Találatok a következő kifejezésre: Ha nem semmit ami (290 db)

Nem vagy normális, ez már egészen biztos.
nem gáz, nem mindenki vérzik amikor elveszíti
A kérdező hozzászólása: mért nem vagyok??
én sem véreztem
Nem mindenki vérzik és nem mindenkinek fáj nagyon. szerencsés vagy. Ha gyorsabban csinálta és az volt jó akkor legközelebb az lesz a helyes irány. .) De ha eddig még nem masztiztál volna, kezdj el és ismerd meg hol mi jó a puncidban és milyen az orgazmus.

Mit kezdejek magamal és az életemmel ha semmi sem érdekel és nem értek semmihez? Ha nincs ambícióm, nincsenek céljaim, nincs semmi amit szeretnék elérni akkor hogyan tovább? Ha egyáltalán nem motivál semmi.

Amikor közömbös vagyok és minden mindegy. Még a sex sem érdekel és nem is motivál pedig sz?z vagyok 24.

Legjobb válasz: Madách:"Mondottan ember: küzdj és bízva bízzál!". szóval "csinálni" kell az életet és majd lesz valami. egyszer valahol azt olvastam hogy az unalom,a tétova gondolatok, semmittevés öli meg az embert. hát ezért kell dolgozni, mert mellete nem lesz ilyen gondod, csak az alvásra/pihenésre fogsz gondolni. tulajdon képpen a kérdésed elgondolkoztató hogy milyen választ is akarsz hallani? mert 1 feltételt írtál. akkor írjunk olyat amiben egyetértünk veled? én is meg rajtam x ezren életcél nélküliek? "Ha nincs ambícióm, nincsenek céljaim, nincs semmi amit szeretnék elérni akkor hogyan tovább?" ezt a kérdés én is feltehetném neked, akkor te mit írnál nekem? a válaszod tényleg érdekelne. töltsd azzal az idõdet ami mellet gyorsan eltelik. pl.:én amikor beszélgetek valakivel, akkor csak ugy repül, ezért teszem gyakran és minnél hosszabban a "beszélgetést". neked is eltelik valamivel a napod, tedd azt.

