Találatok a következő kifejezésre: Ha nem súlyzós edzést (30 db)

Ha a súlyzós edzések után futok fél órát 8, 5 sebességgel, az nem "rontja" a hatékonyságot?

El?tte egész testre végzem a súlyzós edzést teremben. A kényes rész a fenekem/combom. (körte alkat). Tehát attól még ugyanúgy keményedik a fenekem, vagy a végén történ? futással már ártok neki? Annyi helyen annyi mindent olvastam, már nem tudom mi a jó. Ha olyan valaki válaszolna, aki tényleg ért hozzá, nagyon hálás lennék.

Legjobb válasz: Köszönöm. Edzés után mindig fehérjeturmixot iszok vízzel. Csak az a baj, h észrevettem, hogy puffadok tõle. Ezért most keresgélek valami másikfajtát, ami nem puffaszt. Ha reggel járok edzõterembe, akkor este mondjuk hasznos lehet a futás? Imádok futni egyébként, engem teljesen kikapcsol és feltölt energiával.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Edzés után mindig fehérjeturmixot iszok vízzel. Csak az a baj, h észrevettem, hogy puffadok tõle. Ezért most keresgélek valami másikfajtát, ami nem puffaszt. Ha reggel járok edzõterembe, akkor este mondjuk hasznos lehet a futás? Imádok futni egyébként, engem teljesen kikapcsol és feltölt energiával.
ez így rendben lesz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséged!
a fitt modellek is aerobbal zárják az edzést. nézz utána hogyan edzenek, csomónak fent az étrendje, edzésterve, méretei, minden ilyesmi.
a helyedben a futást lecserélném Gyorsgyaloglásra, eliptikus trénerre vagy szobabiciklire. A futással az a baj hogyha kezdõ vagy túl nagy lehet az izomunka és nem a zsírt fogod égetni hanem az izmaid glikogén készletét. Ha teheted súlyzós edzés után fogyassz egybõl glutamint vagy BCAA-t és edzés után ha végeztél az aerob mozgással akkor pedig egy fehérje turmixot.
amint a szavaidból kiveszem már régóta jársz futni, este is mehetsz nyugodtan futni, ha a táplálkozásod is megfelelõ lesz az edzés mellet akkor jönni fog hamar az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Reggelire puffasztott búzát eszek sonkával és zöldséggel, után szoktam járni edzeni, úgyhogy utána (azt veszem tízórainak) fehérjeturmix, ebéd sült csirkemell barnarizzsel, uzsonna csirkemell zöldséggel, vacsora túró. És megiszom minden nap minimum 4 liter ásványvizet. (lehet hogy sok, de az én szervezetem kívánja, még régen hozzászoktattam).

Ha én súlyzós edzést végzek és fejlődést akarok elérni de közben futok is naponta edzés után ez nem akadályoz engem a fejlődésben?

Na már most olvastam róla hogy aerob edzés az jó de végülis nem értettem meg igazán most ha én súlyzós edzést csinálok és a kajám nem a legjobb így a hasam egyre csak nő ezért le akarom dolgozni futással ezt csinálhatom-e? Vagy így a súlyzós edzésemmel kicsit lassabban fogok elérni eredményeket? Igen tudom a 130pulzus alatti futás csak zsírt éget úgyhogy nem kéne hogy akadályozzon engem az edzésben de mégis csak ha véletlenül pár percre 130pulzus felé megyek akkor mi lesz? Mert nincs pulzus mérőm hogy tudjam mégis mérni hogy futás közben mennyi vagy ha van valami tanácsotok arra hogy futás közben hogy lehet megnézni nagyon jó lenne

Legjobb válasz: Miután beledzõdsz a futásba (1-2 hónap) érezni fogod. Az aerob a legalsó tartomány, Kardio onnan számít ahonnan már intenzívvé válik a légzés, nem esik jól orron venni a levegõt. Az aerob futás inkább kocogás, kényelmes, légzés szempontjából. hosszú Órákon át tartható alap edzettséggel.

