)
Az én AFP beutalómon is ott virított, hogy veszélyeztetett terhesség, holott nincs semmi problémám, nem is volt, még táppénzen sem vagyok. Már akkor is vállat rándítottam rá, és most olvasgatva itt titeket, úgy tûnik, hogy jól is tettem.
Szegeden is minden kismama veszélyeztetett terhes, mert így többet fizet a TB. Ha nem mondták, hogy gond van a méhszájaddal, biztos nincs is!
Én is a nÕvédelmiben jártam így, nem voltam táppénzen és nem volt elégtelen a méhnyakam, olyannyira nem hogy még a 3.gyerekemet is vígan túlhordtam közel 1 héttel, mégis ez volt a papíromon. Én nem foglalkoztam vele. A szülés után a zárómon is az volt hogy szövõdményes szülés magzati makroszómia miatt, holott összesen 2 óra alatt szültem meg a 4300 grammos lányom aki bár nagy baba volt, de azért nem olyan kiugróan hatalmas, és szó sem volt szövõdményrõl, nem is tudták mekkora míg ki nem bújt. Ennyit errõl. Gondolom vmi pénzbeli oka lehet ezeknek a kódoknak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Lassan tervezem a táppénzt is.:)
A kérdező hozzászólása: C:3000 azt jelenti, hogy jelenleg teljesen zárt vagyok.
A kérdező hozzászólása: Nem olyan egyszerû oda bejutni...
A kérdező hozzászólása: 29 hetes múltam és a Nõvédelmiben voltam vizsgálaton.
Miért nem mentél vissza??
Nem függ össze a méhnyak állapota a méhszáj nyitottságával. De hihetetlen, hogy milyen orvosok vannak...
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok táppénzen. Néha 3100-as az értékem, néha 3000-es, de ez már 10 hete így megy és eddig nem írtak ilyet a papíromra. Elég nyugtalanító.
Most vettem elõ a papírjaimat fél évvel a szülés után. Nekem is veszélyeztetett van ráírva, de csak most vettem észre. :D Semmit nem jelent.

Már a második mentruáiómnál járok ami barna és pár napig tart. Az orvos nem lát semmit. Ha nem terhesség akkor mi a bajom?

6 hétig volt hányingerem, fáradékony vagyok, állandó vizelési inger. a doki nem lát se terhességet se cisztát. fert?zésem, gyulladásom nincs.a melleim n?ttek, az arcom is kerek.

Legjobb válasz: Szerintem keress másik dokit. Vérvételre elküldött? Lehet, hogy valamelyik hormon nem jól müködik.

Szerintem keress másik dokit. Vérvételre elküldött? Lehet, hogy valamelyik hormon nem jól müködik.

Aug.19. -én volt az utolsó mensim, szombaton ügyeleten voltam, begörcsöltem (méhnyh.15mm) ma visszakellet mennem terhességi tesztel, amit reggel csináltam, pozitív lett. A méhnyh.17 mm, de nem látnak semmit. Lehetek-e terhes, és ha igen mennyi idős?

Legjobb válasz: Bent voltál a kórházban és nem tudták megmondani, hogy terhes vagy-e?? Ez hogy lehet?? Már olyan 9 hetesnek kéne lenned. (Nekem aug. 14. jött utoljára, igaz 3. gyerek, de már a hasam is látszik...)

Bent voltál a kórházban és nem tudták megmondani, hogy terhes vagy-e?? Ez hogy lehet?? Már olyan 9 hetesnek kéne lenned. (Nekem aug. 14. jött utoljára, igaz 3. gyerek, de már a hasam is látszik...)
A kérdező hozzászólása: A menstruációm mindig rendszertelen volt, egy héttel ezelõtt a tesztem negatív lett, ma mutatott pozitívat.
J értem, hát akkor viszont késõbb is foganhatott bármikor. VAlószínûleg még pici a baba, ezért nem látszott. Akkor menj vissza ahogy mondták, és majd késõbb, a méretei alapján belövik Neked, hogy kb. mikori.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Nagyon izgulok, hogy mi lesz, egy hét múlva megyek vissza, remélem van babó, bízom a pozitív tesztben.
Szia!2 éve pont aug.19-én volt az utolsó mensim és nov. 6-án voltam 10+3 hetes.Sokszor fájt nekem is a hasam, azt hittem, hogy meg akar jönni, közben a terhesség miatt.Mondta az orvos, hogy azért fáj mert a pici nõ és ezáltal a méhet feszíti.És az a lényege, hogy a méhed nõjön gyorsabban, ne a baba, mert akkor nyílik a méhszájad.Elvileg (a mensid alapján) 8+3 hetes vagy. Majd írj mi újság!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Ma voltam orvosnál egy 10×5 mm-es petezsák látható.Egy hét múlva kell visszamennem.Egyenlõre nem mondott az orvos semmit.
Szurkolok Neked tovább!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Jelenleg 7 hetes terhes vagyok, most már van szívhang. Bízom benne, hogy fiam lesz, mert lányaim már vannak (ikrek, és pont ma egy évesek). Köszi a válaszokat, további szép napot mindenkinek.
Nem gond. Nálam ugyanígy volt.
ez normális.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Persze, hogy nem baj. Az sem lenne gond, ha semmilyen tünet nem lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszi!4+3 hetes vagyok, tegnap, tegnapelõtt fájt a cicim, a hasam alja, ma meg semmi, és megijedtem.Elsõ baba, én meg elég aggódós vagyok most.
Nekem az összes tünetemmel az volt, hogy egy ideig érezgettem, aztán az egyik napról a másikra elmúltak szépen sorjában...szóval normális, hogy egyszer érzed, egyszer nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!