Valamikor én is így voltam. És tudom, hogy a monitor elõtt most sokan lehülyéznek, a való életben is megkaptam már a szép szavakat e téma iránt, de engem az állatvédelem foglalkoztat. Költséges, idõigényes, de ebben a témakörben otthon érzem magam. És nagyon jó érzés. Lehet, hogy nem mindenki jó valamiben, de mindenkinek van valami olyan dolog, ami érdekli, maximum még nem vette észre. Ismerek egy olyan fickót, aki a számítógépnek élt, de mindig azt mondta, hogy nincs az életének célja, nem érdekli õt semmi. Késõbb észrevette a "gép függõségét". Elment dolgozni egy kisebb boltba, ahol programozással foglalkozik máig. Nem a legjobban fizetõ állás, de egyszerûen imádja. És ez motiválja. Szóval hajrá, olyan nincs, hogy semmi sem érdekel. Ha meg mégis, akkor kezdj el érdeklõdni: ismerj meg kultúrákat, tanulj nyelvet, énekelj, táncolj - fedezd fel, miben vagy jó, mi érdekel. (Engem a török kultúra nagyon érdekel, tudok törökül, az egész történelmet ismerem és hamarosan ki is megyek egy kis idõre Törökországba. Engem ez érdekel;)) L:)
Madách:"Mondottan ember: küzdj és bízva bízzál!". szóval "csinálni" kell az életet és majd lesz valami. egyszer valahol azt olvastam hogy az unalom, a tétova gondolatok, semmittevés öli meg az embert. hát ezért kell dolgozni, mert mellete nem lesz ilyen gondod, csak az alvásra/pihenésre fogsz gondolni. tulajdon képpen a kérdésed elgondolkoztató hogy milyen választ is akarsz hallani? mert 1 feltételt írtál. akkor írjunk olyat amiben egyetértünk veled? én is meg rajtam x ezren életcél nélküliek? "Ha nincs ambícióm, nincsenek céljaim, nincs semmi amit szeretnék elérni akkor hogyan tovább?" ezt a kérdés én is feltehetném neked, akkor te mit írnál nekem? a válaszod tényleg érdekelne. töltsd azzal az idõdet ami mellet gyorsan eltelik. pl.:én amikor beszélgetek valakivel, akkor csak ugy repül, ezért teszem gyakran és minnél hosszabban a "beszélgetést". neked is eltelik valamivel a napod, tedd azt.
Szia! Én is ilyen helyzetben vagyok... Én megoldottam azzal, hogy elmegyek rendõrnek. Remélem te is hamarosan megtaálod az életcélod! Sok sikert!
Az ok marha egyszerû! 24 évesek vagytok.....:) hjajj, azok a boldog, tanácstalan gyermekévek......!
Valami csak érdekel, akármi... az nem baj ha nem értesz hozzá, bármit meg lehet tanulni, bár sokszor nem egyszerü. Én is 24 vagyok és jelenleg fogalmam nincs mihez kezdjek mert nincs eröm meg kedvem semmihez. Szerintem oka van ennek, nálad is, pszichológusnál jártál már?
itt ellentmondás van, hohohóóó! mert: "az állatvédelem szerintemis fontos." --- tehát a nagy univerzális nihilben mégis van valami, ami ráadásul nem csak egyszerûen létezik, hanem egyenesen: "fontos". "Bizonyos dolgokba azért sem fogok bele, mert nem reális." --- ez hülyeség és/vagy gyávaság és/vagy nyavalygás. honnan tudod, hogy valami nem reális, ha meg sem próbálod megcsinálni/megoldani? (egyébiránt pedig próbálkozni és esetleg kudarcot vallani - de tényleg mindent, ami az embertõl tellik, megtenni - EZERSZER hasznosabb, értelmesebb, mint ülni és malmozni.)
nem vagy depressziós vagy valami?csak azért hogy nem érdekel semi.....nekeem sincs életcélom -nagyon rossz- de keresgélek, mindenbe belenézek hátha megtetszik ....
Ilyen vagyok én is, csak van egy kis korkülönbség, 15vagyok de pl a sex érdekelne, de célom nekem sincs.
A kérdező hozzászólása: Hát.. köszönöm a bíztató szavakat. Mibl gondolod, hogy sikeres ember leszek?? pont én? Mások keményen dolgoznak a sikerért és enm jön össze nekik. Vannak dolgok amik az érdekelnek , de bele sem fogk mivel nem sikerülhet. Nem akarom beleloholni magam és aztán prfáraesni, mert a nem létezõ önbizalmamat még jobban földbe taposná a kudarc. Ez nem is tagadom, hogy belefásultam semittetvésbe éa a céltalanságba.Van ugyan minkám, de lényegében semmi sem változott. Akkor, hogy magyarázzammeg magamnak, hogy valamire mégis jó vagyok és, hogy dolgozzam fel az elvesztett éveket? A probléma pont a szorgalommal, kitartással, higgy magadbannal és a bízz magadbannal van. valhogy ezen akarok változtatni.
http://www.eletcelkonzultacio.hu/hun/index.php Nézd meg, olvasgasd, és menj el elõadásra, aztán még a konzultációjukra is elmehetsz. Nem pszichológus baromság, kõ kemény technológia, amivel magadra találsz. Egyik ismerõsöm vett részt egy ilyenen (megkapta az Életcélkonzultációt). Az illetõ egy középkorú hölgy, aki sok éve már nem találta, hogy mit is akart magával. Van diplomája stb, de nem örült az életének. Ezen a több napos konzultáción találta meg, hogy mi is motiválta az életben. Sõt, ami még a plusz hozzá, hogy ezen a konzultáción nem csak megtalálod az életcélod, hanem azt is kidolgozzátok, miképpen tudod az elérni. Nagyon durva!
figyelj, tudom hogy ez közhelyes és elcsépelt szöveg, de oylan nincs hogy nem érdekel semmi! Valami legbelül, legeslegbelül, még magadnak sem mered bevallani, de biztosan érdekel, csak annyira belefásultál a semmittevésbe, a céltalanságba, hogy nem veszed észre, és bebeszéled magadnak, hogy te nem vagy jó semmire! Ha nincsen motivációd az nagy baj, javaslom hogy keress egy példaképet, egy embert vagy mûvet akit/amit bálványozhatsz és máris lesz célod! Ne érezd haszontalannak magad, hidd el, sikeres ember leszel még egyszer! Legyél szorgalmas és kitartó! Tudom hogy ez nehéz, de máshogyan nem tudsz elõrejutni! Tenned is kell valamiT! Menni fog, bízz magadban, higgy magadban! Menni fog az! :)
én úgy látom, hogy te kötöd az ebet a karóhoz. (ne tedd!) ha pedig mégis, akkor kezdj bele apróbb, véghezvihetõ, belátható dolgokba. tényleg apróságokra gondolok itt: nézz ki egy receptet és fõzz meg egy ételt, rendszerezd a könyveidet/lemezeidet/fájljaidat, írj meg egy levelet egy ismerõsnek, amit már régóta halogatsz, stb. és mondjuk legyen minden napra egy-két ilyen bizbasz apróság. nem kell mindjárt megváltani a világot. csak lazán, nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Sajnos malmozós vagyok. Ha belegondok mi minden kellene ehhez vagy ahhoz akkor rögtön látom, hogy nem lennék rá képes.Következésképpen minek próbálgassam ha elev kudarcra van ítélve. Már olvastam, hogy próbálkozni kell csak én nem vagyok olyan.Ha nem látom mi lesz belõle nem szívesen ugranék bele
A kérdező hozzászólása: 1 Jártam már dilidokinál és azóta utálom õket.Lenézik az embert, lehúzzzák és szarnak rájuk. 2 depresszíós vagyko-e? Honnan tudjam.A dilidoki biztos azt mondaná csak azért, hogy szedjak valami pszichodrogot. 3bízva-bízzak? Mondani könnyû, hogy csináljam.Az ember elkezd valamit és nem szereti, de muszály csinálnia és ott esz meg majd a fene.Vagy csak keresgél és még mindig nincs semmilye. 4 az állatvédelem szerintemis fontos.Bizonyos dolgokba azért sem fogok bele, mert nem reális.
A kérdező hozzászólása: köszi, ettõl jobb lett.most még kisebbnek érzem magam
mi van veled azóta kérdezõ ??

Miért baj, ha nem szeretek semmit ami falusias, hagyományos, rusztikus?

Annyiszor megkapom, hogy miért vagyok ilyen bunkó, csak mert nem szeretem a falusias dolgokat. Utálom a népviseletet, a mulatós zenét, a nótákat, a falusi mentalitást, az ottani életet. Mi baj van ezzel? Sok falusi is utálja a városi életet mégse bántja őket senki, azzal nincs semmi baj. Csak, hogy érthető legyen, NEM A FALUSIAKKAL VAN BAJOM! 2 legjobb barátnőm falusi, szóval tényleg nem. Csak az ottani szokások, rusztikus tárgyak, rusztikus éttermek, falusias beszéd, mentalitás. Miért vagyok ezért rossz?