Miután beledzõdsz a futásba (1-2 hónap) érezni fogod. Az aerob a legalsó tartomány, Kardio onnan számít ahonnan már intenzívvé válik a légzés, nem esik jól orron venni a levegõt. Az aerob futás inkább kocogás, kényelmes, légzés szempontjából. hosszú Órákon át tartható alap edzettséggel.
Maga a futás nem fogyaszt. Kis érv a szervezet háztartásának hogy aggat a súly, de ennyitõl nem adja le. KAlória minuszban kell lenned. Ha pedig kalória minuszban vagy akkor minél jobb kajákat kéne enni, és nem tudsz izomban nõni! Ha edzel is mellé az jó, kevésbé hajlika szervezet az izomból fogyásra, hisz látja hogy kell! DE!!!!!! Ha nincs mibõl akkor nem fogja fenntartani fogyás alatt! Szálkásíts. Azért! mert ha futsz, az jó energia fogyasztásnak anyagcsere javításnak, stb stb. Kel a szálkásításhoz. De ahhoz hogy a szervezet izmot akarjon építeni, sok fehérje kell, mivel sokat eléget a szervezet hogy az izmaidnak legyen energia! A maradékból építené, de túl kevés. Inkább cska regerenálja az edzés okozta sérüléseket. Ezáltal tónusosodik, és nem esik össze, csak picit. Ha ügyesen kiszámolod az étrended. Sok pihenés. (Nem tudom hogy érted-e. Nem lehet izmosodni fogyás alatt. Annyit tehetsz hogy izmosodnál!!! csak nem tudsz. De ez miatt látja a szervezet hogy izom kell, zsír kevésbé)
Ha már nem fogyás végett akarsz futni hanem a többi nagyon hazsnos tulajdonsáa miatt, akkor mehet kardio intenzitáson is inkább, és edzés után. Nem hátráltat. Ha még is az alig észrevehetõ. Jobban kell figyelni a kajára, hisz elvonna némi nyersanyagot. Több idõ kellene a regerenációra, kevesebbet súlyzózhatnál, nem érhetnél el olyan eredményeket mint nélküle. De nem drasztikus a különbség, csak pici. És ha kaja okés akkor meg egyenesen észrevehetetlen, még géppel is.
A szálkásítás messze a legkényesebb diéta sajnos. Amikor szintentartassz, figyelni kell a kajára. Amikor tömegelsz akkor különösen figyelni kell a kajára. Amikor szálkásítassz, akkor ultra brutál módon figyelni kell a kajálásra. Az ideális az 3g fehérje testsúlykilógrammonként, és valamivel kevesebb CH. Összesen 2000kcal alatt kell kijönni (Nagy átlagban emberek között). Ezt sima ételekbõl fedezni nem lehet. Egy negró sem fér bele. Ha most neked nincsen fehérjéd, és ritkán eszel húst, és nagy vagy zsíros, akkor sajnos nem fogod leadi az összes zsírt ami aggat, hanem átmész tisztán izomból fogyásba. Szálkásítani nem kell sûrûn, de amikor még is pl egy hónapot szálkásítassz, akkor arra be kell ruházni, kis táplálék kiegészítõre. Ugyan úgy, ha picit rosszabb a kajád, tehát nem 3g fehérje kgonként meg kicsit több ch nem vészes, pusztán nem udsz addig leszálkásodni amíg lebírnál jobb kajával. De a szálkásítás, sima hétköznapi étrenddel nagyon távoli sjanos. Sok izom kárba vész érte, és nem leszel 12% alatt sehogysem ha engem kérdezel. (Persze nem láttalak, nem ismerem a genetikád sem semennyire) Utána pedig mehet a tömegelés ezerrel, ami megint csak étrendet igényel valamelyest. Nem irreálisan nagy súlyokat szintentartani lehet úgy hogy ha megteszed étrendben ami tõled tellik. Húsok heti párszor, tojás, naponta, gyakori kis étkezések, tejtermékek, fölösleges energia kerülése, stb. Elég nehéz ügy sajnos elmozdulni jó irányba egy férfinak... HOgy mit javaslok? Én a helyedben edzenék, alapoznék, aerob mozognék, esetleg kardio, és kicist sportosabb lenne a tartásod, az izmaid formája. Majd szépen nagyon lassan adnék le a zsírból. A lassú fogyás kevésbé veszélyes. Majd ha már 18 körül vagy, és kapsz valami ösztöndíjat, vagy keresel, vagy akármi, akkor meg ráérsz réfeküdni a témára. Nem testépítõ akarsz lenni. A sportos forma meg elérhetõ.
Meg ne feledd. Amíg nem vagy kalória minuszban addig nem foghatsz. (Max dekákat)

Igaz, hogy ha a súlyzós edzést nem egy szívhez közeli izomcsoporttal kezdem, akkor magas vérnyomást kaphatok?