Legjobb válasz: Ha van egy ízlésvilágot, amibe nem illik bele az ilyesmi, az oké. De valószínûleg elõszeretettel hangoztatod is, különben nem lennél bunkónak tituálva. Talán van benned némi sznobizmus, undor a falusi dolgok iránt, ami sokakat zavarhat, ha ennek hangot is adsz. U.i.: Õ-vel beszélök, az igazi szögedi tájszólás szerint. Hivatalba', egyetemön(!), hivatalos személyökkel, írásba' mindig a 'mekegést' használom(észre sé vönnéd, hogy amúgy nem így szoktam beszéli). Ettül függetlenül tanult embörök közt mozgok, nem vagyok 'paraszt'. A paraszt prejoratív értelmibe éppenséggel löhet vérbeli budapesti is. Hoppá-hoppá. U.i. 2.: Van, amibe beleszületünk. Ilyen a beszéd, a kultúra, amin ugyan lehet csiszolgatni, módosítani, letagadni, palástolni. Viszont nem árt, ha az ember idõvel rájön: nem a beszéden múlik semmi, ha amúgy valakinek megvan az élethez való esze és érzelmi intelligenciája.

Nincs semmi baj Veled. Amit leírok, az nem sértés, hanem tények, az alapján, amit írtál. Egyszerûen a legújabb kor hagyományelvetõ, egységesítõ, globalizációs folyamatának tökéletes terméke vagy. Egy természetes, hagyományos gyökereitõl sikeresen elszakadt kozmopolita. A nyelvet leszámítva a világbármely fejlett országának polgára lehetnél. Ezek tények. És ettõl nem vagy rossz ember, csak a még nem kiszakadottak (pl. én) szemében sajnálatra méltó, viszont a kialakulóban lévõ új világrendben való életre tökéletesen felkészült. Akkor vagy rossz ember, hogyha a letûnõben lévõ nemzeti kultúránk roncsának képviselõit kulturális sovinizmus alapján lenézed és leszólod, magadat kiemelkedettnek, náluk többnek tartod. Hozzátenném, hogy a magyar irodalmi nyelv valamikor ugyan olyan nyelvjárás volt, mint amit Te "parasztbeszédnek" hívsz.
A mulatós zenének mi köze a falusiakhoz? Én falun élek, mégis utálom. Másrészrõl meg azért baj, mert nem egy internacionalista országban élünk, függetlenek akarunk lenni, és ehhez kellenek a hagyományaink. Én legszívesebben kalocsaiba öltöztetnélek, leöntenélek pár veder vízzel, utána pedig éjjel-nappal népzenét hallgattatnék veled. Persze elõtte egy pofont is kapnál... Kozmopolita p*csa!
Ejnye-ejnye:-) Nem szereted a "rusztikus" stílust, a népviseletet - ez rendben van. A "mulatós" zenét is utálod, amiben egyetértünk: minõségromlás, silány giccs, akár az ún. "magyar nóta". Iszonyú kár, hogy a magyar ember elfordult a népdalaitól, hiteles zenéjétõl. Amit azonban a tájszólással beszélõkrõl mondasz, az visszatetszõ. Abban már van valami "procc": a városba szalajtott volt-falusi gõgje. Tudod...minél csiszoltabb és mûveltebb egy ember, annál inkább értékeli és tiszteli az anyanyelvét, a tájszólások színeit és gazdagságát (de még a beszélõket is, akik megõrízték, éltetik ezt). A szokások meg..Hát, nekem csak azokkal van bajom, amelyek a mindent uniformizáló tömegkommunikációs eszközök hatására a falvakba is begyûrûztek. Nem részletezném, mire gondolok: a talmi divatokra. Nem szeretném, ha kiszorítanának olyan szokásokat, mint pl. a barátságos köszönés - ismeretlennek is..aztán a kölcsönös segítség, aminek még példáit lehet látni. Fõvárosi vagyok, de falusi emberek között legtöbbször fellélegzem.
Ha van egy ízlésvilágot, amibe nem illik bele az ilyesmi, az oké. De valószínûleg elõszeretettel hangoztatod is, különben nem lennél bunkónak tituálva. Talán van benned némi sznobizmus, undor a falusi dolgok iránt, ami sokakat zavarhat, ha ennek hangot is adsz. U.i.: Õ-vel beszélök, az igazi szögedi tájszólás szerint. Hivatalba', egyetemön(!), hivatalos személyökkel, írásba' mindig a 'mekegést' használom(észre sé vönnéd, hogy amúgy nem így szoktam beszéli). Ettül függetlenül tanult embörök közt mozgok, nem vagyok 'paraszt'. A paraszt prejoratív értelmibe éppenséggel löhet vérbeli budapesti is. Hoppá-hoppá. U.i. 2.: Van, amibe beleszületünk. Ilyen a beszéd, a kultúra, amin ugyan lehet csiszolgatni, módosítani, letagadni, palástolni. Viszont nem árt, ha az ember idõvel rájön: nem a beszéden múlik semmi, ha amúgy valakinek megvan az élethez való esze és érzelmi intelligenciája.
Ha ez megnyugtat: én sem akarok igazi lagzi zenéket a lagzimon, max jól feltuningolt mulatós zenéket, de azt is az idõsebbek miatt, viszont modern, de nem tüc-tüc zenét szeretnék. a népviseleti dolgokat én sem nagyon szeretem, de hagyomány, érdekes annyiból, hogy mi volt régen. néptáncolni biztos nem táncolnék és menyecske ruhának sem vennék fel olyan gusztustalan népviseletes ruhát, mint jó páran szoktak, szép piros estélyi és kész. a tájszólás meg kicsit mókás a számomra.
Szánalmassssss a kérdezõ.
egyet értek a kérdezõt kritizálókkal sajnos, nem terjedt el még el annyira a népi hímzés annyira, amennyire jogos lenne, és amennyire büszkék lehetnénk rá. Az a jó rabszolga, aki nem tanult, gyökereit eltépték, identitástudata nincsen, apját, anyját megtagadja, lemaradizza, mert globális nagycégeknél a városban angolnyelvû munkakört tölthet be, és a hasonló korú pénzzel felpumpált majmok befogadják a társadalmi csoportjukba. Az ilyenekkel könnyû elbánni. Egyes csoportjait lehet etetni az ízléstelen, népzenéhez-semmi-köze mulatóssal, egy másik csoportjuk inkább a dubb-dubbra gerjed...
Tegnap 13:49-es vagyok: Kedves Utolsó...Tökéletes volt a hozzászólás. ÉN köszönöm - talán a Kérdezõ helyett.