Legjobb válasz: ezt egy oktató filmben mondta egy edzõ,de kívácsi vagyok más mit mondd rá.nekem is furcsa egy kicsit a dolog.

A kérdező hozzászólása: ezt egy oktató filmben mondta egy edzõ, de kívácsi vagyok más mit mondd rá.nekem is furcsa egy kicsit a dolog.
ehh micsoda hülyeség... én attól kaptam magas vérnyomást mert iszonyat dagadt voltam... aztán elkezdtem gyúrni minden zsír lement rólam de még ma is szednem kell a gyógyszert sajnos... :/
ha viszont ha heréidhez közelivel kezded, impotens leszel. szóval szvszs, akkor inkább magasvérnyomás...
Lábnapon hogy kezd az edzõ aki ezt mondta szívhez közeli izommal? Ez hülyeség.
Nem!
A kérdező hozzászólása: hát kicsit szocreál:-)gondoltam ha edzõ volt akkor nem lehet olyan hülye, de ezek szerint mégis:-)
te jó ég?D:D:D:D ez meg milyen videó?:D vagy ilyen 40éves sz*r?:D akkor még mindenrõl azt hitték hogy káros.
Nana, azért hátrább az agarakkal. Fekete Ferenc a magyar testépítés egyik úttörõje volt, számos sikeres versenyzõ edzõje, aki tiszteletet érdemel ezért. Még akkor is, ha egy 20éves videón (akkoriban általánosan elfogadott, igaznak vélt) baromságot mond.
" Ez hülyeség, ha pl elindulsz futni, akkor sem a szívedhez közeli izommmal futsz..." Mi? Hát mi a faszommal? A szívizom nem izom? A kardió mit edz? Az izmaidat vagy a szív és érrendszered? Gondolkozni emberek !!!!!! Nem véletlenül kell 5-10 perc bemelegítés súlyzós edzés elõtt!
át kell alakitanod az étkezési rendedet is :D :D sirok ezen a videón, köszi, hogy belinkelted, feldobtad az estém!
Na ne viccelj már, ez milyen videó? :D :D Nézzél BBTv-t, abban szoktak okosságokat mondani, ne ilyeneket :D
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom, de szerintem is hülyeség.
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=vymPje2ex5s itt a link a 4:46-nál mondja.
A kérdező hozzászólása: utcsó hehe:)
Ez hülyeség, ha pl elindulsz futni, akkor sem a szívedhez közeli izommmal futsz...
"RdneyD válasza: Na ne viccelj már, ez milyen videó? :D :D Nézzél BBTv-t, abban szoktak okosságokat mondani, ne ilyeneket :D" Úgy van, azt nézzétek, attól lesztek ilyen sügérek..... Komolyan mondom, néha elhiszem -testépítõ edzõ létemre- hogy a testépítõk 99% -a értelmi fogyatékos. :-)

Ha nem tartok súlyzós edzést nem ér semmit az aerob és a diétám? Súlyzós edzés nélkül nem is fogyok?

Legjobb válasz: Az utolsó hozzászólóval részben egyet is értek. DE nem lehet Zsírt átalakítani izommá, nem tudom honnét terjedt el ez az ökörség, de nem igaz. A zsírszövet az zsírszövet, az izomszövet meg izomszövet, mindkettõt lehet építeni és lebontani külön külön, de egyiket a másikba semmiképp. És hogy a kérdésre is válaszoljak, ahogy az elõttem szólok helyesen /végre már valaki aki érti is mi a dörgés :D / az izmaidat bontod. Fogysz anélkül is, de az anyaagcseréd sebessége szempontjából, illetve a zsírmentes alakod miatt is célszerû súlyzós edzés is végezni. Ráadásul nem leszel löttyedt. Lehet tehát súlyzós edzés nélkül is zsírt veszíteni és ezáltal fogyni, de az eredmény mérsékelt lesz, ezt el kell fogadnod akkor. sok sikert!