"Szerintem meg pont az az elvárt és az egységesítõ, hogy midnenkinek imádnia kell a kalocsai hímzést meg a májusfát. Nekem semmi rokonom nincs vidéken, még a nagyszüleim, dédszüleim is városiak voltak. Akkor? Milyen hagyományokat kövessek? Akkora divat lett manapság ez a nagy magyar hagyományörzés, hogy az lóg ki a sorból, aki nem ájul el egy kalocsai hímzéses menyasszonyi ruhától vagy egy hagyományos menyecske ruhától(nekem nem is lesz egyáltalán menyecskeruhám, szerintem baromság. Nem azért fizetek 200 ezret a ruhámért, hogy éjfélkor levegyem) meg egy idióta võfély szánalmas kis poénjaitól. Mindenki annyira meghökken ezen..." Kedves Kéredezõ! Az egységest én globális értelemben vettem, ahogyan azt leírtam az elõzõ válaszomban is. Tehát globálisan egységes, azaz nemzeti, egyedi vonásoktól mentes. Mivel minden felmenõd városi volt, és a hagyományos magyar kultúra gyökerei rurálisak, a gazdálkodó, természetközeli életmódot folytató, hívõ, nagycsaládos mezõvárosi/falusi/tanyasi réteghez kapcsolhatóak, elmondhatjuk, hogy Te (a családod) már generációk óta elszakadtál a hagyományos magyar kultúrától. Így nem is alakulhatott ki Benned semmilyen kötõdés eziránt a kultúra iránt. Kihangsúlyozom mégegyszer, ez nem baj, ez egy természetes társadalmi folyamat eredménye. Neked a hagyományos magyar kultúra emiatt nem jelent semmit, hiszen nem abban nevelkedtél (egyre kevesebben nevelkednek benne), szokásai, ízlése számodra idegenek, ismeretlenek. Tökéletes világpolgár vagy. A hagyományõrzés azért lett akkora "divat" manapság (bár pl. Kodály Zoltán népdalgyûjtési kezdeményezését nem nevezném "manapságnak", de mindegy), mert azok, akik láttak/látnak még valamit a már 100-150 éve pusztuló-eltûnõ, haldokló hagyományos magyar kultúra maradványaiból, próbálnak abból, ami számukra értéket jelent, minél többet megmenteni a jövõ számára. Még ha nincsenek is ennek feltétlenül tudatában. Pont ez a hagyomány ereje, hogy egyébként nem tudatosan, de sokan manapság is bizonyos forgatókönyv, menetrend szerint szervezik az esküvõiket. Lehetnek teljesen haladó gondolkodásúak, de valahol azt érzik helyesnek, hogy így tegyenek. Ezt, és az ehhez hasonló dolgokat nyugodtan fel lehet fogni egy letûnõben lévõ hagyományos kultúra utolsó rúgásainak. Ezt lehet megértéssel, belenyugvással, sajnálattal fogadni. Végül lehet dühvel, elkeseredettséggel, daccal fogadni. Ez egyénfüggõ. Lehet értetlenséggel, elhatárolódással, kárörömmel fogadni. Olyan helyzet ez ez, mint amikor (ne adja Isten) haldoklik Édesanyád. Tudod, hogy menthetetlen, és valahogy ezt fel kell dolgoznod. Vagy elfogadod a tényt, és a kezét fogva, együtt nevetve a régi emlékeket felidézve, mosollyal az arcán engeded elmenni. Vagy dacolni próbálsz a ténnyel, harcolsz az életéért az utolsó pillanatig, és végül rádöbbensz (ha rádöbbensz egyáltalán), hogy csak a szenvedéseit nyújtottad meg. Vagy bedugod valami elfekvõbe, és kapod a telefont, hogy meghalt, lehet intézni a temetést, meg végre lehet osztozkodni az örökségen. Rajtad áll, hogy a Te emberségedhez melyik megoldás áll a legközelebb. Mégegyszer kihangsúlyozom, nem a megsértésed a célom. Csak a Te példádon keresztül szerettem volna kicsit összefüggésbe helyezni, láttatni olyan társadalmi feszültségeket és kérdéseket, amik foglalkoztatnak. Nem vagyok társadalomismerettel foglalkozó szakember, ezek az én egyéni meglátásaim, laikus gondolataim.
A kérdező hozzászólása: Amúgy a lagzim miatt jutott eszembe a dolog, hogy ragaszkodnak sokan a mulatóshoz meg a võfélyhez meg ilyesmikhez. Mulatósba muszáj volt belemenni, annyit csesztettek érte. Pedig hányok tõle konkrétan.
A kérdező hozzászólása: Egyszerûen a legújabb kor hagyományelvetõ, egységesítõ, globalizációs folyamatának tökéletes terméke vagy. Szerintem meg pont az az elvárt és az egységesítõ, hogy midnenkinek imádnia kell a kalocsai hímzést meg a májusfát. Nekem semmi rokonom nincs vidéken, még a nagyszüleim, dédszüleim is városiak voltak. Akkor? Milyen hagyományokat kövessek? Akkora divat lett manapság ez a nagy magyar hagyományörzés, hogy az lóg ki a sorból, aki nem ájul el egy kalocsai hímzéses menyasszonyi ruhától vagy egy hagyományos menyecske ruhától(nekem nem is lesz egyáltalán menyecskeruhám, szerintem baromság. Nem azért fizetek 200 ezret a ruhámért, hogy éjfélkor levegyem) meg egy idióta võfély szánalmas kis poénjaitól. Mindenki annyira meghökken ezen...
"Nem tájszólásról beszéltem, hanem a paraszt beszédrõl: hun, mír, pínz, stb" Pedig ez is tájszólás, amivel példálózol.
A kérdező hozzászólása: Na errõl beszélek...:) Mégis miért vagyok pi.csa, csak mert nem szeretem a kalocsai hímzést meg a népdalokat? Miért kell mindenkire ráeröltetni ezt a sok szarságot?
A kérdező hozzászólása: Nem, én a normális, HELYES magyar beszédet beszélem. Nem tájszólásról beszéltem, hanem a paraszt beszédrõl: hun, mír, pínz, stb
Nem baj, de minek kell hangoztatni? És a falusi beszédet utálni meg szimplán bunkóság, nem tehetnek róla, hogy tájszólásban, sajátos kiejtéssel beszélnek. Ez is egy szépsége országunknak, ahány tájegység, annyiféle beszéd. Nem tudom, fõvárosi vagy-e, de egyébként mindenütt, még városokban is vannak tájszólások. Te is azt beszéled.
Miért foglalkozol azzal mit mondanak mások?Mindenki azt szeret, amit akar.
Keresztül kasul bejártam már az országot, de mindig érdeklõdve hallgattam egyes emberek arra a vidékre jellemzõ tájszólását és szóhasználatát. Párszor fel is nevettem azon, hogy lám egy országban élünk és nem értem, mit beszél :D Kérdezõ: Nem baj, ha utálod azt amit leírtál. Tuskó városinak még jó leszel. Csak el ne hagyd soha a várost, mert belehalhatsz.

1 hét alatt mennyit lehet fogyni nem eszek semmit 5-6 kg meglenne? Eddig még nem hiztam vissza amikor koplaltam és 22 kg ot fogytam max híztam1 kg ot csak! Pedig ha nem zabálsz nem hízod vissza tapasttalat!

Legjobb válasz: és hány nap alatt koplaltad az a 22kg-t és mit jelent nálad a koplalás? csak mert a sok hájas egyénnek itt tisztelet a kivételnek azt jelenti, hogy zabálnak csak nem 3kg krumplit 2kg csirkecombbal meg félkiló fagyival hanem esznek helyette 2kg almát meg 1kg zöldséget 1kg csirkemellel és a desszertet ki hagyják helyette isznak 2l 1,5. tejet vagy mellé még esznek egy karton müzlit mert az ugye fogyaszt:DDD és õk büszkén vállalják koplalnak:DDD na ezt nem rád értem ne sértõdj be:)))de a koplalás azt jelenti, hogy napokig van olyan hülye aki hetekig vagy hónapokig nem eszik semmit csak vizet iszik max kávét tejjel... abból is 200max 300kcal-t visz be egy nap...am simán le megy 5kg egy hét alatt de csak víz lesz és oda kell figyelned hogy 600kcal-fölé ne nagyon menj a -5kg-d után mert mert úgy vissza hízód mint a kölyök gólya :)))