Az utolsó hozzászólóval részben egyet is értek. DE nem lehet Zsírt átalakítani izommá, nem tudom honnét terjedt el ez az ökörség, de nem igaz. A zsírszövet az zsírszövet, az izomszövet meg izomszövet, mindkettõt lehet építeni és lebontani külön külön, de egyiket a másikba semmiképp. És hogy a kérdésre is válaszoljak, ahogy az elõttem szólok helyesen /végre már valaki aki érti is mi a dörgés :D / az izmaidat bontod. Fogysz anélkül is, de az anyaagcseréd sebessége szempontjából, illetve a zsírmentes alakod miatt is célszerû súlyzós edzés is végezni. Ráadásul nem leszel löttyedt. Lehet tehát súlyzós edzés nélkül is zsírt veszíteni és ezáltal fogyni, de az eredmény mérsékelt lesz, ezt el kell fogadnod akkor. sok sikert!
Súlyzós edzés nélkül is lehet fogyni.
de, lehet fogyni, csak ördögi körbe kerülsz vele. ha nem dolgoztatod az izmaidat, akkor a tápanyaghiány hatására azokat kezdi bontani a szervezet és nem a zsírt. Amikor abbahagyod a diát, akkor a zsírtömeged kb. ugyanannyi az izomtömged meg jóval kevesebb. ráadásul a szervezet mivel eddig tápanyaghiány volt, bõgázzal nekiáll raktározni zsírban. ez a jojo effektus. a jó, tartós fogyókúránál a testsúlyod nem igazán változik, mert a zsírt alakítod izommá. Az izom viszont jóval sûrûbb, mint a zsír, ezért az alakod vékonyodik.

Súlyzós edzés előtt baj, ha biciglizek vagy futok ilyen aerob mozgást végzek, ahol nem egy a pulzusom 13 fölé?

Legjobb válasz: A mozgás sohasem árt. Az zavarhat, h izzadtan lehet, h kellemetlen edzeni. A súlyzós edzés után célszerûbb cardiózni v aerob mozgást végezni mert akkor már nem a szén-hidrátokat fogyasztod(ami energiát szolgáltat a súlyzós edzéshes), hanem a csúnya zsírokat...ha a pulzusod nem emgy 13 fölé akkor tartós tejet ne vegyél:)))

A mozgás sohasem árt. Az zavarhat, h izzadtan lehet, h kellemetlen edzeni. A súlyzós edzés után célszerûbb cardiózni v aerob mozgást végezni mert akkor már nem a szén-hidrátokat fogyasztod(ami energiát szolgáltat a súlyzós edzéshes), hanem a csúnya zsírokat...ha a pulzusod nem emgy 13 fölé akkor tartós tejet ne vegyél:) ))
A kérdező hozzászólása: 130 fölé bocs.)

Ugye nem vész kárba a mai váll edzésem ha utána rögtön futottam fél órát? Mert nekem mondtak olyat, h súlyzós edzés után nem szabad futni! Ez igaz?

Legjobb válasz: súlyzós edzés után közvetlen gyors felszívódású tápanyagot kell bevinni, nem futkározni.

súlyzós edzés után közvetlen gyors felszívódású tápanyagot kell bevinni, nem futkározni.
A kérdező hozzászólása: akkor a futást inkább rakjam pihenõ napokra?
jobb ötlet lenne
A kérdező hozzászólása: köszi

Szerintetek nagyon gáz ha heti 4 súlyzós edzés mellett zsákolok? Igaz hogy beéghet az izmom tõle és nem jön a várt eredmény?

Évek óta edzettem otthon szálkásítottam, kardióztam valamit nemjól csináltam megutáltam az egészet. Van rajtam egy kevés felesleg de belefáradtam a zsírégetésbe. Kettõ hónapja elkezdtem egy nagyon izomszaggató edzést. Kis idõ alatt nagyon sokat nõttem erõre és egy kevés izomgyarapodást is észrevettem. Heti négyszer edzek megfelelõ kaja és fehérje mellett. Edzések után zsákolok fél órát bukásig. Többen mondták hogy így a súlyzós edzés mit sem ér. A hasamból lement 2 hónap alatt egy centi. A célom az hogy izmot építsek egészséges legyek a box pedig hogy ne zsírosodjak tovább. Mindenfajta kérdést szívesen várok de ne szidjatok eléggé kezdõ vagyok! Köszönöm.