és hány nap alatt koplaltad az a 22kg-t és mit jelent nálad a koplalás? csak mert a sok hájas egyénnek itt tisztelet a kivételnek azt jelenti, hogy zabálnak csak nem 3kg krumplit 2kg csirkecombbal meg félkiló fagyival hanem esznek helyette 2kg almát meg 1kg zöldséget 1kg csirkemellel és a desszertet ki hagyják helyette isznak 2l 1, 5. tejet vagy mellé még esznek egy karton müzlit mert az ugye fogyaszt:DDD és õk büszkén vállalják koplalnak:DDD na ezt nem rád értem ne sértõdj be:) ))de a koplalás azt jelenti, hogy napokig van olyan hülye aki hetekig vagy hónapokig nem eszik semmit csak vizet iszik max kávét tejjel... abból is 200max 300kcal-t visz be egy nap...am simán le megy 5kg egy hét alatt de csak víz lesz és oda kell figyelned hogy 600kcal-fölé ne nagyon menj a -5kg-d után mert mert úgy vissza hízód mint a kölyök gólya :) ))
ha van már tapasztalat, miért minket kérdezel?
hát az agyadból nem sokat tudsz fogyni, az biztos. Szerinted ki hiszi el, hogy napi fél kilót fogytál koplalással?
Ha nincs szinte hájad akkor mit fogynál? Vagy mi? Wut? Whaat? O.o ('_' ) ( '_')
A kérdező hozzászólása: Ilyen 35 nap-40 nap! :DMiért érdekel? :D
A kérdező hozzászólása: Ezt mire Érted? :D 170 cm vagyok és eloszlik szinte rajtam! :D
látom ezt egybõl megjegyeztet és reagáltál rá hogy tee neem, nem ettél kilókat és nem vagy hájas:D de lényegre nem válaszoltál hány nap koplalással fogytál 22 kg-t???
A kérdező hozzászólása: Nincs is szinte hájam.És nem ettem kg-okat, nagyon keveset! :D
1 kilónál nem többet. A többi folyadék és salak, izomzat vesztés.
Ha 7 napig nem eszel akkor lemehet kb 4-6 kiló, de ez leginkább víz, salakanyag zsírból csak nagyon minimális lenne a fogyás, tehát az alakodon nem látszódna meg.Nem folyamatos diéta kell, hanem életmód váltás, nincs olyan, hogy leadok 20 kilót 8 hét alatt koplalással, aztán megint zabálhatok amit akarok. Ezt hosszú távon sem a szervezeted, sem a bõröd nem fogja tolerálni.
öcsém...:S:DD ez komoly tehát diétáztál nem koplaltál!!! erre akartam kitérni....:D sokan össze keverik a diétát a koplalással...nem csak te vagy így ne aggódj de mikor fel jöttem tanácsot kérni néztem a kérdéseket, hogy "koplalok még is hízok" "koplalok de müzlit tejjel és virslit ehetek kenyérrel?"ha koplalok mennyi kcal-t vihetek be?:D "akkor írjátok azt, hogy eszek de keveset:DD na de tényleg így a végére le tudsz adni 4-5 kg-t vízbõl már írtuk viszont ha eloszlik rajtad minek:)

Ha múlthét csütörtökön volt ovum, akkor még nem kell tüneteket éreznem ugye? Elvileg jókor voltunk együtt, de még nem érzek semmit ami arra utal, hogy sikerült.

Legjobb válasz: Nem kell érezni semmit. 1 hét múlva tesztelj, de amúgy még akkor sem kell érezni semmit. Drukk.

Nem kell érezni semmit. 1 hét múlva tesztelj, de amúgy még akkor sem kell érezni semmit. Drukk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Csak akkor tesztelek ha nem jön meg.

Jelentkeztem az RTL klub válogatására júliusban. De jelentkezni akarok a megasztárba. De nem tudom hogy van-e valami olyan idő amit ha nem várunk ki fizetni kell? (az RTL klubtól semmi levelet nem kaptam hogy felvettek volna)

köszi a válaszokat el?re is csá

Legjobb válasz: Ha nem írtál alá semmit, akkor nincs rád esõ kötelezettség. Más kérdés, hogy ezek után az RTL már nem fog alkalmazni, ha megjelensz a konkurenciánál. De a Megasztárba? Többet nem is fognak indítani már.

Ha nem írtál alá semmit, akkor nincs rád esõ kötelezettség. Más kérdés, hogy ezek után az RTL már nem fog alkalmazni, ha megjelensz a konkurenciánál. De a Megasztárba? Többet nem is fognak indítani már.
A kérdező hozzászólása: nem indítanak???hogy-hogy???
Gyenge volt már a mûsor, és a futószalagon gyártott énekes-celebekbõl is kicsit elég. Túlságosan elnyújtottak voltak az adások, és a nézõk is már szenvedtek mire végre megszületett egy eredmény. http://comment.blog.hu/2012/05/26/megaveg Szerintem most egy Voice-széria fog beindulni, ha az elsõ évad jól fog mûködni.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. a csillagszületikbe indulhatnak 16 éves aluliak?

Ha nincs semmim egy elektromos gitárhoz (csak egy akusztikus van nekem) akkor hol tudok venni ha lehet újonnal egy olyan elektromos gitárt ami nem olyan drága, jó és talán ha szettben az lenne az egyik legjobb, ha nincs semmim elektromos gitárhoz?

Amugy kezd? vagyok de szeretnék valamilyen szinten tudni gitározni,vagyis jószámokat eljátszani. De nem egy Eddi vanhalen akarok lenni.

Legjobb válasz: Minden hangszerboltban van kezdõknek gitár.A szettek általában a legolcsóbb, leggyengébb minõségûek, erõs kompromisszum mindig. A kérdés az, mennyi pénzed van rá.

Minden hangszerboltban van kezdõknek gitár.A szettek általában a legolcsóbb, leggyengébb minõségûek, erõs kompromisszum mindig. A kérdés az, mennyi pénzed van rá.
"Az biztos hogy stabilab de nem áll túl sokbol behangolni néha." Na ebbõl is látszik, hogy fogalmad sincs milyen egy tremolós gitár, úgyhogy tényleg maradj inkább egy fixhúroslábasnál az elején még... Majd másodgitárnak vehetsz mellé egy tremolóst játszani...
Ha szeretsz gyakran hangolni :)
A kérdező hozzászólása: Az biztos hogy stabilab de nem áll túl sokbol behangolni néha.
Szerintem eben az árkategóriában jobban jársz egy tremoló nélkülivel, stabilabban tartja a hangolást.
A kérdező hozzászólása: És akkor pl.egy gitár milyen lenne jó kezdõként?
Nem biztos, hogy egybõl egy Floyd Rose rendszerû tremolóssal kéne kezdeni, fõleg mert azokból az olcsóbbak általában eléggé kérdéses minõségûek...
A kérdező hozzászólása: Hhmm az utolsó kommentelõ nagyon szép és jó cuccokat linkelt ez tetszik és nem is lehet rossz igaz gyüjtenikéne hozzá egy keveset, meg ehez még kellene kábel is nem?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ én is ezeket nézegettem amugy :D csak az lenne még jó ha nem standard tremolo-s lenne. mert ha a húrok emelhetõk lennének az még jobb lenne szerintem. de néztem még ilyen szetteket csak azokvan nincs enyire jó gitár vagyis csak majdnem tud enyit. és olyasmi kéne igazábol ami tud enyit és nem standard tremolo.
A kérdező hozzászólása: 40-max50ezerben a gitár is meg erõsítõ is kábel meg stb.
A kérdező hozzászólása: körübelûl 40-max50ezer körül de erõsítõ is kellene ebbe az árban
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Lányok ha nem akartok semmit komolyabbat a fiu ismerőseitektől akkor elmennétek egy olyan programra vele amit esetleg ő szervez és csak ketten lennétek?

Legjobb válasz: Hat ha tudom, hogy ö sem akar tölem semmit, akkor el. (Haverommal rendszerint maszkalunk a varosban es megyünk ide-oda stb.) Viszont ha tudom, hogy ö többen remenykedik, akkor nem, nem törnem össze a szivet. 22/L

Hat ha tudom, hogy ö sem akar tölem semmit, akkor el. (Haverommal rendszerint maszkalunk a varosban es megyünk ide-oda stb.) Viszont ha tudom, hogy ö többen remenykedik, akkor nem, nem törnem össze a szivet. 22/L
Az ilyesmi két (heteró) barátnõ között sem lenne furcsa.
Attól függ, milyen program.
Hát attól függ.. Ha legalább barátként néznék rá elmennék mert nem bántanám meg.. De hogyha nem nagyon szimpi vagy csak ilyen hú most barátok vagyunk mert beszéltünk már 5x dolog van, akkor nem mennék el!
A kérdező hozzászólása: ilyen mászkálós, esetleg valaholá beülõs
Hát, nekem ez inkább randinak tûnik, randira meg olyannal megyek, aki tetszik.
Igen. A többi barátommal (lány vagy fiú) is így megyek. Ha a fiú többet képzel bele, az az õ baja.

Mi lenne, ha nem lenne élet, Föld, világűr és minden, ami egyenlő a létezéssel? Mégis létezne olyan, hogy SEMMI?

Mi a véleményed a témáról? gondolom ez sokakban felmerült már és ez bennem azt az érzést kelti, hogy minden okkal történik, különben nem lenne más,csak a Semmi

Legjobb válasz: A semmi azt fejezi ki, hogy nemlétezés! Vagyis nincs olyan létezõ, hogy semmi!