Legjobb válasz: Hát, aki azt mondja, hogy a súlyzós edzés mit sem ér, csak mert utána zsákolsz is, az idióta. Ugyanúgy megvan az izommunka, ha beviszed hozzá a megfelelõ tápanyagot, akkor jó leszel. Szálkás, szép izmaid lesznek, nem olyan felfújt rondaságok, mint nagyon sok testépítõnek. Szerintem ez jó. Amúgy esélyesen azért ugatnak rád, mert a "klasszikus" testépítõk az izomépítési és a szálkásítási szakaszt ketté szokták választani. Tehát egyszerre vagy izomépítés, és súlyzó ezerrel, vagy szálkásítás, és akkor diéta és kardio és kis súlyzó. De ezt azért nem kell ebben a formában komolyan venni, egészen addig, amíg nem óhajtasz testépítésbõl versenyezni. Nézz meg például pár ketrecharcost, azok is szép izmos karcsú emberek (sokkal szebbek a testépítõknél), pedig nem választják szét az izmolást meg a szálkásítást.

Hát, aki azt mondja, hogy a súlyzós edzés mit sem ér, csak mert utána zsákolsz is, az idióta. Ugyanúgy megvan az izommunka, ha beviszed hozzá a megfelelõ tápanyagot, akkor jó leszel. Szálkás, szép izmaid lesznek, nem olyan felfújt rondaságok, mint nagyon sok testépítõnek. Szerintem ez jó. Amúgy esélyesen azért ugatnak rád, mert a "klasszikus" testépítõk az izomépítési és a szálkásítási szakaszt ketté szokták választani. Tehát egyszerre vagy izomépítés, és súlyzó ezerrel, vagy szálkásítás, és akkor diéta és kardio és kis súlyzó. De ezt azért nem kell ebben a formában komolyan venni, egészen addig, amíg nem óhajtasz testépítésbõl versenyezni. Nézz meg például pár ketrecharcost, azok is szép izmos karcsú emberek (sokkal szebbek a testépítõknél), pedig nem választják szét az izmolást meg a szálkásítást.
A kérdező hozzászólása: Ebben az esetben ezt az edzésmódot mindenképpen megszeretném tartani, annyi kérdésem lenne még hogy fehérje shake-t súlyzózás után igyak vagy box után vagy is is ? Elõre is köszönöm a választ.
A kérdező hozzászólása: Még annyi hogy akkor súlyzózás után mehet a box vagy elõtte ajánlatosabb ? (utánna jobban szeretem)?

Szerintetek jó az ha először fegyencedzéssel kezdek (ízületek miatt) durván 5-10 hónapig aztán elkezdnem a fegyencet kombinálni a street workout-al? És ha már elégé megerősödtem mellé súlyzós edzést is (persze nem akarok túledzést). Komoly válaszokat

Legjobb válasz: A súlyzós edzést is teljes testessel kezded, aminek lényege a hozzászoktatás(ha elsõ nap, mikor súlyzót fogsz a kezedbe, lenyomnál 12 sorozatot a mellizmodra max. súllyal...) De csinálhatod így, ha gondolod.

A súlyzós edzést is teljes testessel kezded, aminek lényege a hozzászoktatás(ha elsõ nap, mikor súlyzót fogsz a kezedbe, lenyomnál 12 sorozatot a mellizmodra max. súllyal...) De csinálhatod így, ha gondolod.
Nagyon okosan gondolkodsz kérdezõ, ennél jobban nem is csinálhatnád :)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :)

Az igaz hogy ha súlyzós edzést csinálok, akkor a lábamból nem fogok semennyi zsírt leadni? Mert egy kis változást én észrevettem, de itt mindenhol azt írják, hogy így van.

Természetesen láb-gyakorlatok.

Legjobb válasz: Nem jól hallottad.;) Súlyzós után mehet aerob edzés csak fordítva nem. Gyümölcsöt ne egyél diétában, nem túl jó a sok gyümölcscukor. Így állítsd össze az étrendet:http://blog.builder.hu/blogs/index.php?blog=&title=diactais_..