A semmi azt fejezi ki, hogy nemlétezés! Vagyis nincs olyan létezõ, hogy semmi!
ma 08:23 Nem, a következtetés téves. Ahogy az az érvelés is, amit most linkelsz be kb. 500. alkalommal. Értem, hogy muszlim vagy és most dzsihádot folytatsz, végül is még mindig jobb, ha így teszed, mintha bombát szíjaznál magadra és felrobbantanád a Szt. István bazilikát. De azért fárasztó is, amit csinálsz.
Nem merült fel. Én részemrõl ugyanis tudom, hogy az agy szélsõségesen elvont foglamakkal képtelen dolgozni. Semmi, végtelen, örökké stb. értelmetlenek. Könnyû belátni, próbálj elképzelni egy semmit, vagy egy végtelent. Nem fog menni. Ezért találtuk i a matematikát, mert pl a 0-val legalább lehet dolgozni. Az ilyen kérdések viszont csak rossz válaszra vezethetnek, hiszen fizikailag képtelen õket az ember helyesen értelmezni.
"A kérdezõ jól gondolkodik! Ebbõl lehet következtetni arra, hogy van egy létrehozója a világnak, csak ész kell hozzá!" Felhívnám a figyelmedet, hogy mindenkinek van esze. Senkit nem gyõzöl meg, akirõl azt hiszed, hogy fogyatékos. Senki nem figyel rád, aki úgy látja, hogy inkább te nem érted meg az õ álláspontját. Használd te is az eszedet, ha ezt akarod tanítani! (beszélhetnénk róla, hogy én miért vagyok kivétel, de ez inkább a te sorsoddal függ most össze)
tegnap 15:27 Értem. Pontosabban: értem, hogy mit próbálsz erõlködni azzal a logikátlan érvelési kísérlettel. Értem a szándékaidat, magával a gondolatmenettel kapcsolatban pedig tudom, hogy miért értelmetlen ostobaság az egész.
Nem ezért robbantgat az a szélsõ, nagyon durván szeparatista irányzat, aminek a neve nem jut eszembe, megkeresni meg lusta vagyok most... A muszlim srácnak az a baja, ami legtöbbünkkel idõrõl idõre pont így elõfordul: kívül akarja megtalálni a hibát, miközben belül van. Bizonyos értelemben halálfélelem övezi a "nem vagyok oké" érzések mindegyikét. Ha kóros "pluszokat" cipelsz magadban, akkor magaddal szemben kell kisebb merényleteket elkövetned, hogy ezek elfoglalják méltó helyüket a múltban végre... A muszlim srác is így járt: meggyõzték, és belül önértékelési problémaként élné meg, ha csak átmenetileg is elfordulna a barátaival közös vélekedésétõl. Az identitás fontosnak ítélése ilyen fura csapda. Szerencsére egyetlen döntéssel megoldható az egész problémakör.
Sziasztok! :) Ez is egy olyan dolog, melyre 100%-ban biztos választ, véleményem szerint senki sem tud adni. Az én elméletem a következõ:Ha nem lenne élet a földön, nem lennének más bolygók, csillagok és egyéb jelenségek, akkor is lenne például oxigén. Nem gondolkodom több anyagon, hogy az oxigén mellett milyen anyagok maradnának meg a földön, mivel ez is elég tény ahhoz, hogy belássátok, valami maradna a világon. Ha nem is élõlény, és nem egy égi jelenség, de legalább van egy anyag amely megmarad a világban. Ebbõl adódóan az hogy semmi sem maradna a világon, nem igaz. :-) Üdv:Egy nagy okos! =)
"veled nem szoktak ok nélkül történni dolgok?" nem...
"abból, hogy valaminek kezdete van, nem következik, hogy oka van" Ezt ne hangoztasd!
"Nem, nem figyelted meg. Csak állítod." De megfigyeltem. Látom. Iszlám, terroristák... XD gyere holnap is!
már nem azért, de ennek semmi értelme nincs -.-" veled nem szoktak ok nélkül történni dolgok?
Az is érdekes csemege az agynak, hogy mi lenne, ha egy univerzumban minden volna, csak tudat nem, ami megtapasztalja? Talán valóban létezne ott a térben, de senki, tényleg senki, soha nem "nézné" sehogy, nem volna jelen tudat, nem volna miben ténylegesen(!) megjelenjen az a világ. Talán ha Isten elvonja a figyelmét egy univerzumtól, akkor az eltûnik, mintha sose lett volna? Vegyük észre: szándékosan incselkedik a felvetés, és meglehet, hogy jobban jár, aki ideiglenesen (mondjuk pár napra) "belemegy a játékba" inkább. Vajon tényleg van létezés értelem (tudat) közremûködése, figyelme (ez maga a lényegi tudat) nélkül?
Mert a világ(létezés) nem jelenik meg csak úgy! Kell egy Ok! Viszont ha nincs Ok, akkor meg nincs semmi! Vágod? Ezért érzi, hogy van Ok! Mert van létezés, és nem semmi van! Csak nem tudta megfogalmazni!
nekem most sem esett le-.-" attól még hogy tudja hogy a létezésnek van kezdete, attól még miért történik okkal minden? szerintemaz egyikbõl sem lehet következtetni a másikra...
redzs94 válasza: "am 1 valamit én nem értek... hogy lehet ahhoz hogy mi létezik, vagy éppen mi nem egy olyna dolgok kapcsolni, hogy minden okkal történik? ez most hogy jön össze?:D" Ez egy brutális ráérzés! Mert tudja, hogy a létezésnek van kezdete!
am 1 valamit én nem értek... hogy lehet ahhoz hogy mi létezik, vagy éppen mi nem egy olyna dolgok kapcsolni, hogy minden okkal történik? ez most hogy jön össze?:D
"Nem, a következtetés téves." Nem téves, csak nem érted!
"Furcsa dolog, hogy benned ezt az érzést kelti. Szerintem semmi összefüggés a két kérdés között." A kérdezõ jól gondolkodik! Ebbõl lehet következtetni arra, hogy van egy létrehozója a világnak, csak ész kell hozzá!
már eleve a kérdés rossz :D Mi lenne, ha nem lenne élet, Föld, világûr és minden, ami egyenlõ a létezéssel? Mégis létezne olyan, hogy SEMMI? Nah akkor most szedjük szét: Mi lenne, ha nem lenne élet, Föld, világûr és minden, ami egyenlõ a létezéssel?--semmi sem létezne... Mégis létezne olyan, hogy SEMMI?--akkor már eleve létezne valami, nem? szóval a semmi most is itt van és akkor is itt lenne ha a többi létezõ dolgot eltûntetnénk...képzeld el hogy egy üres szobát telepakolsz mindenféle kacattal, és ugye akkor látod hogy a semmi helyére került valami, de aztán emgfordulsz és látod hogy azoknak a tárgyaknak a helyén, (amit betettél szobába)nincs semmi szóval van semmi és megpróbálhatod eltûntetni, de nem fog eltûnni, csak helyet cserél dolgokkal :D... dee ez csak az én magán véleményem :D huhh hát remélem hogy valamennyire érthetõ a gondolatmenetem :D
A gondolat lopott... Bár elgondolkodtatott. Rossz megközelítés, tipikus emberi egocentrizmusból fakadóan. A világegyetem és minden benne levõ dolog egyetlen egy organizmus. Nem véletlen, hogy egy apró atom struktúrája ugyan olyan, mint a naprendszeré... A big bumm volt a születés és ahogyan cseperedett az univerzum (akár az ember) rákérdez önmagára létezésére annak értelmére(Az ember által). A big bumm elõtti dolgokhoz még gyerekek vagyunk, hogy megértsük, de a génjeinkbe van kódolva a "MIÉRT".

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!