Nem jól hallottad.;) Súlyzós után mehet aerob edzés csak fordítva nem. Gyümölcsöt ne egyél diétában, nem túl jó a sok gyümölcscukor. Így állítsd össze az étrendet:http://blog.builder.hu/blogs/index.php?blog=&title=diactais_..
Ha szálkásító diéta megy mellé, akkor mindenhonnan lemegy a zsír.
Igen, variálhatod az aerob edzéseket, nem muszáj egyfajtát végezni még egy edzésen belül is. Egy-két perc pihenõ belefér.:)
A kérdező hozzászólása: Nah még két kérds aztán abbahagyom:D csinálhatom úgy, hogy 15perc bicó és utána 15 perc kocogás? és mikor egybe kocogok 30 percet akkor a felénél tarthatok sétálós pihenõt egy-két percig?
Jó lesz így, ahogy írod, szálkásító diétával elég lesz.
A kérdező hozzászólása: jah azt kihagytam hogy eddig ettem csak sokat :) nem így folytatom már..
A kérdező hozzászólása: kondi hétfõ: 30perc kondi 30perc aerob szerda: 25 perc kondi 25perc aerob péntek: 30 perc kondi szombat: 30 perc aerob egyenlõre így tudom megoldani, mert a nyújtásra is szánok idõt, és többször tényleg nincs idõm, mert tanulnom is kell (nekem még egy hónap suli van) hangszeren is játszok meg vonatoznom kell, szóval nem fér bele max még vasárnap. Ez így kevés lenne? Amióta az eszem tudom, sose mozogtam rendesen, és mindig is sokat ettem (fõleg csokit :D) ezzel elérhetek valamit?
A kérdező hozzászólása: Nekem a pulzusom két emelet lépcsõzéstõl is felmegy :D..De úgylátszik akkor jól csináltam, mert 5-6on szoktam néha.
Végezheted aerob tartományban kb 140-es pulzus alatt 40-50 percig. Ezt meg kell nézni, hogy nálad milyen nehézségi fokon lenne, de szerinte 5-6 kellene. Vagy végezhetsz intervallum edést is, ami az edzés után jóval több zsírt éget. Ezt hívják after burn hatásnak. 20 perces edzés, 60sec kemény és 90sec laza intervallumok váltogatják egymást. Itt egy cikk róla:http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_60_kop_432_egyenlete..
A kérdező hozzászólása: és ha a biciklit választom a futás helyett mint aerob edzést akkor az milyen intenzitású legyen? Tegyük fel, hogy a nehézség 1-10ig van. Akkor melyik fokozat?
Napi egy-kettõ mehet.;)
A kérdező hozzászólása: De most napi egy két gyümölcs sok? szerintem nem szabad kihagyni az egészséges étkezésrõl. Egyébként hiszek neked, de azt is tudom, hogy vannak dolgok amiket nem fogok kihagyni, amik lehet lassítják a fogyást, de nem akarok én Rubint Réka lenni.
Én csak segíteni szerettem volna a gyümölcsös jótanácsommal, természetesen nem fontos megfogadni, de mint 26 éve edzõ ember, aki rengetegszer leszálkásított már, hidd el értek hozzá, hogy mi a különbség a szénhidrátok között. Nem csak a mennyiség számít, szálkásításnál fontos hogy összetett szénhidrátokból álljon a bevitel. A gyümölcsökkel az is a baj, hogy nem töltik fel az izmok glikogénraktárait, csak a májban tározódnak és ha az tele van megy zsírba. De megint csak nem kell nekem hinni, mindenki úgy csinálja ahogy akarja.:) Azért mégolvasgass kicsit:http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=520
A kérdező hozzászólása: jah persze jó lenne ha látszana nyárra, de nem az a célom, hanem hogy majd egyszer valamikor olyan lesz amilyennek szeretném. köszi, hogy írtatok :)
A kérdező hozzászólása: elsõsorban fogyni szeretnék:) de nem fogom elõírni itthon, hogy milyen kaja lehet. (a napi gyümölcs adag pedig belefé r a napi szénhidrátmennyiségbe. szóval mikor tegnap azt olvastam, hogy a súlyzós edzés nem segít a fogyásban akkor kicsit rosszul éreztem magam, hogy feleslegesen csinálom.Ha tudom is, hogy nem felesleges, de fogyni nem fogok tõle. De ha ezen múlik akor kocogok utána. (nem fogok sprintelni...:D)
A kérdező hozzászólása: Sajnos csak úgy van idõm, hogy heti három kondi, és akkor utána max még tudnék futni, (meg hétvégén) de úgy hallottam, hogy nem tesz jót, ha súlyzós edzés után végzünk aerob edzést. A futás vagy a bicikli annak számít egyáltalán? Az étkezésrõl annyit, hogy különösebb diétát nem folytatok. Nem eszek annyit mint egy ló, figyelek a szénhidrátra és eszek sok gyümölcsöt. 167cm vagyok és 64 kiló. A combom elég vastag, és össze is érnek. Szerintem 5 kiló minusszal elégedett lennék.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)

Egy 165cm magas, 53kg súlyú, 21 éves fiúnak, aki akármennyit eszik mégsem tud hízni mennyire van értelme elkezdenie a súlyzós edzést, ha komolyan gondolja, mert szeretne változtatni az életén, de nem tudja, hogy lesz-e eredménye, tud-e izmosodni?

Legjobb válasz: sztem sokan irigyelnek hogy nem tudsz hízni. mert ez azt jelenti hogy te csak izommal tudod növelni a súlyod ... nemkell odafigyelj hogy el ne hizz, hogy milyen felesleg van rajtad stb :D én nem ajánlom a súlyzós edzéseket, inkább saját testsúllyal eddz --> olvasd el "Fegyencedzés"-t és rájössz mért mondom. kérdésedre a válasz, igen tudsz izmosodni.

sztem sokan irigyelnek hogy nem tudsz hízni. mert ez azt jelenti hogy te csak izommal tudod növelni a súlyod ... nemkell odafigyelj hogy el ne hizz, hogy milyen felesleg van rajtad stb :D én nem ajánlom a súlyzós edzéseket, inkább saját testsúllyal eddz --> olvasd el "Fegyencedzés"-t és rájössz mért mondom. kérdésedre a válasz, igen tudsz izmosodni.
Ne akármennyit egyen, hanem mérje ki és annyit egyen amennyit kell. Ló[email protected] nem tudsz hízni, csak nem akarsz megtenni érte mindent. Így edzésnél sem akarsz majd megtenni mindent, úgyhogy pont jó lesz neked a fegyencbohó[email protected]ás.
én se bírok hízni :D
186cm 70kg nem tudok hízni :) 22F
Azt hiszem GreenTea leírt mindent... Én is ezt gondoltam, hogy akármennyit eszek, nem hízok. Csak nem mind1 hogy mennyi az az akármennyi és mibõl áll... Ehetsz akármennyi vajaskenyeret meg péksütit, nõni nem nagyon fogsz.
GreenTea leírta elõttem a lényeget. olyan nincs, hogy ne tudj hízni megfelelõ minõségû és mennyiségû kaja mellett.
amúgy tényleg jó, mert tömeget felszedni csak izomba tudsz gyakorlatilag, bár lehet hülyeséget írok. nem hülyeség a fegyencedzés, de neked most egy tömegnövelõ étrend kell, és egy olyan durva elszántság, hogy annyit eddz, hogy utána mindíg rohadt éhes legyél.
Hasonló cipõben járunk, csak én 178 cm, 62-63 kg, és 23 vagyok. Szerintem nyugodtan edzhetsz, legfeljebb nem látszik meg külsõleg, viszont annál nagyobb meglepetést tudsz okozni másoknak, ha cingáron több kilós súlyokat lazán emelgetsz. GreenTea-nek pedig jó kis étrend kiegészítõ. Amikor egész nap otthon vagyok, én is legalább napi 10-15 alkalommal eszem, kicsit nagyobb mértékben. Bár nálam a genetika miatt nem hízok még el. A szüleimnél is így volt. Túl mentek a 30-35-ön, akkor kezdtek felszedni egy kis fölösleget, valószínû nálam se lesz másképp.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!